jASSper
FotoBlog als favoriet !

Vrije tijd voor en door kinderen met ASS
23-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een van de oudste en de jongste van het team!
Hoi jASSpervrienden,

We zijn bijna compleet als team hier op de blog. Vandaag krijg je nog onze jongste moni te zien en ik stel mezelf voor de vorm ook nog maar eens voor, als één van de oudsten en eerste jASSper. Alexandra is net klaar met haar examens en mag nu genieten van een beetje rust. Toch is ze heel wat van plan tijdens de vakantie! Voor het kamp gaat zij nog wat vakantiewerk doen, net als erna, want studeren is duur, zeker nu ze in haar volgend studiejaar naar het buitenland gaat voor een vijftal maanden! We zullen samen met haar veel plezier maken op kamp!
Hilde volgt nog, onze zorgmama bij uitstek en onze financiële leider. Jens sluit dan het rijtje af voor deze zomer!
Prettige hete zondag en nog veel plezier deze laatste schoolweek!
Groetjes
jASSper en Ann

23-06-2019, 16:44 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor nog een nieuwe moni ook!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi, 
Ik ben hier weeral terug. Els stond ook te popelen om zich aan jullie voor te stellen! Velen onder jullie, jASSpers, zijn nieuw dit jaar. Maar ook bij de monitoren zijn er af en toe eens extra mensen nodig! En zo kwam Els ook ons team versterken! Met haar sluit het nieuwe trio monitoren af. Er komen nog enkele "oude" bekenden en dan is ons team compleet!
Tot gauw weer!
Ann en jASSper

22-06-2019, 21:52 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons Elien is ook weer van de partij!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag allemaal,
Vandaag met het heerlijke weer kon ik me al helemaal de vakantiesfeer voorstellen! Lekker buiten was opplooien, bloemetjes verzorgen, zitten....
Maar ook achter de naaimachine voor jASSper vandaag! En aan het lamineertoestel om jullie spel lekker stevig te maken en bruikbaar voor komende jaren!
We beleven er al veel plezier aan hier! 
Nog één weekje school en de vakantie begint! En dan nog een weekje en het kamp begint!
Joepie!
Vele groetjes en fijne kennismaking met ons Elien!
Ann en jASSper

22-06-2019, 21:39 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet wat je eet!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers en familie,
Zoals elk jaar hebben wij van Virginie veel inspraak in het menu. Toch is het erg moeilijk te kiezen voor iedereen! Door de jaren heen komen dezelfde dingen steeds weer naar voren: We willen frietjes, we willen WAP, we willen balletjes, we willen hotdogs, ......
Er zijn er altijd die dat nu net niet lekker vinden en daarom is er altijd ook nog brood bij elke warme maaltijd. En we krijgen per dag drie maaltijden en een vieruurtje, dus honger hoef je nooit te lijden!
Zoals je reeds las in je post, kan je steeds etenswaren mee brengen voor je jASSper. Daar zet je dan de naam en de maaltijd op die het vervangt op een etiket of lijst.
Eten doen we om 8u30 (uitgebreid ontbijt), 12u (warme maaltijd met dessert) en 18u (brood- of snackmaaltijd met fruit). Om 16u is er een koek of wafel of iets dergelijks met een drankje. Er is gedurende de hele dag fris water ter beschikking!
Veel leesgenot in ons uitgebreid aanbod!
PS: de aftelkalender is al halfweg!!
Tot gauw met meer nieuws!
Ann en jASSper

21-06-2019, 11:33 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
17-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ook onze Celine terug!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag iedereen,
Op deze eerste dag van de voorlaatste schoolweek stel ik je graag Celine (weer) voor. Voor de anciens goed gekend, voor de nieuwe: ze is er eentje met een hart van goud en een ferme, lieve madam! Al geeft ze les, daar merk je op het kamp weinig van, hoor! Ze laat haar rode balpen thuis en speelt enorm graag mee!
Vanavond is het voor het team het grote moment: alle laatste info komt samen op de vergadering en het kamp wordt van A tot Z samengevoegd tot een strak plan dat beantwoordt aan onze belofte van duidelijkheid, structuur en vooral plezier!
Hopelijk heeft iedereen de laatste uitgebreide brief gisteren in zijn mailbox gevonden. Als je deze uithangt en volgt, kan er nog weinig fout gaan! De info die je nu nog mist, volgt zeker ook de komende dagen en weken!
Twee ferme kerels hebben zich op de Facebookpagina al laten voorstellen door hun mama! We zijn heel benieuwd om hen in het echt (weer) te ontmoeten! Wie nog zin heeft, volg gerust hun voorbeeld! Wij zijn even benieuwd naar jullie als omgekeerd!
Heel veel succes aan hen die nog proeven moeten doen!
Tot de volgende post en vele groetjes,
Ann en jASSper

