Foto
Inhoud blog
  • 29 juni 2016
  • 27 juni 2016
  • 24 juni 2016
  • 22 mei 2016
  • 21 juni 2016
    bekijk de foto's van ons klasje via onderstaande link
  • knuffelklas A Hoogstraat foto's van het schooljaar 2014-2015
  • de avonturen van Jules
  • foto's knuffelklas Hoogstraat A schooljaar 2015-2016
  • Blog als favoriet !
    knuffelklas A - juf Wendy
    ZAVO-Basisschool Hoogstraat 1 1930 Zaventem
    17-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 november 2015
    In onze klas lagen een heleboel courgetten, uien, bouillonblokjes en look te wachten... En vandaag was het dan zo ver : we hebben er soep van gemaakt ! Eerst de uien aanstoven met de look en dan de courgetten erbij.  Ook nog wat aardappelen en lekker laten stoven. Water en bouillonblokjes erbij, laten koken en mixen. De voormiddag was om, maar de soep was zo goed als klaar ! In de namiddag hebben we onze laarsjes aangedaan om buiten te gaan spelen. 
    Zoals jullie op de foto's kunnen zien zijn we gisteren gaan turnen. Er stond een grote bewegingsomloop waar de kleuters zich naar hartenlust op konden uitleven. Stappen op de evenwichtsbalk, springen in de hoepels, kruipen door de tunnel en onder de bok, klimmen over de modulesblokken en als klap op de vuurpijl : springen op de dikke valmat ! Plezier verzekerd ! 

    17-11-2015 om 20:52 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    14-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 november 2015
    Gisteren is Axelle gestart. Nu zijn we dus met 16 kleuters in de klas. Ook Axelle heeft zich snel aangepast en we konden dus goed werken. De nieuwe kleuters hebben nu allemaal hun liedjeshouder gemaakt en ook hun hanger voor hun schooltas. Nu weet iedereen op school van wie hun boekentas isWink . Onze fruittas is niet aangekomen en ook vandaag was ze er nog niet... Ze zal volgende week dan wel toekomen zeker. Vandaag hebben we dus niets lekkers kunnen maken maar we hebben ons wel goed kunnen bezig houden hoor ! Juf Vicky was er dus we konden poppenkast spelen/kijken. We hebben ook gekleurd, gedanst en gezongen. Een aantal knuffels moeten wel nog onze klasregeltjes leren kennen, maar daar hadden we ook tijd voor. Morgen mogen de mama's en papa's naar school voor de KNT-fuif. Maar maandag mogen wij terug naar onze klas. En dinsdag gaan we soep maken ! Prettig weekend ! 

    14-11-2015 om 19:49 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    10-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 november 2015
    Zo, we zijn weer begonnen. Gisteren zijn er al 7 nieuwe knuffels gestart en donderdag komen er nog 2 bij. Julia, Loïc, Mattia, Lucas, Linde, Sabra en Hayden doen het alvast heel goed in de klas. De 'oude' knuffels vangen hen dan ook goed op en tonen heel flink hoe alles moet in de klas. Samen in de kring zitten, zingen, beertjes omdraaien... Onze nieuwe vriendjes doen dat al flink mee ! Natuurlijk hebben we ook al gedanst op het nieuwe liedje van K3... We hebben ook al geschilderd, getekend en gekleefd. Gisterennamiddag was het turnles en werden de ballen bovengehaald. Dat had succes natuurlijk ! Donderdag komen er niet alleen twee nieuwe kleuters bij, maar komt normaal ook onze fruittas toe. Benieuwd wat er zal inzitten ! Hopelijk kunnen we er vrijdag iets lekkers mee maken... Maar eerst morgen genieten van een dagje vrijaf ! Tot donderdag ! 

    10-11-2015 om 20:29 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    02-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 november 2015
    De vakantie is bezig ! Met zo'n mooi weer is dat natuurlijk dubbel leuk. Hopelijk kunnen de knuffels goed buiten spelen. Vrijdag hadden we pyjama-party in de klas. Bijna alle knuffels waren in pyjama. Zo gezellig ! We hebben gedanst, naar verhaaltjes geluisterd én cakejes gebakken. Suiker, eieren, boter en bloem  goed mengen, een beetje vanille-extract erbij en dan bakken maar. Mmm, het rook lekker in de klas ! Normaal gingen we ook pudding maken, maar omdat juf Vicky er niet was, hebben we dat uitgesteld. Maar later gaan we dat zeker nog eens doen hoor! In de namiddag hebben we ook de fotootjes van de kleuters die naar de eerste kleuterklas weggehaald in onze klas. Zo hebben we plaats gemaakt voor de nieuwe kapoenen die maandag zullen starten. Maar eerst dus nog goed genieten van de vakantie ! Tot volgende week ! 

    02-11-2015 om 20:20 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    28-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 oktober 2015
    Het zit er op ! Het allereerste 'optreden' van de knuffels. En ze hebben er van genoten ! Ik was echt trots op mijn kapoenen. Zo flink gedanst ! De grootouders klonken ook enthousiast en daar deden we het natuurlijk voor. Zij werden vandaag toch wel in de bloemetjes gezet. Eerst mochten ze plaatsnemen in de turnzaal en konden ze genieten van het optreden van de knuffels. De leerlingen van het zesde leerjaar zorgden ervoor dat alle dansjes mooi aan elkaar gepraat werden en ze hadden zelfs een koortje voorzien ! Een heel aantal kinderen van het zesde hielpen de juffen ook in de klassen. Dank je wel zesdejaars ! Na de dansjes mochten de grootouders een kopje koffie gaan drinken en een lekkere cupcake gaan eten die een aantal lieve mama's gebakken hadden. De kleuters kregen ondertussen in de klas een koek en chocomelk. En dan mochten al die oma's en opa's en mamy's en papy's en moekes en vakes en bommi's en bompi's,... naar de klas van hun kleinkind gaan waar ze nog een attentie kregen. Bij ons in de klas kregen de grootouders een raket-kalender met een foto van hun liefste schat op. 
    Wij hebben genoten van deze fantastische voormiddag ! Nu nog twee dagen 'gewoon' (vrijdag wel in pyjama Wink ) naar school en dan is het een weekje vakantie ! 
    Oh ja, de film van het grootouderfeest staat heel snel op de site (mapje Hoogstraat - kleuterschool algemeen)

    28-10-2015 om 22:25 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    27-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 oktober 2015
    Nog één nachtje slapen en het is zo ver : ons grootouderfeest ! De laatste dagen in onze klas staan volledig in het teken van dit feest. We hebben hard gewerkt aan onze kledij. Alle t-shirts en kronen zijn af. En ook de cadeautjes voor de grootouders liggen mooi ingepakt te wachten. Gisteren en vandaag zijn we op het grote podium gaan oefenen en ik moet zeggen : de knuffels hebben het geweldig gedaan. Als ze het morgen ook zo flink doen gaan de grootouders nogal trots zijn ! Maar dat zullen ze sowieso wel zijn op hun lieve kapoenen Smile
    Vrijdag hadden we ook al iets te vieren op school. Toen werd juf Viviane 50 ! In de klas hebben we een kroon voor haar gemaakt en samen met alle kleuters hebben we voor haar gezongen op de speelplaats. En 50 keer 'hip hip hoera' geroepen ! Ze kreeg 50 mooi versierde kapstokken en van elke klas een zelfgemaakte kaart. Tijdens de middag werden alle juffen en meester getrakteerd op een lekkere kaasschotel. En alle kleuters kregen nicnacjes ! Daar hebben we zelfs vandaag nog van gesmuld... 


    27-10-2015 om 21:39 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    20-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 oktober 2015
    Wat zag iedereen er prachtig uit vandaag ! De fotograaf was dan ook op school. Iedereen mocht eerst alleen op de foto. Eén keer met een gekleurde achtergrond en dan nog eens voor een pasfoto. Een klasfoto hebben we niet laten trekken door de fotograaf want de kleuters die naar de eerste kleuterklas gaan zijn mee op de foto gegaan met de klas van juf Annelies of van juf Kim. Maar we hebben wel zelf een klasfoto gemaakt ! Binnenkort krijgen jullie die zeker te zien. Na de middag mochten de kleuters die nog een broer of zus op school hebben, daar ook nog eens mee op de foto. We hebben vandaag dus niet veel kunnen werken want telkens werden er kleuters weggehaald en natuurlijk moesten we onze mooie kleertjes proper (proberen) te houden. De juf kan deze dagen ook niet zo veel foto's trekken, want we zijn druk bezig voor het grootouderfeest. En dat moet allemaal nog wat geheim blijven hé Wink.
    Morgen is het geen school voor de kinderen want dan gaan alleen de juffen en meesters naar school om nog wat bij te leren.

    20-10-2015 om 21:03 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    15-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 oktober 2015
    Gisteren hebben we al een keer kennis kunnen maken met een aantal kindjes die na de herfstvakantie naar ons klasje mogen komen. 6 kapoenen zijn er langs geweest. En ze waren héél erg flink ! Sommige knuffels vonden het wel wat druk in de klas met al die mama's en papa's die er dan bij waren en trokken zich terug in de autohoek of boven in het ballenbad. Maar als de juf de bodding bovenhaalde, waren ze toch snel terug in de kring om te proevenWink . Sommige kindjes vonden het heel lekker, andere kapoentjes aten toch liever hun eigen koek of fruit. Maar iedereen heeft geproefd en dat is al veel waard !
    Vlak voor de middag zijn we onze uitnodigingen voor oma&opa gaan posten. En daarna mocht iedereen als kabouter naar huis ! Met hun zelfgestikte muts op hun hoofd. Zo fier dat ze waren !
    Vandaag hebben we goed gewerkt aan ons cadeautje voor de grootouders. Met de plasticine mochten we paddestoelen en nootjes boetseren. de juf was wel niet zo blij toen ze achteraf in heel de klas stukjes plasticine vond... Wie zou dat gedaan hebben ? 
    Als afsluiting hebben we yoga gedaan. Hopelijk zijn alle knuffels deze namiddag heel ZEN geweest...
     
     
     

    15-10-2015 om 21:15 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    13-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 oktober 2015
    Brr, wat is het opeens koud geworden ! Gelukkig is het in onze klas lekker warm. Vandaag konden we de verwarming zeker goed gebruiken. We zijn namelijk te voet naar het bos gestapt, samen met de derde kleuterklassers van juf Lieze. Het was dan misschien wel koud, het was toch een hele leuke activiteit. Alle knuffels mochten hun zelfgestikte kaboutermuts aandoen. In het bos hebben we kastanjes en eikeltjes gezocht en voor juf Lieze takken. We hebben ook de blaadjes bekeken en hier en daar stond er een paddestoel. De kleuters hebben allemaal echt flink gestapt. Normaal gingen we in het bos nog wat langer spelen, maar omdat het toch wel koud was, zijn we sneller terug naar onze klas gestapt. Daar hebben we van juf Lieze lekkere opwarmkoekjes gekregen én hebben we gezonde peren gegeten. Mmm, dat smaakte ! Na de speeltijd hebben we onze uitnodigingen voor het oma&opafeest gemaakt. Het is dinsdag dus zijn de oudsten van onze klas in de eerste kleuterklas gaan wennen na de middag. De anderen mochten met de juf bodding maken met de overschot van koeken, chocomelk en eieren van het ontbijtbuffet. Morgen zullen we proeven of hij lekker is. 
    Oh ja, nog even een testje Wink : wil iedereen die deze blog leest eens even een reactie plaatsen. Zo hebben we een idee of het nuttig is om de blog bij te houden of niet...


    13-10-2015 om 21:29 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    09-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 oktober 2015
    Onze klas was vandaag een echt kabouter-naai-atelier ! Alle kleuters hebben zelf hun kaboutermuts mogen stikken. En dat ging best vlot. Het pedaal van de naaimachine werd op tafel gelegd en daar mochten de kleuters dan op duwen zodat de naaimachine hun kaboutermuts aan elkaar stikte. Zo fier dat de knuffels waren met hun zelfgemaakte muts ! Dinsdag, als we naar het bos gaan, mogen ze allemaal hun muts aandoen. 
    Maar eerst is het zondag nog ontbijtbuffet ! Hopelijk mogen we daar veel knuffels en hun familie verwelkomen. Juf Wendy vind je in de keuken terug, juf Babs aan de afwas. Tot zondag ! 

