WTC DE IJZERTOERISTEN DIKSMUIDE
WTC DE IJZERTOERISTEN DIKSMUIDE
de essentie van sport : vriendschap, respect, fair-play, mens sana in corpore sano dankzij onze sponsors : AXA Deschepper, Fietsen Catrysse, Garage Unicars, Autoparts Dezutter, Broucke kachel en speksteen center, Restaurant Tea Room De Yserpoort, Schoonmaakbedrijf De Westhoek, Electro Dezwarte en TRW Dezwarte, Actief computers, carwash Dirk Esen.
Inschrijving nieuw fiets seizoen 2019 is op 10 februari 2019
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
I don't ride a bike to add days to my life, I ride a bike to add life to my days
Foto
Inhoud blog
  • LOUIS WORDT JARIG
  • PATRICK VERJAARD OP 18 APRIL
  • eerste dagrit
  • nieuw lid
  • Kris verjaard op 18 maart
    13-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg fietsvakantie
    rest van foto komen later
    nog even geduld aub
    Nogmaals bedankt aan iedereen en aan de sponsor voor het gebruik van de wagen
    het Bestuur





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-07-2016, 14:53 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    12-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsvakantie Badsheers
    Fietsvakantie Badheers,
     Dag 1, 
    Iedereen goed aangekomen s ‘middags, de ene wat vroeger of de andere. Maar ja als alles goed verlopen is onderweg is dat het bijzonderste. In dat namiddag vertrokken in te samen, maar na 1 km zijn onze wegen gesplist in 2 groepen. Het A-team heeft een rit gemaakt van 57 km richting Wallonië, met hier en daar enkele kleine missers, maar ja dat wordt door niemand afgebroken. Het was ook wat heuvelachtig en een plaats waar we normaal door het water normaal moesten fietsen. Het was maar Marc K. die door het water was gereden en de Kris wilde stoer doen om over een graanveld te rijden met als gevolg dat zijn versnellingsapparaat vol met stro zat. Met een zodanige rit zijn onze benen goed gesmeerd voor de rit die morgen zal volgen. Op het laatste had Roland B. het wat moeilijk, zodat we met de groep de snelheid wat getemperd hebben, waarom niet daarvoor zijn we wel op fietsvakantie. Onze aankomst was rond 16u30 De zon was van de partij met een temp. Tot 28°C.
     De B-groep heeft de uitgestippelde knooppunten gevolgd, met een afstand van 50km maar de Jef heeft ergens moeten uitwijken, zodanig dat die in de gracht belande. Zij zijn aangekomen rond 17u. Kristien stonden klaar met de koffie en een ander drankje voor de personen die iets anders wilden.
     Het avondeten ( rond 19u )bestond uit een lekkere tomatensoep, daarna was er varkens cote à los met lekkere groeten en nieuwe aardappelen. Daarna was er nog een dessert van warme krieken met sabayon en wat ijs erbij en een koffie of thee werd er ook nog aangeboden.
    Dag 2,
     We werden verwacht om 8u30 voor een gevarieerd ontbijt en met vers zelf gemaakt appelsap en confituren . Voor ieder naar zijn wens. Om 9u30 zijn we dan vertrokken in de 2 gekende groepen, maar Roland B. heeft voor de B ploeg gekozen. De ritten waren voorzien met een middag stop op de grote markt van Sint Truiden. Het A-team is er om 11u55 aangekomen met 5 leden. Een verfrissende drank en een lekkere maaltijd die we in het volkscafé hebben genomen. Het bleef maar duren tot de B-groep aankwam maar wanneer het A-team klaar was met eten is de B-groep toch rond 13u aangekomen. Het A-team is dan vertrokken met wat hellingen en veel tegenwind. De temperatuur was ook niet aan de lage kant (tot 33°C ). Na een ongeveer een 1,5 rijden deed het wel eens deugd om een kleine stop in te lassen in de schaduw om wat extra krachten op te doen want bij zo’n temp. Kan dat wel deugd doen. De rit verder gezet naar het Karrehof, voor het ene wat moeilijker dan voor de andere maar met wat wachten op elkaar waren we toch al iets voor 4 uur terug. Een frisse douche kon iedereen wel gebruiken. Een beetje nog nagepraat over hoe