Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de stand
    27/10     KM TORHOUT-SK TORHOUT                   8-0
    27/10     HOUTHULST-ICHTEGEM                          1-7
    27/10     KEIEM-STADEN                                        0-0
    27/10     WESTROZEBEKE-DIKSMUIDE                  9-0
    27/10     GITS-DOSKO BEVEREN                             5-1
    27/10     ZARREN-LICHTERVELDE                          1-2

30-10-2007 om 17:02 geschreven door gewestelijke

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kmtorhout-sk torhout
    het werd al vlug duidelijk dat de bezoekers gekomen waren met maar één doel namelijk zo weinig mogelijk doelpunten te slikken
    de wedstrijd starte zenuwachtig want zo'n derby is toch altijd iets speciaals.
    van meetaf aan speelden we op de bezoekende helft en de doelkansen volgden elkaar snel op .
    we waren misschien iets te gretig om te scoren want het was wachten tot de tiende minuut toen robin onze jonas kon bereiken die
    met een laag schot de sk doelman kansloos liet.1-0
    de bezoekers kropen nu massaal voor hun doel en het was moeilijk er doorheen te komen
    het moest via de flanken of met terugleggertjes wat we op training geoefend hadden en zo deden onze jongens het dan ook
    didier kopt de 2-0 binnen op hoekschop van alexander en robin slalomde voorbij drie skers en legde dan terug op jan die
    de kans niet liet liggen3-0
    vlak voor rust bereikte jan met een overhoekse pas didier die nogmaals de netten deed trillen.4-0 rustand.
    tijdens de rust werd gevraagd nog mee open te spelen en dat loonde al na vijf minuten spelen, de bal werd vanop links voor
    het skdoel gedropt en een verdediger sloeg de bal met de arm over het doel didier zette de strafschop feilloos om.5-0
    onze doelman mathias had tussendoor ook een paar terugspeelballen te verwerken anders zag hij de hele wedstrijd geen
    enkele doolpoging
    de aanvallen bleven maar duren en vanop rechts werd de bal doorgekopt door alexander en didier potte zijn vierde doelpunt.6-0
    enkele minuten later zagen een mooi pas van lando naar robin die enkele verdedigers in de wind zette en de bal laag in
    de korte hoek plaatste.7-0
    op het eind zette joris een aanval op rechts naar het doel pass naar didier die aflegt voor robin en de 8-0 cijfers stonden op het bord
    het was al bij al toch een moeilijke zenuwachtige maar faire derby tegen toch wel één van de zwakste pleogen van de reeks