    09-10-2015 om 22:20 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    08-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 oktober 2015
    Wat een dag vandaag ! Volgens trainer Wilmots hebben we vandaag de kinderen allemaal tot voetbalsupporters gebombardeerd Wink. Om iets na negen waren we er klaar voor. Iedereen was naar het toilet geweest, de begeleiding was er en de knuffels stonden aan de wandelringen. Hop, richting voetbalveld. Flink stappen en dan een plaatsje zoeken op de tribune. We palmden meteen de eerste rij in. Een kwartiertje later kwamen de eerste spelers al op het veld. Ik was heel fier op mijn knuffels ! Zo flink dat ze blijven zitten zijn ! We zijn zelfs heel de training blijven kijken. Heb je al wel eens gezien dat die voetballers hele mooie schoenen aan hebben ? En dat die soms precies een dansje doen op het veld ? Wij, de knuffels, hebben dat allemaal ontdekt vandaag ! 
    Na de training zijn we even blijven zitten tot de grootste drukte weg was. En dan konden wij ook terug naar onze klas stappen. En weer hebben mijn kapoenen dat heel flink gedaan ! In de namiddag zijn de oudsten naar de eerste kleuterklas gaan spelen en hebben we bij ons in de klas gespeeld en gewerkt. De voorbije twee dagen zijn we begonnen met onze klas om te toveren in een herfstklas. Gisteren hebben we herfstblaadjes afgedrukt op stof en morgen gaat de juf er kaboutermutsen van stikken. En de kleuters mogen helpen ! 
    Tot morgen ! 

    08-10-2015 om 20:57 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    06-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 oktober 2015
    Dinsdag, maar toch de eerste dag van de week. Hopelijk hebben de kleuters kunnen genieten van hun 'lang weekend'. In de klas zijn we gestart met een nieuw thema. Wat fijn dat er zoveel kleuters herfstmateriaal hebben meegebracht. Ze waren er ook allemaal heel fier over ! Onze klas begint al echt op een herfstklasje te lijken. Ons prikbord is versierd, ons kijkkastje ligt al goed vol én we hebben een herfstvruchtenbak in de klas. De juf heeft al het verhaal van de herfstkabouters verteld en ook daar waren de kleuters erg in geïnteresseerd. In de namiddag zijn de oudsten naar de eerste kleuterklas gaan spelen en zijn de andere knuffels met de juffen de bekers gaan afwassen. Sommige kleuters hebben ook al een herfstpuzzel gemaakt. Vlak voor we naar huis gingen hebben alle knuffels twee (of drie) handjes vol koekjes gekregen. De juf is zaterdag getrouwd en daar mochten de kleuters toch ook wat van profiteren hé...

    06-10-2015 om 21:34 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    02-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 oktober 2015
    In de klas zijn we volop over afval aan het leren. De vuilniswagen, de verschillende vuilzakken en bakken... Alles komt aan bod. We hebben ook al een liedje over de vuilniskar geleerd. Gisteren waren er oude kranten in de klas en daar mochten we proppen van maken. De juf kende er ook een versje van en dat vonden de kleuters wel fijn. 1 oktober was ook de dag dat Maxim voor het eerst naar school kwam. Vanaf nu zijn we dus met 18 in de klas !

    02-10-2015 om 09:11 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    29-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 september 2015
    Joepie ! Vandaag was het dan zo ver : pannenkoeken ! De 10-uurtjes mochten in de boekentas blijven zitten want wij verzamelden rond een tafel. Eitjes, bloem, melk, spuitwater, bakzout, vanillesuiker, olie, vanillepuddingpoeder... Alles goed mixen en dan kon de juf beginnen bakken. Mmm, al snel rook heel de klas, en de gang, hemels lekker ! En dan smullen maar. Mmm, de pannenkoekjes gingen goed binnen. Sommige kleuters hadden 's middags nog altijd niet heel veel honger Wink . Terwijl de juf pannenkoeken bakte mochten de kleuters een vuilniswagen stempelen. En in de namiddag hebben we met nagellak papieren bordjes versierd om in de inkomhal te hangen. 
    Voor we naar huis zijn gegaan heeft nog elke knuffel een pannenkoek met confituur gekregen. En 't smaakte weer...

    29-09-2015 om 20:26 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    28-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 september 2010
    Aiai, vandaag is juf Babs ziek. De griep heeft haar ook te pakken. Vrijdag is ze ziek naar huis moeten gaan en vandaag was het nog niet beter. Hopelijk voelt ze zich morgen beter ! De pannenkoekjes hebben we dan maar uitgesteld tot morgen. 't Is toch leuker als juf Babs erbij is hé... 
    In de klas zijn we vandaag begonnen met thema afval. Met de doosjes die de kleuters hebben meegebracht hebben we al een grote toren proberen te maken. Niet zo makkelijk hoor, want we moeten er aan denken om de grote dozen onderaan te zetten en pas daarop de kleinere... We hebben ook al een liedje geleerd over de vuilkar. In de namiddag hebben we wat langer buiten gespeeld in het zonnetje. En daarna zijn we begonnen om de gang te versieren, want deze en volgende week is het onze beurt. Wij zullen het ontbijtbuffet in de kijker zetten en hopelijk komt er dan ook extra veel volk naartoe op 11 oktober ! 

    28-09-2015 om 19:24 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    27-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 september 2015
    Moestuinweek en de juf die jarig was... Dat vraagt om gezonde hapjes. Juf Vicky was er ook dus eerst was het poppenkast. Jules had wel zin in koekjes, maar mama wist iets veel beters : lekkere gezonde groentjes. Mmm, dat vindt Jules wel lekker. En omdat we dan al die groentjes toch in de klas hadden hebben we dan ook maar wat messen en bordjes tevoorschijn getoverd en er mooie stukjes van gesneden. We hebben ook zelf mayonaise gemaakt en na de speeltijd was het dan zo ver : smullen ! En de kleuters hebben gesmuld hoor ! Alle kommetjes waren snel leeg ! 
    Maandag gaan we nog eens feest vieren voor de juffen. Want woensdag is ook juf Babs jarig. Maandag gaan we dan ook samen pannenkoeken bakken ! Mmm, weer smullen ! 

    27-09-2015 om 10:47 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    24-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 september 2015
    Héhé, na drie dagen ziek te zijn geweest is de juf terug. Nog maar half genezen, maar kom, we zijn er weer Wink . Gelukkig hoorde ik van juf Annelies en juf Kim dat de knuffels héél flink zijn geweest de voorbije dagen. Maar vandaag konden we weer samen in ons klasje werken en spelen ! We hebben de grote bloempotten beschilderd met nagellak. Het zijn echte kunstwerkjes geworden ! De kleuters hebben er dan ook echt van genoten om met de nagellak te schilderen. Tja, iets waar je normaal niet mag aankomen... dat is extra aantrekkelijk natuurlijk ! In de namiddag, toen de oudste kleuters naar de eerste kleuterklas waren hebben de knuffels zelfs nog eens geschilderd op de laatste bloempot. Voorlopig zijn de bloempotten nog te bewonderen in onze gang, maar binnenkort verhuizen ze naar onze moestuin. 
    Morgen komt juf Vicky. Dan kijken we eerst naar de poppenkast en dan gaan we lekkere hapjes maken met groenten. 

    24-09-2015 om 20:57 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    17-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 september 2015
    Gisteren en vandaag hebben we een boekentaslabel gemaakt. Met onze vinger hebben we gestempeld op een kaartje. Vinger in de verf, tik, vinger in de verf, tik, vinger in de verf, tik... Niet zo gemakkelijk voor de knuffels, want de verleiding om te wrijven is toch wel heel groot. We hebben ook goed gedanst. Geweldig om te zien hoe dan ook de stillere kleuters helemaal openbloeien. Gisteren was het natuurlijk ook TikTak. Dan zijn de kleuters zo geboeid, dat ze zelfs vergeten dat het bijna tijd is om naar huis te gaan. Deze namiddag zijn de oudsten van de klas opnieuw in de eerste kleuterklas gaan wennen. De dag was weer heel snel om ! 

    17-09-2015 om 20:46 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    15-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 september 2015
    Zo, vandaag hebben we de klassen bezocht waar we gisteren geen tijd meer voor hadden : de zesdes, de twee tweede-kleuterklassen, de klasjes van de eerste kleuterklas, de derde kleuterklassers, de twee vijfdes en de twee tweedes. In de turnzaal vonden we ook nog meester Jan. Jules mocht in sommige klassen op het digibord schrijven, maar dat was best nog moeilijk voor hem. In de klas van juf Lieze was juf Viviane aan het zingen met de kindjes en Jules kreeg er een mooi hoedje van papier. En in de andere derde kleuterklas hebben we een vlinder zien vliegen want daar kweken ze vlindertjes. We hebben ook weer heel wat trappen gedaan, maar dat ging eigenlijk wel heel vlot. 
    Juf Vera was jarig en bij haar zijn we gaan zingen en een mooie tekening gaan afgeven. Na de middag gingen de kleuters die in november overgaan opnieuw wennen in de eerste kleuterklas en de anderen mochten in de zandbak spelen. Morgen een halve dag school ! Tot dan ! 

    15-09-2015 om 19:57 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)
    14-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 september 2015
    Een nieuwe week ! En de knuffels zijn goed gestart. De tranen waren snel gestopt zodat we na de speeltijd op stap konden gaan in onze school. Deze week brengen we alle lokalen een bezoekje, samen met Jules. Allereerst was het secretariaat en het bureau van mevrouw Brigitte aan de beurt. Juf Vera en juf Karlien mochten als eerste met Jules op de foto. En dan mevrouw Brigitte natuurlijk. De kleuters vonden wel dat zij een mooi bureau heeft, met allemaal leuke spulletjes. Maar natuurlijk konden we niet te lang blijven, want we hadden nog een lange tocht voor de boeg. Naast het secretariaat is de klas van juf Rika. Zij was er niet, maar meester Evan, de IT-meester wel. Dan naar de eetzaal en de keuken. Juf Miriam en juf Martine waren al alles aan het klaarzetten voor het middageten. Naast de eetzaal is de leraarskamer. En ook daar zat een juf : juf Ann. Zij geeft Engels en Frans aan de grote kinderen. En dan moesten we de trap op. Eerst naar de klas van juf Inge van het derde leerjaar. Daar kon Leon aan Melchior een dikke knuffel geven. Nog een paar trappen hoger kwamen we bij de klas van juf Saartje. Ook daar konden er knuffels zoenen geven : Marlies, Lina en Julie hun broers zitten in die klas. Havin kon in de klas erna haar zus knuffelen, want zij zit bij juf Annemie in het eerste. En dan gingen we nóg hoger ! Want helemaal boven in onze school zit het vierde leerjaar. Bij meester Stijn was ook juf Femke aan het lesgeven. En in de klas daarnaast vonden we juf Gaëlle met haar vierdeklassers terug. Dan moesten we natuurlijk terug helemaal naar beneden. Voorzichtig op de trap... Hé, daar in de klas tegenover juf Inge is er nog iemand aan het werken : juf Rina. Ook zij moest natuurlijk met Jules op de foto. Ja, en eens terug beneden was het al tijd om naar ons klasje te gaan. Pipi doen en boterhammetjes eten. Jhanvi en Julie trokken met juf Babs naar de eetzaal. 
    Na de middag konden we spelen en kleuren in de klas. En na de namiddagspeeltijd was het turntijd ! Omdat het hard aan het regenen was hebben we de tweede en derde kleuterklas wel eerst mee binnen laten spelen zodat ze niet helemaal nat zouden worden. 
    Na de turnles snel terug naar de klas, boekentas maken en nog een verhaaltje. En dan was het alweer tijd om naar huis te gaan ! 

    14-09-2015 om 21:18 geschreven door juf Wendy


    >> Reageer (0)


    Foto

    post voorjuf Wendy ?

    Druk op onderstaande knop om juf Wendy of de knuffelklas te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in het gastenboek van de knuffelklas



    deze sites moet je zeker ook eens bezoeken !
  • Zavo-basisschool
  • Facebook -pagina van de school
  • de pagina van ons klasje op de site van de school
  • ouderraad


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs