Inhoud blog
 • hoe het begon
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  overspel

  05-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Ik herinner me nog goed die donderdagnamiddag, 21 februari. Omdat ik enkele dagen daarvoor die mails gevonden had van S (de minnares) in lingerie, en dan nog eentje met de belachelijke tekst 'I love you, do you love me to???' (met schrijffout overigens!), was ik erg argwanend geworden. Ik ben in zijn i-pad op zoek gegaan, en vond plots foto's van hen beiden. Op dat moment was ik zodanig verbouwereerd, dat ik niet door had dat op de achtergrond van die foto's de Eifeltoren prijkte.

  Ik heb hem diezelfde namiddag nog een sms-je gestuurd met de boodschap : 'Wordt het geen tijd om open kaart te spelen? Ik heb foto's van jou en haar gevonden.'

  Hij is onmiddellijk naar huis gekomen...

  Diezelfde avond moest ik les geven. Ik heb de les afgewerkt zonder verpinken, zonder emotie en met een lach, zoals ik mijn lessen altijd geef.  Geen enkele student heeft doorgehad dat mijn huwelijk op dat eigenste moment op springen stond.

  Toen ik thuis kwam, heb ik hem buiten gesmeten. Ik zie mijn zoon van 10 jaar nog steeds wenend staan in de garage, toen zijn papa vertrok rond 22:30 uur 's avonds. En zijn papa, die zwaaide gewoon...

  Wat daar juist voor gebeurd was, zie je alleen in slechte feuilletons... Ik had S opgebeld, mijn man had haar man via de telefoon gezegd dat hij nooit een sexuele relatie had gehad met zijn vrouw (één maal een leugenaar, altijd een leugenaar! ik moest denken aan Bill Clinton), mijn zoon had een klein gevechtje gehad met zijn papa toen deze de i-pad trachtte af te nemen, ... Kortom dingen die een 10-jarige nooit zou mogen meemaken. Ik voelde me schuldig voor mijn kind, maar de grote schuldige die ons in dit verhaal had meegenomen was mijn man, hij had  er voor gekozen... niet ik of mijn zoon!

  Die nacht heeft mijn man me de ganse nacht sms-jes gestuurd. Hoe het hem speet, dat hij ons miste, hoe hij het goed kon maken, dat wij hem een kans moesten geven, ... zeemzoet allemaal, maar ik reageerde liever niet. Nog steeds had hij me niet toegegeven dat hij een sexuele relatie had gehad met S, maar zo dom ben ik niet... Ik kan nuchter en logisch nadenken. Dat er meer gebeurd was heeft hij me pas toegegeven de volgende dag. Vandaar dat 22 februari voor mij de DVDBV-dag is, de DAG VAN DE BEDROGEN VROUWEN.

  05-03-2015 om 10:06 geschreven door Ienemiene  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Bedrogen worden is altijd een beetje dood gaan!!

  Je kan niet geloven dat zoiets jou overkomt! Ik kom uit een zeer echt en hecht gezin, waar alles bespreekbaar was en waar je er van uit gaat dat je zoiets gewoon niet doet. Beliegen en bedriegen kwam niet in mijn woordenboek voor. En dan wordt je plots geconfronteerd met je eigen man die gedurende 2 jaar tijd vrij maakte voor een ander en hierbij zijn enige zoon en vrouw links liet liggen. Die gedurende 2 jaar een ander verkoos boven jou. Dat zijn hevige tijden...

  Ik wou gewoon alles weten, van begin tot einde. Hoe? Waarom? Waar? Waarom haar? Waarom die ene die er zo goedkoop en sloerie uitziet, net het tegenovergestelde van mij. Ik heb nachten wakker gelegen om alles uit te pluizen en uit te zoeken waar het fout gegaan was met mijn man. Dat ene liedje van Marco Borsato 'Vreemde handen' vat het eigenlijk perfect samen :

  Ik heb met mijn oren dicht naar jou geluisterd

  En ik hoorde niks bijzonders aan je stem

  Toen je al die lieve dingen hebt gefluisterd

  Dacht je hoogstwaarschijnlijk elke keer aan haar


  Ik heb bewusteloos naast jou in bed gelegen

  En ik heb niet eens een aarzeling gevoeld

  Toen ik je lichaam zonder passie zag bewegen

  Omdat je passie voor een ander was bedoeld


  Het ontbreekt me aan de moed om jou te vragen

  Of die ander tussen ons is in gaan staan

  Ook al voel ik mij vernederd en verraden

  Ik ben doodgewoon te bang dat je zult gaan


  Ik heb met mijn ogen dicht naar jou gekeken

  En ik weet niet meer of ik je nog wel ken

  Want mijn zekerheid is voor de angst geweken

  Dat ik eigenlijk een vreemde voor je ben


  En dat ik in deze leugen moest belanden

  Heeft me niet alleen verward maar ook verwond

  Want je lijf is aangeraakt door vreemde handen

  En er zaten vreemde lippen aan je mond


  24-02-2015 om 09:32 geschreven door Ienemiene  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoe het begon

  Mijn verhaal begon exact 2 jaar geleden. We waren net terug van een heerlijke skireis toen ik op de I-pad van mijn man plots enkele mails ontdekte met bijhorende pikante foto's.

  Ik wist niet wat ik moest denken, mijn man die vreemd ging?? Ik kon het niet geloven, hij is alleszins niet van de knapste, en daarbovenop ook te dik, maar hij verdient wel goed geld als CEO. Bovendien bleken die foto's van een vrouw te zijn met een russisch klinkende naam, dus het kon wel gaan om iemand die gewoon op zoek was naar een beter leven...

  Twee dagen later ontdekte ik samen met mijn zoon nog enkele andere foto's van diezelfde vrouw met mijn man in Parijs.

  Toen brak de hel los...


  23-02-2015 om 10:17 geschreven door Ienemiene  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/ienemiene

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  04-07-2013 om 19:39 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 01/07-07/07 2013

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!