Michael Klukowski
WELKOM OP DE FANPAGE VAN MICHAEL KLUKOWSKI

Foto

     BIOGRAFIE:
Voornaam:Michael
Naam:Klukowski
Geboortedatum:27/05/1981
Gewicht:75 kg
Lengte:184 cm
Nationaliteit:Pool/Canadees
Ploeg:Club Brugge


Inhoud blog
 • Club Brugge wint Derby tegen Cercle
 • Loting Europa League
 • Club-Poznan
 • Poznan-Club Brugge • Blog als favoriet !

 • Officiële club-site
 • Blue-army
 • BELGIUMSOCCER

 • Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  30-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge wint Derby tegen Cercle

  Club Brugge heeft na een knotsgekke wedstrijd de stadsderby tegen Cercle gewonnen. Club stond na 10 minuten 2-0 achter, maar zette de situatie nog recht. Ook al had het in het begin van de tweede helft Alcaraz verloren met twee gele kaarten.

  30/08/2009 | 18:00 | scheidsrechter: Johan Verbist | Jan Breydelstadion | toeschouwers: 20407

  Het begon rampzalig voor Club Brugge, de "bezoekers" in deze derby. De eerste aanval van Cercle was meteen raak. Daerden kopte de bal in de voeten van Gombami, die Jasjtsjoek vond. De Oekraïner kopte van dichtbij raak.
  Na tien minuten stond zelfs al 2-0 op het bord. Buffel mocht centraal doorgaan en liet De Vlieger geen kans. De voorsprong was niet anders dan terecht.
  Maar de rest van de eerste helft was blauw-zwart gekleurd. Club versierde een resem aan kansen, maar scoorde maar één keer: Vargas zorgde na een kwartier met een schot via het lichaam van Sonck voor de aansluitingstreffer.

  Club ging na de rust op zoek naar de gelijkmaker, maar stootte meteen op een tegenslag: Alcaraz kreeg zijn tweede gele kaart.
  Maar Club liet de schouders niet hangen en kwam iets voorbij het uur gelijk via Akpala die een goeie voorzet van Daerden binnenwerkte. Evens (ex-Club) ging niet vrijuit bij die fase.
  Het werd zelfs 2-3 voor de ploeg in ondertal, toen Sonck ijzig kalm bleef en de bal over doelman Coppens werkte.
  In de slotfase miste Buffel dé kans op de gelijkmaker van heel dichtbij.

  Michael Klukowski speelde de hele match centraal achterin.
  BRON: SPORZA

  30-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  28-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loting Europa League
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag werd in Monaco geloot voor de groepsfase van de Europa League, de opvolger van de UEFA-cup. Club Brugge treft in groep J UEFA-cup-winnaar Sjachtjor Donjetsk, Partizan Belgrado en Toulouse.

  Zie hieronder de poule waarin Klukowski’s team zit:

  Groep J (Club Brugge)

  • Sjachtjor Donjetsk (Oek)
  • Club Brugge
  • Partizan Belgrado (Ser)
  • Toulouse (Fra)

  Club Brugge speelde in 2004 al tegen Sjachtjor Donjetsk. De Oekraïense club schakelde blauw-zwart uit in de laatste voorronde van de Champions League.
  Partizan Belgrado is de landskampioen van Servië. Vorig seizoen verloor Partizan met 1-0 van Standard in de UEFA-cup.
  Toulouse schakelde in de voorrondes Trabzonspor uit.

  Programma Club Brugge

  • don 17/09 (21.05u): Club Brugge - Sjachtjor Donjetsk (Oek)
  • don 01/10 (19.00u): FC Toulouse (Fra) - Club Brugge
  • don 22/10 (19.00u): Club Brugge - Partizan Belgrado (Ser)
  • don 05/11 (21.05u): Partizan Belgrado (Ser) - Club Brugge
  • don 03/12 (19.00u): Sjachtjor Donjetsk (Oek) - Club Brugge
   woe 16/12 (21.05u): Club Brugge - FC Toulouse (Fra)

  28-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  27-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club-Poznan
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Club Brugge heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Maar het heeft thuis tegen Lech Poznan bloed, zweet en tranen gekost. Sonck wiste pas 10 minuten voor tijd de 1-0 van de heenmatch uit, Stijnen hield Club een paar keer recht. Na de verlengingen kwamen er penalty's. Daarin miste de Polen twee keer, Club niet. Stijnen pakte de beslissende strafschop.

   

  Club Brugge toonde van bij het eerste fluitsignaal zijn aanvallende intenties. De Polen, die houden van de counter, starten afwachten.

  De eerste echte kans was voor Akpala, maar die kopt over. Een minuut later bediende Akpala Sonck, die de paal trof.
  Na een kwartier ging de Brugse storm liggen en werd er meer geknokt op het veld. Op het halfuur werd het heel stil op Jan Breydel: Stijnen leek te flateren bij een vrije trap, waarbij de bal in doel viel. Maar de scheidsrechter Kelly keurde de goal af: Stijnen werd namelijk gehinderd door een Pool.
  Na de rust begon Club weer met een offensief, maar toen glipte Lewandowski handig door de buitenspelval. Hij ging alleen op Stijnen af, die nog met een kattensprong de bal uit zijn voeten kan ranselen. Een eerste cruciale bal redding van Stijnen.

  De Polen werden gevaarlijker. Club moest op zijn hoede zijn, de spanning steeg met de minuut.

  Twaalf minuten voor tijd kreeg Simaeys alle tijd, hij mikte zijn kopbal echter op de paal. Een minuut later bevrijdde Sonck Club dan toch: de Poolse doelman Kaprzik kon een trap van Odjidja niet klemmen en de spits trapte van dichtbij binnen.
  De Polen kregen nog een laatste kans, een vrije trap van net buiten de zestien. Heel Club hield zijn hart vast: het was de 93e minuut, de minuut waarin enige de goal viel in Polen. Maar Gancarczyk trapte over.
  In de verlengingen sloeg de vermoeidheid bij beide teams toe. Drie minuten voor tijd redde Stijnen Club opnieuw: Bosacki trapt van dichtbij op doel, maar Stijnen had nog een superreflex in huis en duwde de bal op de lat.

  Bij de penalty's miste de tweede Poznan-speler, Djurdjevic trapte geplaagd door krampen over. Sonck, Odjidja, Simaeys en Klukowski faalden niet.
  Bron: Sporza


  27-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  20-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poznan-Club Brugge
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wil Club de deur van de Europa League opentrappen, moet het wat laten zien. Voor halve Pool Michael Klukowski is dit thuiskomen.

  Michael Klukowski is een Canadees met Poolse roots. "Mijn ouders zijn allebei van Poolse origine en hebben lang in Warschau geleefd", vertelt de linksachter.

  "Ikzelf heb nooit in Polen geleefd, maar we reisden vaak naar Polen. Deze match wordt heel speciaal voor mij. Mijn ouders, mijn grootouders, familie, vrienden... ze komen allemaal kijken. Ik heb nog moeite moeten doen om aan genoeg tickets te geraken."

  Toen de Club-delegatie gisteren in Poznan landde, stonden vier cameraploegen en een tiental journalisten en fotografen te wachten. "Deze match is echt nieuws in Polen. Club Brugge is een grote naam", vertrouwde een Poolse journalist de Belgische pers toe.

