Interwens
Inhoud blog
 • Narcisme
 • Telefoonhoesjes en accessoires voor de nieuwste smartphones
 • Logo laten ontwerpen
 • Begrijpend lezen oefenen
 • Rijschool Rotterdam
 • Taxi Den Haag
 • De Psycholoog Haarlem
 • Waarom uw nieuwe website laten maken in WordPress
 • Bullet Journals
 • Audi sleutel bijmaken
 • Magento webshop
 • CoutureFashion
 • Mus Verpakkingen
 • T-shirts
 • Mouwlengte7 hemden
 • Foto op plexi
 • Foto op canvas
 • Tuinposterland.nl
 • Aluminiumland.nl
 • Alle overhemden
 • Ancient Greek Sandals
 • Brievenbuswinkel Belgie
 • Luuks Shoes Amsterdam
 • Ophangsysteem
 • Parket Schuren
 • Mooi Fotobehang
 • Mooie Woonaccessoires
 • JouwThema Dochters
 • Cadeautip

  Interwens.NL - Bloggen, blogs, blogberichten, linkbuilding, website promotie.
  21-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narcisme
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is soms niet makkelijk om een narcist te herkennen. Toch kan het zijn dat je last hebt van een narcist in je omgeving. Het is daarom handig om te weten of er een narcist in je omgeving is en hoe je hiermee om kunt gaan. Bekijk onze website om meer te weten te komen over narcisme.

  21-03-2019, 08:01 geschreven door Interwens  


  18-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefoonhoesjes en accessoires voor de nieuwste smartphones

  Bestel vandaag nog jouw telefoonhoesje of telefoon accessoire voor jouw smartphone. Kies uit het ruime assortiment van Handymobile.nl bestaande uit veel diverse topmerken aan telefoonhoesjes, screenprotectors en accessoires. 

  Bijlagen:
  https://www.handymobile.nl/   

  18-02-2019, 09:11 geschreven door Interwens  


  Tags:Telefoonhoesjes
  04-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logo laten ontwerpen
  Als het gaat om een logo laten ontwerpen dan is het verleidelijk om in te gaan op een aanbod van een amateur. Er zijn immers veel aanbieders die zeggen voor jou een top logo te kunnen ontwerpen. Wanneer het echter om een professioneel logo voor een professionele onderneming gaat, dan moet het ontwerpen natuurlijk ook door een professional worden gedaan. Bij Webactueel doen we daarom nooit zomaar iets uit de losse pols, maar is elke handeling doordacht.

  Bijlagen:
  https://webactueel.nl/grafisch-design/logo-laten-ontwerpen/   

  04-01-2019, 07:29 geschreven door Interwens  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrijpend lezen oefenen

  Begrijpend lezen oefenen

  Om begrijpend lezen voor de cito extra te oefenen, om achterstanden in te halen of hiaten weg te werken, kunt u aan de slag gaan met de Toetstrainer Begrijpend Lezen. In deze bundels vindt u veel verhaaltjes en oefenmateriaal waarmee u samen met uw kind het begrijpend lezen kunt oefenen. Het niveau stijgt stapsgewijs, zodat uw kind zijn of haar tekstbegrip steeds verder kan ontwikkelen en verdiepen. Doordat de vraagstelling hetzelfde is als in de Citotoetsen, bereidt u uw kind bovendien effectief hierop voor en dat kan positieve gevolgen hebben voor het schooladvies in groep 8.

  Bijlagen:
  https://citomateriaal.nl/   

  04-01-2019, 07:23 geschreven door Interwens  


  02-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijschool Rotterdam
  • Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Rotterdam? Dan is Rijschool Sodrive.nl jouw autorijschool! Bij Sodrive haal je namelijk op een snelle en voordelige wijze je rijbewijs. Doordat zij goede kwaliteit bieden, hebben zij al vele tevreden leerlingen mogen feliciteren met hun rijbewijs.

  Bijlagen:
  https://sodrive.nl/contact/   

  02-01-2019, 12:03 geschreven door Interwens  


  Tags:rijschool
  31-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taxi Den Haag
  Taxi Den Haag levert personenvervoer per taxi aan particulieren, bedrijven, instanties en overheden in de regio Den Haag. Speedtaxi.nl maakt daarbij uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs en moderne voertuigen.

  Bijlagen:
  https://speedtaxi.nl/contact/   

  31-12-2018, 00:00 geschreven door Interwens  


  02-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Psycholoog Haarlem
  Orthopedagoog en GZ-psycholoog (niet BIG-geregistreerd) met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van rouw, -en verliesverwerking, eenmalige traumatische ervaringen, spanningsklachten, burn-out en hoogsensitiviteit.

  Bijlagen:
  https://www.depsycholoog.nl/haarlem/   

  02-11-2018, 11:15 geschreven door Interwens  


  01-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom uw nieuwe website laten maken in WordPress

  Waarom uw nieuwe website laten maken in WordPress

  Wilt u een nieuwe website laten maken dan is het verstandig om eerst te bepalen welk CMS u wilt gaan gebruiken. CMS staat voor Content Management Systeem. Een eenvoudig maar goed werkende CMS is zeer belangrijk voor een kwalitatief goede website en de gebruiksvriendelijkheid daarvan. Wij van het full service internetbureau Webactueel raden het CMS WordPress aan. Doordat WordPress een open Source CMS is, staat de ontwikkeling nooit stil en zal WordPress altijd up to date zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ontwikkelingen rondom zoekmachine optimalisatie. In WordPress zijn er altijd diverse handige extra functies beschikbaar om uw website te optimaliseren voor SEO, deze stukken software worden regelmatig bijgewerkt en heten plug-ins. Wilt u een WordPress website laten maken, dan bent u bij Webactueel aan het juiste adres!

  5 redenen om een WordPress website te laten maken

  Graag vertellen wij u waarom wij zo enthousiast zijn over het CMS WordPress en waarom wij hiermee graag werken om de ultieme websites te maken.

  Een van de belangrijkste redenen is dat WordPress gratis is. De software van WordPress kan gratis gedownload worden zodat daarop uw eigen domein geïnstalleerd kan worden. U hoeft dus niet te betalen voor softwarelicenties of dergelijke.

  Een andere rede waarom WordPress zo populair is geworden, is dat u na het laten maken van de website, eventueel zelf uw website kunt aanvullen of veranderen. U hoeft over weinig tot geen technische vaardigheden te beschikken om bijvoorbeeld een extra artikel of foto toe te voegen.

  Een WordPress website laten maken is het enige dat u hoeft te laten doen want daarna kunt u alles gemakkelijk managen vanuit overzichtelijke menu’s. Uiteraard kunnen wij u uitleggen hoe u bepaalde informatie bijvoegt op uw eigen website zodat u hiervoor niet steeds ons hoeft in te schakelen.

  Het CMS van WordPress is zeer fexibel, iedere dag worden er nieuwe plug-ins aangedragen waarmee een WordPress website verfraaid of verbeterd kan worden. Hiermee kan een WordPress website geheel uniek en zeer krachtig worden gemaakt.

  Nog een ander voordeel van WordPress zijn de lage onderhoudskosten. Uiteraard dient u de hostingpartij en de domeinnaam te betalen en daarbij sommige plug-ins die u wenst te gebruiken die niet gratis zijn, maar verder vallen de kosten enorm mee.

  Een nieuwe WordPress website laten maken

  Als u graag een nieuwe WordPress website wilt laten maken door Webactueel, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een gratis intake gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van WordPress en kunnen wij een prijs bepalen voor uw nieuwe website. Een intake gesprek is geheel vrijblijvend.

  Bijlagen:
  https://webactueel.nl/   

  01-10-2018, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:website laten maken, WordPress website laten maken
  29-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bullet Journals

  Bullet Journals


  Het leuke van een Bullet Journal is dat je met weinig juist erg veel kan! Je hebt van allerlei dingen te onthouden; to-do lijstjes, agenda’s, losse post-it notes, reminders en nog wel veel meer! Hierdoor is er totaal geen overzicht meer te vinden en als gevolg dat je alsnog dingen gaat vergeten. Maar daarom hebben wij nu een Bullet Journal! Je brengt alle losse lijstjes en briefjes samen in 1 georganiseerd boekje! En het aller fijnste aan een Bullet Journal is, is dat je het zelf inricht, je maakt hem helemaal naar jouw smaak en wat voor jou handig en overzichtelijk is!

  Bijlagen:
  http://bujostore.nl/   

  29-05-2018, 21:42 geschreven door Interwens  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Audi sleutel bijmaken

  Audi sleutel bijmaken 

  Het bijmaken van een autosleutel is zeer specialistisch werk. Voor ieder type auto, moeten de behuizing en juiste chips worden ingekocht. Om die reden is het onmogelijk om op de website prijzen te tonen. We vragen u daarom contact met ons op te nemen of uw gegevens achter te laten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Bekijk de video voor meer info.

  Bijlagen:
  https://www.autosleutelpoint.nl/audi/   

  29-05-2018, 21:35 geschreven door Interwens  


  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magento webshop
  Magento webshop

  Bijlagen:
  https://www.reachdigital.nl/   

  17-05-2018, 12:07 geschreven door Interwens  


  03-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CoutureFashion

  TOMMY HILFIGER SALE


  Ben jij een liefhebber van de klassieke en sportieve kleding van Tommy Hilfiger? Dan ben je vast blij om te horen dat op CoutureFashion meer dan 3.000 Tommy Hilfiger te vinden zijn. Je vindt het vast nog leuker om te horen dat CoutureFashion ook alle sales in de gaten houdt en alle aanbiedingen voor jou verzameld. De koopjes zijn terug te vinden in het Tommy Hilfiger Sale overzicht. Neem snel een kijkje om te zien of er iets voor jou tussen zit.

  Bijlagen:
  https://www.couturefashion.nl/tommy-hilfiger/sale   

  03-10-2017, 08:54 geschreven door Interwens  


  Tags:Tommy Hilfiger
  06-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mus Verpakkingen

  Mus Verpakkingen is de specialist in blikverpakkingen en kunststofsluitingen. In blikverpakkingen hebben wij een compleet assortiment dat begint bij het kleinste modelbouwblikje van 14 ml en doorloopt tot vaten met een inhoud van 220 liter.

  Bijlagen:
  http://www.musverpakkingen.be/   

  06-10-2016, 11:59 geschreven door Interwens  


  06-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T-shirts
  Klik op de afbeelding om de link te volgen ShirtsofCotton T-shirts: Perfectly crafted to fit your body. Op basis van eigen ervaring en de enorme input van al onze klanten zijn unieke T-shirts ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% Premium Cotton. Licht getailleerde T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant.

  Bijlagen:
  https://shirtsofcotton.com/   

  06-09-2016, 10:18 geschreven door Interwens  


  Tags:T-shirts
  24-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mouwlengte7 hemden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mouwlengte7 hemden

  Dé specialist in stijlvolle extra lange overhemden met een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten. De beste Mouwlengte 7 overhemden van het merk Sleeve 7.

  Bijlagen:
  https://mouwlengte7.com/   

  24-08-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:Mouwlengte7, Mouwlengte7 hemden, Mouwlengte7 overhemden
  17-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto op plexi
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Foto op glas (tip) - Je foto op plexiglas vanaf €9,95

  •   4 mm plexiglas
  •   Foto geprint op echt fotopapier, opgekleefd op het acrylaat
  •   1 mm kunststof backing
  •   Aluminium frame, RVS afstandhouders of kunststof ophangstrip
  •   Geschikt voor binnengebruik
  •   75 jaar kleurechtheid garantie
  •   Niet goed, geld terug garantie
  •   Binnen 5 dagen verzonden

  Bijlagen:
  http://www.fotoopglasland.nl/   
  http://www.fotoopglasland.nl/zelfontwerpen/   

  17-07-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:Foto op plexi
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto op canvas

  Een foto geprint op canvas

  Bij canvasland print u uw mooiste herinneringen op canvas. De canvas print is eenvoudig op te hangen en kan worden voorzien van een luxe lijst. De lijsten zijn in diverse kleuren beschikbaar. Bestel vandaag nog uw eigen foto geprint op canvas.

  Bijlagen:
  http://www.canvasland.nl   

  17-07-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:Foto op canvas
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuinposterland.nl

  Tuinposter - De mooiste foto's geprint als tuinposter

  Bij tuinposterland koopt u de mooiste foto's geprint als een echte tuinposter.

  Bijlagen:
  https://tuinposterland.nl/   

  17-07-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:tuinposter, tuinposterland
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aluminiumland.nl
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Uw eigen foto op aluminium

  Eenvoudig uw foto uploaden, wij vertellen u op welk formaat uw foto geprint kan worden.  Aluminiumland.nl print uw mooiste foto's op wit of geborsteld aluminium.
  Uniek in Nederland zijn onze formaten tot 3 meter.

  Bijlagen:
  https://www.aluminiumland.nl/   
  https://www.aluminiumland.nl/zelfontwerpen/   

  17-07-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:foto, foto op aluminium
  12-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle overhemden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle overhemden

  Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van overhemden en overhemden accessoires. Voor alle heren de mooiste overhemden online. Hemden in verschillende pasvormen. Overhemden voor zakelijk gebruik. Of modieuze shirts voor casual gebruik. Alle overhemden van de allerhoogste kwaliteit koopt u eenvoudig online.

  Bijlagen:
  https://overhemden.com/   
  https://overhemden.com/overhemden   

  12-06-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:overhemden, hemden, overhemden.com
  20-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ancient Greek Sandals
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ancient Greek Sandals

  Ancient Greek Sandals zijn perfecte sandalen voor warme zomerse dagen. Ze zijn hand gemaakt op een ambachtelijke manier met eeuwenoude traditionele technieken. Christina Martini en Nikolas Minougla zijn de ontwerpers van Ancient Greek Sandals. Door hun voorliefde voor het oude griekenland en de geschiedenis van dit land is de naam ontstaan. De inspiratie van de collectie is gehaald uit de oude griekse goden, mythes en oude griekse voorwerpen.  Bijlagen:
  https://www.luuks.nl/   
  https://www.luuks.nl/nl/ancient-greek-sandals/   

  20-03-2016, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:Ancient Greek Sandals, Ancient Greek Sandalen, Sandals, Sandalen.
  01-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brievenbuswinkel Belgie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Brievenbuswinkel.be, het adres voor alle soorten en maten brievenbussen.

  Bezoek onze grote showroom op onze nieuwe locatie met ruim 100 opgestelde brievenbussen.

  https://brievenbuswinkel.be

  01-07-2015, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:brievenbus, brievenbussen
  07-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luuks Shoes Amsterdam
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Lucas and Manousch Davids started LUUKS in 2003. Beautifull and elegant edgy shoes, at that time Amsterdam missed such a nice shoe shop. Combining a former banker with a former headhunter into the shoebusiness indeed resulted in an innovative choice of brands. LUUKS started up with small upcoming brands like Fiorentini + Baker, N.D.C. and later on Golden Goose and were the first to introduce these brands in the Netherlands.

  https://www.luuks.nl/brands/all/

  https://www.luuks.nl/women/

  https://www.luuks.nl/men/


  07-05-2015, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:Golden Goose, Officine Creative, Maison Margiela, Premiata.
  14-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Fotolijsten


  http://www.mooiefotolijsten.nl


  Foto’s van belangrijke gebeurtenissen verdienen een speciaal plaatsje. En daarbij denken wij dadelijk aan enkele mooie fotolijsten. Deze leuke herinneringen op foto passen namelijk pefect in een fotolijst voor meerdere foto’s. En dan heb je de keuze tussen heel wat …

  Een Fotomuur met Kinderkunst

  Door de verschillende modellen af te wisselen creëer je bovendien in no time een fantastische fotomuur. Het principe van de fotolijsten is kinderlijk eenvoudig. Bovenaan of aan de zijkant van deze lijsten is er een opening waarin je gemakkelijk een A4 blad kan schuiven. Maar ook knip- en plakwerkjes passen perfect in deze fotolijst. Er is namelijk geen glas voorzien aan de voorzijde. Handig, maar ook een stuk veiliger voor de kids.

   

  14-07-2012, 20:23 geschreven door Interwens  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophangsysteem

   
  Ophangsysteem


  www.mooiophangsysteem.nl  Als mensen een tv, fotolijst of schilderij kopen, lijkt het ze wel eens handig om deze aan een ophangsysteem te bevestigen. Deze keuze blijkt toch lastiger te zijn dan veel mensen denken. Er zijn namelijk on
  tzettend veel
  ophangsystemen te koop. Sommige ophangsystemen zijn speciaal voor schilderen of foto’s, anderen speciaal voor televisies. Daarnaast zijn er ophangsystemen voor de muur, maar ook voor het plafond.

  Ophangsysteem, hanging systems, ophangsystemen, schilderij, verplaatsen, eenvoudig ophangen, schilderijen, ophangen, flexibel, wanddecoraties.

  14-07-2012, 20:16 geschreven door Interwens  


  Tags:ophangsysteem, ophangsystemen, fotolijsten, fotomuur, woonaccessoires, fotobehang, hangsysteem, ophangen.
  24-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parket Schuren
  Parket Schuren

  Krassen, putten, kleurverschillen… vroeg of laat komt u erachter dat uw vloer niet zo mooi meer is. Maar ook hier bieden wij uitkomst. Afhankelijk van de houtsoort en uw wensen, kunnen wij uw parket - of houten vloer: schuren, polijsten, borstelen, lakken, oliën, waxen en laten kleuren.

  Mocht het blijken dat het schuren van uw parket - of houten vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee! Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur. Zo is er een keuze uit maar
  liefst 56 kleuren van het merk Rubio Monocoat!
  http://www.parketonderhoudservice.nl/parket-schuren


  http://www.parketonderhoudservice.nl/

  Bijlagen:
  http://www.parketonderhoudservice.nl/parket-schuren   

  24-05-2012, 11:49 geschreven door Interwens  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi Fotobehang
  Mooi Fotobehang.nl

  Neem eens een kijkje in de webshop en zie hoeveel verschillende variaties in fotobehang er is voor jouw ruimte. Zo vind je de prachtige creaties van Eurographics en Komar die geschikt zijn voor thuis, kantoor en vele andere ruimtes. Het fotobehang van hoge kwaliteit kunnen eenvoudig worden aangebracht en zorgen voor een indrukwekkend resultaat. Naast het fotobehang, kun je in de webshop ook nog muurstickers, posterwanden en vele andere decoraties vinden.

  Al het fotobehang is op voorraad en kan direct bij jou afgeleverd worden zodat je kunt beginnen met het omvormen van jouw ruimtes. Je kunt in de webshop betalen met IDEAL en creditard. Onze webshop heeft het Qshop Keurmerk, de kwaliteitgarantie voor al onze klanten.

  http://www.mooifotobehang.nl

  Bijlagen:
  http://www.mooifotobehang.nl/   

  24-05-2012, 11:44 geschreven door Interwens  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie Woonaccessoires
  Mooie Woonaccessoires.nl

  Wanneer je naar onze webshop gaat, kun je vele verschillende leuke woonaccessoires vinden. Het is heel eenvoudig om jouw kamers meer sfeer te geven en persoonlijk te maken, wanneer je gebruik maakt van de leukste woonaccessoires. Wat je onder andere in de webshop kunt vinden zijn: muurstickers, meubelstickers, krijtbordstickers, raamstickers, muurtekeningen, behang, fotolijsten, kliklijsten, funartikelen, bord- en magneetverf, houten letters, klokken, wekkers, ophangsystemen en cadeaus. Oftewel, er is ontzettend veel keuze waar jij eenvoudig jouw producten kunt uitzoeken.

  Alle woonaccessoires in de webshop zijn op voorraad en kunnen hierdoor snel bij jou afgeleverd worden. Door het beveiligde bestelsysteem kun je binnen 2 minuten jouw ideale producten bestellen. Wij bieden niet alleen producten aan, maar je kunt ook bij ons terecht voor tips voor geschikte accessoires voor jouw ruimte.

  http://www.mooiewoonaccessoires.nl/


  http://www.acaza.nl/

  Bijlagen:
  http://www.mooiewoonaccessoires.nl/   

  24-05-2012, 11:41 geschreven door Interwens  


  Tags:mooie woonaccessoires, muurstickers, posterwanden, muurtekeningen, behang, fotobehang.
  04-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JouwThema Dochters

  JouwThema.NL

  JouwThema.NL een linkpagina, ook wel startpagina, webindex of webportaal genoemd. Een website met als voornaamste doel het verwijzen (hyperlinks) naar andere websites. Het is een catalogus van links naar andere websites op het World Wide Web. Deze links worden ondergebracht in een boomstructuur van categorieën.
    


  http://www.jouwthema.nl

  http://www.jouwthema.nl/dochters.html

  Bijlagen:
  http://www.jouwthema.nl/dochters.html   

  04-10-2011, 00:00 geschreven door Interwens  


  10-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cadeautip
 • Een cadeau (ook geschenk of present) is iets dat wordt weggegeven aan iemand. Cadeaus worden vaak gegeven om een felicitatie, bijvoorbeeld bij een verjaardag, meer kracht te geven. Cadeaus worden vaak in speciaal daarvoor bestemd cadeaupapier ingepakt om de nieuwsgierigheid naar wat er in zit te versterken.
   
  http://cadeautip.jouwthema.nl/


  http://kadotip.jouwthema.nl/


 • 10-03-2011, 00:00 geschreven door Interwens  


  Tags:cadeautip, kadotip, ontbijtcadeau, kadowinkel. kadoshop, kadotips.
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 29/10-04/11 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 02/10-08/10 2017
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/06-05/07 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 09/07-15/07 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 03/10-09/10 2011
 • 07/03-13/03 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!