Na 11 jaar nog steeds geen verdeling van de erfenis van mijn ouders en ook niet van mijn huwelijksgemeenschap

15-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gedichtje .. de rockster van Genk.
Mijn ex, de rockster van Genk samen met zijn partner in crime Jean Monaco kunnen keihard liegen en bedriegen. Ze zeggen nare en vreemde dingen. Dan hebben ze dat zielig gezicht waar een ieder met open ogen voor zwicht. Waarom geeft liegen hen zo een kick? Het lijkt voor "hen" gewoon een sport, totdat hun leugenwereld in een keer instort. Dan komen de tranen met tuiten, een zakdoek en luidruchtig snuiten. Maar stiekem over de zakdoek heen, kijken ze in het rond en lachen gemeen. Zo deze ronde is glansrijk gewonnen, en denken ze alweer aan nieuwe leugenbronnen. Wie zal het volgend slachtoffer zijn, van deze leugenachtige harlekijnen. Maar eens komt het ware gelaat, en staan ze met al de leugens op straat.

15-05-2019 om 22:14 geschreven door vrouwe justitia


07-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 12 jaar geleden is mijn moeder heel zacht en rustig ingeslapen.
De vraag of haar ziel is blijven voortleven..? Vertrokken op vleugels van liefde naar die onnoembare oneindigheid? Ik weet het niet maar ze leeft in ieder geval verder in mijn hart. Ergens voel ik dat ze veilig is .. Ze noemde mij haar intensive care .. wat ik met veel liefde gedaan heb. En toch is het leven verder gegaan .. zo wilde ze het. Met een knipoog naar hierboven .. de allermooiste ster draagt haar naam. xx. Mijn moeder was al enkele jaren op de sukkel. Haar longen waren heel slecht COPD. Ze voelde zich niet goed en de dokter had aangeraden om naar het ziekenhuis te gaan ..we waren toen in februari 2007 ..geen goed moment om naar een ziekenhuis te gaan. Vooral als je immuunsysteem zwak is. Dus spraken we af dat ze thuis zou blijven ongeacht wat ze had ..ik ben alles gaan regelen voor haar het wit gele kruis enz..toen ik terug kwam zei ze dat mijn schoonzus de ambulance gebeld had ..oké maar dat hadden wij zo niet afgesproken ..ik vond het beter dat ze in haar huis bleef maar ze is dan toch met de ambulance meegegaan .. ik heb haar dikwijls uit het ziekenhuis gehaald zonder te tekenen hiervoor bonny and clyde noemde ze ons ..en dit zal wel in haar achterhoofd gespeeld hebben ... Aurore haalt mij eruit als ik het vraag..aangekomen op de spoed begon ze hoge koorts te krijgen en was ook niet bij bewust zijn ..ik wist dat dit goed was.. het was een longontsteking ..ze voelde zich slecht .. en soms vroeg ze willen we naar huis gaan .. ik haar dikwijls uit het ziekenhuis gehaald de ene dokter praat niet met de ander ..en we hebben telkens hulp van haar huisarts gekregen die ons dan stond op te wachten met de cortisone spuit voor terug lucht te krijgen. Maar dit keer twijfelde ik ik had ook rekening te houden met mijn 2 broers ..ze was er erg aan toe..ze kreeg de zieknhuisbacterie ..de dokter wenste haar proficiat met genezing van de longen maar er was wel de zieknhuisbacterie .. en blijkbaar was ze s'avonds wat onrustig ..en heeft een valiumspuit gekregen .. ze is 7 dagen in coma geweest te hoge dosis was het .. enkele minuten na haar dood heb ik haar dossier meegenomen sommigen noemen het stelen en daardoor heb ik geweten dat ze valium heeft gehad en in combinatie met alles was de dosis te hoog ..op dat moment waren er veel stagairs aanwezeig ..nu ik weet niet wie de spuit toediende ..en ik weet ook niet of ze zonder die spuit gehaald zou hebben ..ik ben blij dat ik het dossier heb kunnen in handen krijgen het heeft antwoord op mijn vragen gegeven .. dat ben ik degene die antwoorden wil hebben ..maar ze was dood ..een onomkeerbaar gebeuren

07-03-2019 om 00:00 geschreven door vrouwe justitia


13-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn laatste email naar de Federale Verzekering.
Dag Federale Verzekering, Ik kan niet leven met het feit dat u juriste Anne-marie Somers opzettelijk de herkomst van 2 cruciale geldelijke transacties op de belegging "Diamant Invest contract 89.833" verzweeg aan onderzoeksrechter Meesen. De belegging die 160 000 Euro bevatte in 2014 waarvan mijn ex-man de eigenaar (verzekeringsnemer) was. Ze schreef naar de recherche van Genk en gebruikte een zinsbouw die voor deze mensen te gecompliceerd is en anders begrepen werd. Ondanks dit gegeven werd mijn ex-man op 25 september 2014 veroordeeld voor meineed door het hof van beroep in Antwerpen wegens het verzwijgen van de Diamant polis bij de boedelbespreking bij de notaris. In bijlage vindt u het arrest waar duidelijk te lezen valt dat hij schuldig bevonden wordt. Het achterhouden van de herkomst van deze geldelijke transacties maakt dat we bij de notaris weer een gevecht gaan hebben, terwijl dat niet nodig zou zijn geweest als alle herkomsten gegeven zouden zijn. Waarom ze dat gedaan heeft weet ik niet, ik kende haar niet, ik wist niet wie ze was en stel me de vraag waarom ze dit gedaan heeft? Mijn ex-man is adviseur geweest bij jullie tot en met januari 2016. Waarom heeft ze mijn ex-man de hand boven het hoofd gehouden? Waarom heeft ze mijn emails nooit beantwoord? Is zoiets de gang van zaken bij jullie maatschappij? Waarom werd er mij nooit een deftig antwoord gegeven? Ze heeft het leven van mij en mijn zoon heel moeilijk gemaakt. Waarom moeten wij boeten voor haar leugens en het achterhouden van belangrijke informatie?Ik vraag jullie nogmaals om de herkomst (het rekeningnummer) van deze 2 stortingen te geven op de polis Diamant Invest 89.833 (die nu Vita Invest geworden is). De storting van 2500 Euro op 05/09/2002 en de storting van 20 000 Euro op 14/11/2006. Op welke rekening is de Diamant Invest gestort op einde contract? Hebben jullie alle transacties op deze belegging doorgegeven aan de gerechtelijke politie van Genk? Ik verwacht een feedback van jullie. Met vriendelijke groeten. Aurore Letihon 0488/28 50 59

13-02-2019 om 21:51 geschreven door vrouwe justitia


17-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdeling echtscheiding.
Verleden week is de officiële opening van de werkzaamheden gestart maw de start van de verdeling van de echtscheiding en dit na 11.5 jaar. Daarvoor hadden we al samengezeten om een schatting van de woonst te laten doen, een schatter van Genk was de uitverkorene.

17-01-2019 om 18:39 geschreven door vrouwe justitia


15-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die onnoembare oneindigheid.
Als de man met de zeis éénmaal begonnen is .. Kamferman voor jou zullen het geen vleugels van liefde naar de onnoembare oneindigheid zijn .. dat wordt kolen scheppen. Ik kan begrijpen dat je een eindigheid wilt .. Weet dat velen je zijn voorgegaan.

15-01-2019 om 00:00 geschreven door vrouwe justitia


03-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Monaco en mijn ex hun Dexia rekening in Zutendaal
Het doel van de Dexia rekening van mijn ex-man en Jean Monaco was om de winsten van de verkoop van kredieten op te storten. Geukens zocht de klanten in zijn klantenbestand van de Federale Verzekering en Jean Monaco ..een italiaan met een geringe lengte van 1.5 meter en hersenen van toast met kaas had de nodige licenties om kredieten verkopen. Zo konden ze samen een spaarpotje aanleggen. Ook al beweren beiden deze rekening niet te kennen .. ze hebben wel degelijk bestaan. Zie de bijlages met de PV's van de gerechtelijke politie van Genk. Omdat de vereffening en verdeling van de werkzaamheden van de scheiding pas gestart zijn dwz we zijn 11 januari officieel van start gegaan met de verdeling van de echtscheiding en dit na 11.5 jaar. Vandaar dat ook deze rekening belangrijk is. Ik heb mij vanmiddag op mijn poep op de grond gezet en het strafdossier overlopen, daar waren zaken die ik al vergeten was. Het is een dossier vol met frauduleuze handelingen. Het gerechtelijk onderzoek .. een ademloze ondervraging met alleen maar banken om ons heen. Zoveel maatschappijen ..zoveel mensen die meegedaan hebben .. mensen met een functie op de bank ..de verzekeringswereld. En toch ..wat een goed gevoel die speling van het lot, ook al werd er getracht alle sporen uit te vegen .. het had een doel ..dit moment .. te delen met zovelen.

