Zaterdag 01-12-2007
    Uitslag : 3-3

Spelers : Sander, Lars, Brend, Stijn, ThomasRabaut, Anthony, Simon cubic, Ruben, Yente
    Trainer : Gino

Het bleek al snel duidelijk dat het geen voetbalwedstrijd ging worden maar eerder een partij Modderke-stamp....en zo geschiede....modder genoeg en aldus was de boodschap....stampen op de bal....zo hard men kon.....terreinwinst boeken betekende minstens 10 minuten in de aanval....en omgekeerd. Bij de rust stonden we 3-0 achter.....volgens Brent lag dit aan het feit dat Affligem....bergaf had gespeeld....en in de tweede helft zouden wij bergaf mogen spelen. Desalnietemin waren onze jongens danig onder de indruk van het moddergevecht en leek het alsof ze op Mars stonden...en wie kan het hen kwalijk nemen. Ons marsmanneken van dienst was wederom Kubik.....na 5 minuten herkende men Kubik meteen....namelijk één hoop modder dat zowaar over en weer liep....een marsmanneken dus.

Tweede helf dan maar....en stampen en lopen en nog eens stampen.....en terug lopen en stampen...liefst met den “typ”...en zowaar 3-1 (Kubik).....drie affligemenaars hongen aan zijn lijf maar de Kuub liep door “TOUCHDOWN”.  5 minuten later mocht Brent eens gaan draven....flipper met Piet, flipper met Pol, flipper met Karel....en zowaar...alleen voor doel....en 3-2. Nog 5 minuten....de bal geraakte nu echt niet meer weg van de Affligemse goal....duidelijk: pas als we nog eens konden scoren kon en zou de bal terug aan de middellijn geraken.  Aldus riep ik Sander op om bij de keeper te gaan staan....Sander had blijkbaar modder in zijn horen zodat ik in gebarentaal en molenwiekend Sander diets diende te maken dat hij bij de Keeper moest gaan staan.....na enkele minuten oefening ging onze Sander dan maar bij de Keeper staan....en zowaar viel den bal voor zijn voeten....3-3....als beloning kreeg Sander de ganse ploeg rond zijne nek van vreugde. “Wedstrijd gespeeld”....nog penaltys waarbij 3 van onze jongens zowaar tot aan de goal geraakte.

Al bij al een plezante bedoening....en heeft iedereen zich dan toch geamuseerd.

Gino

04-12-2007 om 21:49 geschreven door Hugo Polé

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosieres Rixensart - Preminiemen 1A
    Zaterdag 01-12-2007
    Uitslag : 1- 11

Spelers : Christophe, Sietse, Thomas De Brabanter, Jason, Jean, Tim, Nicolas, Michiel, Tom, Sarkis
    Trainer : Jean-Pierre

Het mooie weer was aangekondigd, en zo bleek het dan ook die bewuste zaterdagmidddag.

Na een teleurstellende wedstrijd op vrijdagavond tussen de beide ploegen van de Belgische top, hoopten we op meer van onze préminiemen. Want zij zijn de toekomst .

Wat een zware verplaatsing zou zijn,werd ook bevestigd;50 km ver,vroeg vertrekken,laat thuiskomen,de vrouwen waren verwittigd, maar mits een klinkende overwinning konden we ons alles permitteren.

Eerlijk gezegd ,tijdens de opwarming hadden we er geen goed oog in,de keeper van de tegenpartij was zich vrij stevig aan het opwarmen,hij plukte enkele gevaarlijke doelschoten uit beide bovenhoeken, we waren gewaarschuwd.

De wedstrijd werd op gang gefloten door de plaatselijke ref en alle supporters zochten de iets hogergeplaatste tribune op(lees verharde bodem).

Van in het begin zagen we de ongelijke strijd tussen de supporters;6 vrouwelijke supporters van Rosieres en 6 mannelijke van Asse-Zellik. Een makkie dus.

Dit vertaalde zich al in de eerste helft met een ruim aantal doelpunten;het eerste doelpunt vertrok aan de voet van de keeper Kristof,die in 1 tijd doorspeelde aan Michiel,vandaar naar Sietse,Jean,Tom,Jason,Tim,Sarkis,Nicolas,Thomas ;iedereen raakte de bal 1 keer ,ze wouden nog wel meer de bal raken maar hij lag al in het net van het doel.Het ene doelpunt na het andere vloog rond de oren van de keeper,hij was de enige van de tegenstrever die het meeste aan de bal was,maar het was wel om de bal uit de netten te halen!

Het was een mooie collectieve overwinning van de gehele ploeg met als mooie einduitslag 1-11

Cijfers; hoekschoppen voor 12   tegen1

vrijschoppen voor  :14     tegen 3

balbezit  69%                tegen 31%

doelpunten        Nicolas 5 Jason 3 Jean1 Thomas4  Sietse 2  Tim 3 Michiel  3 Tom 2                                          Kristof 2 Sarkis 5

Hopelijk volgende week ook een overwinning

Uw reporter ter plaatse

Sigis

04-12-2007 om 21:16 geschreven door Hugo Polé

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preminiemen 1b - Groot-Bijgaarden
    Zaterdag : 24-11-2007
    Uitslag : 3-1

Spelers : Sander, Lars, Brend, Nicolas, Stijn, Jason, Thomas De Brabanter, Anthony, Simon, Cubic

Tegen de verre buren uit Groot-Bijgaarden moesten we héél wat spelers missen (Monz-Yente-Ruben) zodat er 3A préminiemen 'Nico-Thoma-Jason) werden opgetrommeld waarvoor dank aan de ppap's en de mama's die hun extra tijd hiervoor wilden opofferen.  Het werd al snel duidelijk dat het een evenwichtige wedstrijd ging worden met een 0-1 voorsprong voor Groot-Bijgaarden.  De 1-1 kwam er spijtig genoeg voor die jongen van Groot-Bijgaarden via een own-goal.  Jason drukte verder nog even door en via zijn voet(en) werd de ruststand meteen ook de eindstand : 3-1.

De tweede helft bleef gelijk opgaand met dank aan Groot-Bijgaarden die bleven voetballen en het resultaat eigenlijk ondergeschikt vonden - zoals het hoort.

Een speciale trainersvermelding deze week voor Kuub die als een dartel vogeltje bleef en bleef en bleef lopen op het zware veld - zowaar een excellente Nilfisk van dienst...nu nog de bal in zijn stofzuiger proberen te houden en da komt in orde.  Verder maakte Sander ook eens kennis met de modder "dankzij" een laattijdige onschuldige Groot-Bijgaardse voet - het moeten niet altijd dezelfde zijn- nietwaar...

Volgende week gterkken we naar Affligem alwaar zowaar een oude bekende speelt ...

Gino

27-11-2007 om 21:13 geschreven door Hugo Polé

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    25-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preminiemen 1a - Bonair Sport
    Zaterdag 24-11-2007
    Uitslag : 1 - 1

Spelers : Christophe, Sietse, Thomas De Brabanter, Jason, Jean, Michiel, Thomas Rabaut, Nicolas, Tom, Tim, Tsarkis.

Van bij de eerste minuut was het voor iedereen duidelijk dat we het vandaag heel wat moeilijker zouden krijgen dan het voorbije week-end. Hoewel de tegenstander onmiddellijk druk zette lieten onze spelers zich zeker niet onbetuigd en de eerste kansen waren zelfs voor Asse.  Langzaam kwam de tegenstande echter uitdrukkelijker in de wedstrijd.  De laatste minuut van de eerste helft gebeurde dan ook het haast onvermijdelijke : één van de spitsen van de tegenstander kon zich op rechts vrijmaken en schoot in de rechter hoek onhoudbaar binnen.  Bij 0-1 was het rusten geblazen.
    Tijdens de rust had trainer Jean-Pierre duidelijk bemoedigende woorden gesproken want de spelers lieten zeker het hoofd niet hangen.  De inzet bleef aanwezig en na 10 minuten in de tweede helft viel dan toch de gelijkmaker.  Na een mooie actie op rechts kon Tsarkis op doel schieten, de bezoekende doelman kon in eerste instantie redden doch Tom kon de bal in de rebound toch onder de doelman door schuiven : 1-1.
    De rest van de wedstrijd bleef het spelbeeld behouden en vielen er nog wel kansen voor Asse doch was er toch ook nog enkele keren gevaar van de tegenstander en Christophe en zijn verdediging moesten toch nog een paar keer gepast tussenkomen.
    Al bij al moeten we zeggen dat de 1-1 uitslag tegen een technisch sterkere tegenstander zeker niet slecht is.

25-11-2007 om 15:25 geschreven door Hugo Polé

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)