Keukengeheim

Welkom op keukengeheim



Mijn favorieten
  • Culinair advies
  • Wijnadvies
  • Asian Food
  • lens online
  • BMP kookboeken
  • Culinaire Ambiance

  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Inhoud blog
  • Signeersessie op de Boekenbeurs
  • Morgen signeren op de boekenbeurs
  • Zondag signeer ik op de Boekenbeurs in Antwerpen.
  • Het nieuwe Keukengeheim boek is nu te koop!
  • Culinaire Ambiance op Keukengeheim

    Archief per maand
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Zoeken met Google



    Gratis Online Kookadvies op www.keukengeheim.com
    Koken moet Leuk zijn!
    30-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dagen van de prijsvraag op Keukengeheim!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Jullie kunnen nog tot en met zondag meedoen aan de prijsvraag op www.keukengeheim.com
    Mischien win je wel het eerste keukengeheim boek!
    Zoals altijd kan je ook terecht op www.keukengeheim.com voor GRATIS culinair advies,recepten,dagschotels en verhalen over food.
    Veel kookplezier!
    Sam

    30-05-2008, 08:44 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info over Maatjes+prijsvraag op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Maak kans om het eerste Keukengeheimboek te winnen en doe mee aan de prijsvraag op www.keukengeheim.com!
    Hieronder vind je een uitreksel uit het boek over maatjes.

    MAATJES


    Verse maatjes zijn een echte delicatesse.Helaas worden er maar al te dikwijls ingevroren haringen van het jaar daarvoor als verse maatjes verkocht.

    Een vers maatje smaakt en ruikt naar zee en niet naar levertraan.

    Je kan ze uit het vuistje eten,in salades verwerken of op een stuk vers stokbrood leggen met fijngesneden ui en zwarte peper als lichte lunch

    Tip:als de maatjes er olieachtig uitzien zijn ze te oud.

    Tip:draai wat vers gemalen zwarte peper op een maatje,de haringsmaak komt zo nog meer tot z'n recht

    Kruidentip:dille,peterselie,bieslook

    Groententip:groene en witte boontjes,tomaten,kropsla,veldsla,witloof,ui

    Saustip:Yoghurtsausje:recept:meng 5 eetlepels volle yoghurt met een scheutje room zodat de yoghurt wat vloeibaarder wordt,doe er een eetlepel gehakte dille bij en kruid met peper en zout.Geef apart bij de maatjes met groene boontjes,kropsla en stokbrood

    Wijntip:Sauvignon-Blanc: Sancerre, Pouilly-Fumé of Touraine,ijskoude pils,jonge jenever,aquavit,vodka

    Singletip:doe een eetlepel mayonaise in een slakom,meng dat met een fijngesneden lenteui en een ½ appel( granny smith is goed); zSnij 2 maatjes in grote stukken en meng die er ook onder.Leg wat gemengde groene sla ( dat kan je zo kopen) op een bord en schep er de maatjes op.Nog wat zwarte peper en je hebt een lekker en snel slaatje

    Veel kookplezier!

    Sam

    www.keukengeheim.com



    27-05-2008, 08:04 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haring bakken +Prijsvraag op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vanaf vrijdag ligt mijn eerste boek in de winkels.Dit boek behandelt 15 vissoorten.De bedoeling is dat het een reeks van 10 boeken wordt waarin je een heleboel praktische tips vind.Je kan dit boek tot het einde van de week winnen als je aan de prijsvraag meedoet op www.keukengeheim.com.
    Hieronder een uitreksel over haring:

    HARING (vet)


    Haring behoort tot de famlie van haringachtigen zoals sardines en ansjovis.Je kan wel zeggen dat het smakelijke familie is.


    Het merendeel van de gevangen haring wordt bewerkt tot zure of ingeblikte produkten.Slechts 1/5 van de vangst kan tot maatjes verwerkt worden.

    Maatjesharing is haring die nog geen hom of kuit heeft gevormd.

    Haring wordt het hele jaar door gevangen.Maatjes of Hollandse nieuwe is verkrijgbaar vanaf half mei tot einde juli

    Behalve als maatjes en zure haring wordt haring dikwijls gerookt of gebakken gegeten.

    In haring zitten er veel omega-3 vetzuren

    BAKKEN

    We spreken over verse haringen van ongeveer 20 centimeter.Je kan ook panharing gebruiken

    Verse haring kan je het beste gewoon bakken,zo komt de smaak het beste tot zijn recht.

    Wentel de haring in bloem en bak hem in een mengeling van boter en zonnebloemolie.6 minuten langs elke kant op een middelhoog ( gasstand 4) vuur is voldoende.

    Tip: wrijf de haring eerst in met grof zeezout voor je hem in de pan legt.

    Tip: je kan de haring bakken en bewaren voor 's anderdaags,met wat vers stokbrood en boter is hij dan op zijn best.

    Koop nooit haringen die naar iets anders dan de zee ruiken, niet verse haring heeft een bittere smaak en is echt niet lekker.

    Haring met ajuin (ui)saus:recept:

    bak de 2 haringen zoals hierboven beschreven;ondertussen snij je 2 uien in schijfjes
    Stoof voor de saus de uien in een mengsel van gelijke delen olie en boter aan.
    Voeg een takje tijm, een blaadje laurier en 50 gram suiker toe.
    Laat de boter goed kleuren, maar verbrand ze niet.
    Blus met 1 deciliter witte azijn, bevochtig met 1 deciliter water en kruid met peper en zout.
    Bind de saus eventueel met wat aardappelzetmeel en werk af met een scheutje citroen en gehakte peterselie.

    Tip:je kan de peterselie vervangen door gehakte dragon

    Groententip:aardappel in de schil,aardappelsla en puree,witloofsla,waterkers


    Wijntip:Muscadet,Sauvignon blanc,pils,jenever,vodka,aquavit

    Veel kookplezier!

    Sam

    www.keukengeheim.com



    26-05-2008, 13:18 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    24-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukentips op Keukengeheim+Prijsvraag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Doe mee aan de prijsvraag op www.keukengeheim.com!Mischien win je wel mijn eerste boek.Je vind er ook veel recepten,neem eens een kijkje bij 'De Wereldkeuken'.
    Er is ook een speciale rubriek voor kinderen.Ook aan singles hebben we gedacht,er is bv.een rubriek voor een geslaagde date.
    Veel kookplezier en prettige weekeinde.
    Sam
    www.keukengeheim.com

    24-05-2008, 08:48 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabeljauw op z'n Vlaams+prijsvraag op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vandaag een eenvoudig en makkelijk recept maar o zo lekker!
    Jullie kunnen nog steeds aan de prijsvraag meedoen op www.keukengeheim.com,mischien win je wil mijn eerste boek!

    4 kabeljauwmoten of een andere stevige witte vis
    witte wijn(droog)
    boter
    ui (gehakt)
    bieslook(gehakt)
    dragon(gehakt)
    geschilde citroenschijfjes
    muskaatnoot
    zout&peper
    een beetje broodkruim of paneermeel(chapelure)
    Bereiding:
    Een pan ruim beboteren.
    Kabeljauw in de pan leggen en bestrooien met de gesnipperde kruiden.
     Citroenschijfjes en klontje boter op elke moot kabeljauw leggen. Overgieten met droge witte wijn. Aan de kook brengen en daarna in een voorverwarmde oven (250 graden C) gaar laten worden (10 -15 minuten).
     De moten uit de pan halen en warm houden.
    Saus afmaken met broodkruim.Dat wil zeggen dat je gewoon het broodkruim door de saus moet roeren tot ze dikker is.
    Giet de saus over de vis en serveer.
    Veel kookplezier!
    Sam
    www.keukengeheim.com

    23-05-2008, 08:13 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijsvraag op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

    Je kan op Keukengeheim.com steeds terecht als je een probleem hebt bij het koken of wanneer je op zoek bent naar een recept, inspiratie of culinaire informatie. Via de ‘Stel uw vraag’ knop rechts krijg je binnen de 3 uur GRATIS de oplossing die je zoekt.Als je het antwoord op een gestelde vraag wil zien hoef je enkel op de vraag te klikken,het antwoord verschijnt dan automatisch.

    Je kan de recepten ook aanpassen aan het aantal personen.Voer het aantal in en je ziet in de boodschappenlijst de ingredienten veranderen..

    Doe mee aan de prijsvraag en maak kans om het eerste keukengeheim boek te winnen.
    Veel kookplezier!

    Sam

    PS..Er bestaan geen domme vragen in de keuken!


    22-05-2008, 08:38 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebraden Kip + prijsvraag op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vandaag vind je op www.keukengeheim.com het recept voor een lekkere gebraden kip bij de rubriek'dagschotels'.Dit recept zorgt ervoor dat de kip mooi sappig blijft.Als je daar geen zin in hebt kan je de eerdere dagschotels bekijken.
    Je kan natuurlijk ook bij de recepten kijken voor inspiratie voor het avondeten.
    Verder vind je op de vernieuwde www.keukengeheim.com een nieuwe singles rubriek,een recepten lijst voor de kinderen en natuurlijk de prijsvraag(DOE MEE!)
    Veel kookplezier!
    Sam

    21-05-2008, 08:55 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    19-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotels op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Je kan inspiratie opdoen voor het avondeten bij de dagschotel -rubriek van www.keukengeheim.com.Elke dag vind je daar 2 dagschotel suggesties.Je kan ook de data base raadplegen van de afgelopen maand.
    Ben je single en zoek je een recept voor een geslaagd etentje?Ga naar de singles-rubriek,je vind daar goede tips.
    Je kan nog altijd meedoen aan de prijsvraag en maak kans om mijn eerste boek te winnen.
    Veel kookplezier en een prettige maandag!
    Sam
    www.keukengeheim.com

    19-05-2008, 07:37 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    18-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vinnie Arendel(winnaar expeditie Robinson 2007) op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,

    Vandaag moet ik een grote home catering verzorgen,daarom heb ik weinig tijd.
    Surf even naar www.keukengeheim.com waar je het verhaal van Vinnie kan lezen.
    Voorts kan je aan de prijsvraag meedoen waar je mijn eerste boek kan winnen en vind je veel recepten.Ook voor kinderen en singles is er een speciale rubriek.
    Prettige zondag en veel kookplezier!
    Sam
    www.keukengeheim.com

    18-05-2008, 10:10 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    17-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappel in zoutkorst +prijsvraag op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag mensen,
    Vandaag het recept voor aardappel in zout.Je kan dit bij vlees,vis en gevogelte geven.Heel makkelijk om te maken en heel lekker.
    Je kan nog steeds meedoen aan de prijsvraag op www.keukengeheim.com!
    Het recept:
    1 kg vastkokende middelgrote aardappelen, 1 kg grof zeezout, 40 g bloem, 1 takje rozemarijn, 4 teentjes look, 4 blaadjes laurier 

    Bereiding: Vermeng het zout en de bloem met 2cl water. Leg een laagje zout op de bodem van een ovenschotel bedekt met aluminiumfolie. Verdeel de gewassen en gedroogde aardappelen op het zout en verdeel er de ongepelde look en de kruiden tussen. Bedek met zout en druk goed aan. Bak 30 minuten in een voorverwarmde oven van 220°. Breek de zoutkorst en dien warm op als bijgerecht met geroosterd vlees,vis of gevogelte.

    Veel kookplezier!

    Sam

    www.keukengeheim.com

     

    17-05-2008, 11:20 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalm in Bladerdeeg op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vandaag een makkelijk en snel recept voor zalm in bladerdeeg.
    Je kan er extra kruiden aan toevoegen.Basilicum,dragon,peterselie,citroenkruid,gehakte verse gember enz.zijn allemaal lekker bij dit gerecht.Je kan ook experimenteren met de kaas.
    Als je vragen hebt over dit recept of als je culinair advies nodig hebt kan je even naar www.keukengeheim.com surfen.
    Neem even deel aan de prijsvraag als je daar bent en maak kans om mijn boek te winnen.
    Het recept voor 4 personen:8 plakjes bladerdeeg(diepvries),4 moten zalmfilets,lenteui,8 plakken kaas.


    laat 8 plakjes bladerdeeg ontdooien. en zet de oven op 225 graden Celsius. 
    leg op de bladerdeeg 1plakje smeltkaas, daar op een moot zalm, daar op weer een plakje smeltkaas, daar op wat lente uitjes en daar op weer een plakje bladerdeeg. 
    maak de randjes goed dicht. en leg ze
    25 tot 30 minuten in de oven

    laat 8 plakjes bladerdeeg ontdooien. en zet de oven op 225 graden Celsius. 
    leg op de bladerdeeg 1plakje smeltkaas, daar op een moot zalm, daar op weer een plakje smeltkaas, daar op wat lente uitjes en daar op weer een plakje bladerdeeg. 
    maak de randjes goed dicht. en leg ze
    25 tot 30 minuten in de oven.
    Veel kookplezier!
    Sam

    16-05-2008, 09:13 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    15-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip in Honing op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vandaag een recept dat eigenlijk bedoelt is als tapa maar je kan dit gerecht als avondeten gebruiken.Het is zeer snel klaar.
    Het recept:
    500g Kipfilet - 50g Bloem - 2 Eieren - 1dl Olijfolie - 6 eetl. Sojasaus - 4 eetl. Honing - 3 eetl. Mosterd - zout en peper Bereiding
    Snijd de kip in reepjes. Rol de reepjes door de bloem en daarna door het ei. Let erop dat de kip rondom bedekt is met ei en bloem! Dan krijgt de kip een mooi bruin korstje. Doe de olie in de pan en bak hierin de kip goudbruin. Meng in een kom de sojasaus, de honing en de mosterd en giet dit mengsel over de kip.
    Je vind dit en nog veel andere recepten op www.keukengeheim.com.Daar is ook een prijsvraag waar je mijn eerste boek kan winnen.
    Veel kookplezier!
    Sam

    15-05-2008, 08:00 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    14-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het boek van Dirk De Prins op Keukengeheim


    Hallo mensen,
    Ik maak van de gelegenheid gebruik om het boek van de Befaamde Dirk De Prins te promoten.Hij is de hoofdredacteur van Culinaire Ambiance.
    Je kan nog steeds even naar www.keukengeheim.com surfen en deelnemen aan de prijsvraag.Mischien win je wel mijn eerste boek.
    Je kan ook daar ook de hele dag terecht voor gratis  kookadvies


    Recepten door de week
    Simpele en lekkere gerechten van Dirk De Prins
    De best mogelijke oplossing om ons goed doordeweeks te voeden wordt ons in feite aangereikt door de wetenschap zelf. Om goed uitgebalanceerd, en dus zo gezond mogelijk, te eten moet een mens zich zo afwisselend mogelijk voeden. Het simpele diëet van onze voorouders was te beperkt om echt gezond te wezen. Het motto luidt dus afwisseling, afwisseling en nog eens afwisseling. Op die manier krijg je van alles een beetje binnen.

    Gelukkig leven we ondertussen in een wereld die geen grenzen en geen seizoenen meer kent. Het hele jaar door kunnen we van witloof, asperges, appelen, peren, mosselen en noem maar op voluit genieten. En dat houdt ook in dat een likje room en een klontje natuurboter geen verboden producten zijn, als ze een dag later maar vervangen worden door iets anders. De keuken van de afwisseling is dus gelukkig ook een genotkeuken. Dat is dan ook de ware reden waarom dit kookboek is ontstaan. Elke dag koos Dirk voor een ander thema, wat het boek niet enkel doordeweeks maar ook gevariëerd maakt.

    Veel kookplezier!

    Sam

    www.keukengeheim.com





    14-05-2008, 09:03 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    13-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win het eerste Keukengeheim boek!
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win het eerste Keukengeheim boek!

    Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs om
    makkelijk te koken!
    Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de loep!
    Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!

    Ga even naar www.keukengeheim.com ,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag

    Veel kookplezier!

    Sam





    13-05-2008, 07:22 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe mee aan de prijsvraag op Keukengeheim!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Win het eerste Keukengeheim boek!

    Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs om
    makkelijk te koken!
    Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de loep!
    Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!

    Ga even naar www.keukengeheim.com ,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag

    Veel kookplezier!

    Sam

    08-05-2008, 07:56 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win mijn boek op Keukengeheim!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs om
    makkelijk te koken!
    Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de loep!
    Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!
    Ga even naar www.keukengeheim.com,klik op 'De prijsvraag' en beantwoord de vraag.
    Groetjes
    Sam

    07-05-2008, 08:07 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    06-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe mee aan de prijsvraag op Keukengeheim!
    Hallo mensen,
    Win het eerste Keukengeheim boek!

    Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs om
    makkelijk te koken!
    Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de loep!
    Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!

    Ga even naar www.keukengeheim.com ,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag

    Veel kookplezier!

    Sam






    06-05-2008, 08:12 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win het eerste Keukengeheim boek!

    Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs om
    makkelijk te koken!
    Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de loep!
    Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!

    Ga even naar www.keukengeheim.com ,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag

    Veel kookplezier!

    Sam





    05-05-2008, 00:00 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukentips op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vandaag moet ik werken(het leven van een chef-kok) daarom verwijs ik jullie naar www.keukengeheim.com voor recepten,verhalen over food en nuttige keukentips.
    Jullie kunnen me wel de hele dag kookadvies vragen,ik neem mijn laptop overal mee.
    Prettige zondag en veel kookplezier!
    Sam
    www.keukengeheim.com

    04-05-2008, 08:07 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El Bulli op Keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik heb God gezien. Hij heeft mij gestreeld, van binnen en van buiten. Hij heeft mij ontroerd, tot tranens toe, zes zalige uren lang. Hij heeft voor mij suikerbloemen geschilderd, gemusiceerd met chocola en ingewanden. Hij vertelde over zijn lievelingsplek, die ook de mijne is geworden. Hij heeft mij het licht laten zien dat zacht en warm en weldadig op mij neer scheen. Hij heeft mij doen luisteren naar de zee nadat hij ze me eerst heeft doen proeven.
    Lees de rest van dit mooie verhaal van Gene Bervoets over El Bulli op www.keukengeheim.com.
    Heb je een culinaire vraag of zoek je een recept?Doe je verzoek via de "stel uw vraag" button op de homepage van www.keukengeheim.com
    Veel kookplezier!
    Sam


    03-05-2008, 08:02 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Sam Khaldi
    Ik ben een man en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is chef-kok/webmaster www.keukengeheim.com.
    Ik ben geboren op 05/03/1959 en ben nu dus 65 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken nog steeds,internet,lezen,reizen,mijn dochters.
    Na 32 jaar als kok nog alle dagen gedreven met eten bezig

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • keukengeheim
  • kurkdroog
  • wok&tandoor
  • lens online
  • BMP kookboeken
  • Culinaire Ambiance


  • Zoeken in blog



    View Sam Khaldi's profile on LinkedIn


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs