Overnachten in Brugge
Inhoud blog
  • Een bezoek aan het middeleeuwse Brugge
  • Hotel Egmond in Brugge
  • Hotel Aragon in Brugge
  • Hotel t Koffieboontje in hartje Brugge
  • Hotel Notre Dame te Brugge

    Stedentrip Plannen?

    Informatie Blankenberge
    Informatie Oostende
    Informatie De Haan
    Informatie De Panne
    Informatie Knokke
    Informatie Spa-Francorchamps
    Informatie Damme
    Informatie Durbuy
    Informatie Kortrijk
    Informatie Brugge
    Informatie Brussel
    Informatie Leuven
    Informatie Luik
    Informatie Antwerpen
    Informatie Amsterdam
    Informatie Rotterdam
    Informatie Scheveningen
    Informatie Zeeland
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    cat4u
    www.bloggen.be/cat4u
    Leuke informatie over Brugge
    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Notre Dame te Brugge
    Hotel Notre Dame te brugge is gelegen in het hart van de culturele hoofdstad van Europa: Brugge, vlak bij de voornaamste musea en vele bezienswaardigheden van de stad Brugge. Dit hotel in Brugge online reserveren is heel makkelijk Hotel Notre Dame is een gezellig hotel, midden in het historisch centrum van Brugge, met een warme familiale sfeer waar u voluit zult kunnen genieten van uw verblijf in één van onze 12 hotelkamers. Onze prijzen zullen u zeker verrassen! U kan dit hotel ook terugvinden tussen deze hotels in Brugge.

    17-02-2010, 00:00 Geschreven door brugje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel de Castillion in Brugge

    Hotel De Castillion

    Ontdek samen met Hotel De Castillion de middeleeuwen in Brugge. Het charmante Hotel De Castillion is gelegen in het hartje van Brugge. Tijdens uw vakantie in Brugge verblijft u in een 18-de eeuws oud herenhuis. Deze sfeer wordt gecreërd door het historische huis wat met een subliem gevoel voor stijl in een eigentijdse sfeer is ingericht. Hotel De Castillion in Brugge is niet alleen een thuis voor de drukke zakenreiziger in Brugge die op zoek is naar rust, maar ook een goede uitvalsbasis voor de vakantieganger die de historische stad vanuit een hotel in Brugge wil verkennen.

    22-01-2010, 00:00 Geschreven door brugje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Malleberg in Brugge

    Hotel Malleberg in Brugge is een charmant familiehotel, uniek in Brugge, op een bevoorrechte ligging, vlakbij de Burg en de Grote Markt van Brugge. U wordt vriendelijk onthaald in het hotel Malleberg te Brugge in een eigentijds en smaakvol decor in een toch wel goedkope hotels Brugge. Alle hotelkamers hebben een eigen badkamer met douche/toilet, haardroger, kabeltelevisie, directe telefoonlijn en koffie- & theefaciliteit. Hotel Malleberg is de perfecte locatie voor een verkenning van de binnenstad van Brugge.

    17-01-2010, 00:00 Geschreven door brugje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genieten aan zee in een hotel in Blankenberge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Logeren in een hotel in Blankenberge is een van de allerbeste keuzen die ik ooit heb gemaakt, wat binnenlandse bestemmingen betreft dan toch. Het badstadje tussen Zeebrugge en Wenduine staat vooral bekend om haar volks karakter haar brede strand en de immer gezellige drukte. Bovendien is Blankenberge altijd gezellig, of het nu hoogseizoen of laagseizoen is. Kiezen voor een vakantie in een hotel Blankenberge is echt schitterend: Blankenberge telt ontzettend veel overnachtingsmogelijkheen. De badstad laat zeer gemakkelijk toe om de rust van natuur met de drukte van de stad en de uitgebreide gastronomische mogelijkheden in het gezellige centrum te combineren.

    Vanuit je hotel à Blankenberge is het zoals gezegd heerlijk om ook buiten het hoogseizoen de vakantiesfeer te komen opsnuiven. U waant zich nooit echt in een stad maar altijd op vakantie! Verblijven in een hotel Blankenberge is verblijven in de parel van de Vlaamse kust, waar je kunt genieten van brede stranden, onvergetelijke zonsondergangen op de pier, ongestoord kunt slenteren en dwalen, vóór dag en dauw een strandwandeling met de blik op de verre horizon maken en kuieren langs bewegwijzerde paden om van de ene ontdekking in de andere te vallen. Het zijn allemaal troeven die je vakantie in hotels in Blankenberge ontegensprekelijk geslaagd maken.

    De keuze aan in Blankenberge hotels is ruim in vergelijking met andere badsteden, dus je kunt wat dit betreft op beide oren slapen!

    06-06-2009, 00:00 Geschreven door brugje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Tags:hotel, hotels in blankenberge, logeren, overnachten, weekendje weg
    14-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in een hotel in Bergen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Altijd al eens in een hotel Bergen willen verblijven maar niet gedurfd omdat je niet weet waar je aan toe bent? Wel, ik zal je hier proberen voorgoed van je twijfels te verlossen. Ben net terug van een onvergetelijk weekendje, dit mooie paasweekend, in een van de charmante en gezellige hotels in Bergen. Het kleinschalige Bergen aan Zee heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je vindt er zowel kleine of middelgrote, sfeervolle hotels, pensions en appartementen. Het hele jaar door vormen deze een prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door bos- en duin of over het strand. Duizenden bezoekers komen jaarlijks naar deze mooie badplaats afgezakt en logeren een nacht of langer in een Bergen hotel.

    En gelijk hebben ze! Vooral in de zomer is het hier goed toeven aan zee, op het brede en uitgestrekte strand, met in het noorden het naturistenstrand of in een van de strandpaviljoens. Maar eigenlijk heeft elk jaargetijde hier zijn treof, "onthaasten", weer energie opdoen of zo maar een weekje of paar dagen er uit, Bergen aan Zee en het omringende "Noordhollands Duinreservaat" staan garant voor een geslaagde vakantie. Verblijven in een hotel in Bergen heeft zich denk ik nog nooit iemand beklaagd! Vooral natuurliefhebbers zullen zich tijdens hun verblijf in een hotel in Bergen meer dan elders in hun sas voelen. Een strandwandeling of een fietstocht in de duinen en de bossen: dit is genieten met volle teugen. Urenlang kunt u wandelen of fietsen in de duinen en de bossen, of over het strand langs de altijd weer boeiende Noordzee.

    Ook het schilderachtige Bergen-Binnen met zijn vele winkeltjes, restaurants en terrassen, Alkmaar met zijn kaasmarkt en oude stadsdeel, liggen vanuit Bergen aan Zee allemaal voor het grijpen en bieden een extra dimensie aan je verblijf in een hotel Bergen. Lees hieronder alvast een beetje over mijn ervaringen met hotels Bergen, voorlopig zijn het er drie, maar dit worden er in de toekomst gegarandeerd meer! Naar Bergen-aan-Zee keer ik vast en zeker terug, het zal niet lang duren! Daaag!

    14-05-2009, 00:00 Geschreven door brugje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hotel, hotels, hotels in bergen, nederland, reizen, city trip, weekendje aan zee
    23-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in een hotel in de Ardennen

    Wie zich de Ardennen voorstelt, zal waarschijnlijk meteen beelden van natuur, cultuur, sport en gastronomie voor de geest halen. De uitgestrekte, schier oneindige landschappen en schier eindeloze bossen, de vele fiets- en wandelroutes en de schilderachtige dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan, bezorgen de hotels Ardennen haar voor de rustzoekers zeer aantrekkelijk karakter. Niet zo ver van de deur en toch mijlenver weg van het drukke leven en het gebrek aan rust en natuur hier in Vlaanderen.

    Verblijven in een hotel in de Ardennen staat gelijk aan een een pure vakantie omringd door natuur, weg van de drukte van de steden, van het lawaai en de viezigheid en waar je met volle teugen van alle rust en vrijheid kunt genieten en gedurende je verblijf kunt leven op een gezapiger, gezonder ritme. Natuur wordt in de Ardennen nog steeds met een hoofdletter geschreven, het leven gaat er zijn gangetje op een veel rustiger en vooral gezonder tempo. Velen kiezen dan ook een paar keer per jaar voor een hotel Ardennen uit!

    Erg lastig is het immers niet om een hotel Ardennen te boeken die aan al je wensen beantwoordt. Meer zelfs, de allermooiste streek van België, de bosrijke heuvels, puilt bijna letterlijk uit van de Ardennes hotels, die van gastvrijheid en gezelligheid hun specialiteit hebben gemaakt. De hotels in de Ardennen brengen het hele jaar door gasten onder, zomer of winter, altijd valt er wel iets te beleven en is het er genieten geblazen.







    23-04-2009, 16:32 Geschreven door brugje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Tags:hotel, hotels in de ardennen, logeren, vakantie, reizen

    Archief per week
  • 05/07-11/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 01/06-07/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 20/04-26/04 2009

    Favoriet Leesvoer

    Hotels Brugge
    Weekendje Brugge
    Hotels Brugge
    Hotels Brussel
    Hotel in Brussel
    bezoek Brussel
    Hotels Antwerpen
    Citytrip Antwerpen
    Hotel in Brussel
    Hotels België
    Hotel België
    België Hotels
    Hotels België
    Vakantie in België
    Hotels België
    Vakantie België
    Hotels Kust
    Hotels Brugge
    Bezoek Brugge
    Hotels Knokke
    Knokke Hotels
    Brugge Hotels
    Hotels Brugge
    Hotels Antwerpen
    Antwerpen Hotel
    Brugge Hotel
    Hotels België
    Hotel België
    Hotels in Brugge
    Hotels België
    België Hotels
    België Hotel
    Hotels Zeeland
    Hotels in Zeeland
    Fietstochten België
    Fiets door België
    Fietsen in België
    Zeeland Hotel
    Hotels Vlaanderen
    Hotels in Vlaanderen
    Hotels Brussel
    Hotels Brugge
    Hotels België
    Hotels Zeeland en Brugge
    Hotels België

    Gratis Blog maken

    Gratis blog maken
    Gratis Blog
    Blog maken
    Hotel Blog maken



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs