Inhoud blog
 • laatste werkvrijdag!
 • laatste rechte lijn naar vakantie!
 • Een ooh zo goede vrijdag.
 • witte donderdag int zwart!
 • zomeruur
  Over mijzelf
  Ik ben Liselotte
  Ik ben een vrouw en woon in Limburg (BelgiŽ) en mijn beroep is individueel begeleidster dak- en thuisloze jongvolwassenen.
  Ik ben geboren op 10/09/1987 en ben nu dus 30 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: bakken, koken, prullen :-).
  Als 'inbetweenie' wil ik graag mijn outfits en visie met iedereen delen! Vergeet ook zeker mijn gastenboek niet!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  inbetweenie-Liselotte
  wat ťchte inbetweenies doen en laten! contact: inbetweeselotte@gmail.com
  25-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste werkvrijdag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer vrijdag, alweer weekend, maar voor mij wel een werkweekend... maar ik zit er niets mee in, want maandag maak ik mijn laatste dagje en donderdag zit ik op de vlieger richting Vancouver!
  gisteren had ik weer een vorming, maar vandaag was het weer een bureaudagje. Het weerbericht vertelde me dat het wel tot 24įc kon worden, dus dan kan ik niet anders dan me zomers kleden! Het kleedje is van Zara, vestje H&M en schoenen van Miz Mooz (zitten zalig!).
  Straks gaan we naar de show van Wim Helsen, ben eens benieuwd!

  25-04-2014 om 16:46 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste rechte lijn naar vakantie!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weekendje Gent was zalig! Supersjiek hotel, upgrade naar een deluxe hotel gekregen, lekker gaan eten, hippe cocktailbar ontdekt, toffe tentoonstellingen gezien... kortom, het was super!
  Nu is het nog 8 dagen aan een stuk werken tot ik verlof heb, maar dat heb ik ervoor over! Elke dag heb ik ook wel vergadering of vorming, dus de tijd zal wel voorbijvliegen.
  Vanavond gaan we ook naar de bioscoop, naar Divergent kijken, daarna hebben we 4 dagen op een rij toneel... ik denk dat ik op de vlucht naar Canada geen minuut wakker ga zijn

  Vandaag is het een jeans van (ik denk) Capsize, een open bloesje van de H&M en een truitje van 'geen idee' :D
  De schoenen zijn van Mizz Mooz, die doe ik altijd aan als ik iets meer geklede schoenen wil aandoen, maar er wel confortabel op wil kunnen lopen.

  23-04-2014 om 10:55 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ooh zo goede vrijdag.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik al vroeg uit veren, ik was zelfs al om 7u op mijn werk! Waarom zeg je? Wel, we gaan vanavond een nachtje in Gent doorbrengen om zo morgen met mijn man zijn familie wat musea te bezoeken en dus heb ik mijn man vanmorgen naar het station gebracht zodat zijn auto niet het ganse weekend blijft staan. Ik kijk enorm hard uit naar het weekendje Gent, nog eens een beetje quality time!
  Het voordeel van zo vroeg komen is dat ik al een hoop werk verzet heb tegen dat de rest komt en dat ik zo ongestoord kan werken. Vroeger stoppen is natuurlijk ook handig
  Vandaag hetzelfde bloesje als gisteren, maar nu in combinatie met een grijs rokje van H&M en de aloude Tamaris laarzen!
  Ik ben sinds kort actief op twitter, dus wie me wil volgen: @LiselotteAl

  18-04-2014 om 08:08 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.witte donderdag int zwart!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb weer een tijdje niets van me laten horen, het was weer druk! Ik weet het, het eeuwenoude excuus, maar ik heb heel eerlijk gezegd ook geen miljoenen kleren waardoor ik elke dag iets nieuws kan posten... Misschien moet ik ook inspiraties beginnen posten? Zo stond er deze week in de Flair een artikel rond een koppel waarvan de man haar zou verlaten als ze niet 20 kg zou afvallen... Degoutant vind ik zoiets, dan heb je het niet over echte liefde... Mijn man heeft me in variaties van 60 kg verschil gezien...
  Maar goed, ik heb vandaag dus Roze pumps van Linea Loressi aan, jeans van Levi's, bloesje van de New look en truitje onbekend...
  Morgen vertrek ik voor 2 dagen naar Gent, wie weet krijg ik mijn man overtuigd om nog te gaan shoppen, maar ik vrees ervoor ;-)

  17-04-2014 om 10:26 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomeruur
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik voel het toch, dat mijn slaap dit weekend een uurtje korter was... Nu heb ik ook nog een de vroege shift op maandag, dat ben ik ook niet gewend!
  Ze spreken weer van 21įc, maar hopelijk wel minder bewolkt dan gisteren, want ik vond het toch nog frisjes...
  Omdat ik het nog wat koud vond, heb ik een kuitenbroek van S.Oliver aan, bloesje van Object en truitje van Vero Moda. De schoenen zijn van Gabor. Vandaag ga ik de reispas voor Canada aanvragen, het komt dichterbij! Maar eerst nog een paar uurtjes werken ;-)

  31-03-2014 om 08:59 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.emailfunctie werkt niet
  Ik heb gemerkt dat de emailfunctie niet werkt... Dus mocht je me al eens hebben willen contacteren en ik reageerde niet, dan weet je nu hoe dit komt!
  Wil je me toch een mailtje sturen? Doe dit dan naar inbetweeselotte@gmail.com!

  Groetjes,

  Liselotte

  30-03-2014 om 15:25 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.werken met dit mooie weer...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer zover, ik moet het weekend werken en natuurlijk is het dan supermooi weer... Het voordeel is wel dat ik volgende week dan een dagje verlof heb. Ik heb weer even niets van me laten horen, maar ik heb nu ook niet zooooveel kledij dat ik elke dag iets nieuws aanheb. Als er sponsors zijn die me graag kledij schenken, graag ;-).
  Vandaag mag het was zomerser! Het rokje is van Vero Moda (de tiany Kiriloff collectie) en het roze bloesje van sutherland. Het zwarte t-shirtje is iets merkloos De schoenen zijn peeptoes van Tamaris!
  Ik heb mijn haren ook wat lichter laten verven, we gaan weer naar het blonde
  Laat die zomer maar komen!

  30-03-2014 om 15:02 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.na regen komt zonneschijn?
  In BelgiŽ is het jammer genoeg weer andersom... Ik heb ten volle genoten van het mooie weer en dat is dan ook de ideale gelegenheid om kleedjes uit de kast te halen, maar vandaag is het jammer genoeg weer dikke-truienweer...
  Dinsdag op de vorming had ik trouwens mijn groene kleedje van WTG aangedaan, om niet al te oud te lijken tussen al de studenten ;-)
  Gisteren met het stralende zonnetje ben ik gegaan voor een wit kleedje van VILA, maar wel nog met een blazertje van H&M erop. De bloemenschoenen zijn van een onbekend merk, gekocht in een winkel in Nederland...
  Vandaag is het terug de lange broek van S. Oliver, met een trui van Tom Tailor erop aan. De schoenen zijn van Pieces.
  Mijn man heeft vandaag examen voor zijn opleiding proefdierkunde, dus om straks te vieren dat hij er (hopelijk) door is, gaan we lekker uiteten, maar wat ik dan aan ga doen, weet ik nog niet!

  21-03-2014 om 11:51 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tijd vliegt!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een rustig weekend geweest, maak dat mee! Vrijdagavond hebben we een supergezellig cocktailavondje gehad en zaterdag zijn we naar de bank gegaan om te praten over een lening, maar voor de rest moest mijn man studeren... jaja, studeren! Hij heeft vrijdag een examen rond proefdierkunde en hij is het studeren niet meer gewoon. Dus outfitgewijs is het niet veel geweest dit weekend (lees: jogging!).
  Vandaag is het ook nogal casual (t-shirt van hilfiger, trui van Only, broek van S.Oliver en schoenen van Gabor)... maar morgen moet ik weer naar een vorming, dus dan wordt het een kleedje, ook al weet ik nog niet het welk... iemand ideeŽn?

  17-03-2014 om 11:56 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk vrijdag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk vrijdag! Het is al een lekker zonnige week geworden en ik wil er ten volle van genieten, want vant weekend is het weer gedaan... Gisteren weer met de fiets naar het werk gereden (toch 20km enkel, beetje trots op mezelf!) en daarna thuis nog het gras afgereden, ik ben al volop in zomerstemming! Daarom probeer ik het zwart ook (een beetje) uit de kast te bannen en het wat kleurrijker te houden, maar echt colorblocking is niet voor mij weggelegd denk ik...
  Vandaag is het een John Lennon T-shirt van Selected geworden, een blauwe jeans van MAC en de gele schoenen van Miz Mooz. Om niet volledig in regenboogmodus te gaan, heb ik er maar braaf een zwarte blazer van Zara op aangedaan.
  Straks is het cocktailavondje bij ons, maar nu nog eerst een paar uur werken!

  14-03-2014 om 12:27 geschreven door Liselotte  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!