03-12-2018 om 00:00 geschreven door vrouwe justitia


25-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een pauze .. de blok ..de examens .. de deliberatie ..is het terug tijd om verder te gaan met het weblog.
Zoals beloofd aan hem waar ik onvoorwaardelijk van hou was er een pauze .. de blok .. de examens .. de deliberatie. Het is tijd om verder te gaan met mijn weblog. Wat is een verhaal zonder bewijzen .. het arrest in bijlage en kort samengevat: De hem ten laste gelegde feiten: te Genk op 27 Maart 2008 bij een boedelbeschrijving een valse eed te hebben afgelegd namelijk door ter gelegenheid van de boedelbeschrijving door de notaris van Genk geen melding gemaakt te hebben van een bedrag toebehorende aan de huwelijksgemeenschap. De belegging Diamant Invest van de Federale Verzekering met een waarde in 2014 van 160 000 Euro werd verzwegen. Op 18 december 2012 is mijn ex-man door de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren niet schuldig bevonden aan de hem ten laste gelegde feiten en spreekt hem hiervan vrij. Maar ... 2 jaar later: Het hof van beroep van Antwerpen verklaart op 25 september 2014 dat mijn ex-man, de beklaagde schuldig is aan de hem ten laste gelegde feiten te Genk. Ik hoop dat mijn verhaal een bijdrage kan zijn voor scheidingen waar alle rekeningen geplunderd zijn, waar men niet wilt delen en waar onschuldige kinderen ingezet worden in de strijd .. want opeens ben je labiel, paranoia, .., in het kort gezegd zo gek als een achterdeur en heeft men zogezegd angst dat je je kind iets gaat aandoen. Zulke uitspraken moet het arrest van 2014 van het Hof van Beroep van Antwerpen voorgoed in de doofpot steken. Zoals elke Pontius Pilatus post factum wast mijn ex-man ook zijn handen in onschuld. Gene zever meer, hij is wel degelijk veroordeeld, in bijlage het arrest. Amen. Het is zo.

25-07-2018 om 22:52 geschreven door vrouwe justitia


03-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn moeder op haar sterfbed: spijtig dat ik hunne kop niet kan zien als ze horen dat ze alles moeten terug geven.
Wat is een verhaal zonder bewijzen .. helaas kunnen niet alle schenkingen getoond worden ..de advocaat moet een volwaardige kans op winnen krijgen. Maar dit bankafschrift vond ik speciaal .. bij mijn nichtje haar eerste communie mochten mijn ouders niet aanwezig zijn en wanneer de plooien weer glad gestreken waren kregen mijn oudste boer en schoonzus een schenking. Zoveel schenkingen kregen ze en dan gunnen ze mij mijn erfdeel niet. Ik ben na 11 jaar een beetje aan de late kant .. maar het is nog mogelijk. Met een knipoog naar hierboven .. xx.

03-05-2018 om 21:47 geschreven door vrouwe justitia


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ademloze ondervraging met alleen maar banken om ons heen
In augustus 2008 diende mijn advocaat een strafklacht in. Ik kreeg een uitnodiging van de politie in Genk. Ze wilde een dossier dat makkelijk te lezen en te begrijpen was. Pas in december werd mijn ex-man op de hoogte gebracht van deze strafklacht. Naar het schijnt was het toch even slikken voor hem. De recherche van Genk deed zulke strafklachten niet graag. Een moord is voor hen veel interessanter dan zitten te zoeken naar banken, rekeningnummers,.. Ik heb de politie, de recherche, advocaten, rechters, rechtbanken, notarissen, .., leren kennen de afgelopen 11 jaar. Op dit moment kan ik mijn ervaring met hen niet beschrijven .. pas als alles achter de rug. Ik heb positieve maar ook heel veel negatieve zaken meegemaakt. En er was ook humor bij .. niet in het begin maar naderhand .. Wordt vervolgd ..

03-05-2018 om 00:00 geschreven door vrouwe justitia


26-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is een verhaal zonder bewijs ..
Op facebook zijn er de bijlagen van: - het arrest waarin staat dat mijn ex-man wel degelijk veroordeeld is. Wat Bokrijk zijn ballen deed krimpen tot rozijnen. - alsook één van de vele bewijzen van schenking van mijn ouders aan mijn oudste broer .. meer kan niet getoond worden .. de advocaat moet een volwaardige kans krijgen om de zaak te winnen. Het strafdossier is ter inzage, gelieve te vragen via een privéberichtje.

26-04-2018 om 20:49 geschreven door vrouwe justitia


19-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg .. il faudra le marteau.
9 april hadden we een afspraak bij de notaris in Lanaken voor de verdeling van de erfenis. Deze afspraak is niet door gegaan, mijn broers konden niet. Ze blijven het rekken. We zullen obstructief zijn om het met de woorden van mijn jongste broer te zeggen. Ik zal mijn beste laxeermiddel dan maar boven halen. Ik ben er altijd geweest voor mijn ouders, in mooie dagen, in moeilijke dagen. Ik heb hen bijgestaan tot het einde, hen vastgehouden totdat ze aan de andere kant waren. Ze hebben me geleerd dat sterven, de dood bij het leven hoort en dat rouwen niet hoeft. Er mochten geen drama’s gemaakt worden. Aan mijn vader beloofde ik te zorgen voor mijn moeder en ik heb mijn best gedaan. Mijn ouders waren gelijktijdig ziek en hadden elk hun eigen bed in de woonkamer. Mijn vader praatte veel over zijn angsten voor mijn oudste broer. Als hij ons niet meer heeft dan zal hij jou levenslang gaan pesten. Moeder en vader zei ik dan al lachend jullie gaan mij toch niet achterlaten met de pest en de cholera? Mijn vader was op dat moment alles aan het regelen met een notaris. Ouders kunnen tijdens hun leven schenkingen doen. Indien na het overlijden blijkt dat deze schenkingen het beschikbaar deel hebben overschreden en hierdoor de reserve werd aangetast, dan kunnen de reservataire erfgenamen die niet hun minimum erfdeel hebben ontvangen hiervoor naar de rechtbank gaan en dit geld opeisen. Mijn oudste broer heeft teveel gelden gekregen. En om dit recht te zetten heeft mijn vader een regeling getroffen opdat ik na de dood van mijn moeder naar de rechtbank kon stappen om mijn minimum erfdeel op te eisen. Een complexe materie. Mijn oudste broer was een zeer moeilijk kind ook als volwassene beschreven mijn ouders hem als zeer moeilijk. Mijn ouders wisten niet goed hoe met hem om te gaan. Mijn broer was vanaf zijn geboorte een totaal ander kind. Superonhandig, zeer veeleisend, onbeheerst, chagrijnige, ontevreden puber. Zelfs de buren zeiden enkele maanden geleden nog “en ligt hij nog altijd dwars”. Mijn vader is in Mei 2005 opgenomen in het ziekenhuis met water op de longen. Hij is gestorven aan een longontsteking. Hij heeft een sterfbed van 8 weken gehad in het ziekenhuis. Dit heeft mij heel erg aangegrepen. Hij riep om hulp en had verschrikkelijk veel angst om te sterven. En elke keer weer: als wij er niet meer zijn gaat hij je levenslang kapot pesten, il va t’enrager toute ta vie, c’est le diable, je l’avait du tuer, il est horrible, il va de rendre fou. Je moet me beloven dat je zult doen wat de notaris voorstelt. Mijn vader stierf en mijn moeder vroeg wat mijn vader verteld had in zijn laatste dagen, moeder hij had spijt dat hij jullie oudste zoon niet vermoord heeft. Na mijn vaders dood heb ik die notaris gecontacteerd, hij heeft mij de uitleg gedaan en ik zou hem terug contacteren na het overlijden van mijn moeder. Mijn oudste broer heeft niet gestudeerd en is niet op kot geweest en dit wilde mijn moeder altijd compenseren met geld. Daar heb ik begrip voor gehad maar mijn moeder is hier te ver in gegaan. Ze probeerde met geld hun liefde te kopen en mijn schoonzus de vrouw van mijn oudste broer maakte daar gretig misbruik van. Telkens overtuigde ze mijn moeder om mee te gaan kijken naar tegels, een badkamer, een keuken, een auto, …,ik kan zo blijven opnoemen en als ik zo rond mijne laptop kijk, peuter en kleuter zie ik hier ook heel veel liggen. Er waren ruzies die soms 2 jaar duurden, de kleinkinderen werden dan achter gehouden. En na een tijdje werd er weer de vredespijp gerookt en werd er weer geld gegeven. Het ergste is dat ze nooit dankbaar zijn geweest. Ook nu op dit moment zijn ze niet dankbaar want ze weten maar al te goed dat mijn moeder en vader niet goedkeuren wat ze nu bezig zijn. Ik stel mij dan de vraag: hebben jullie dan echt niet genoeg gehad? Mijn vader wilde dat ik de procedure onmiddellijk zou opstarten na mijn moeders dood. Maar mijn scheiding heeft dit niet mogelijk gemaakt ik was daar op dat moment niet sterk genoeg voor. En aangezien ge zo een procedure nog na 30 jaar kunt opstarten heb ik het toen gelaten. Zulke familierechtzaken duren wel een eeuwigheid, omdat ik al 11 jaar aan het rechtbanken ben heb ik besloten om het cadeau te doet aan een advocaat. Hij regelt die zaak en als hij de zaak wint dan is dat geld voor hem. Dit wordt nog gedaan. Ik heb er destijds met mijn moeder over gepraat en haar beloofd om mijn oudste broer en zijn vrouw een kans te geven en naar de rechtbank te gaan als ik vind dat het nodig is. Maar wanneer vindt je zoiets nodig? Wanneer ben je klaar voor zoiets? In feite neem je hem geld af niet om het zelf te krijgen maar om een advocaat te verrijken. Wat heeft mij kunnen overtuigen om het wel te doen? Ze deden mijn kind pijn en dit gegeven heeft mij enorm veel verdriet gedaan en na 11 jaar is de emmer vol .. Jullie gunnen mijn erfdeel niet en ik gun jullie de vooraf schenkingen niet. Mijn oudste broer en zijn vrouw hadden dikwijls ruzie met mijn ouders met als inzet de kleinkinderen. Hetgeen ik bij mijn ouders gezien heb is dat ze afstand namen van de kleinkinderen, de interesse ging weg. Zien we de kleinkinderen dan is het oké, zien we ze niet dan is het ook oké. Die vernederingen wilden mijn ouders niet meer. En het feit dat ze nog 2 andere kleinkinderen hadden die ze wel altijd mochten zien. Mensen die kinderen en kleinkinderen weghouden bij hun familie om ze pijn te doen denken niet na wat het voor het cv van de kinderen betekent. Intriest .. Mijn schoonzus heeft 4 weken voor de dood van mijn moeder haar al knielend en zwerend beloofd om geen ruzie te maken. Op het sterfbed vroeg ze de auto van mijn moeder. De laatste woorden van mijn oudste broer aan mijn moeder: het is u eigen schuld dat ge ziek zijt. Ik weet nog dat mijn moeder zei: spijtig dat ik hunne kop niet kan zien als ze horen dat ze alles moeten terug geven. Het citaat van Jean-Paul Sartre is hier van toepassing: Met de familie kom je nooit klaar, dat is net als de waterpokken, die krijg je in je jeugd en je leven lang laat die ziekte haar tekens na. Moeder, vader .. ik ben na 11 jaar een beetje aan de late kant .. maar het is nog mogelijk. Hier gaan we .. Love you. Aurore

19-04-2018 om 22:38 geschreven door vrouwe justitia


12-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Il faudra le marteau ..
Ouders kunnen tijdens hun leven schenkingen doen. Indien na het overlijden blijkt dat deze schenkingen het beschikbaar deel hebben overschreden en hierdoor de reserve werd aangetast, dan kunnen de reservataire erfgenamen die niet hun minimum erfdeel hebben ontvangen .. Hebben jullie dan nog niet genoeg gehad? Jij die zo een mooie praatjes kunt vertellen .. het vervolg is voor morgen, slaapwel.

12-04-2018 om 23:16 geschreven door vrouwe justitia


11-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het brein van dit verhaal .. met een vleugje kamferzalf.
Kan ik eerlijk zijn met je, ik heb slecht nieuws, ik ben niet je vriend, ik ga je niet helpen, maar je breken, heb je vragen, ik wil iets duidelijk maken, als je denkt gered te gaan worden, dan heb je het mis, dit is het, dit gaat enkel tussen ons, wie gaan ze geloven, jij of ik, je gratis advocaat kan dit niet pleiten voor je, jij deed mijn kind pijn en nu doe ik jou kind pijn. Altijd met zijn sorry’s: ik dacht dat het de enkels van mammie waren, ik dacht dat het de knietjes van mammie waren, nee het waren mijn enkels en knieën. Het lastige van dit probleem is dat ik er niet over durfde praten. Vandaar dat het groter geworden is dan ik eigenlijk wilde. Ik wist totaal niet hoe hiermee om te gaan. Ik had duidelijker mijn grenzen moeten aangeven. Wij zijn zwijgend verder met elkaar omgegaan. Hij kreeg bij het overlijden van mijn ouders de woorden innige deelneming niet over zijn lippen en ik kon zijn hand niet aanraken. En soms denk ik aan mijn schoonmoeder, oké ze had niets te zeggen, maar misschien had ze toch een keer zo nu en dan van bil moeten gaan, dan had ik er geen last van gehad. Jullie zijn 82 en 87 jaar, jullie die niet willen dat je zoon deelt met mij. Weet dat geven gelukkiger maakt dan krijgen. And don't forget, Saint Peter is selectief, prepare the muscles, het vip gedeelte van de hel schijnt catastrofaal veel kolen te hebben. Hou de eer aan jullie zelf. ..

11-04-2018 om 21:14 geschreven door vrouwe justitia


04-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikflooien te Eben-Emael.
De hooizolder activiteiten van Eben-Emael, het geboortedorpje van mijn vader. De schoonmoeder van mijn oudste broer heeft onze landbouwgrond ingenomen zoals de Duits het sterkste Fort van Europa gelegen in Eben-Emael innam op 10 Mei 1940. Ze verhuurt dan ook nog een weide van ons aan een schaapjesboer. Als ik vraag aan de schaapjesboer geen gebruik meer te maken van onze weide, zijn schapen vernielen de bomen dan zegt hij steeds ik betaal voor de weide aan .. ma petite coupine (schoonmoeder van mijn oudste broer). In Wallonië is de mentaliteit anders, de boeren nemen gewoon grond in gebruik die van een ander is en dan zeggen ze nog dat ge dankbaar moet zijn omdat zij de grond onderhouden. Ik ben Vlaams en er staat niet moeder Teresa op mijne voorkop geschreven. Ik ben niet gediend met die Waalse onzin. Mijn moeder zaliger had haar verhaal over Wallonië: een ras apart, in dat dorp is er enkel iets te beleven met de kermis en carnaval en voor de rest zijn de hooizolders de plaatsen waar het te doen is, veel dingen worden daar geregeld, bezegeld, een verkoop, een wisseling en dit meer met dan zonder wip. Mijn moeder was een zeer wijze vrouw en had gelijk het leven draait om geld en seks en omgekeerd seks en geld. Vandaar dat mijn oudste broer de grond niet wilt verkopen, zijn schoonmoeder zal hem betalen voor het gebruik van de grond en misschien ook de oogst van de grond aan hem geven. Een goede reden om de verdeling van de landbouwgrond tegen te houden .. je krijgt geld en de waarde van de grond blijft stijgen. De schoonmoeder en de schaapjesboer mogen continu op die hooizolder bezig zijn maar blijf van mijne grond af. Zijn jullie niet beschaamd? Mijn advocaat heb ik vandaag de opdracht gegeven om over te gaan tot de procedure van openbare verkoop. Je kan pech hebben met je familie en ik had ook nog eens pech met de notaris..loslaten en verder gaan. Nog een fijne avond, Aurore

04-04-2018 om 21:14 geschreven door vrouwe justitia


31-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zalig en vrolijk Pasen.
Met een knipoog naar hierboven,.. ook een zalig Pasen voor mijn twee sterren. Ze zijn daar waar ik hen ooit hoop terug te zien. Dit heeft mij de afgelopen jaren naar antwoorden doen zoeken ... het heeft mij enkel meer vragen gegeven. Hoe duidelijk is de boodschap nog van de man van Nazareth, hij was dan wel de enige die ooit terugkwam na zijn dood om te zeggen dat het ginds dik in orde is, maar repetitieve ondersteuning is er voorlopig niet. Allez papa vraag aan onze lieve heer dat hij het nog een keer doet ..‘Sta op en ga naar huis’ , zovelen bidden er dagelijks voor… en voor nog zoveel meer… Maar “Zijn Rijk is niet van hier”… met één zekerheid: het verplichte ticket naar daar .. oremus.

31-03-2018 om 23:10 geschreven door vrouwe justitia


24-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vergadering vandaag de 29ste maart bij de notaris in Genk.
Vandaag is de vergadering bij de notaris in Genk doorgegaan, het was van oktober 2017 geleden. In december heeft een beëdigd schatter de woning geschat, zijn verslag viel niet in goede aarde bij mijn ex-man. Volgens mijn ex was de schatting 100 000 à 150 000 Euro te hoog. Hij had twee andere schattingsverslagen bij die een heel stuk lager liggen. Wat moet ik daar nu weer van denken. Hij heeft het zo moeilijk om te delen door twee. Ik heb destijds de verkeerde keuze gemaakt en daar moet ik enorm voor boeten. Aangaande dit weblog willen ze een klacht indienen betreffende laster en eerroof. Op voorhand kun je niet zeggen wat met zo een klacht gedaan wordt, daar wordt in weekbladen ook veel zaken geschreven en een boek over de koning wordt ook gewoon gepubliceerd. Ik heb afspraken gemaakt omtrent het weblog en ik wil me daar aan houden zo lang het kan. Dus ga ik het gewoon op mij af laten komen. Als je al bijna 11 jaar met rechtbanken geconfronteerd wordt dan heb je die paniek niet meer. Dan mag het zelfs want ook uit dit kan iets positiefs komen waardoor er misschien wel een eerlijke deling mogelijk is. Daar werd ook gepraat over stafhouder en parket, misschien door dit gegeven worden oude deuren gesloten en nieuwe geopend. Wie zich verbrand moet ook maar op de blaren zitten. Wat mijn ex zijn doel in dit leven is weet ik niet maar mij levenslang pesten staat in zijn bucketlist. Vanavond heb ik het begin van mijn verhaal nog een keertje gelezen, ik heb destijds doodsangsten uitgestaan, mijn ouders juist dood, de lege rekeningen. Ik heb een jaar gedaverd, hartkloppingen, haren vielen uit, mijn bloeddruk is nooit zo hoog geweest. Ik was verlamd van angst, ik kreeg paniekaanvallen en was bijzonder bang om mijn kind te verliezen. Na dat moeilijk en dramatisch jaar zijn er ook mooie jaren geweest, ik had aan niemand uitleg te geven. Samen met mijn kind konden we doen wat we wilden. Thank you my son for these beautiful years. Kamferman ik leef en meer dan dat ik eet iedere dag mijn dame blancheke op de dijk in Middelkerke. Ik vraag je het doek te laten vallen..laat dit een einde kennen. Ik sta recht en buig voor mijn publiek. Aurore

24-03-2018 om 00:00 geschreven door vrouwe justitia


21-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als loslaten en delen voor hen niet mogelijk is ..
Wie weet wat morgen ons brengt in een wereld waar niet iedereen het zou overleefd hebben. Het enige wat ik weet is hoe ik mij voel en op dit moment .. super. De weg was onnoemelijk lang, er stonden bergen in de weg, bij momenten was het Oostenrijk en Zwitserland tegelijkertijd. En toch iedere dag die trede omhoog. Het enige wat ik wilde is verder gaan met leven. Maar niet iedereen dacht hier hetzelfde hierover, de pesterijen zijn er nog steeds tot op heden. Als je moet delen met mensen die hun leven leiden al achterom kijkende .. die vast houden aan vroeger .. dan wordt het bijzonder moeilijk. Mijn twee verhalen “Diefstal tussen echtgenoten” en “Mijn erfenis mijn hel” worden één verhaal, één boek. Op dit moment zit alles bij 2 notarissen, ééntje voor de verdeling van de erfenis na het overlijden van mijn ouders 11 jaar geleden en ééntje voor de verdeling van de huwelijksgemeenschap, de scheiding van bijna 11 jaar geleden. Inderdaad .. ik hoor jullie al denken .. het duurt allemaal zo lang. Afspraken en mails van de notarissen worden niet altijd beantwoord, soms verschijnt men niet voor de notaris en dan willen ze dat de notaris geld achterhoud maar ik mag niet weten waarom en die waarom duurt nu al 3 maanden .. je kunt het niet bedenken wat ze allemaal uitvinden. Verleden vrijdag was er een vergadering met de notaris van Genk ivm de deling van de huwelijksgemeenschap, ik kreeg de dag ervoor een mail dat mijn ex-man weer niet kan wegens onvoorziene werkomstandigheden. De notaris stelt 2 nieuwe datums voor, tot op heden heeft de notaris geen antwoord mogen ontvangen. Wat moet ik hiermee? Zoals een kat in het nauw gekke sprongen maakt drijven ze mij om die werkomstandigheden eens nader te gaan bekijken met het strafdossier en het arrest onder mijne arm. Het verhaal kan nog niet gepubliceerd worden omdat er nog geen einde kan geschreven worden, vandaar deze weblog waar ik het verdere verloop bij de notarissen kan schrijven. Ik schreef mijn verhaal maar het was zeker geen passie, ook geen droom, voor erkenning deed ik het ook niet, het is ook niet zo dat ik iets wil achterlaten op deze wereld.. het schrijven heeft me geholpen om moeilijke momenten te overleven. Ik kreeg schrijvershulp van de Congregatie van de Priesters van het Heilig Hart en aanmoediging voor publicatie wat zij voor hun rekening nemen. Daar zit heel wat verborgen schrijverstalent. Het ware mooie en vrolijke momenten tussen die biddende mensen. Ik hoop dat het verhaal een bijdrage kan zijn voor scheidingen waar alle rekeningen geplunderd zijn, waar men niet wilt delen en waar onschuldige kinderen ingezet worden in de strijd .. want opeens ben je labiel, paranoia, .., in het kort gezegd zo gek als een achterdeur en heeft men zogezegd angst dat je je kind iets gaat aandoen. Zulke uitspraken moet het arrest van 2014 van het Hof van Beroep van Antwerpen voorgoed in de doofpot steken. Zoals elke Pontius Pilatus post factum wast mijn ex-man ook zijn handen in onschuld. Het arrest waar mijn ex-man schuldig bevonden wordt aan meineed. Om gene zever hieromtrent nog te hebben zal het arrest en het strafdossier hier getoond worden. En misschien moet je die slag van de molen wel hebben om hier te schrijven en het te delen met de wereld. In één ding wil ik heel duidelijk zijn, mijn zoon en ikzelf zijn niet verantwoordelijk voor anderen hun daden en woorden, wij zijn daar volledig onschuldig in. Willen jullie mijn reisgezel worden in deze never ending story? Grt Aurore.

21-03-2018 om 00:00 geschreven door vrouwe justitia
Inhoud blog
 • Een gedichtje .. de rockster van Genk.
 • Vandaag 12 jaar geleden is mijn moeder heel zacht en rustig ingeslapen.
 • Mijn laatste email naar de Federale Verzekering.
 • Verdeling echtscheiding.
 • Die onnoembare oneindigheid.
 • Jean Monaco en mijn ex hun Dexia rekening in Zutendaal
 • Na een pauze .. de blok ..de examens .. de deliberatie ..is het terug tijd om verder te gaan met het weblog.
 • Mijn moeder op haar sterfbed: spijtig dat ik hunne kop niet kan zien als ze horen dat ze alles moeten terug geven.
 • Een ademloze ondervraging met alleen maar banken om ons heen
 • Wat is een verhaal zonder bewijs ..
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 13/05-19/05 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!