17-06-2019, 11:22 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
16-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een première voor jASSper! Eerste mama als moni!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpervrienden,
Het is na zovele jaren zo ver: één van onze mama's van een nu ex-jASSper is in het moniteam gekomen en gaat mee op kamp! Voor wie het zich afvraagt: onze normen zijn heel strikt: zolang je familie mee hebt als deelnemer kan dit niet en we verwachten, net als van alle andere monitoren, een sociale achtergrond en ervaring met kinderen (met extra noden). Vero kon die zeker voorleggen! Om te starten vult zij de parttime van onze nieuwe jASSpermama Sarah aan. Dit wil zeggen dat Vero start aan het kamp maar halfweg afgelost wordt door Sarah. We zijn heel trots op ons team dat een mix is van leeftijden, beroepen, gender, competenties, ..... Samen zijn we een superteam met alle neuzen in dezelfde doelgebonden richting!
We kijken met zijn allen enorm naar het komende kamp uit!
Vele groetjes en maak kennis met Vero!
Ann en jASSper

16-06-2019, 11:55 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
15-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor nog enkele moni's!
Dag lieve jASSpervrienden,
Met het einde van de proeven en/of het schooljaar in zicht, beginnen we te dromen over het kamp! De aftelkalender vermindert steeds en de spanning neemt al een beetje toe! 
Vorige week zaten al jullie monitoren samen om de activiteiten te organiseren en volgende maandag maken we er één groot geheel van! Voor ons zijn het zo ongeveer de laatste heel grote voorbereidingen en daarna is het alles verzamelen en aftoetsen. Onze jASSpoortenboeken en medische rapporten zijn al goed gevuld, maar er zijn er nog enkele tekort, dus stuur maar door als ze klaar zijn!
Per mail krijg je eerstdaags ook de lijst voor de valies en alle laatste belangrijke info. De laatste week voor het kamp ken je dan ook je zorgmonitor en je kamergenoot.
Maak nu maar (weer) kennis met moni Sarah die pas het tweede deel van de week komt en moni Lynn, die dit jaar voor de tweede keer komt en de hele week blijft! Het zijn beiden mama's die deze week hun kindje(s) achter laten om te helpen voor jullie zorgen! Zo graag zijn ze bij jullie!
Tot de volgende boodschap, lieve jASSpervrienden,
Ann en jASSper

15-06-2019, 17:20 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
12-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moni Klaas Jan, of kortweg KJ komt er ook weer bij!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi, hoi,
Hier ben ik al weer met nog een moni die deze zomer van de partij is, namelijk Klaas Jan, mijn man. Hij is al heel enthousiast bezig met plannen en kijkt uit naar jullie allemaal, jASSpers, en naar de vakantie! Lees maar!
Ondertussen heb ik al een hele boel jASSpoortjes en medische fiches ontvangen, waarvoor dank! Voor wie het nog moet doen: we kijken er naar uit om meer info over jullie te krijgen! Stuur ze maar per mail naar info@jassper.org of per post.
De T-shirts zijn in bestelling gegaan en iedereen die ze besteld heeft, zal ze bij aankomst krijgen!
Wie onze Thomas kent, de moni die deze zomer jammer genoeg niet mee gaat, weet misschien al dat hij altijd voor de mooie naamkaartjes zorgt. Hij heeft beloofd dat het dit jaar weer iets heel bijzonders wordt! Bij aankomst zie je die op je kamerdeur en op je vaste zitplaats in de eetplaats hangen! Na het kamp zijn ze helemaal van jou!
Je ziet, er zijn heel wat voorbereidingen aan de gang!
Veel jASSpergroetjes,
Ann en jASSper

12-06-2019, 19:29 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
10-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de nieuwe moni een zeer ervaringsdeskundige!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag allemaal,
Onze monitoren zijn, na de kinderen natuurlijk, onze grootste trots en rijkdom. Stuk voor stuk zetten ze zich op hun manier in 
om van ons kamp het optimale, superleuke, gestructureerde maar ook uitdagende verblijf te maken.
Ik zeg het hen niet genoeg, maar ik ben zooooooooooooo blij dat ze er bij zijn! Zonder hen zou jASSper niet kunnen bestaan!
Beroepsmatig zijn het stuk voor stuk pareltjes in wat ze doen. Dat trekken ze door in hun vrijwilligerswerk! En dat loont!
Onze monitoren zijn: leerkracht (die ik "meerkracht" noem), verpleegster, opvoeder, crechehouder,  assistent in de psychologie, dokter in opleiding, manager, ondersteuner, universiteitsstudent en winkelbediende en penningmeester. Leve de diversiteit! Maar we hebben allemaal één gemeenschappelijke liefde: het kind met een extraatje!
Vandaag kan je kennismaken met Annick, één van de "zorgmama's" en begeleider van onze hulphond Yuka.
Tot later voor meer nieuws!
Groetjes,
Ann en  jASSper

10-06-2019, 11:26 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
09-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste kennismaking met een splinternieuwe moni!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi allemaal,
Dit is onze nieuwe moni Sofie. Ze gaat dit jaar voor het eerst mee met ons team, maar natuurlijk hebben wij elkaar al goed leren kennen. Ze wil graag al het volgende met jullie delen:

09-06-2019, 18:11 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


E-mail jASSper!

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 27/10-02/11 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 03/12-09/12 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 27/02-04/03 2012


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!