Michael Klukowski
WELKOM OP DE FANPAGE VAN MICHAEL KLUKOWSKI

Foto

     BIOGRAFIE:
Voornaam:Michael
Naam:Klukowski
Geboortedatum:27/05/1981
Gewicht:75 kg
Lengte:184 cm
Nationaliteit:Pool/Canadees
Ploeg:Club Brugge


Inhoud blog
  • Club Brugge wint Derby tegen Cercle
  • Loting Europa League
  • Club-Poznan
  • Poznan-Club Brugge



  • Blog als favoriet !

  • Officiële club-site
  • Blue-army
  • BELGIUMSOCCER

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    28-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loting Europa League
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag werd in Monaco geloot voor de groepsfase van de Europa League, de opvolger van de UEFA-cup. Club Brugge treft in groep J UEFA-cup-winnaar Sjachtjor Donjetsk, Partizan Belgrado en Toulouse.

    Zie hieronder de poule waarin Klukowski’s team zit:

    Groep J (Club Brugge)

    • Sjachtjor Donjetsk (Oek)
    • Club Brugge
    • Partizan Belgrado (Ser)
    • Toulouse (Fra)

    Club Brugge speelde in 2004 al tegen Sjachtjor Donjetsk. De Oekraïense club schakelde blauw-zwart uit in de laatste voorronde van de Champions League.
    Partizan Belgrado is de landskampioen van Servië. Vorig seizoen verloor Partizan met 1-0 van Standard in de UEFA-cup.
    Toulouse schakelde in de voorrondes Trabzonspor uit.

    Programma Club Brugge

    • don 17/09 (21.05u): Club Brugge - Sjachtjor Donjetsk (Oek)
    • don 01/10 (19.00u): FC Toulouse (Fra) - Club Brugge
    • don 22/10 (19.00u): Club Brugge - Partizan Belgrado (Ser)
    • don 05/11 (21.05u): Partizan Belgrado (Ser) - Club Brugge
    • don 03/12 (19.00u): Sjachtjor Donjetsk (Oek) - Club Brugge
      woe 16/12 (21.05u): Club Brugge - FC Toulouse (Fra)

    28-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  


    27-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club-Poznan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Club Brugge heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Maar het heeft thuis tegen Lech Poznan bloed, zweet en tranen gekost. Sonck wiste pas 10 minuten voor tijd de 1-0 van de heenmatch uit, Stijnen hield Club een paar keer recht. Na de verlengingen kwamen er penalty's. Daarin miste de Polen twee keer, Club niet. Stijnen pakte de beslissende strafschop.

     

    Club Brugge toonde van bij het eerste fluitsignaal zijn aanvallende intenties. De Polen, die houden van de counter, starten afwachten.

    De eerste echte kans was voor Akpala, maar die kopt over. Een minuut later bediende Akpala Sonck, die de paal trof.
    Na een kwartier ging de Brugse storm liggen en werd er meer geknokt op het veld. Op het halfuur werd het heel stil op Jan Breydel: Stijnen leek te flateren bij een vrije trap, waarbij de bal in doel viel. Maar de scheidsrechter Kelly keurde de goal af: Stijnen werd namelijk gehinderd door een Pool.
    Na de rust begon Club weer met een offensief, maar toen glipte Lewandowski handig door de buitenspelval. Hij ging alleen op Stijnen af, die nog met een kattensprong de bal uit zijn voeten kan ranselen. Een eerste cruciale bal redding van Stijnen.

    De Polen werden gevaarlijker. Club moest op zijn hoede zijn, de spanning steeg met de minuut.

    Twaalf minuten voor tijd kreeg Simaeys alle tijd, hij mikte zijn kopbal echter op de paal. Een minuut later bevrijdde Sonck Club dan toch: de Poolse doelman Kaprzik kon een trap van Odjidja niet klemmen en de spits trapte van dichtbij binnen.
    De Polen kregen nog een laatste kans, een vrije trap van net buiten de zestien. Heel Club hield zijn hart vast: het was de 93e minuut, de minuut waarin enige de goal viel in Polen. Maar Gancarczyk trapte over.
    In de verlengingen sloeg de vermoeidheid bij beide teams toe. Drie minuten voor tijd redde Stijnen Club opnieuw: Bosacki trapt van dichtbij op doel, maar Stijnen had nog een superreflex in huis en duwde de bal op de lat.

    Bij de penalty's miste de tweede Poznan-speler, Djurdjevic trapte geplaagd door krampen over. Sonck, Odjidja, Simaeys en Klukowski faalden niet.
    Bron: Sporza


    27-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  


    20-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poznan-Club Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wil Club de deur van de Europa League opentrappen, moet het wat laten zien. Voor halve Pool Michael Klukowski is dit thuiskomen.

    Michael Klukowski is een Canadees met Poolse roots. "Mijn ouders zijn allebei van Poolse origine en hebben lang in Warschau geleefd", vertelt de linksachter.

    "Ikzelf heb nooit in Polen geleefd, maar we reisden vaak naar Polen. Deze match wordt heel speciaal voor mij. Mijn ouders, mijn grootouders, familie, vrienden... ze komen allemaal kijken. Ik heb nog moeite moeten doen om aan genoeg tickets te geraken."

    Toen de Club-delegatie gisteren in Poznan landde, stonden vier cameraploegen en een tiental journalisten en fotografen te wachten. "Deze match is echt nieuws in Polen. Club Brugge is een grote naam", vertrouwde een Poolse journalist de Belgische pers toe.

    Bron: Sporza

    20-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  


    19-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Na meer dan 2 jaar nemen we de draad terug op.
    Vanaf nu terug dagelijks up-to-date nieuws & foto's van onze linksachter.
    Groeten Stijn

    19-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  


    02-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond om 20.30 uur: Standard – Club Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met de komst van Club Brugge naar de Vurige Stede (vanavond om 20.30 uur) staat op de vijfde speeldag meteen de eerste klassieker van het kersverse seizoen op het programma. Wil blauw-zwart de debatten van op de eerste rij blijven volgen, dan dient minstens een punt te worden geoogst. De fiere ongeslagen leider Standard raasde tijdens de competitieaanhef alvast als een pletwals over de tegenstand: 4 matchen leverden telkens 4 doelpunten op!

    02-09-2007, 11:16 geschreven door Stijn  


    20-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klukowski opgeroepen als international
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Clubs Pools-Canadees speelt een interland in Ijsland en sluit net als de rest donderdag terug aan bij de A-kern.

    20-08-2007, 21:43 geschreven door Stijn  


    19-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Club-STVV
    Klik op de afbeelding om de link te volgen www.clubbrugge.be

    19-08-2007, 10:48 geschreven door Stijn  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge zet scheve situatie recht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Club Brugge heeft nog altijd het maximum van de punten: 9 op 9. Het versloeg Sint-Truiden, al heeft het daar wel voor moeten knokken. Jacky Mathijssen gooide de jonge Brecht Capon voor de leeuwen als vervanger van de geschorste Jonathan Blondel en kreeg gelijk. Want de 17-jarige Capon dweilde bedrijvig de rechterflank af en zijn enthousiasme straalde af op de rest van Club. Op een vrije trap van Leko zette Alcaraz slim een stapje achteruit, sprong hoger dan Trenson (ex-Club) en kopte binnen.
    Aanvallend swingde het wel, maar verdedigend rammelde het bij Club.
    Chimedza mocht tussen vier verdedigers oprukken en knalde droog voorbij Stijnen.
    En het werd nog lachwekkender, want Clement treuzelde te lang om een bal weg te werken en Coulibaly zette er zijn teen nog tegen: 1-2. Na de rust ging Club op zoek naar goals en dat lukte meteen: via enkele tussenstations kwam de bal bij Sterchele en die legde de bal met zijn hoofd klaar voor Geraerts.Club Brugge ging naarstig op zoek naar de winnende treffer.Djokic had moeten profiteren van een blunder van Milenkovic, maar het schot van de Serviër belandde op de lat. Ook Sterchele was er dichtbij, maar hij miste het doel. Aan de andere kant ontsnapte Clement nog aan rood, toen hij de doorgebroken Chimedza aantikte. Maar net als vorig weekend kreeg Club een strafschop: Delorge ging even aan Greaerts hangen. Leko faalde niet: 3-2

    19-08-2007, 10:31 geschreven door Stijn  


    06-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dufer en vijf beloften mee naar Torino voor oefenmatch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Club is na de namiddagtraining met 23 spelers vertrokken naar Zaventem, van waaruit naar Turijn wordt gevlogen om er morgenavond om 20.30 uur tegen Torino te voetballen. Van de 18 spelers die tegen Mons op het scheidsrechtersblad stonden, wordt enkel Stijnen vervangen door Yves Lenaerts. Naast Dwayne Dildick, zaterdag in de wedstrijdkern, zijn ook Grégory Dufer en de beloftenspelers Alandson en Alexandre Jansen Da Silva, Niels De Loof en Robbe Vanruyskensvelde opgeroepen.

