Inhoud blog
 • Zalig ontspannen in een hotel aan de Belgische Kust
 • Blankenberge de Badstad
 • Hotel Avenue in Blankenberge
 • Strandhotel in Blankenberge
 • Hotel Saint Sauveur in Blankenberge
  Hotels in Blankenberge
  Leuke hotels in Blankenberge
  Heerlijk genieten in Blankenberge
  19-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beach Palace hotel in Blankenberge
  Het Beach Palace Hotel is uw luxe hotel op de zeedijk van Blankenberge. Het hotel is centraal gelegen tussen de jachthaven en het casino en op ongeveer 200m van het winkelcentrum van Blankenberge. De zandkleurige gevel van dit hotel met zijn aantrekkelijke glasramen, vormt de blikvanger van deze kuststad.
  De mogelijkheid tot heerlijk verpozen in het welnesscentrum, Turks Bad of zwembad maken van het Beach Palace Hotel een plek om van zalig genieten. Een team gemotiveerde medewerkers staan klaar om u op uiterst professionele wijze van dienst te zijn. Steeds met de glimlach, zullen zij uw wensen in vervulling doen gaan. Dit hotel garandeert U een prachtig verblijf in Blankenberge.

  19-03-2008 om 00:00 geschreven door stepkje  


  >> Reageer (0)
  03-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krachtig Kortrijk: heerlijke hotelvakantie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hotel in Kortrijk koestert de laatste jaren meerdere grote stedenbouwkundige projecten. Het meest grootschalige en hetgene met de grootste infrastructurele impact is en blijft voor de komende jaren nog steeds de grootse Leiewerken waarbij de Leie verbreed en verdiept wordt. Toch beseffen nog maar weinig inwoners van hotel in Kortrijk en omgeving welke metamorfose de stad zal ondergaan door de Leiewerken.

  Nu de eerste fase zijn voltooiing nadert, toont de nieuwe wandelboulevard langs de Diksmuidekaai al een tipje van de sluier, maar toch zal pas binnen enkele jaren, wanneer de werken aan de hotels Kortrijk klaar zullen zijn, de impact zichbaar worden van maar liefst ZEVEN nieuwe bruggen (als ik mij niet vergis zijn er nu al 3 klaar? => vorige week werd de meest westelijke brug opengesteld voor het verkeer) en meestal hogere bruggen, gecombineerd met een veel rechtere Leie. De verhoging van de brughoogte vraagt een kleine 60 meter meer oprit aan weerszijden van elke brug. Het inpassen van dergelijke bruggen in het bestaande stadsweefsel is dan ook geen sinecure. Gelukkig eiste het stadsbestuur enerzijds herstel van de stadsstructuur na de werken terwijl anderzijds de kans word gegrepen voor een directere band tussen de stad en het water en de verschillende delen van de oevers moeten een eigen gezicht krijgen.

  De grootstedelijke schaal die door deze verbreding in de binnenstad wordt ingebracht vraagt om een ambitieuze aanpak: langs de verbrede Leie, waar je vele hotels in Kortrijk terugvindt, wordt resoluut gekozen voor een brede wandelboulevard met ruime dimensies. Zo krijgt de binnenstad een ongeziene opeenvolging van karaktervolle, eigentijdse bruggen, die ook 's avonds het stadsbeeld zullen animeren en domineren. In het westen van de stad onstaat aan de nieuwe westelijke ringbrug een volledig nieuw stadsdeel (hotel KortrijkWeide) waar WOONTORENS aan de leie gepland worden! Het masterplan voor dit stadsdeel werd opgemaakt door Stéphane Beel en onlangs werd de centrale as door dit gebied (dat achter het nieuwe gerechtsgebouw van, jawel, Stéphane Beel ligt) geopend.

  03-06-2007 om 00:00 geschreven door stepkje  


  Tags:hotel, hotels in kortrijk, city trip, vakantie, reizen
  >> Reageer (0)
  02-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezen voor een sportieve vakantie in een hotel in La Roche
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hotel La Roche heb ik inmiddels tweemaal bezocht. De eerste keer in de laatste dagen van het jaar 2002. Ik heb daar route 3 gereden. Een heerlijke route. hotel in La Roche is a touristy town in the centre of the Ardennes. It's built on the banks of the Ourthe. The castle is difficult to see from a lot of places in the centre of the town - it's definitely best to view it from above.

  hotel in La Roche is well placed for some nice walks in the surrounding forests - careful, though - if you've come by train, don't miss the last bus or you'll have a long (25km or something!) way to go back to the station. Deze korte verkenning van hotel La Roche stond in het teken van een voorbereiding op een weekend met een aantal bike vrienden, die in februari 2003 heeft plaatsgevonden. De eerste verrassing die voor ons in de hotels La Roche lag te wachten was: Sneeuw! Ik ben regelmatig in deze streek geweest, maar nooit heb ik de Ardennen zo mooi gezien als in Februari 2003. Er lag een laag die op sommige punten 30 centimeter hoog was.

  Het was ondertussen al twee jaar geleden dat ik nog eens in een hotels in La Roche, maar tijdens het warmste weekend van dit jaar bezochten we opnieuw de Ardennen. Deze keer boekten we in het aangename stadje La Roche een kamer op de Camping Benelux. Deze prima camping voor tent en caravan en het hotel zijn gelegen langs de Ourthe, op slechts één kilometer van het centrum van de stad.

  02-05-2007 om 00:00 geschreven door stepkje  


  Tags:hotel, hotels in la roche, vakantie, reizen, overnachten, city trip, hotels in de ardennen
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/10-19/10 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 28/05-03/06 2007
 • 30/04-06/05 2007

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!