ION Nieuws
Inhoud blog
 • Aanslagpleger Berlijn had al vast kunnen zitten
 • Dirk Kuijt (36) stopt als profvoetballer.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  ION Nieuws elke dag wereldnieuws.
  17-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslagpleger Berlijn had al vast kunnen zitten
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De dader van de aanslag in Berlijn, Anis Amri, had in november al opgepakt kunnen worden voor drugshandel. Dat is niet gebeurd, en de betrokken rechercheurs hebben hun fouten geprobeerd onder het tapijt te vegen. Dat blijkt volgens verantwoordelijk senator Andreas Geisel uit documenten die onlangs in het onderzoek zijn opgedoken.

  In december reed de Tunesische Amri met een gestolen vrachtwagen in op een kerstmarkt. Hij doodde daarbij 12 mensen, 67 anderen raakten gewond. Amri werd op de vlucht in Italië door de politie doodgeschoten.

  In het vizier

  In de maanden voor de aanslag werd Amri gevolgd door de Berlijnse politie. Hij dealde drugs en volgens Geisel blijkt uit een van de documenten dat er genoeg bewijs was verzameld om hem voor georganiseerde, professionele drugshandel op te pakken.

  Dat dit nieuws nu pas bekend wordt, komt doordat de betrokken rechercheurs hun nalatigheid probeerden te verdoezelen. Volgens Geisel zijn de verdenkingen van professionele, georganiseerde drugshandel in het dossier veranderd in kleinschalige drugshandel. Die aanpassingen zijn gedaan in januari, maar de datum is daarna teruggezet op november. Tegen de rechercheurs is aangifte gedaan wegens obstructie van de rechtsgang.


  (BRON: NOS)

  17-05-2017, 18:32 Geschreven door ION Nieuws  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Kuijt (36) stopt als profvoetballer.
  Dirk Kuijt (36) is op 17 mei 2017 gestopt als profvoetballer. Hij speelde o.a. bij groot club Liverpool en onlangs Nederlands landskampioen Feyenoord. Hij speelde een grote rol bij Feyenoord afgelopen seizoen. Woensdagochtend heeft Kuijt gemeld aan de directie en trainer Giovanni van Bronckhorst dat hij officieel ging stoppen met zijn carrière 

  "Het is een ontzettend moeilijk besluit voor mij om nu te stoppen, maar dit is het juiste moment. Ik heb mijn hele carrière beslissingen gemaakt op gevoel, dus ook deze", aldus Dirk Kuijt.

  Trots

  Ik ben trots op wat ik in al die jaren bereikt heb, al mijn dromen zijn verwezenlijkt", aldus de aanvaller. "Ik zal de komende dagen nog wel meetrainen met de selectie, maar daarna stop ik definitief met voetballen." (BRON: NOS)


  Kuijt's laatste wedstrijd was de kampioenswedstrijd tussen Feyenoord en Heracles, hierbij won Feyenoord met 3-1 door een hattrick van Kuijt. 


  17-05-2017, 18:16 Geschreven door ION Nieuws  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  Archief per week
 • 15/05-21/05 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!