  Bron: Sporza

  20-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  19-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Na meer dan 2 jaar nemen we de draad terug op.
  Vanaf nu terug dagelijks up-to-date nieuws & foto's van onze linksachter.
  Groeten Stijn

  19-08-2009, 00:00 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  02-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond om 20.30 uur: Standard – Club Brugge
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met de komst van Club Brugge naar de Vurige Stede (vanavond om 20.30 uur) staat op de vijfde speeldag meteen de eerste klassieker van het kersverse seizoen op het programma. Wil blauw-zwart de debatten van op de eerste rij blijven volgen, dan dient minstens een punt te worden geoogst. De fiere ongeslagen leider Standard raasde tijdens de competitieaanhef alvast als een pletwals over de tegenstand: 4 matchen leverden telkens 4 doelpunten op!

  02-09-2007, 11:16 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  20-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klukowski opgeroepen als international
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Clubs Pools-Canadees speelt een interland in Ijsland en sluit net als de rest donderdag terug aan bij de A-kern.

  20-08-2007, 21:43 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  19-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Club-STVV
  Klik op de afbeelding om de link te volgen www.clubbrugge.be

  19-08-2007, 10:48 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge zet scheve situatie recht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Club Brugge heeft nog altijd het maximum van de punten: 9 op 9. Het versloeg Sint-Truiden, al heeft het daar wel voor moeten knokken. Jacky Mathijssen gooide de jonge Brecht Capon voor de leeuwen als vervanger van de geschorste Jonathan Blondel en kreeg gelijk. Want de 17-jarige Capon dweilde bedrijvig de rechterflank af en zijn enthousiasme straalde af op de rest van Club. Op een vrije trap van Leko zette Alcaraz slim een stapje achteruit, sprong hoger dan Trenson (ex-Club) en kopte binnen.
  Aanvallend swingde het wel, maar verdedigend rammelde het bij Club.
  Chimedza mocht tussen vier verdedigers oprukken en knalde droog voorbij Stijnen.
  En het werd nog lachwekkender, want Clement treuzelde te lang om een bal weg te werken en Coulibaly zette er zijn teen nog tegen: 1-2. Na de rust ging Club op zoek naar goals en dat lukte meteen: via enkele tussenstations kwam de bal bij Sterchele en die legde de bal met zijn hoofd klaar voor Geraerts.Club Brugge ging naarstig op zoek naar de winnende treffer.Djokic had moeten profiteren van een blunder van Milenkovic, maar het schot van de Serviër belandde op de lat. Ook Sterchele was er dichtbij, maar hij miste het doel. Aan de andere kant ontsnapte Clement nog aan rood, toen hij de doorgebroken Chimedza aantikte. Maar net als vorig weekend kreeg Club een strafschop: Delorge ging even aan Greaerts hangen. Leko faalde niet: 3-2

  19-08-2007, 10:31 geschreven door Stijn  

  Reageer (0)

  06-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dufer en vijf beloften mee naar Torino voor oefenmatch
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Club is na de namiddagtraining met 23 spelers vertrokken naar Zaventem, van waaruit naar Turijn wordt gevlogen om er morgenavond om 20.30 uur tegen Torino te voetballen. Van de 18 spelers die tegen Mons op het scheidsrechtersblad stonden, wordt enkel Stijnen vervangen door Yves Lenaerts. Naast Dwayne Dildick, zaterdag in de wedstrijdkern, zijn ook Grégory Dufer en de beloftenspelers Alandson en Alexandre Jansen Da Silva, Niels De Loof en Robbe Vanruyskensvelde opgeroepen.

  06-08-2007, 21:59 geschreven door Stijn  

  Reageer (1)

       Over Klukowski:
  Michael Klukowski, 28 jaar geleden in Oostenrijk geboren heeft zowel Poolse als Canadese nationaliteit. Hij is een aanvallend ingestelde linksback (met een goede voorzet in de voeten) die ook als linksmidden kan ingezet worden. Michael heeft al enkele keer voor de Canadese nationale ploeg mogen spelen. Hij kreeg het nummer 5 bij Club Brugge.

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  brunostuinagenda
  www.bloggen.be/brunost

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 08-2009
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 08-2005
 • 07-2005
 • 06-2005
 • 04-2005
 • 01-2005

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!