de dag verlopen is geweest. Het raden naar wanneer de B-groep zou binnen komen konden we niet. Het bleef maar duren voor ze binnen waren, totdat Johan heeft gebeld waar ze maar bleven. In de keuken vroegen ook al wanneer ze het vlees konden klaarmaken. Iets voor 19 uur zijn ze dan toch aangekomen vanuit de verkeerde richting, iedereen was kapot van de lange rit die ze gemaakt hebben, naar horen zijn er zelfs enkele die onderweg een platte rust hebben moeten in lassen. In plaats van 95km hadden ze er wel 113km afgelegd. Vlug de droge kelen nat gemaakt en een frisse douch was het tijd om van een lekker avondmaal te genieten. Dat bestond uit een fris voorgerecht van groenten, de kannen water konden ze niet vlug genoeg op tafel zetten. Het hoofdgerecht was zelfgemaakte kroketten met princesse bonen uit hun eigen tuin met wat tomaten erbij en als vlees was de rosbief. Het nagerecht was een zelfgemaakte creem brulé. S ’avonds zijn nog enkele naar het voetbal gaan zien, enkele nog een kleine wandeling en sommigen een vroege nachtrust genomen om misschien morgen nog een rit te kunnen maken.
     Dag 3,
     Minder warm was het wel en wat meer wind. Na een stevig ontbijt zijn we 7 leden vertrokken voor een rit van 50km, na een km voelde onze Lieve dat ze het zou moeilijk hebben en is dan terug gekeerd naar het Karehof, Marc V. heeft het gewaagd om mee te rijden met de A ploeg ( die heeft meer kracht dat die zelf wel denkt ). Eerst wat op en neer en veel tegen wind zijn we dan nog met een mooi tempo aangekomen. Vlug een douche genomen en dan nog iedereen afrekenen zijn we vertrokken naar Heers om onze magen te vullen in het dorpscafé. Bij vertrek aan het Karrehof vond onze verstrooide Roland B. zijn sleutels van zijn wagen niet meer terug. Wat bleek die had ze laten liggen in de receptie bij het afrekenen. Voor we het dorpscafé binnen gingen werd iedereen nog eens bedankt door Johan voor het mooi weekend dat we beleefd hebben en er werd een aperitief aangeboden van uit de club kas. Iedereen was tevreden met het lekker eten naar eigen keuze. Dan nog afscheid genomen van iedereen en wel thuis gewenst. Bedankt aan allen Het bestuur.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    07-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 3 juli
    bij de start was het nog droog, maar na een 10 tal min. rijden was de regen van de partij.
    voor het A-team viel het al en wel nog mee, de regenjassen aangetrokken en verder ge fiets richtind poelkapelle waar de wegen nog niey nat waren. dan richting de oude kaasmakerij van Passendale richting Zonnebeke, via de Reutelhoek richting de Nonnebossen waar het dreigde te regenen maar daar de rit voorzien was rcihting de zwijnehoek met wat op en neer hadden we de regen kunnen ontzien. vandaar richting de Bellewaerde vandaaruir richting St-Juliaan, Langemark naar Woumen en vandaar uit langs de binnewegen terug naar het lokaal bij Lieve & Bernard.op het laatste begon het wat te regenen maar we waren allen bij dat we deze mooie tocht hebben kunnen afleggen.
    het B-team Questionhad minder geluk daar zij klets nat zijn moeten terug keren hebben.  

    en nu uitkijken naar de fietsvakantieVery Happy

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    06-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 26 juni,

    Zondag 26 juni, Het A-team reed via Diksmuide - Vladslo - Beerst - Keiem - Leke - Slijpe - Leffinge - Wilskerke - Middelkerke - Westende - Lombardsijde - Nieuwpoort - Schoorbakke - Tervate. Van de B-groep? Maar na de aankomst werden we door Saskia een drank aangeboden voor haar verjaardag, waar voor dank Saskia. Hopelijk nog zeer vele jaren erbij.
    hier onder nog enkele foto's

     


















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    04-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg dag rit juni



































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag rit 25 juni
    Dag rit 25 juni,
     Met een beetje wind en wat zon werd de dag rit uitgestippeld richting Jabbeke. Het A-team is vertrokken richting de Mokker, Ichtegem, Wijnendaele naar Snellegem waar er door het bos werd gereden richting St-Andries. Onze Marc K. was zijn dag al goed wanneer die het voetvalveld zag liggen van zijn favoriete club ( de blauw – zwarte van Brugge ). Verder door gereden langs het kanaal richting Meetkerke en zo dan terug naar Jabbeke waar ons middagmaal voorzien was.
     De B-groep reed via een uitgestippelde knooppunten route naar Jabbeke waar ze iets later aan kwamen dan voorzien door een kleine fout die werd gemaakt bij het volgen van de knooppunten.
     Na een aperitief werd er na lang wachten toch genoten van het middagmaal ( voor de ene wat beter dan de andere ).
     Na het middagmaal besloot Roland B. om het A-team te verlaten en de tocht verder te zetten met de B-groep via de uitgestippelde knooppunten zo terug naar Diksmuide.
     Met het A-team werd er via het kanaal verder gereden naar Nieuwpoort via Veurne en de Lo vaart lang binnen terug naar Diksmuide





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    03-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 19 juni
    Het A team fietste richting Reninge - Jonkershove, naar de dode man naar Beauvoorde richting Veurne zo terug naar Stuivekenskerke, Rolling Eyeswaar sommigen dachten dat we richting Diksmuide gingen rijden maar die waren mis zodat erQuestion  nog een omweg genomen werd  via Tervatebrug naar de zijdeling en zo terug naar het lokaal. 
    de B groep reed via Nieuwpoort naar Veurne met hun koffiestop, dan verder terug richting Nieuwkapelle naar St Jacob en zo terug naar het lokaal bij Lieve.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    02-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 12 juni
    De elite groep fietste naar Knokkebrug - Bikschote richting Houthulst waar JeroenCrying or Very sad een lekke band kreeg maar daarna een koffiestop om het vervangen van de band door te spoelen.
    De terug weg naar Jonkershove richting Diksmuide
    van het A team wordt later ingevuld

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    01-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 5 juni
    het A team reed via het paddegat naar Vladslo richting Koekelare naar Spermalie over de E 40 naar Leffinge via de Ratteval, Schoorbakke, Dodengang terug naar Diksmuide.

    De b-rijders naar Nieuwpoort-Wilskerke met koffiestop in Leffinge terug via Leke -Keiem naar het lokaal

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-07-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    05-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jarige in de maand juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Saskia,

    mogen we je een mooie verjaardag wensen om 26 juni

    Bijlagen:
    DSC07009.JPG (74.2 KB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-06-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    01-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 29 mei
    Zondag 29 mei,
     Voor sommigen was het na de mooie dag rit die Johan had aangemaakt zowel voor de B-groep en voor het A-team wat moeilijker, maar iedereen was toch blij om over de rit van gisteren te kunnen napraten.
    De wind was ook strakker aan het blazen Shockedzodat we bij het A-team af en toe gewisseld hebben van kopmannen. Roland B. had het moeilijk in de heuveltjes maar na een beetje op adem te komen kon die toch het strak tempo dat Kris ons oplegde volgen.
     De B-groep reed naar de Fintele – Pollinkhove naar potje paté om van daaruit terug te rijden tegen de wind Rolling Eyesin naar Nieuwkapelle – St Jacobkapelle terug naar het lokaal.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-06-2016, 20:54 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag rit 28 mei
    Dag rit 28 mei,
     S ’morgens bij het vertrek waren we met 11 leden die blij gemutst Very Happysamen kwamen om de rit naar en door de Moeren te maken. De middagpauze was voorzien in het Moerhof in ADINKERKE.
     Onze Louis was ook aanwezig maar die had geen tijd om mee te fietsen.
     We zijn dan vertrokken in 2 groepen om 9 uur,
     het A-team met 6 & het B-team met 5 leden. Het A-team reed via: Diksmuide - Lo - Pollinkhove - Klein Leisele - Hondschote - Houtem - Adinkerke - Koksijde - Oostduinkerke - Veurne - Booitshoeke – Schoorbakke terug naar Diksmuide waar we om 16uur al terug waren.

     De B-groep reed via: Diksmuide – hazewind –Lo –Pollinkhove – Leisele – Houtem – Bulskamp door de moeren naar Groot Moerhof. Terug via Adinkerke – St Isdebalde –Koksijde –Veurne – Avekapelle – Rousdamme – Oostkerke – Dodegang naar de Yzerpoort waar ze om 16u30 aankwamen 




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-06-2016, 20:53 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    22-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 22 mei
    Na een zeer natte nacht konden we toch droog vertrekken voor onze rit.
    Onze Roger Laughingwas aanwezig met een nieuwe fiets en die bij iedereen Shocked in het oog viel 
     
    De B ploeg met 6 leden is via de ijzer en het Ieperlee kanaal naar Ieper gereden waar ze een pauze hebben genomen en dan terug naar Diksmuide.
    Onderweg was vandaag de Marc Evil or Very Mad het slachtoffer van een lekke band.
    Het A-team ook met 6 leden fietste via: 
    Diksmuide - Oostkerke - Zoutenaaie - Eggewaartskapelle - Steenkerke - Veurne - Koksijde - Hoge blekker - Adinkerke - Bulskamp - Oeren - Fortem - Oudekapelle en terug naar de Yzerpoort.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-05-2016, 22:34 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 15 mei
    Zondag 15 mei, 
    Tijdens het wachten op de deelnemende leden waren we allemaal getuige hoe onze Georges van zijn fiets stapte. Blijkbaar was die de tijd uit het oog verloren en had zich zodanig gehaast om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Bij zijn aankomst stapte die niet van zijn fiets maar viel er wel letterlijk van.
     Tijdens de rit van het A-team via Diksmuide - Beerst - Moere - Westkerke - Oudenburg - Westkerke - Wijnendale - Werken Esen en terug naar Dezwarte was onze Jan jaloers van Georges. Die viel aan een kruispunt ook letterlijk van de fiets waar we moesten wachten om de baan vrij te kunnen oversteken.

     De B-ploeg was met 6 leden. We waren van harte welkom bij onze sponsor Elektro Dezwarte waar er een groepsfoto genomen werd en daarna kregen we ook nog een drankje aangeboden.
     Mogen we Elektro Dezwarte dan ook van harte bedanken.
     Zie ook nog enkele foto’s.































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    12-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag rit 8 mei
    Het A-team met 7 leden reeds richting Zarren, Gits, Roeselare, Lichtervelde, Handzame, Werken, Vladslo terug naar Diksmuide.

    De B - ploeg met 5 leden hebben een koffiestop genomen in Wulpen en na een rit van 57 km waren ze terug in de Yzerpoort.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    09-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen maand mei
    proficiat aan de jarigen van de maand Mei

    Louis was jarig op 10 mei & Jeroen op 20 mei.

    Beter laat dan niet vermeld





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    05-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rit 1 mei
    De B - ploeg waren met 7 personen en reden richting Gistel waar de koffiestop werd genomen vandaar uit richting Koekelare naar Esen waar iedereen werd verwelkomt door Roland en zijn muzikale vrienden.
    Het A -team fietste met 8 leden via Lampernisse, zoutenaaie, Steenkerke, bulskamp, Beauvoorde, Alveringem, Lo, Reninge, Woumen dan ook naar Esen.
    Een gezellige rit maar bij de start was het slechts 4 graden, weinig wind en de zon was van de partij, meer moet dat toch niet zijn.
    Hopelijk meer van die dagen


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    03-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg wandeling















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg wandeling





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    01-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg wandeling





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-05-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Inschrijving nieuw fiets seizoen 2019 is op 10 februari 2019
    agenda 2019

    10 febr : inschrijving // 23 febr : Steengril & bowling avond // 3 maart : start fietsseizoen // 27 april : wandeling // 5-6-7 juli : 3-daagse fietsvakantie // ? november jaarlijkse maaltijd

    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per week
  • 06/05-12/05 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 04/12-10/12 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 13/12-19/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 10/05-16/05 1976
  • 29/11-05/12 -0001
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs