• mooi videoverslag Harelbeke - Torhout (1-4)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beurtrol kleedkamers maand september
    week 4 tot 10 september Dylan, Robin, Lucas, Arend Luca,Wout
    week 11 tot 17 september Iben, Robbe, Simon, Lars, Majid
    week 18 tot 24 september Warre, Raynaud, Gillian, Roy, Ryan
    week 25 tot 29 september Gilles, Glen, Matthias, Gaetan

Taken: Kleedkamer uitkuisen na training, materiaal + ballen (indien nodig ook oppompen) meebrengen naar trainingsveld en terug naar kleedkamer, bij thuiswedstrijden zowel eigen als kleedkamer bezoekers uitkuisen.

01-09-2017 om 00:00 geschreven door Logghe

31-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste oefenwedstrijd KMT - Zulte Waregem 6-1
    Met mooi dominant voetbal vatte groen zwart de partij aan. Jammer genoeg ontbrak het ons aan efficientie want na 20 minuten stond het amper 1-0 via Robin Hollevoet. Positief puntje was dat onze verdediging geen enkel kans weggaf in die periode ! De 2de periode werd minder aangevat, door de vele wissels, en op de eerste kans van de bezoekers was het al meteen prijs 1-1. Gelukkig konden we 5 minuten erna al terug op voorsprong komen toen Arend goed gevolgd was op een rebound die terugkwam van de bezoekende doelman. Nog voor de rust kon Gilles in 2 keer de doelman vloeren met een staalhard schot. 3-1 aan de rust.

In de 3 de periode probeerden we weer aan te knopen met goed voetbal, maar doordat we ons niet aan het korte combinatievoetbal hielden zoals gevraagd werden onze spitsen soms iets teveel gelanceerd met de lange bal. Wel konden we nog 3x scoren via Glenn, die door z'n snelheid telkens voorbij de defensie van Waregem liep. een Hogere score zat erin maar goede soms open kansen werden niet benut. Waregem kreeg ook nog enkele kansjes

Redelijke partij met nog wat werkpuntjes maar ook mooie dingen gezien. Tegenstander was iets minder maar het sierde hen dat ze de kopjes niet lieten hangen.

Volgende zaterdag thuiswedstrijd tegen Mandel United, een te duchte tegenstander die dit weekend een oefenpartij won op Petegem met 1-4.

Maandag (stedelijk sportstadion), woensdag (velodroom), donderdag (stedelijk sportstadion) training!

Eerste competitiewedstrijd Zaterdag 02/09 KM Torhout - Mandel United 14u30 @ velodroom

31-08-2017 om 09:24 geschreven door Logghe

22-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste plaats tornooi Mandel United!
    Poule wedstrijden
    KMT -Mandel 2-0
    Moeilijke wedstrijd tegen een ploeg met meer duelkracht. In 2de helft toch het verschil gemaakt via Glen en Lucas
    KMT- Zwevezegem 2-0
    Constant balbezit tegen een veel mindere tegenstander wel weinig kansen bij gebrek aan laatste pass. Doelpunten Wout
    KMT - Waregem 1-1
    Goede wedstrijd van groen zwart, alleen de kansen werden niet afgemaakt. Doelpunt Raynaud

Kruisfinales KMT - Oostkamp 2-0
    We speelden Oostkamp van het kasje naar de muur. Doelpunten Gilles en Raynaud.

Finale KMT - Harelbeke 3-1

Harelbeke begon zeer defensief aan de wedstrijd, waardoor Matthias al na 6 minuten de score opende met een kopbal.
    De grootste tegenstander in de finale was de ref, die bij elke fout een geel karton aan de spelers van Torhout gaf. Tot overmaat van ramp keurde hij een buitenspeldoelpunt van de ratten goed. Op karakter, want veel wisselmogelijkheden waren er niet meer, kon in het slot van de wedstrijd nog 2x uitgebroken worden. Eerste scoorde Raynaud beheerst naast de doelman, daarna werd ook nog een strafschop op hem gefloten. Onze strafschopheld Dylan zette de strafschop om. 3-1

We mogen terugkijken op een mooi tornooi, enig minpuntje de vele blessures. Proficiat aan gans de ploeg: Speelden voor KMT: Dylan, Robin, Matthias, Iben, Gillian, Lars, Gilles, Roy, Arend, Raynaud, Majid, Lucas, Wout, Glenn, Simon

22-08-2017 om 15:01 geschreven door Logghe

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)