Inhoud blog
  • Cannoli Sicilian
  • Limoncello
  • Pasta Siciliana
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Italian Food
    Delicious ans easy to prepare
    24-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannoli Sicilian
    What I can not keep from is the desserts.
    I went to Brussels last Thursday to buy Italian products such as cheeses and sausages.
    I bought 500g ricotta, a kind of cheese, which I've made cannoli with.

    Cannoli is a typical Sicilian dessert: it's a hardened rolled cookie with sweetened ricotta.
    We take 500g ricotta, 75g sugar and 50g dark chocolate flakes.
    Take the ricotta in a bowl and mix the sugar and the chocolate flakes with it and let it rest for 30 min.
    Afterwards you fill the cookies with the ricotta and sprinkle your powdered sugar on the cannoli while serving.

    Enjoy it with a delicious espresso.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 18/02-24/02 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs