24-04-2009 om 11:06 geschreven door JensEngelbosch3LOS

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 19/04/2009
    Beste mensen,

Op zondag 19/04/2009 ben ik niet kunnen gaan voetballen omdat mijn broertje (Jarno) zijn communie deed. Daardoor kan ik geen verslag maken van deze wedstrijd. VKZ won wel met 2-0 tegen Verbroedering Maasmechelen.

24-04-2009 om 11:02 geschreven door JensEngelbosch3LOS

29-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hades-VKZ

Vandaag 29-3-2009 speelde VKZ een uitwedstrijd te Hades! We hadden de punten niet meer nodig en begonnen slecht aan de wedstrijd!
    we kregen 2 doelpunten tegen in de eerste helft, het tweede doelpunt dat we tegen kregen was 10meter buitenspel maar de scheidsrechter die niet kon volgen floot hem niet.
    In de tweede helft spelen we een diepe bal, en de scheidsrechter neemt alweer een foute beslissing en fluit buitenspel wat er geen was.Het resultaat 2-0!
    Onze trainer di pas geoppereerd werd aan zijn tong moest noch achter de omheining gaan staan nadat hij de scheidsrechter had beledicht! Ook de trainer van de eerste ploeg was mee, maar we hebben niet kunnen winnen!

2                  -                        0

29-03-2009 om 17:58 geschreven door JensEngelbosch3LOS

23-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze rangschikking op dit moment

23-03-2009 om 13:27 geschreven door JensEngelbosch3LOS

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen in onze reeks

23-03-2009 om 13:26 geschreven door JensEngelbosch3LOS

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.standard is leidersplaats kwijt!
    Standard moest gisterenavond (22/3/2009) het onderspit delven tegen Charleroi. In een geëngageerde wedstrijd scoorde Oulmers net voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd, voldoende voor de drie punten voor Charleroi dat zo het maximum haalt tegen Standard dit seizoen. Standard had voldoende kansen om de drie punten huiswaarts te nemen, maar de efficiëntie liet het gisteren af weten. Door het verlies van standard komt anderlecht terug op de eerste plaats.

Ploegopstelling Standard de Liège:
    Espinoza, Marcos, Onyewu, Mikulic, Mulemo, Dalmat (68'Benteke), Defour, Witsel (88'Goreux), Jovanovic (87'Benko), De Camargo, Mbokani

2 spelers van standard kregen een gele kaart: in de 33' Landry Mulemo en in de 44’ Mbokani.

1                -                 0

23-03-2009 om 13:20 geschreven door JensEngelbosch3LOS

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ons speelschema!

22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VKZ - Spouwen-Mopertingen
    Vandaag hadden we een lastige opdracht, we moesten punten proberen te pakken tegen de 1ste in de stand. De titelkandidaat die geen punten mocht laten liggen omdat KVK Welen ze op de hielen zit!!!
    Voor ons hoefde niets en zij moesten komen! Toch was de beste kans van de wedstrijd voor ons! Maar hun doelman was goed uitgekomen en er was dus geen gat om te scoren. We gingen met 0-0 rusten.
    Het spel ging goed op en af en de laatste 10 min pakten ze nog een domme rode kaart door 2maal dezelfde fout te maken.
    Wij deden er ondertussen alles aan om dat punt te pakken! We verspeelden heel veel tijd.
    En zo hebben we tog de 0-0 kunnen houden en verdient een punt gepakt tegen de eerste in de stand!!!

0           -          0

22-03-2009 om 15:39 geschreven door JensEngelbosch3LOS

20-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patro-maasmechelen-Vkz 1-2

Op zondag 15/03/2009 speelden we een uitwedstrijd in Patro.
    We mochten spelen in het oud stadion van Eisden! Toen we daar aankwamen moesten we nog een heel eind te voet gaan voor we aan de klaadkamers waren.
    We hadden mar 12 spelers meegenomen!
    Toen de wedstrijd even bezig was viel een speler van ons uit door een blessure! We waren toen nog maar met 11 en het was een heel groot veld dus konden we niet gaan rusten als we moe waren doordat we geen wisselspelers meer hadden!
    We kwamen 0-1 op voorsprong en iets later 0-2! De 0-2 had ik gemaakt! Dat was een goede start na onze trainerswissel en een lange periode van verliezen! Bij de rust was het 0-2 voor ons.
    In de 2de helft van de wedstrijd scoorde Patro een tegen doelpunt. De laatste 10min waren spennend want wij moesten met 10 spelers verder doordat een speler van ons gekwetst raakte. Maar we hielden vol en konden toch winnen!
    Volgende week tegen Spouwen Mopertingen de 1ste in de stand!

1             -               2

20-03-2009 om 17:25 geschreven door JensEngelbosch3LOS

09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VKZ-Vlijtingen 0-4
    Dag iedereen,
    Op zondag 8/3/2009 heb ik terug meegespeeld met mijn voetbalclub na 3 weken blessure.
    Ik speel met VK Zepperen en we speelden tegen de laatste in de reeks Vlijtingen.
    We speelde de eerste 20' zeer sterk tot we een doelpunt tegen kregen!
    Toen was het gedaan met ons goede spel! We kregen al snel een 2de en ook een 3de doelpunt binne!
    Bij de rust was het 0-3 in het voordeel van Vlijtingen.
    Bij het begin van de 2de helft begonnen we terug sterk. Maar we kregen na een 10tel minuten een vrijschop tegen.
    De speler van vlijtingen trapte hem mooi in de hoek, maar onze doelman was erbij! Maar omdat onze verdedigers niet bewogen en de aanvaller van Vlijtingen wel, kon hij de bal in de rebound binnentrappen! 0-4 voor Vlijtingen.
    Na een opstootje en natrappen door een speler van Vlijtingen kreeg die speler een rode kaart.
    Maar zelfs tegen 10 man kon VKZ geen doelpunt maken. Iets later kreeg ook een speler van VKZ een rode kaart na een 2de gele.
    VKZ verloor de wedstrijd met 0-4 en zakt 2 plaatsen in het klassement en staat nu 11de.
    volgende week moet VKZ neer Patro Maasmechelen.
    2 spelers van VKZ zijn voor die wedstrijd geschorst! Maar VKZ recupereert wel 1 speler waarvan de schorsing is verlopen.