    06-08-2007, 21:59 geschreven door Stijn  


    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterchele scoort meteen twee keer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Club probeerde om de wedstrijd in handen te nemen maar had de nodige last met Bergen. De eerste goede kans was zelfs voor de bezoekers. Stijnen moest op hoekschop een kopbal van Dalmat van onder de lat wegslaan. Even later werd Blondel na een een-tweetje tussen Djokic en Geraerts weg gestuurd. Doelman Berthelin kwam goed uit en kon de bal voor Blondel onderscheppen. Toen de eerste helft halfweg was werd Sterchele goed aangespeeld door Leko. De topschutter bewees zijn neus voor goals en scoorde meteen zijn eerste doelpunt. Club kreeg twee kansen om de voorsprong te verdubbelen. Djokic goed aangespeeld door Sterchele glipt door de buitenspelval en kruist zijn schot dat naast het doel van Berthelin gaat. Meteen daarna krulde Leko nog een vrije trap van naast de paal. Net voor de rust was het echter Bergen dat op voorsprong kwam. Zoko raakte in twee keer voorbij Stijnen.
    Club ging in de tweede helft meteen op zoek naar het winnende doelpunt. Sterchele kon Djokic twee keer net niet bereiken. Even later was het Sterchele zelf die na doorkoppen van Englebert aangespeeld werd door Djokic. Sterchele twijfelde niet en liet ook deze kans niet onbenut. Club kreeg het dan wat moeilijker en Stijnen moest nog enkele keer goed tussen komen om Datti van een gelijkmaker te houden.

    05-08-2007, 09:53 geschreven door Stijn  


    03-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De speeltijd zit erop. Morgen begint het echte werk. Althans voor de 17-koppige Clubselectie die daarnet door Jacky Mathijssen werd vrijgegeven. In vergelijking met de Supercup halen 5 spelers de selectie niet: Valgaeren, Kucera, Daerden en De Mets wegens blessure en Balaban wegens getransfereerd. Aan de andere kant verwelkomen we de herstelde Vermeulen (enkel), Salou (enkel) én nieuwkomer Alcaraz (scheen).
    Morgenavond om 20u speelt Club zijn eerste competitiematch van het seizoen thuis tegen R.A.E.C. Mons. Mathijssen selecteerde de volgende 17 spelers: Stijnen, Vermant, Klukowski, Clement, Englebert, Djokic, Blondel, Verbauwhede, Leko, Vermeulen, Geraerts, Sterchele, Priske, Salou, Maertens, Capon en Alcaraz.

    03-08-2007, 19:34 geschreven door Stijn  


    29-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen veertiende supercup voor Club
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Anderlecht begon in een zetel aan de partij na een vroege goal van Boussoufa.  In de derde minuut trapte hij een vrije trap vanuit een scherpe hoek verrassend rechtstreeks op doel.  Een slapende Stijnen reageerde te laat... 1-0.  Jammer voor de partij want paars-wit controleerde vervolgens zowat het ganse gebeuren.   Even kon Balaban dreigen maar hij vond Sterchele net niet.  Tchite viseerde daarna de lat maar na 38 minuten verdubbelde Mpenza wel de voorsprong.  Hij knikte een voorzet van Boussoufa mooi in de hoek (2-0). 
    Vier wissels tijdens de pauze bij Club.  Maertens, Blondel, Djokic en Daerden kwamen voor Priske, Englebert, Balaban en Leko.  Het eerste wapenfeit van die tweede helft was voor de thuisploeg.  Tchite tikte van dichtbij op Stijnen.  Club reageerde meteen via Blondel met een knap afstandsschot, gepareerd door Zitka.  Even later lukte de ingevallen Djokic wel de aansluitingstreffer.  Na inspelen van Clement had hij de hoek maar voor het uitkiezen en dat deed hij dan ook (2-1).  Blauw-zwart drukte door en kreeg enkele mogelijkheden op de gelijkmaker.  De beste op het uur voor Klukowski toen die een vrije trap van op 30 meter naar doel pegelde.  Zitka bewees waarom hij vorig seizoen tot beste doelman werd verkozen.  Club Brugge bleef de aanval zoeken maar de tegenstoten van Anderlecht waren nu veel scherper.  Biglia en Boussoufa misten de 3-1.  Tussendoor moest Kucera met een blessure naar de kant.  De Mets was zijn vervanger.  Twintig minuten voor tijd ontsnapte Deschacht aan een uitsluiting nadat hij zich revancheerde.  Bij de fase daarvoor bleef ook de net ingevallen De Mets weer geblesseerd liggen en ook hij moest gewisseld worden voor Vermant.  Tot overmaat van ramp verstapte Valgaeren zich daarna en ook hij kon niet meer verder.  De mogelijkheid die Tchite daardoor kreeg plaatste hij net naast maar Club moest nu wel met zijn tienen verder en met een vertimmerde verdediging.  In de slotfase bediende uitblinker Boussoufa Goor maar ook hij kon de match niet beslissen.  Aan de overkant pakte Blondel weer uit met een schot van ver, Zitka gaf geen krimp.  Twee minuten voor tijd viel dan toch het beslissende doelpunt.  Na een pas van Boussoufa gleed Hassan aan de tweede paal binnen (3-1).

    Club Brugge: Stijnen, Priske (46' Maertens), Kucera (66' De Mets (76' Vermant)), Valgaeren, Klukowski, Englebert (46' Blondel), Leko (46' Daerden), Clement, Geraerts, Sterchele, Balaban (46' Djokic)

    29-07-2007, 10:15 geschreven door Stijn  


    27-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie voor Supercup en AEK Athene
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De technische staf trekt morgen met 19 spelers naar Anderlecht. Opvallendste namen in het rijtje zijn onze 2 flankverdedigers: Priske en Klukowski. Van de selectie van 19 voor de Supercup reizen zondag 4 spelers niet mee naar Athene: Stijnen, Kucera en de 2 flankverdedigers. Zij worden in de selectie vervangen door Chavez, Capon en Lenaerts. Simaeys, Vermeulen, van Heerden, Salou en Yulu-Matondo komen komend weekend niet in actie.

    Morgenavond om 20u30 speelt Club de Supercup in en tegen Sporting Anderlecht. Mathijssen selecteerde de volgende 19 spelers: Stijnen, Vermant, Valgaeren, Klukowski, Clement, Daerden, Englebert, Djokic, Balaban, Verbauwhede, Kucera, Blondel, Leko, Geraerts, Sterchele, Priske, Maertens, De Mets en Alcaraz.

    Niet geselecteerden voor de Supercup: Vermeulen, Simaeys, van Heerden, Chavez, Lenaerts, Capon, Salou en Yulu-Matondo.

    De Club-delegatie blijft na de Supercup in Brussel overnachten. Zondagmorgen vliegt blauw-zwart dan naar Griekenland waar het 's avonds om 20u30 AEK Athene bekampt. Dit zijn de 18 voor Athene: Vermant, Valgaeren, Daerden, Djokic, Blondel, Verbauwhede, Clement, Chavez, Lenaerts, Englebert, Geraerts, Sterchele, Leko, Maertens, Capon, De Mets, Alcaraz en Balaban.

    Niet geselecteerden voor AEK Athene: Stijnen, Klukowski, Simaeys, Vermeulen, Kucera, van Heerden, Salou, Priske, Yulu-Matondo.

    Maandagmorgen keert Club terug uit Griekenland. De spelers genieten maandag van een vrije dag.
    FOTO: BLUE-ARMY

    27-07-2007, 18:25 geschreven door Stijn  


    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club verliest met 1-0 van Lokeren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In een galamatch verloor Club vanavond met het kleinste verschil in en van Sporting Lokeren. Zo'n 8.000 toeschouwers zagen hoe de thuisploeg op de 33e minuut via Overmeire verdiend op voorsprong kwam. Onder impuls van een sterke Karel Geraerts kwam Club in de tweede helft sterk opzetten, maar moest uiteindelijk vrede nemen met 1-0 verlies. Kluko bleef uit voorzorg nog de hele wedstrijd aan de kant.

    26-07-2007, 00:00 geschreven door Stijn  


    22-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie voor de Brugse Metten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de jaarlijkse fandag gaf Jacky Matthijsen de 20 namen vrij die in aanmerking komen voor Club-Real Valladolid van vanavond. Daarbij geen Stijnen, Klukowski noch Priske. Michael Klukowski blijft uit voorzorg aan de kant. De linksachter kampt met een overbelastingsletsel en sluit maandag weer aan

    Dit zijn de 20: Lenaerts, Vermeulen, Valgaeren, Clement, Daerden, Englebert, Djokic, Balaban, Verbauwhede, Vermant, Kucera, Leko, Chavez, Sterchele, Geraerts, Salou, Maertens, Capon, De Mets en Alcaraz.

    7 spelers zijn geblesseerd: Klukowski, Blondel, Simaeys, van Heerden, Stijnen, Priske en Yulu

    22-07-2007, 10:49 geschreven door Stijn  


    18-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club wint in extremis in Cannes

    In tropische omstandigheden won Club in de vooravond van Cannes met 2-3. Voor zo'n 600 toeschouwers waaronder een 150'tal blauw-zwarten kwam Club in Zuid-Frankrijk in de 35' op achterstand. Nog voor de kampwissel bogen Salou (met een fraaie treffer) en Clement (met een rake kopstoot) de achterstand om. Zo'n 10 minuten vóór tijd maakte de Franse derdeklasser de 2-2. Het was Djokic die in de 93e minuut voor de winning goal zorgde.

    Ploegopstelling: Stijnen; De Mets, Kucera (46' Valgaeren), Alcaraz, Klukowski; Clement (62' Priske), Vermant (62' Geraerts), Leko (46' Daerden), Englebert; Salou (62' Djokic) en Balaban (62' Chavez).

    18-07-2007, 00:00 geschreven door Stijn  


    15-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club vlot voorbij neo-eersteklasser Dender
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de rust wou het nog niet lukken, maar in een dolle 10 minuten na de pauze liep Club tot 3-0 uit. Djokic (foto) brak de ban met zijn eerste doelpunt voor Club (1-0), daarna verdubbelde spitsbroeder Chavez de voorsprong (2-0), terwijl new boy Geraerts voor de 3-0 zorgde. Een hoopgevend resultaat voor een vooral in de tweede helft degelijk blauw-zwart.

    15-07-2007, 10:00 geschreven door Stijn  


    12-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club klopt Diksmuide met 1-3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Woensdagavond versloeg Club Brugge in een vriendschappelijk treffen Diksmuide met 3-1 cijfers. Aanwinst Karel Geraerts speelde zich in Oostduinkerke bij zijn blauw-zwarte rentree in de kijker door twee goals voor zijn rekening te nemen. Het derde doelpunt was een Diksmuidse owngoal.
    Club: Lenaerts; De Mets, Valgaeren, Alcaraz (46’ Kucera), Klukowski (80’ De Loof); Clement (69’ Verduyn), Geraerts (69’ Chavez), Englebert, Leko; Salou (46’ Balaban), Djokic (69’ Brogniez).

    12-07-2007, 00:00 geschreven door Stijn  


    09-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Torhout KM-Club Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met dank aan blue-army.

    09-07-2007, 21:07 geschreven door Stijn  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Club-Oostende
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    09-07-2007, 21:04 geschreven door Stijn  


         Over Klukowski:
    Michael Klukowski, 28 jaar geleden in Oostenrijk geboren heeft zowel Poolse als Canadese nationaliteit. Hij is een aanvallend ingestelde linksback (met een goede voorzet in de voeten) die ook als linksmidden kan ingezet worden. Michael heeft al enkele keer voor de Canadese nationale ploeg mogen spelen. Hij kreeg het nummer 5 bij Club Brugge.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    biekes
    www.bloggen.be/biekes

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 08-2009
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 06-2005
  • 04-2005
  • 01-2005

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs