Foto
Inhoud blog
  • 29 juni 2016
  • 27 juni 2016
  • 24 juni 2016
  • 22 mei 2016
  • 21 juni 2016
    bekijk de foto's van ons klasje via onderstaande link
  • knuffelklas A Hoogstraat foto's van het schooljaar 2014-2015
  • de avonturen van Jules
  • foto's knuffelklas Hoogstraat A schooljaar 2015-2016
  • Blog als favoriet !
    knuffelklas A - juf Wendy
    ZAVO-Basisschool Hoogstraat 1 1930 Zaventem
    24-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 mei 2016
    We hebben vandaag weer goed gewerkt in de klas. De kleuters die al een bokaal mee hadden hebben er een eendje/kuikentje mee gemaakt. Sommige kleuters hebben ook nog hun vijver blauw geschilderd. We hebben ons liedje voor Moeke Maria nog verder geoefend én de liedjes die we volgende week in de kerk gaan zingen. De juf heeft ook nog het verhaal van het lelijke eendje een stukje verder verteld. Hoe zielig dat het eendje zo wordt uitgesloten ! 
    Het was vandaag voor de voorlaatste keer fruit van de school. Het waren aardbeien en die waren héél snel op ! Ze waren dan ook lekker zoet. 
    Morgen gaan we op kapelletjeswandeling. Iedereen komt dus best naar school met stevige stapschoenen aan !  

    24-05-2016 om 20:06 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    23-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 mei 2016
    Zo, ons laatste nieuw vriendje van dit schooljaar is vandaag gestart : Sofia. Ze was heel flink en heeft al goed gespeeld met de andere kleuters. We zijn vandaag ook met een nieuw thema gestart : het lelijke jonge eendje. Een aantal kinderen hebben al hun 'vijver' blauw geschilderd. Morgen gaan we hier verder aan werken. In ons klasje staat nu ook een boot met daarin allemaal eendjes. Wat vinden de knuffels het leuk om hierin te spelen ! Na de middag zijn we gaan gymen. Wie kan er een bal rollen, gooien, vangen ? 

    23-05-2016 om 20:15 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    19-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 mei 2016
    Best wel mooi weer vandaag ! Ons 10-uurtje én onze lunch hebben we dan ook buiten opgegeten. Zalig in het zonnetje... In de klas hebben we hard gewerkt, maar we kunnen nog niet vertellen wat we gedaan hebben. We zijn stiekem al een verrassing voor papa aan het maken. Vandaag hebben we dan ook geen foto's getrokken. Maar de foto's van gisteren staan wel op de site. En op de pagina van juf Vicky vind je een filmpje van ons liedje 'de schilder'. Gisteren heeft iedereen een kunstwerk met klei gemaakt. En de kleuters die nog geen kunstwerk met lijnen hadden gemaakt, hebben dat ook gedaan.  Oh ja, misschien vroeg je je daarnet wel af wat je kapoen op zijn/haar gezichtje had. Ze waren een levend kunstwerk ! Wink

    19-05-2016 om 20:40 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 mei 2016
    Oef, na een weekje uitzieken is de juf weer helemaal terug ! Er was vandaag ook fijn nieuws. Nicklas is tijdens het weekend grote broer geworden ! Hij heeft een broertje gekregen : Oliver. Voor de kindjes (en de juffen) had hij lekkere suikerboontjes mee. Fier dat hij was toen hij ze mocht uitdelen. En de knuffels waren natuurlijk superblij. 
    Vandaag hebben er al een aantal kleuters een kunstwerk met lijnen gemaakt. Sommigen hebben dat met de steekparels of noppen gedaan. Omdat het 's middags best wel aangenaam was buiten, hebben we daar gepicknickt. De kleuters vinden dat super ! Na de middag hebben we gefietst en met de springballen gespeeld. En natuurlijk ook nog wat gewerkt en gespeeld in de klas. 
    Morgen gaan we een kunstwerk maken met klei ! 

    17-05-2016 om 21:42 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    09-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 mei 2016
    Vandaag is er een nieuwe kleuter in onze klas gestart : Azra. Welkom in ons klasje ! Omdat het zo'n mooi weer was en omdat de weermannen al voorspeld hebben dat het de laatste echt mooie dag was, hebben we zo veel mogelijk tijd buiten doorgebracht. Om 9u15 buiten picknicken, 's middags buiten picknicken en ook heel de namiddag hebben we buiten gespeeld en geturnd. Na de voormiddagspeeltijd hebben we in de klas gespeeld en heeft Azra haar werkjes gemaakt. Morgen starten we met ons nieuw thema : kunst. Benieuwd hoeveel kunstenaars er in onze klas zitten ! 

    09-05-2016 om 22:04 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    03-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 mei 2016
    Leve mama ! Als we rond mama werken moeten we ons natuurlijk ook schminken. Oogschaduw, blush, lippenstift... alles kwam aan bod. Die blauwe ogen of rode koorstvlekken waren dus gewoon schmink Wink. Tja, de opdracht was : schmink je zoals je mama. Nu weten we dus hoe de mama's thuis geschminkt rondlopen...
    De mama-schoenen werden ook bovengehaald. Vooral de jongens hadden als eersten hun eigen schoenen uit om de grote schoenen aan te doen. 
    Ondertussen werd er ook nog gewerkt. Mama kreeg een mooie halsketting opgekleefd en op elk steeltje op ons blad papier kwam er een bloemetje. Met de stagiaire die vandaag in onze klas kwam helpen hebben we ook nog gepuzzeld. 
    Morgen nog een halve dag en dan hebben we een lang, zonnig weekend ! 
    Bij de foto's vinden jullie ook een filmpje van ons liedje 'zon en zaadje'. 

    03-05-2016 om 22:48 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    29-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 april 2016
    We hebben hard gewerkt de laatste dagen ! Maar onze cadeautjes voor mama zijn nu wel helemaal klaar ! Oef ! Maandag of dinsdag kunnen we ze mee naar huis nemen en daar dan verstoppen tot zondag 8 mei. 
    Om foto's te trekken hebben we wel geen tijd gehad. Maar dat maken we volgende week dan wel weer in orde. We gaan volgende week nog een werkje maken met een foto van onze mama, we gaan ons schminken zoals mama (en ja, ook de jongens mogen dat doen Wink), we gaan nog een kleurenspel doen,... Het zijn natuurlijk maar 2,5 dagen volgende week. Want donderdag en vrijdag is het geen school... 
    Nu eerst genieten van het weekend ! Tot maandag ! 

    29-04-2016 om 21:09 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    26-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 april 2016
    Een speciale dag vandaag in onze klas. We gaan koken ! Niet zomaar snel-snel een dessertje of zo, maar echt ons middagmaal maken. De juffen hebben voor twee gerechten gekozen met veel groenten in : vegetarische pasta en vegetarische couscous.  Dit zijn de recepten : 
    Vegetarische couscous : een dikke ui, twee sjalotjes, twee teentjes look, twee courgetten, 6 wortelen, 1 aubergine, 1 prei, 1 tak witte selder, 1 grote koolrabi, twee pastinaken, 1 rode paprika, 1 gele paprika en 1 groene paprika in geen te grote stukken snijden. Alles samen laten stoven in olijfolie en er dan een groot brik tomatenpassata bijgieten. 1 blik kikkerwten bij de groenten doen. Kruiden met Ras-el-hanout, peper, zout, harissa (opgelet : pikant !) en chinees 5-kruidenpoeder. De couscous laten wellen in gekookt water en samen opdienen. 
    Vegetarische pastasaus : 4 uien, 6 teentjes look, 5 courgetten, 2 aubergines, 2 gele paprika's, 3 rode paprika's, 1 groene paprika, 6 wortelen, 750 gr champignons in hele kleine stukjes hakken met de hakker van elektrische mixer. Alles laten stoven in olijfolie. 6 tomaten in de hakker fijn hakken en erbij gieten, samen met 3 of 4 brikken tomatenpassata. Er flink wat ketchup bijdoen. Kruiden met Italiaanse kruiden en spaghettikruiden. Pasta koken en samen met de saus en gemalen kaas serveren. 
    Toen alles klaar was hebben we de tafel gezet. Eén lange tafel in het midden van onze klas en dan ook nog onze grote ronde tafel. Alle knuffels samen in één klas om te eten, gezellig. Omdat juf Ellen ziek was, waren er ook nog 3 kleuters van de 2de kleuterklas bij. 
    De meeste kleuters hebben flink gegeten. Sommigen héél weinig, anderen héél veel... Er was natuurlijk nog wel wat over, dus de andere juffen en meesters hebben ook nog mogen proeven Wink
    Na de middag hebben we allemaal samen cake gegeten van Mattia zijn verjaardag. En dan was het tijd om op te ruimen. Alle knuffels bij juf Vicky in de klas, juf Babs is de afwas gaan doen en juf Wendy heeft de klas opgekuist (wat echt wel nodig was na het middagmaal én de cake). Het was een drukke dag, maar wel heel leuk ! 
    Bij de foto's vinden jullie ook nog de foto's terug van vorige week donderdag, toen we buiten gepicknickt hebben. 

    26-04-2016 om 21:03 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    24-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 april 2016
    Het schoolfeest is voorbij ! Heel wat werk op voorhand, maar als de dag dan goed verloopt en het feest is geslaagd, dan zijn we superblij natuurlijk. Ik vond het heel fijn om een aantal van mijn knuffels op het schoolfeest te zien. Dank je wel dat jullie gekomen zijn ! Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten als de juf. 
    Volgende week gaan we nog verder werken rond ons thema 'schatten uit de tuin'. Dinsdag gaan we koken, maar we gaan ook nog heel wat knutselen. We gaan wel niet zo veel foto's trekken, want we gaan ook een verrassing voor mama maken en die mag natuurlijk nog niet weten wat het is Wink.

    24-04-2016 om 20:21 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    20-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 april 2016
    Vandaag hadden we een stagiaire in de klas, juf Jana. Fijn, want we hebben gezaaid en bloemen geplant en dan kunnen we altijd wel wat hulp gebruiken. Omdat het zonnetje scheen en zaaien en planten toch altijd wat knoeien is, hebben we alles naar buiten verhuisd. Eerst mocht iedereen een potje met aarde vullen. Dan mochten er zaadjes op. Later in de klas hebben we er ook nog water op gegoten. En nu staan de potjes op onze vensterbank zodat de tuinkers kan groeien. 
    We hebben ook twee bloembakken gevuld met aarde en daar bloemen in geplant. De bloembakken hebben we op de vensterbank van juf Vicky gezet. Zij kan haar raam openen en zo de bloemetjes water geven. Hopelijk wordt het volgende week niet té koud, zodat ze niet bevriezen Wink
    Na de speeltijd was het natuurlijk tijd voor poppenkast ! Deze keer hebben juf Babs en juf Vicky de poppetjes tot leven laten komen. Jules en Marie wilden eerst geen groenten eten, maar gelukkig hebben de kleuters hen op andere gedachten kunnen brengen ! 
    Morgen gaan we komkommer proeven in de klas. Zal iedereen willen proeven ? 

    20-04-2016 om 22:02 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    19-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 april 2016
    Jeej ! Gisteren was Aresha terug van vakantie en waren we eindelijk eens met 20 in de klas. Tijd om een klasfoto te maken ! Bij de foto's kan je ze terugvinden... 
    We zijn volop bezig met het thema van het schoolfeest : schatten uit de tuin. Vorige week vrijdag hebben we aardappelen geboetseerd uit klei, hebben we een reuzegrote bloemkool en slakrop gemaakt, grote preien, uien en een broccoli. Vandaag hebben we een grote kist gemaakt en beschilderd waar we al onze groenten, en die van juf Vicky natuurlijk, in gaan presenteren om de gang tijdens het schoolfeest te versieren. Benieuwd wat jullie er van zullen vinden. 
    Hierbij ook nog eens een oproep om naar ons schoolfeest te komen. Het zijn dan wel geen dansjes, maar er is echt wel van alles te doen. Ook voor als het weer tegenvalt hebben we een noodplan gemaakt. Dan zal je allerlei leuks binnen in de beide scholen kunnen doen. 
    Je kan frietjes eten, cupcakes, een schatkistijsje, naar het free-podium kijken, dansen in de kidsdisco, springen op het springkasteel, je laten schminken, eendjes vissen en allerlei leuke opdrachten doen. Hopelijk zien we veel knuffels zaterdag ! 

    19-04-2016 om 22:16 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    14-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 april 2014
    Vanmorgen was ons klasje overvol ! De kinderen van meester Ief van de Heidestraat waren immers bij ons op bezoek. Niet zomaar, maar natuurlijk om mee te gaan naar het poppentheater in onze turnzaal. Eerst hebben we samen in de klas ons 10-uurtje gegeten. Om 9u30 werden we dan verwacht in de turnzaal. Ook de knuffels van juf Vicky gingen mee. Wat waren onze knuffels flink in de zaal ! Het was dan ook een heel leuke poppenkast. Jules heeft gesport, met de blokken gespeeld, met de bal en in de regen. En een aantal kapoenen mochten mee gaan doen ! Echt alle kleuters waren geboeid ! Als juf was het zalig om te zien. 
    Na het poppentheater hebben we met de drie klassen buiten gespeeld in het zonnetje terwijl de eerste kleuterklassen naar het poppenspel gingen kijken. En toen gingen de kleuters van de Heidestraat terug naar hun school en wij naar onze klas om te eten. 
    Na de middag hebben we gespeeld in de klas en sommige kleuters hebben ook geschilderd. 

    14-04-2016 om 20:44 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    13-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 april 2016
    De derde schooldag na de vakantie en het gaat heel goed in onze klas. De nieuwe knuffels voelen zich steeds beter en de traantjes blijven dan ook beperkt tot de eerste 5 minuten van de dag. We hebben vandaag dan ook al goed kunnen werken. Gisteren trouwens ook. Toen hebben oa de nieuwe kapoenen mogen schilderen. Na de middag zijn we buiten gaan spelen in het zonnetje, deze keer met de tweede kleuterklas erbij. Vandaag mochten onze 'oude' kleuters dan ook weer 'werken'. Voor het schoolfeest werken we rond het thema 'schatten uit de tuin'. Vandaag hebben we al een prei geschilderd en een bloemkool en slakrop gemaakt met papier-maché. Na de speeltijd was het natuurlijk tijd voor poppenkast. Jules en Marie hebben zaadjes gezaaid. Zouden er nu binnenkort plantjes uit komen ? Samen met Jules en Marie hebben we ook een nieuw liedje geleerd. Samen zingen is zo leuk ! 
    Morgen gaan we naar het theater van 'Dag Jules' kijken. Benieuwd wat de knuffels daarvan gaan vinden ! 

    13-04-2016 om 20:27 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    11-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 april 2016
    De vakantie is voorbij, dus onze school was terug open vandaag. We mochten vandaag 5 nieuwe vriendjes verwelkomen in onze klas : Voor Samuel, Romy, Liam, Nicklas en Jaidee was het hun eerste schooldag. Voor sommigen was het wel wat moeilijk, maar na een half uurtje was het rustig in de klas. En de rest van de dag zijn alle knuffels superflink geweest ! Met zo'n mooi weer zijn we na de middag buiten blijven spelen. Samen met de kinderen van de derde kleuterklas en van juf Vicky hebben we op de grote speelplaats met de fietsen, de bellenblazers en het stoepkrijt gespeeld. Het zonnetje deed zo'n deugd ! Na de namiddagspeeltijd was het tijd om naar de turnzaal te gaan. We hadden vandaag ook een stagiair, meester Daan. Hij heeft mee met de ballen gespeeld. Gooien, vangen, voetballen, rollen... De tijd ging weer veel te snel voorbij. Gelukkig is er morgen nog een dag ! 

    11-04-2016 om 20:27 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    28-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 maart 2016
    Pasen is voorbij. Hopelijk heeft iedereen genoten van de Paasdagen. In de klas hebben we vrijdag al Pasen gevierd. Natuurlijk mét eitjes ! 's Morgens mochten we voor één keer niet in onze klas voor de opvang. Omdat het regende werden we opgevangen in de turnzaal. Dan naar de klas. Oei, die is op slot ! Nu kunnen we niet binnen ! 'We hebben de sleutel nodig juf !' Ah ja, nu kunnen we de deur opendoen. Maar wat zien we nu in onze klas ? Wat ligt er daar nu allemaal ? Overal liggen chocolade-eitjes ! Snel beginnen de knuffels te rapen. Goed zoeken hoor ! Overal in onze klas liggen er eitjes verstopt. Zo veel ! Alles wordt verzameld in een grote mand. We mogen nog niet snoepen, want Elien mag niet zomaar alle chocolade eten, dus we wachten tot we ook haar eitjes gevonden hebben. Mmm, nu mogen we proeven. En dan worden de eitjes eerlijk verdeeld over de mandjes. Zo fier dat de knuffels zijn ! 
    De rest van de dag ruimen we alle spulletjes voor Pasen op, spelen we samen in de klas en kijken naar een filmpje. En nu, genieten van de vakantie. Maandag 11 april zijn we er weer ! 

    28-03-2016 om 20:37 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    23-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 maart 2016
    Wendag vandaag. In de klas waren er een aantal kindjes afwezig, maar er zijn ook een aantal peuters komen wennen. Sommigen waren direct op hun gemak, anderen hadden wat tijd nodig om te wennen. Maar uiteindelijk was iedereen wel aan het spelen. Het zal dus wel in orde komen na de paasvakantie. De kleuters van de klas vonden het ook wel wat raar, die 'grote mensen' bij in de klas...
    Nog twee dagen en het is vakantie. Morgen houden we in de namiddag een wake met de hele school voor de slachtoffers van de aanslagen van 22 maart. Vrijdag zal er 's morgens voor één keer geen opvang zijn in de knuffelklas, maar blijven we ook op speelplaats. Het zou wel eens kunnen dat er die nacht iets gebeurd is in onze klas en dat willen we natuurlijk met de hele klas samen ontdekken. Iedereen vrijdag dus op tijd op school Wink ! 

    23-03-2016 om 22:10 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 maart 2016
    Wat een bewogen dag gisteren ! In onze klas was er gelukkig niets van te merken. Wij hebben lekkere eitjes klaargemaakt. Eerst eitjes gekookt. En dan hebben we getoverd : we hebben zelf mayonaise gemaakt. Een eitje, wat mosterd, peper, zout en olie. Mixen maar en... hokus pokus pas... mayonaise ! Mmm, dat smaakt al goed. Wat kunnen we nog maken met eitjes ? Omeletjes, een spiegelei en met de hardgekookte eieren en de mayonaise eiersla. Wie droge boterhammen mee heeft mag kiezen wat er op moet. Lekker zeg ! Sommige kinderen halen het beleg van thuis tussen hun boterham uit zodat ze er een omelet kunnen tussen leggen. Natuurlijk mag iedereen proeven van de lekkere eitjes. 
    Vandaag is het wendag. Benieuwd hoeveel nieuwe kindjes er komen kijken... 

    23-03-2016 om 08:21 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    18-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 maart 2016
    De laatste dag van de week alweer. In onze klas staat nu een mooie paasboom. De kleuters hebben de versiering die Liana heeft meegebracht er flink ingehangen. Er zit ook een kip op haar nest, maar ze heeft nog altijd geen eitje gelegd. Misschien legt ze er wel eentje in het weekend ? Wink We hebben ook al goed geknutseld voor Pasen. Onze paasmandje moeten alleen nog wat versierd worden, onze slaap-paashazen zijn klaar en vandaag hebben we ook nog een eierdopje geknutseld. We zijn ook het Paasverhaal aan het vertellen. Met onze handjes hebben we samen één grote palmtak gemaakt waar de vrienden van Jezus hem mee toejuichten.  Toen we later een kleurplaat hierover aan het inkleuren waren hoorde ik een aantal kleuters vertellen over de prent : "Dit is Sinterklaas en dat zijn de Zwarte Pieten die naar hem wuiven." Oeps, de knuffels zijn een klein beetje verkeerd... 
    Volgende week oa nog koken en op bezoek bij de kippen en dan is het al vakantie. De tijd vliegt weer voorbij ! Prettig weekend ! 

    18-03-2016 om 20:38 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    15-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 maart 2016
    Hipperdepip ! Vandaag vieren we weer feest ! Deze keer is Sabra aan de beurt. 3 jaar, dus 3 dikke zoenen, een mooie kroon, op de stoel en zingen en dansen. Daarna lekkere cake eten én een drankje drinken. We zijn weer verwend Wink. De namiddag was heel speciaal. Samen met de kleuters van juf Vicky en de leerlingen van het zesde leerjaar trokken we naar de eetzaal. Want maakten we de basis voor onze paasmandjes. Elke knuffel kreeg twee zesdejaars en samen maakten ze twee ballonnen in papier-maché. Wat een werk ! Veel geklieder, maar ook veel pret. Sommige knuffeltjes vonden het wel wat overweldigend, maar toch heeft iedereen zich best goed gehouden. Nog even buiten uitwaaien in het zonnetje, en daar ging de bel al ! 

    15-03-2016 om 10:11 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    11-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 maart 2016
    Hip hip hoera ! Linde is eindelijk 3 jaar geworden ! En ze was er helemaal klaar voor om dat te vieren. Kroon op het hoofd, Linde zelf op de stoel en alle kindjes er rond in een kring om te zingen. Vuurwerk maken, kaarsjes blazen en dan... de cakjes opeten die we gisteren gebakken hebben. Mmm... Natuurlijk werden de cakejes met chocolade en spikkeltjes gekozen. En smaken dat die deden ! 
    Na de middag was het dan dessertenbuffet. Alles wat we heel de week gebakken hebben werd op de tafel gezet. Laat de gasten maar komen. Nu mochten we proeven van al die lekkere dingen. En smullen dat de kleuters gedaan hebben ! Ook de mama's en papa's, oma's, omi's, meters en peters mochten natuurlijk proeven. En ook zij vonden het lekker. Een aantal kapoenen hadden zelf ook iets lekkers meegebracht dat mee op tafel mocht. Pudding, petit-beurretaart, wafeltjes, koekjes, cake, taartjes,... Het kon niet op ! Ook al de andere juffen en meesters zijn eens komen piepen en proeven. Bij ons én bij juf Vicky ! Het was een geslaagde namiddag ! 

    11-03-2016 om 20:34 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)


    Foto

    post voorjuf Wendy ?

    Druk op onderstaande knop om juf Wendy of de knuffelklas te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in het gastenboek van de knuffelklas



    deze sites moet je zeker ook eens bezoeken !
  • Zavo-basisschool
  • Facebook -pagina van de school
  • de pagina van ons klasje op de site van de school
  • ouderraad


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs