Gastenboek
 • Hallo José
 • Het begin van de week zonder regen ..
 • Dag Josetje
 • dag José
 • Fijne nieuwe week lieverd

  Heerlijke tomatensoep staat klaar

   
  Een appel per dag houdt de doktors weg
  vooral als je goed mikt


   
  Een bankier is iemand die je zijn paraplu leent als de zon schijnt en hem terughebben wil zodra het begint te regenen

   
  Wij beseffen de waarde van het water eerst
  wanneer de bron is opgedroogd


   
  Iemand heeft pas het recht om kritiek te uiten, als hij een behulpzaam hart heeft.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto


  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
   

   

  ~~ Welkom bij José ~~

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moments

  Dit glimmende paard wordt (geheel terecht) ook wel ‘s werelds mooiste paard genoemd

  Er lopen vele mooie, grootse en elegante dieren rond op deze aardbol. Maar het paard blijft toch wel een extra bijzonder dier. Met name het paardenras Akhal Teke spant de kroon. Dit ras, dat oorspronkelijk uit Turkmenistan komt, wordt niet voor niets ook wel ‘s werelds mooiste paard genoemd.

  De Akhal Teke heeft een vacht die licht absorbeert waardoor het glanst zoals metaal. Dit is overigens niet alleen omdat het mooi is, maar het heeft ook nog een functie. Er wordt namelijk vermoed dat dit kleurpatroon functioneel was als schutkleur in de woestijn. Dit paard wordt gezien als een natuurwonder en dat begrijpen wij heel goed. Wat een mooi dier!

  Dit paard is niet zomaar alleen maar mooi om te zien, maar is ook nog eens gefokt als sportdier. Deze paarden behoren tot de edelste dieren ter wereld en staan bekend om hun snelheid en uithoudingsvermogen. De ‘gouden paarden’ zijn aangepast aan sterk wisselende klimaatomstandigheden.


  » Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babies

  Oud worden in deze tijd.
   
  Het is gewoon niet voor te stellen,
  Je moet met een mobieltje bellen,
  Je kunt er ook een tekst op lezen
  Je moet altijd bereikbaar wezen
  En dat kan dus niet gewoon
  Met een vaste telefoon.
   
  Wil je een treinkaartje kopen,
  Nee, niet naar de balie lopen,
  Daar is niemand meer te zien,
  je kaartje komt uit een machien.
  Je moet dan overal op drukken
  in de hoop dat het zal lukken.
  Pure zenuwsloperij,
  achter jou zie je een rij
  kwaad en tandenknarsend staan,
  want de trein komt er al aan.
   
  Bij de bank wordt er geen geld
  netjes voor je uitgeteld.
  Want dat is tegen de cultuur,
  nee je geld komt uit de muur.
  Als je maar de code kent,
  anders krijg je nóg geen cent.
  Om je nog meer te plezieren,
  mag je internetbankieren
  Allemaal voor jouw gemak,
  alles onder eigen dak.
  Niemand die er ooit om vroeg:
  blijkbaar is het nooit genoeg.
   
  Man, man, man wat een geploeter,
  alles moet met een computer
  Anders doe je echt niet mee.
  Op www en punt be

  vind je alle informatie,
  wie behoed je voor frustratie?
  Als dat ding het dan niet doet,
  dan word je toch niet goed.
  Maar dan roept men dat je boft,
  je hebt immers Microsoft.

  Ach, je gaat er onderdoor,
  je raakt gewoonweg buiten spoor.
  Nee het is geen kleinigheid,
  oud worden in deze tijd.  » Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I love you so much

  Met deze gadget kun je bellen met je hond en zo hoef je ‘m nooit meer te missen

  Hoewel je hond iedere keer weer diezelfde blik opzet, je kunt er nooit aan wennen. Maar met deze fantastische uitvinding kun je bellen met je hond en is er nooit meer sprake van een schuldgevoel.

  Beste idee ooit: Bellen met je hond

  Vergeet een standaard camera in je huis of een dure hondenverzorger. De PetChatz is het nieuwe speeltje waar jij en je viervoeter zich mee bezig kunnen houden. Je hond amuseert zich thuis met twee apparaatjes en jij hebt alleen je smartphone nodig.

  Het grote apparaat, ofwel de PetChatz, connect je met internet en maak je vast ergens aan de muur. Het gadget is zo ontworpen dat je hond het er niet zomaar af kan halen. Bovendien kun je het vullen met snoepjes waar je viervoeter gek op is. Vervolgens download jij de PetChatz app op je telefoon of je logt je in op de website van PetChatz.

  Klaar? Dan kan het bellen beginnen. Via een speciaal klein apparaatje waar een pootje op te zien is, kan je hond jou bellen. Maar natuurlijk kan jij ook bellen. Je hond kan je niet alleen zien of horen, maar ook genieten van een lekker snoepje die jij uit het apparaat kan laten vallen. Zo ziet dat er uit:

  Het apparaat komt in verschillende varianten. De één heeft meerdere features dan de ander. De prijzen beginnen ongeveer bij 250 euro en lopen op tot ongeveer 300 euro.

  Zo vliegt een lange werkdag of saai college wel in een rap tempo voorbij.

  Misschien een leuk Valentijns cadeau voor je geliefde hond  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentine  Dingen die je nog niet wist over Valentijnsdag

  Een ongeluksdag:

  In Duitsland blijven de meeste mensen op 14 februari angstig binnen, omdat ze denken dat hen anders iets ergs zou overkomen. De dag wordt er beschouwd als een ongeluksdag. In vele Afrikaanse landen heeft 14 februari ook een negatieve bijklank. Vanwege de groeiende aids-problematiek wordt de dag van de liefde daar inmiddels gezien als ‘de dag van de onveilige seks’. Niet echt iets om te vieren.

  Sint-Valentijn:

  Valentijnsdag is géén commerciële uitvinding, bedacht door de wenskaartenindustrie. De oorsprong moet je eerder zoeken in de katholieke overleveringsleer. In de jaren 250 na Christus was ene Valentinus een rebelse priester die in het geheim soldaten met hun geliefde in de echt liet treden, wat keizer Claudius II ten stelligste verbood. Uiteindelijk werd hij betrapt en om die reden ook geëxecuteerd. Op 14 februari, jawel!

  Valentijnsdag ook voor honden:

  Vele Japanners zijn stapelverliefd op hun hond en het huisdier mag op 14 februari ook iets extra’s verwachten. Behalve een heuse, speciale wenskaart mogen de beestjes ook luxe Valentijnssnoepjes verwachten en krijgen de meeste huisdieren ook een nieuw kleedje of wandelpakje aangemeten. In Groot-Brittannië is het zelfs mogelijk om met je trouwe viervoeter te trouwen en 14 februari is de meest populaire dag om dit te doen.

  Wist je dat...

  • ... in de VS op 14 februari ongeveer 36 miljoen dozen chocolade verkocht worden.
  • ... 14 februari in Duitsland een onheilsdag is: het is de geboortedag van Judas, de verrader van Christus.
  • ... in sommige landen mannen kleren als geschenk voor Valentijnsdag geven. Vindt de vrouw de kleren mooi? Dan trouwt ze met hem.
  • ... de meest bizarre Valentijnsstunt werd uitgevoerd door Albert Jones uit Noord-Wales. Hij bracht gezeten op een olifant een Valentijnskaart aan zijn vrouw.
  • ... in Nederland per jaar zo'n dertig miljoen Valentijnskaartjes, e-mails en sms'jes worden verstuurd.
  • ... kussen goed voor je tandvlees is! De extra speekselvorming helpt tandbederf voorkomen


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My sweet valentine  Paar leuke Valentijns weetjes


  Valentijn in de Middeleeuwen

  In de Middeleeuwen trokken mannen en vrouwen een naam uit een bokaal om te weten wie hun Valentijn zou zijn. Ze droegen deze namen vervolgens één week lang op hun mouwen. In het Engels bestaat er nog altijd een uitdrukking – ‘to wear your heart on your sleeve’. Het betekent dat het voor andere mensen gemakkelijk is te weten hoe jij je voelt. In de Middeleeuwen aten vrouwen ook bizar eten op Valentijn omdat ze geloofden dat ze dan zouden dromen over hun toekomstige echtgenoot.

  Valentijn in Verona

  De Italiaanse stad Verona, waar de geliefden Romeo & Juliet leefden in het gelijknamige verhaal van William Shakespeare, ontvangt ieder jaar op Valentijnsdag meer dan duizend brieven die geadresseerd zijn aan Juliet.

  Valentijn vogels

  Een oud bijgeloof beweert dat het soort vogel dat je te zien krijgt op Valentijnsdag de persoonlijkheid van je toekomstige echtgenoot voorspelt.

  • Spreeuw: een arme man
  • Distelvink: een miljonair
  • Merel: een priester of geestelijke man
  • Kruisbek: een twistzieke man
  • Roodborstje: een man die de misdaad bestrijdt
  • Uil: geen man; je zult een oude vrijster worden

   Valentijn appels

   Wil je weten hoeveel kinderen je zult krijgen, dan kan je een appel in twee snijden. Het aantal zaadjes in het midden van de appel staat voor het aantal kinderen dat jij en je echtgenoot zullen hebben. Ook indien je niet kunt kiezen tussen verschillende huwelijkspartners, kan een appel nuttig blijken. Draai aan het steeltje van de appel en spreek bij elke draai de naam van een mogelijke huwelijkspartner uit. De naam die je zegt op het moment dat het steeltje valt, is de naam van je toekomstige echtgenoot. Heb je op Valentijnsdag geen appels in huis, dan kan een krant, de radio of de TV nog altijd een oplossing bieden. De eerste naam die je op Valentijn in de krant leest of op tv of op de radio hoort, is de naam van je toekomstige echtgenoot.

   Valentijn kaarten en gedichten

   Valentijn kaarten deden hun intrede in de achtiende eeuw. Ze werden gebruikt als vervanging voor handgeschreven liefdesbrieven en gedichten. Kerstmis blijft nog steeds het feest waarvoor de meeste kaarten worden verstuurd, maar Valentijnsdag staat toch op een mooie tweede plaats. Dit komt omdat niet alleen geliefden en echtparen Valentijn kaarten krijgen, maar ook familieleden, leraren, klasgenootjes en huisdieren.


  » Reageer (13)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waiting for you


  Met dit matras kunnen je huisdier en jij samen in bed slapen

  Lang niet iedereen vind het prettig om met zijn of haar huisdier in bed te slapen. Toegegeven, helemaal hygiënisch is het misschien niet, maar we kunnen ons best voorstellen dat je het liefst zoveel mogelijk bij je kat of hond bent. Dus ook ‘s nachts.

  Mocht je nou het bed delen met iemand die het minder fijn vind als er een harige viervoeter naast jullie ligt, dan hebben wij nu de ideale middenweg gevonden. Het Braziliaanse bedrijf Colchão Inteligente maakte een matras met een speciaal plekje voor je huisdier. We like!

  In het matras is een klein hokje gemaakt, dat zelfs afgesloten kan worden met gordijntjes.


  Hoe schattig ziet dit eruit? We kunnen ons voorstellen dat jouw huisdier zich heerlijk in dit zachte bedje kan nestelen
  » Reageer (15)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Love

  Geloof het of niet, maar dit zijn koekjes

  Het lijken misschien net kleine opgemaakte borden met eten dat speciaal gemaakt is voor kleine maagjes, maar zou je ons geloven als we zeggen dat het koekjes zijn? Want dat zijn het dus wel. Ze zijn gemaakt door de Japanse bakker Masako die ieder koekje eruit laat zien als een maaltijd die uit de keuken van je poppenhuis komt. Sushi’s, noodles, curry, taartjes… je kunt het zo gek niet bedenken, of Masako maakt er te gekke koekjes van!
  » Reageer (17)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een hunk

  Deze kleine, onlangs beschreven octopus oogt erg fraai. Mogelijk wordt hij zelfs naar zijn schattige uiterlijk vernoemd.

  Met zijn felgekleurde, plompe lijfje, korte vinnetjes en grote ogen lijkt het wel een cartoonfiguurtje. De octopus, die behoort tot de familie Opisthoteuthis, is nog niet officieel beschreven. Maar onderzoekster Stephanie Bush is ermee bezig, en haar valt straks daarom de eer te beurt een naam te bedenken. “Ik denk eraan om het dier Opisthoteuthis adorabilis te noemen – inderdaad omdat hij er zo adorable uitziet.”

  Karakteristiek voor dit inktvisje zijn de vliezen tussen de tentakels, waardoor het dier eerder ‘stuitert’ dan zwemt. Als een ballon wordt het diertje meegevoerd op het tij van het water – het gebruikt zijn vinnen om richting te geven.

  In het laboratorium in het Monterey Bay Aquarium Research Institute worden al ruim twintig jaar octopussen uit de familie Opisthoteuthis in gevangenschap onderzocht. Daarbij zijn de onderzoekers vooral geïnteresseerd in het gedrag van de dieren, die op zo’n vijfhonderd meter diepte leven. “Deze dieren behoren tot het bredere ecosysteem van de oceanen”, legt Bush het belang van het onderzoek uit. “Om te begrijpen hoe een gezond oceaanecosysteem functioneert, moeten we ook de gedragspatronen van individuele soorten onderzoeken.” Het is daarbij van belang dat de aparte soorten ook allemaal een naam krijgen, zodat zij wetenschappelijk geanalyseerd – en uit elkaar gehouden – kunnen worden. Het is dus goed mogelijk dat deze schattige naam in de boeken komt.  » Reageer (17)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder's short

  Het schort van mijn moeder van simpel katoen
  Daar wil ik u graag verslag van doen.
  Het schort van mijn moeder,eenvoudig,niet duur,
  Zei mij meer dan de hele haute cultuur.

  Zij legde er 's ochtends het brood tegenaan
  Dan sloeg zij een kruis en het snijden kon gaan.
  Met schort aan heeft moeder de vloeren geschrobd,
  De appels geschild en de boontjes gedopt.

  Het schort van mijn moeder..... en ik kroop er onder
  Dan was ik verlegen of bang voor de donder.
  Met moeders schort werden tranen gewist
  Want in troosten was moeder een specialist.

  Op moeders schort zijn veel luiers gespeld
  De een nog niet droog of een ander nieuwe had zich gemeld
  Onder haar schort droeg moeder geen dure kleren
  Maar klopte wel een heel groot hart,waar wij van
  konden leren.

  Het brood tegen haar schort,dat is nu heel lang geleden
  Het brood van de bakker,dat is al gesneden.
  Het schort is verdwenen,ik kan nu zonder,
  Ben niet meer verlegen of bang voor de donder.

  Toch mis ik wel eens de geborgenheid van toen
  Het schort van mijn moeder,van simpel katoen.


  » Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter magic

  Dit vertelt de houding waarin je slaapt over je persoonlijkheid

  De foetus
  Bij deze houding lig je met opgetrokken, samengevouwen benen en gebogen armen. Dit is de meestvoorkomende slaaphouding. Mensen die zo slapen zijn een klassiek voorbeeld hard van buiten, zacht van binnen. Het duurt even voor ze zich helemaal comfortabel voelen bij nieuwe mensen en daardoor kunnen ze wat stug overkomen. Na een tijdje ontdooien ze en worden ze socialer.

  De boomstam
  Je ligt bij deze houding op je zij met je armen voor je uit gestoken. Mensen die zo slapen kunnen wat wantrouwend zijn. Het zijn de typische twijfelaars en het duurt altijd even voor ze een goede beslissing kunnen maken. Als ze die beslissing eenmaal maken zijn ze hier ook niet meer vanaf te halen.

  De soldaat
  Hierbij lig je op je rug met je armen vlak langs je lichaam. Deze mensen zijn perfectionistisch en stellen hoge eisen aan zichzelf en anderen. Ze zijn niet heel spraakzaam en stellen zich afwachtend op.

  De vrije val
  Deze mensen liggen op hun buik met hun handen om het hoofdkussen heen en het hoofd opzij gedraaid. Deze mensen zijn eigenwijs en heel sociaal. Wel zijn ze nerveus en gevoelig voor kritiek. Dit laten ze echter niet vaak merken.

  De zeester
  Hierbij lig je op je rug met je benen gestrekt en je handen ter hoogte van je hoofd. Dit is de meest zeldzame manier van slapen. Zeesterren hechten veel waarde aan vriendschap en staan niet graag in de spotlight. Ze kunnen wel uitstekend luisteren en helpen.


  » Reageer (18)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polar winter

  Wat is het dodelijkste roofdier van de oceaan?

  Het antwoord op deze vraag zal je verbazen. Het is in ieder geval niet de witte haai, de barracuda of de reuzen-octupus. Wat is het dan wel? Het dodelijkste dier dat in onze oceanen rondzwemt is: het zeepaardje.
  Het schattige zeepaardje ziet er niet bepaald uit als een dodelijk roofdier. Maar schijn bedriegt. In 90% van de gevallen slaagt het zeepaardje erin om zijn prooi te pakken te krijgen. Het zeepaardje heeft daarmee een hoger succespercentage dan andere roofdieren in de zee.

  Het zeepaardje jaagt op kleine schaaldiertjes. Deze schaaldiertjes kunnen wegvluchten met een snelheid van meer dan 500 lichaamslengtes per seconde. Ter vergelijking, als een mens zo hard zou zwemmen, zou hij ongeveer 3000 kilometer per uur halen! Als deze kreeftjes op de vlucht gaan zijn ze dus bijna niet te pakken te krijgen. Maar zeepaardjes drijven heel rustig met de stroom mee. Daardoor kunnen ze ongemerkt dichterbij hun prooi komen. Als het zeepaardje heel dichtbij is, slaat hij toe. Bliksemsnel zuigt hij zijn prooi naar binnen. Het slachtoffer heeft niet eens door wat hem overkomt.

  Het is maar goed dat het dodelijkste roofdier van de oceaan vooral op kreeftachtigen jaagt, en dat ze niet groter worden dan zo'n dertig centimeter. Anders hadden nietsvermoedende zwemmers heel wat meer te vrezen gehad dan een paar klunzige haaien..  » Reageer (22)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter in paris

  Vanaf vrijdag roze chocolade te koop

  Voedingsgigant Nestlé lanceert vrijdag in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep. Dat meldt de Franse krant Les Echos. De roze chocolade werd door Barry Callebaut ontwikkeld in Wieze, in Oost-Vlaanderen, en Frankrijk.

  Nestlé is de eerste om de roze chocolade te commercialiseren. De nieuwe chocoladesoort heeft een fruitige smaak van bessen en is smeuïg, aldus de chocolademaker. De nieuwe chocolade kreeg de naam ’ruby’, naar de cacaoboon die gebruikt wordt om de chocolade te maken.

  De verkoop start in zeven ‘KitKat Chocolatory’-winkels in Japan in Zuid-Korea. Via het internet zullen de chocoladerepen ook besteld kunnen worden in België, de Verenigde Staten, Hongkong, Macao, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland.

  Barry Callebaut ontstond in 1996 uit de fusie van het Belgische Callebaut en het Franse Cacao Barry. De hoofdzetel van de groep bevindt zich in Zürich. De chocoladefabriek in het Oost-Vlaamse Wieze is de grootste ter wereld. Ook in Halle is er een productiesite.


  » Reageer (21)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snowing

  Handig: deze slimme portefeuille speel je nooit meer kwijt

  Ben jij een sloddervos die alles kwijtspeelt? Of is een dief al eens aan de haal gegaan met je geldbuidel en wil je dit niet nog eens meemaken? Dan investeer je misschien beter in de slimme portefeuille van Woolet.

  De portemonnee kreeg de naam Woof Glow en staat voortdurend in verbinding met je smartphone. Als die connectie verbroken wordt, speelt het een luid alarm af. Handig voor sloddervossen, maar een doorn in het oog voor dieven.

  Hoe het juist werkt? Het lederen hebbeding maakt via Bluetooth verbinding met je smartphone. Als de afstand tussen de twee voorwerpen te groot wordt, gaat er dus een alarm af.

  Extraatjes

  Maar dat is lang niet het enige wat deze portefeuille kan. Er zit ook een ledlampje op, waardoor het kan dienen als zaklamp. Daarnaast is het gadget ook voorzien van een bijzondere sensor: met een duw op een knopje kan je de locatie van je auto opslaan. Handig voor warhoofden die al eens vergeten waar ze hun wagen geparkeerd hebben.

  Wie zich er eentje wil aanschaffen, kan een bezoekje brengen aan de site van Woolet. Voor een exemplaar tel je 90 euro neer.


  » Reageer (21)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ice queen

  Hoera: van deze ajuinen moet je niet huilen

  Ajuinen snijden gaat steevast gepaard met een potje huilen. Maar als het van een Amerikaans bedrijf afhangt, is dat binnenkort verleden tijd.

  Het snijden van ajuinen is een heuse klus. Net daarom bestaan er ook tientallen middeltjes die moeten voorkomen dat je begint te snotteren. Denk bijvoorbeeld aan een glas water naast je snijplank zetten, de ajuin pellen en even onder de kraan houden of het dragen van een duikbril. Maar eerlijk is eerlijk: echt effectief zijn deze truken niet.

  Sunions

  Onder het motto dat voorkomen beter is dan genezen, willen onderzoekers Bayer Crop Science een exemplaar ontwikkelen waar je ogen niet van beginnen tranen. Ze hebben al meer dan dertig jaar de handen vol met deze klus, maar nu zijn ze eindelijk klaar.

  De ajuinen zijn trouwens niet genetisch gemanipuleerd, maar ze werden gecreëerd door het kruisen van verschillende soorten gewassen. Het resultaat, de ‘Sunions’, zullen vanaf maart in de rekken liggen. Wij hopen alvast dat ze ook snel verkrijgbaar zullen zijn in Europa.  » Reageer (24)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magic of winter

  Deze 4 dingen moet je dus niét opwarmen in de magnetron

  Eerst, lang geleden, dachten we dat de magnetron eng was. Nu vertrouwen we het apparaat volkomen. Niet doen. Wat je zeker niet moet opwarmen in de magnetron:

  1. Aardappelen

  Als je gekookte aardappelen op kamertemperatuur liet afkoelen  (bijvoorbeeld gisteren aan de maaltijd), heeft bacterie Clostridium Botulinum zich kunnen vermenigvuldigen. In de magnetron wordt die diertjes niet gedood en dit kan vervolgens leiden tot voedselvergiftiging.

  2. Kip

  Kippenvlees moet altijd goed gaar worden gegeten om er zeker van te zijn dat alle bacteriën zijn gedood. In de magnetron wordt vlees ongelijk verwarmd. En kunnen er bacteriën overleven

  3. Dingen die gefrituurd zijn

  Het vet dat daarop zit kan een beetje gaan branden in de magnetron en dat is slecht om te eten. Kankerverwekkend.

  4. Rijst

  Over het algemeen moet overgebleven rijst onmiddellijk in de koelkast worden geplaatst, omdat giftige bacteriesporen zich zeer snel kunnen vormen bij kamertemperatuur. In de magnetron worden ze niet gedood.


  » Reageer (22)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I miss you

  Zit je met je benen over elkaar? Dít onthult je zithouding over je persoonlijkheid…

  Het kan heel veel vertellen over je karakter. Zit jij vaak met je voeten ver uit elkaar? Dít vertelt het over je karakter:

  • Positie A: mensen die op deze manier zitten zijn heel charismatisch en creatief. Ze zijn spontaan en ietwat impulsief waardoor ze niet altijd lang nadenken over hun beslissingen. Dit brengt ze weleens in de problemen, maar dankzij hun charme weten ze deze problemen vaak snel op te lossen. Mensen die regelmatig in deze positie zitten, zien het leven als een avontuur en staan altijd open voor nieuwe ervaringen. Ook zijn deze mensen erg populair en maken ze makkelijk vrienden. 

  • Positie B: mensen die graag met hun benen over elkaar zitten, zijn echte dromers. Ze hebben een rijke fantasie en kunnen zichzelf helemaal kwijtraken in een dagdroom. Ze zijn heel empathisch en maken makkelijk contact met andere mensen, maar zetten zichzelf daardoor nog weleens op de tweede plek. Ze kunnen goed luisteren en vertrouwen op hun gevoel. 

  • Positie C: mensen die graag zo zitten, zijn wellicht wat chaotisch en vinden het moeilijk om stil te zitten. Het is altijd druk in hun hersenpan en ze spreken vaak zonder na te denken over de impact van hun woorden. Ze vervelen zich redelijk snel en hebben en korte spanningsboog. Ze komen het best tot hun recht in een omgeving met veel prikkels. In relaties hebben ze iemand nodig die veel tegengas kan geven. 

  • Positie D: mensen die vaak in deze positie zitten zijn slimme mensen die rationeel nadenken en ze hebben hun zaakjes voor elkaar. Hun huis is vaak ook om door een ringetje te halen, alles heeft een eigen plaats. Ze zijn wat gereserveerd richting hun omgeving en laten niet snel het achterste van hun tong zien. Wel zijn ze eerlijk en doen ze niet mee aan roddelen. Ze blijven in veel situaties kalm en raken niet snel het overzicht kwijt

  • Positie E: mensen die op deze manier zitten zijn doelgericht en vinden hun carrière belangrijk. Ze vinden het belangrijk om hoge doelen voor zichzelf te stellen en zijn dan ook niet tevreden met minder. Ze zijn perfectionisten, waardoor ze altijd streven naar meer en te weinig stilstaan bij wat ze al hebben.  » Reageer (26)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty

   

  Wie krijgt het eerst koffie?

  Het lijkt een heel eenvoudig raadseltje en ongetwijfeld is het dat voor sommigen ook. Anderen denken de oplossing te weten, maar hebben het fout.

  Onderwerp zijn een pot koffie, vier kopjes en een netwerk van buisjes. De koffie wordt ingeschonken en stroomt dan door de buisjes, maar welk kopje wordt het eerst bereikt?

  Het raadsel gaat momenteel het hele internet over en velen komen er niet uit. Maar als je heel goed nadenkt, zie je dat er maar één oplossing mogelijk is.


  Weten jullie het antwoord?

  Het antwoord is nr 5

  Als je goed kijkt naar de tekening zie je dat 3 leidingen dicht zijn, behalve nr 5  » Reageer (25)


  T -->

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!