Mijn favorieten
  • Hotels in Antwerpen
  • Weekendje op hotel in Brugge
  • Amsterdam citytrip
  • Parijs hotels
  • Inhoud blog
  • Van hotels in Parijs naar hotels in Knokke
  • Voluit genieten aan zee in een hotel in Knokke!
  • Van Knokke naar het strand van Rio de Janeiro!
  • Enkele aan te bevelen hotels in Knokke
    Hotels in Parijs
    Goedkope hotels reserveren
    Goedkoop op hotel
    Hotels reserveren
    Reserveren van hotels
    Goedkope hotels
    Hotels in Londen
    Hotels in Deventer
    Hotels in Valkenburg
    Hotels in Bergen aan Zee
    Hotels in Amsterdam
    Hotels in Noordwijk
    Hotels in Zeeland
    Hotels in Londen
    Hotels in Berlijn
    Hotels in Rome
    Hotels in Parijs
    Hotels in Venetië
    Hotels in Zeeland
    Hotels in Gent
    Hotels in Blankenberge
    Hotels in Oostende
    Hotels in De Haan
    Hotels in De Panne



    Hotels in Vlissingen
    Hotels in Parijs centrum
    Blankenberge weekendje
    Weekendje Rome
    Amsterdam bezoeken
    Weekendje Parijs
    Citytrip Antwerpen
    Citytrip Venice
    weblog Hotels in Rome
    Hotels in Barcelona
    Hotels in Parijs
    Citytrip Londen
    Citytrip Antwerpen
    Hotels in Brussel
    Hotels in Lissabon
    Vakantie Oostende
    Citytrip Brugge
    Citytrip Gent
    Brussel Bezoeken
    Hotels in Brussel
    Hotels Brugge
    Hotels in Barcelona
    Hotels Belgische Kust
    Citytrip Antwerpen
    Citytrip Berlijn
    Hotels in Londen
    Citytrip Rome
    Hotels in Parijs
    Vakantie in Zeeland
    Weekendje Barcelona
    Hotels in Barcelona
    Hotels in Lissabon
    Weekend Venetië
    Weekendje Venetië
    Voluit genieten aan zee in Knokke!
    Mijn verblijf in een van de leukste hotels in Knokke
    22-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van hotels in Parijs naar hotels in Knokke
    Ik hou enorm van de charme die sommige hotels in Parijs uitstralen en die je moeilijk ergens anders vind, maar geef mij toch maar de rustigere plaatsen, zonder al te veel volk en voldoende dicht bij de natuur zodat je kunt wegvluchten en alleen zijn wanneer je wil. Dat vind ik in Knokke wel en (uiteraard) in steden als Parijs niet altijd.

    22-11-2011 om 13:16 geschreven door bookyourhotel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hotels parijs
    25-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voluit genieten aan zee in een hotel in Knokke!

    Tip: kijk op BoekUwHotel.be en profiteer van de schitterende last minute hotel deals, van de kust tot en met een weekendje Ardennen!

    Een weekend in een hotels in Knokke-Heist garuntees een gevarieerde, boeiende en ontspannende vakantie aan zee . Knokke is gelegen in de Noord-Oost kust van België, vlakbij de Nederlandse grens. Dit prachtige badplaats heeft een onovertroffen charme en na een bezoek aan een Knokke-Heist hotel, zal je al snel terug willen komen een keer opnieuw. Een veelbelovende en mooie zee, een natuurreservaat, beroemde winkelstraten en heerlijke eten, wat meer kan een toerist vragen?

    Logeren in een Knokke-Heist hotel kan een zeer ontspannen en verjongen. De prachtige stranden van de stad trekt toeristen het meest. Elk jaar worden duizenden toeristen verblijven in Knokke-Heist Hotel voor een boeiende zee breken. Onder het genot van zonnebaden in haar aantrekkelijke stranden, kunt u ook genieten van een aantal watersporten zoals surfboarding, windsurfen, beach volleybal en waterskiën. Na enige tijd genieten op het strand kunt u direct naar het centrum om enkele geweldige zeevruchten smaak en om te winkelen.

    Een bezoek aan Natuurpark Zwin is, moet tijdens uw vakantie in een Knokke-Heist hotel. U zult genieten van dit grondig te bezoeken als er veel te ontdekken. U vindt een aantal trekvogels en inheemse vogels en zee-organisme te kijken die u rente. De Vlindertuin is een fascinerende plaats om te worden bezocht. Genieten van de natuur is werkelijk een verfrissende ervaring. Maar als je op zoek bent naar meer plezier en een bruisend nachtleven, gaat u naar de Albert Palaca Casino in Knokke. Donot vergeten te bezoeken Het Kalf en Het Zoute, de beroemde molens van de stad. Zonder ze te bezoeken tijdens uw vakantie in hotels in Knokke-Heist niet zal worden voltooid.

    Als u van plan bent om te verblijven voor meer dan een week in een Knokke-Heist hotel, zou je kunnen nemen even de tijd om bezoek aan de Sint-Margaretha-kerk, die staat in het hart van de oude stad. Het herbergt komen van het prachtige en historische kunst. Veel toeristen die verblijven in 'hotels Knokke', ook de voorkeur aan het stadhuis, een neo-gotische gebouw te bezoeken. Bezienswaardigheden in de stad kan het beste worden genoten door verblijf in een van de Knokke-Heist hotel in de buurt van het strand. Leuke tip voor de zomer 2010: ga zeker eens een kijkje nemen bij het Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010, spektakel verzekerd!

    Logeer in een van de familiehotels aan zee en geniet van een goedkoop weekendje weg of wie weet zelfs een romantisch weekendje weg!

    25-01-2010 om 00:00 geschreven door bookyourhotel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hotel, hotels, hotels aan zee, vakantie in knokke, knokke hotels
    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Knokke naar het strand van Rio de Janeiro!

    Verblijf in een Rio de Janeiro hotel, wanneer de bruisende, verleidelijke en wonderbaar stad, pulsen om de beats van Samba in Rio de Janeiro carnaval. Rio, is een van de populairste bestemmingen in Brazilië. De stad heeft een enorme rijkdom in de Braziliaanse cultuur, toeristische attracties en exotische avontuur voor elk soort reiziger en zijn charme woont in de historische wijken, dwingende architectuur, flora en fauna, uitgaansgelegenheden, boekhandels, cafes, musea en enclaves afgezien van de grote feestelijke stemming. Dit alles zal zeker uw verblijf in een Rio de Janeiro hotel gevuld met leuke en activiteit.

    Voor uw winter vakanties, kunt u kiezen voor een Natal hotel, het wordt de toegangspoort tot de prachtige stranden van Rio Grande do Norte gedrenkt in de zon en omringd door torenhoge zandduinen. De hoofdstad van Rio Grande do Norte is een van de meest aantrekkelijke knooppunten op de Braziliaanse kust en biedt leuke uitgaansgelegenheden en evenementen, vooral Carnatal, de off-season carnaval afgezien van zijn lange, schone stranden.

    19-12-2009 om 00:00 geschreven door bookyourhotel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hotel rio de janeiro, hotel natal, vakantie, reizen, citytrips
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele aan te bevelen hotels in Knokke
    Hotel Lugano

    Hotel Lugano is een familie hotel beschikt over 29 comfortabele kamers en een prachtig restaurant. Dit Knokke-Heist hotel, is gelegen in het centrum van de stad, op slechts 50 meter van het strand van Knokke. Het biedt een mooie tuin en terras, waar u kunt ontspannen in vrede en vrij.

    Pavillon du Zoute

    Pavillon du Zoute is een hotel omringd door strand en de zee. Het is gelegen aan de rand van de groene gordel rond de prachtige Zwin Reservering. Aan de voorzijde van dit Knokke-Heist Hotel, vindt u een prachtige Engels tuin, en achter, een grote prive-parking. Het biedt ook een stijlvol restaurant, twee salons en een overdekt zwembad met sauna en sunbench.

    12-11-2009 om 00:00 geschreven door bookyourhotel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hote lugano, pavillon du zoute, hotels in knokke, vakantie aan zee








    Archief per week
  • 21/11-27/11 2011
  • 25/01-31/01 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 09/11-15/11 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs