Château IgnyCategorieën


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Chambres d'hotes en gites
In een stijlvol kader tot rust komen in een oase van groen in het hartje van Frankrijk. Domaine Chateau Igny ligt in een lieflijk gehuchtje en bestaat uit een kasteel, voormalige boerderij, tuinen, weilanden en een eeuwenoud bos. Het kasteel uit 1750 heeft een rijke geschiedenis en werd in zijn oude glorie gerenoveerd. Vandaag herbergt domaine Chateau Igny een stijlvolle chambres d'hôtes met romantische gastenkamers en comfortabele gîtes.
30-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op de weblog van Château Igny in "La Perche"
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Deze weblog geeft de werkzaamheden op Chateau Igny weer vanaf zijn vergane glorie tot wat het nu geworden is.
Op 30 juni 2009 werd de eerste fase van de renovatie afgesloten en opende Chateau Igny zijn deuren.
Na een half jaar lang hard labeur zagen Paul en Elke, Gunther en Véronique dat het goed was, klaar voor het eerste zomerseizoen en dat het een voltreffer is moet niet meer gezegd worden. Het is dan ook moeilijk om deze zomer nog een plaatsje te boeken
Indien je toch meer info wenst neem dan een kijkje op hun website: http://www.ignychateau.com/ of neem contact op via volgend contactformulier: www.ignychateau.com/nl_contact.htm
U kan altijd een mailtje met suggesties, foto's of vakantie belevenissen door sturen wij zullen deze dan publiceren op de weblog van Château Igny klik in de rechterkolom op.

30-06-2009, 00:00 geschreven door CI


Welkom op de blog van Chäteau Igny


Blog als favoriet !

Inhoud blog
  • Welkom op de weblog van Château Igny in "La Perche"

    Archief per week
  • 29/06-05/07 2009

  • Foto's


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!