Inhoud blog
  • Heerlijk logeren in het pittoreske Durbuy
  • Vakantie in een hotel in De Panne
  • Hotels buiten België: Parijs
  • Hotels in Belgie en Brussel
  • Hotels in Brugge
    Citytrips naar steden
  • Citytrip Antwerpen
  • Bezoek Antwerpen
  • Antwerpen bezoeken
  • citytrip Brussel
  • citytrip Brussel
  • visit Brussels
  • visit Bruges
  • citytrip Brugge
  • citytrip Brugge
  • Favorieten

    België Hotels
    Hotels België
    Vakantie in België
    Hotels België
    Vakantie België
    Hotels Kust
    Hotels Brugge
    Bezoek Brugge
    Hotels Knokke
    Knokke Hotels
    Brugge Hotels
    Hotels Brugge
    Hotels Antwerpen
    Antwerpen Hotel
    Brugge Hotel
    Hotels België
    Hotel België
    Hotels in Brugge
    Hotels België
    België Hotels
    België Hotel
    Hotels Zeeland
    Hotels in Zeeland
    Fietstochten België
    Fiets door België
    Fietsen in België
    Zeeland Hotel
    Hotels Vlaanderen
    Hotels in Vlaanderen
    Hotels Brussel
    Hotels Brugge
    Hotels België
    Hotels Zeeland en Brugge
    Hotels België
    Ardennen Hotel
    Hotels Ardennen
    Hotels in de Ardennen
    Hotels Brussel
    Brussel Hotels
    Hotels Vlaanderen
    Hotels in Brussel
    Brussel Hotels
    Hotels Brussel
    Hotels Vlaanderen
    Hotels Ardennen

    Informatie Citytrips

    Informatie Venetië
    Informatie Parijs
    Informatie Gent
    Informatie Blankenberge
    Informatie Oostende
    Informatie De Haan
    Informatie De Panne
    Informatie Knokke
    Informatie Spa-Francorchamps
    Informatie Damme
    Informatie Durbuy
    Informatie Kortrijk
    Informatie Brugge
    Informatie Brussel
    Informatie Leuven
    Hotels in België
    Uw hotel in Belgie makkelijk gevonden
    27-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels buiten België: Parijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij het kuieren in de eeuwige lichtstad laten we je je best meevoeren door de magie. Hou je van oude architectuur, hou je van kunst, hou je van lekker eten, van echte Franse gemoedelijkheid? Dan is een stedentrip naar Parijs beslist iets voor jou!

    Logeren in een Parijs hotel heeft op zichzelf al iets speciaals, zowel natuurliefhebbers, als shopaholics en gastronomici komen in Parijs meer dan elders ter wereld aan hun trekken. Een verblijf in een Parijs hotel garandeert u immers van ontzettend veel toeristische hoogstandjes, en dan hebben we het nog in het minst over de Eiffeltoren. Nee, vanuit je hotel in Parijs passeer je zo voorbij duizenden kleurrijke etalages, standjes en kraampjes, heerlijk gastronomische restaurantjes, gezellige bars, superinteressante musea, enz...

    Ook kun je als afwisseling met je kamer in je hotel in Parijs, een van de 400 parken die de stad rijk is, gaan bezoeken. Parijs, de hoofdstad van alle dromen, telt een groot aantal gemeenschappen die de stad haar dynamiek en unieke karakter verlenen. De hoofdstad van ‘La Douce France’ is niet voor niets de drukst bezochte stad in de hele wereld. Parijs is dan ook een echte wereldstad, een metropool van hetzelfde kaliber als pakweg Londen, New York of Tokio.

    Wie kiest voor een hotel Parijs kiest dus meteen voor een ideale citytrip bestemming, of je nu natuurliefhebber bent, graag shopt of liever gewoon eens heerlijk niets doet! De keuze aan hotels Parijs is echt bijzonder groot maar in wat volgt kun je alvast kennismaken met een paar hotels, waar ikzelf in de loop der jaren ben gepasseerd. Alvast veel leesgenot!

    27-04-2009 om 16:52 geschreven door hotelletje  


    Tags:hotel, hotels in parijs, vakantie, overnachten, logeren
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Belgie en Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    België - Belgique - Belgium

    belgieDe Europese hoofdstad Brussel is gelegen in het hartje van België, België is wereldbekend om een aantal zaken: de heerlijke belgische chocolade, de niet te versmaden echte belgische frietjes en ons cultuurhistorisch erfgoed. Als in de middeleeuwen waren onze steden wereldberoemd en dat is sindsdien niet veranderd. Nog steeds komen bezoekers van heinde en verre om dit prachtige land een bezoekje te brengen. België telt heel wat steden die de moeite waard zijn om te bezoeken en hier worden er dan ook een groot deel opgesomd.

     

    Brussel - Brussels - Bruxelles

    Onze Europese hoofdstad is overal bekend. Men kan er genieten van musea, bezienswaardigheden, shoppen, lekker eten en heerlijk overnachten. Er zijn dan ook heel wat hotels in Brussel.

    Sommige hotels in Brussel zijn in het centrum gelegen wat hun de ideale locatie maakt om de stad te bezoeken. ( Hotel Scandic Grand Place, Hotel La Madeleine in Brussel, hotel the Dominican, NH Brussels city centre, Eurostars Sablon )

    Terwijl een ander deel van de hotels gezocht moet worden vlakbij de Europese wijk, hier vindt men onder meer het hotel Silken Berlaymont.

    Ook de Brusselse zakenwijk is rijk aan talloze hotels. (Thon hotel Brussels city centre, Sheraton Brussels, hotel des colonies, hotel Le Plaza Brussels, Husa Presiden Park Hotel in Brussels, ...)

    Indien men eerder een hotel in Brussels gaat zoeken dat dichtbij of op de Avenue Louise in Brussel gelegen is dan kan men best uikijken naar een kamer in Hotel Bristol Stephanie, Hotel Cascade, ... .

    Brussel is echt een stad om te verblijven, een kort bezoek aan de stad doet Brussel geen recht. Men kan de vele hotels in Brussel makkelijk online reserveren daar er een overvloed aan accommodatie is in Brussel maar men dient wel op de prijs te letten want een uitstap naar Brussel kan wel behoorlijk oplopen.

    15-11-2008 om 17:00 geschreven door hotelletje  


    17-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brugge - Bruges

    Het alombekende Venetië van het noorden is uiteraard Brugge. De hanzestad die sinds meer dan 10 eeuwen bekend is om zijn handel, toerisme. Deze stad was gedurende de middeleeuwen een korte periode de metropool van de wereld.

    Elk zichzelf respecterende persoon had er een prachtig huis. De opkomst van de moderne handel en introductie van het beurswezen moet ook gezocht worden in Brugge. Het huis van de familie Beurze is daar nog altijd het toonbeeld van.

    Hotels in Brugge zijn talrijk maar ook nogal uiteenlopend. De verschillende types hotels brugge zijn merkwaardig, u vindt er tientallen familiehotels goedkope hotels Brugge die de charme van verre uitstralen.

    Uiteraard kent deze stad ook verschillende luxe hotels in Bruges (hotel die swaene, hotel bourgondisch cruyse, the pand hotel in Bruges, hotel de Tuilerieën ) waar men de typische klasse van een 4-sterren hotel terugvindt.

    Toch mag men zeker de vele hôtels Bruges niet uit het ook verliezen ( hotel fevery, best western hotel weinebrugge, hotel Aragon, hotel karel de stoute, hotel Malleberg, hotel Duc de Bourgogne (gelegen aan de mooiste reien van Brugge), hotel Salvators), daar deze heel interessant kunnen zijn qua prijs en ook op het gebied van luxe kunnen deze hotels in Brugge u verrassen.

    Brugge is een stad om telkens opnieuw te bezoeken, elk jaargetijde brengt een ander aspect van de stad naar boven. Enkele absolute aanraders in Brugge zijn zeker en vast: Hotel Maraboe in Bruges, hotel Patritius en hotel Jan Brito in Brugge.


    17-10-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    11-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Antwerpen

    Antwerpen - Anvers - Antwerp

    Antwerpen, de Belgische havenstad. In deze stad valt altijd wel iets te beleven. Antwerpen is wereldvermaard op het gebied van Diamant. Deze stad is verantwoordelijk voor het gros van de verhandelde geslepen diamant ter wereld.

    In België staat Antwerpen eerder bekend als het shoppingparadijs bij uitstek, wat voor velen een reden te meer is om een weekendje in een hotel in Antwerpen te verblijven.

    Antwerpen heeft in vergelijking met Brussel en Brugge wel iets minder hotels te bieden maar de meeste hotels in Antwerpen zijn stukken groter dan de hotels in Brugge.

    Wie een hotel in Antwerp zoekt kan best eens een kijkje nemen op internet daar men daar steevast de beste prijzen vindt. De hotels in Antwerpen zijn opgedeeld in 2 verschillende gebieden, Een deel ligt in het historisch centrum zoals bijvoorbeeld Hotel Postiljon, Hotel Scheldezicht, Hilton Antwerp hotel, hotel 't Elzenveld en Hotel Prinse.

    De andere groep Hotels kan gevonden worden dichtbij het Centraal Station en op de Keyserlei. Hier vindt men heel wat hotels waar men luxeus kan overnachten voor een goede prijs. Op de Keyserlei vindt men onder andere het Hyllit Hotel, het Tourist Hotel en hotel Florida.

    Er zijn ook 3 echte familiehotels in Antwerpen die zeker een bezoekje waard zijn, met name het Hotel Industrie, het Firean Hotel en hotel Rubenshof.

    Antwerpen is werkelijk een wereldstad in zakformaat en een bezoekje meer dan waard.

    11-08-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    03-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Kortrijk

    Kortrijk - Courtrai

    Kortrijk, de zuidelijke west-vlaamse stad. Deze stad leeft van de bloeiende industrie in de westhoek. Het studentenleven floreert hier welig, men vindt er immers een afdeling van de universiteit van Leuven alsook verschillende hogescholen.

    Het aanbod van hotels in Kortrijk is eerder beperkt waardoor men dikwijls rekening dient te houden met een volboekt hotel. Uw hotel in Kortrijk dus een beetje op voorhand reserveren is zeker geen overbodige luxe.

    Dichtbij de drukke EXPO is er een 1 hotel gelegen, het Hotel Kennedy. In de binnestad vindt men uiteraad nog een aantal ander hotels zoals daar zijn, hotel Messeyne, Het Parkhotel Kortrijk, Hotel Broel ( juist naast de bekende Broeltorens van Kortrijk gelegen) en ook het hotel Belfort is midden in de stad gelegen.

    Dit zijn de belangrijkste hotels in Kortrijk, dus van een overaanbod is zeker geen sprake.

    03-08-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Hasselt

    Hasselt

    Hasselt is de Limburgse provinciale hoofdstad. Limburg is werkelijk een streek om tot rust te komen en biedt heel wat mogelijkheden voor de fietsers onder ons. Vanuit Hasselt kan men makkelijk het Limburgse hinterland gaan verkennen en dit zelf over de Nederlandse grens.

    Er zijn verschillende hotels in Hasselt doch een groot deel van de hotels in Hasselt maakt deel uit van de Accor groep en dit ten nadele van de charme van het hotel. Het Parkhotel in Hasselt is een absolute aanrader indien men wil rustig verblijven.

    Het Parkhotel Hasseltbiedt alle moderne comfort. Men vindt vlak voor het Parkhotel ook een lekker restaurant waar men savonds rustig kan dineren.

    In limburg zijn er uiteraard nog een aantal andere plaatsen waar men kan verblijven tijdens een fietsweek - weekend.

    In Maaseik is er het prachtige Kasteel Wurfeld te Maaseik waar men heerlijk kan overnachten.

    In Genk kan men altijd een goed bed vinden in hotel 't Hert.

    In Diest vindt men het Hotel Prins van Oranje.

    15-07-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    18-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in De Ardennen

    de Ardennen

    De Ardennen zijn een vakantieplek bij uitstek voor het Vlaamse landsgedeelte. Even er op uit voor een lange wandeling door de geurige bossen. Uiteraard vieren alle sporten hoogtij in de Ardennen: kajak, mountainbiken, fietsen, paardrijden, wandelen, de lijst is eindeloos.

    Niet allen tijdens de zomermaanden trekken heel wat toeristen naar de hotels in de Ardennen ook tijdens de winter is een hotel in de Ardennen een favoriete bestemming. Men kan zich hier nog even onttrekken aan het drukke stadsleven en profiteren van de natuur in al zijn schoonheid.

    Er zijn wel een aantal mooie hotels in de Ardennen die men best kan verkiezen voor een weekendverblijf: Zo vindt men in Kelmis-La Calamine het drielandenpunt Hotel Almabel,

    In Aywaille vindt men dan weer het Hotel Villa des Roses terug, In Namen kan men best verblijven in Het New Hotel des Lives, en in Luik vindt men het Bedford Hotel Liège terug.

    Een vakantie in de Ardennen spreekt voor zich en men komt er dan ook graag terug.

    18-06-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Gent

    Gent - Gand -Ghent

    De stad Gent is wellicht het meest bekend om zijn Gentse Feesten, waar men van ver naartoe komt. Dit is dan ook veruit de drukste week voor de stad en de hotels in Gent.

    Gent is zeker één van de meest bruisende Vlaamse steden, er valt altijd wel iets te doen. Ook op cultuur niveau is gent een absolute topper, de OLV kathedraal die hoog boven Gent uittroont bewaart een schat aan middeleeuwse kunstwerken.

    Men kan er onder andere het Lam Gods van Jan Van Eyck, wellicht één van de bekendste kunstwerken uit die tijd. Het Gravensteen spreekt voor zich en moet je absoluut bezoeken, misschien gecombineerde met een verblijf in hotel Gravensteen in Gent.

    Er zijn heel wat hotels in Gent maar enkele springen er toch uit door iets charmanter en aangenamer te zijn om te verblijven. Zo zijn er het hotel De Flandre, Hotel Chamade ( een Best Western Hotel en dichtbij het Station gelegen), Ghent River Hotel, Auberge du Pêcheur ( met zijn sterren restaurant) en de Cour Saint Georges, gelegen op een paar passen van de kathedraal.

    Gent is een stad waar men uren kan wandelen en een mooi evenwicht heeft gevonden tussen de verschillende culturen in de stad. Zoek eerst even op internet naar een hotel in Gent want de beste prijzen vind je zeker op het net.

    18-06-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Oostende

    Oostende - Ostende - Ostend

    De Belgische kuststad bij uitstek is ongetwijfeld Oostende, Oostende trekt jaarlijks miljoenen toeristen die komen genieten van zon, zee, strand en winkelen. Wat Oostende voor heeft op andere kustgemeentes is dat Oostende een echte Stad aan Zee is waar men niet alleen in de zomer naartoe kan trekken maar ook in de Winter heel veel te bieden heeft.

    De vele hotels in Oostende kunnen tijdens de zomer veelal de vraag naar kamers niet aan, dus het is best om je hotel even van op voorhand te boeken. De meeste hotels in Oostende beschikken over alle mogelijke comfort, toch zijn enkele hotels in Oostende absolute aanraders om te verblijven. Zo vindt u hotel de Hofkamers wat een heel gezellig en charmant familiehotel is.

    Hotel Andromeda en Thalassa is het ideale hotel als u uw verblijf wil combineren met een alles wat een thalassa te bieden heeft. Indien u van plan bent om regelmatig het casino te bezoeken kiest u best voor een hotel wat dichtbij gelegen is zoals, hotel du Parc, Hotel Prado, Hotel Ter Streep of Best Western Hotel Imperial.

    Verblijft u liever dicht bij de haven dan is het Strandhotel Oostende of Hotel ter Kade zeker geen slechte keuze.

    Oostende is werkelijk een topbestemming en de grote keuze van hotels in Ostend maken uw verblijf des te aangenamer.

    08-05-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    07-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Knokke-Heist

    Knokke-Heist

    De parel aan de Belgische Kust is ongetwijfeld Knokke, met zijn uitgestrekte lange zandstrand van het Zwin ( Nederlandse grens - Cadzand ) tot in Zeebrugge is dit het paradijs voor liefhebbers van zonnen, paardrijden, wandelen, fietsen en zo veel meer. Als bestemming voor te golfen is Knokke-Heist ook al lang vermaard. De Royal Zoute Golf Club heeft immers een 2 x 18 holes baan te bieden.

    De hotels in Knokke zijn eerder klein en familiaal. Nu het hotel La Réserve afgebroken is heeft het grootste hotel in Knokke - Heist niet meer dan 60 kamers, Hotel Pavillon du Zoute. Toch is het aangenaam en prettig verblijven in de vele familiehotels in Knokke - Heist.

    Een absolute aanrader is het Golf hotel in Knokke gelegen in het hartje van het Zoute. Het Golfhotel Zoute is onlangs volledig vernieuwd en biedt kamers decorated by Flamand. Andere hotels in Knokke zijn Hotel Britannia, hotel Adagio, Hotel St.-Pol ook beter bekend als het Scapa hotel.

    Dichtbij de zee vindt men het duurdere Approach hotel. Aan de andere kant van Knokke-Heist kan men hotel du Soleil in de deelgemeente Heist vinden.

    In de deelgemeente Duinbergen, dichtbij het Casino van Knokke vindt men de hotels Paul's hotel en hotel Gresham.

    07-04-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Blankenberge

    Blankenberge

    Blankenberge is ook zeker en vast tijdens de zomermaanden een bestemming bij uitstek. In blankenberge valt immers ook altijd wel iets te beleven. Zo kan men met de kinderen het sea-life centrum bezoeken, ook het serpentarium op de zeedijk is zeker de moeite waard.

    Aan hotels in Blankenberge ontbreekt het niet, er is heel wat keuze en zo vindt ieder dus wel het hotel perfect op zijn wensen afgesteld.

    Indien men kamers met zeezicht wenst kan men best in het Beach Palace hotel verblijven, ook het Strandhotel wat er een honderd meter vandaan ligt biedt kamers met zicht op zee of Hotel Helios, wat ook op de dijk gelegen is.

    Zoekt u eerder een design hotel dan kan men in het Pantheon Palace of Hotel Saint Sauveur terecht. Een hotel in Blankenberge met grote naam en faam is ongetwijfeld het Hotel Azaert en Hotel Azaert Annex.

    Minder bekende hotels maar zeker en vast in trek zijn hotel Pacific, hotel Malecot en hotel Avenue.

    Het Goedkoopste hotel in Blankenberge is het Hotel Sabot d'Or, een 2-sterren hotel maar met uitzonderlijk comfort. Uiteraard vindt men ook een Best-Western hotel in Blankenberge, het Hotel Richmond Thonnon.

    02-04-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  


    03-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestemmingen aan de kust

    Andere bestemmingen aan de kust

    Natuurlijk is de Vlaamse kust meer dan Blankenberge, Knokke en Oostende. Misschien is het meest ludieke plaatsje wel De Haan.

    In De Haan zijn er een 4-tal hotels echt de moeite om te overnachten, Hotel Escapade, Hotel Canteklaar, Hotel Auberge des Rois - Beach Hotel en Grand Hotel Belle Vue. Deze badplaats moet men zeker eens aandoen, de rust en typische stijl zal u direct bekoren. Ook de rust in de verschillende hotels in De Haan is fantastisch, ideaal om even lekker uit te blazen.

    Ook in de Panne vindt men heel wat hotels. Deze badstad is volledig aan de andere kant van de Vlaamse kust gelegen, dichtbij de Franse Grens. Nieuwpoort en de Panne liggen dichtbij elkaar en zijn beide een aangename bestemming om uw zomervakantie door te brengen.

    Uw keuze voor een hotel in Nieuwpoort valt best op hotel Cosmopolite of Hotel Ter Zilte. In De Panne kan men dan weer best overnachten in De Panne in Hotel Sfinx, Hotel Ambassador, Hotel Maxim of Hotel Cajou en Europe.

    03-02-2008 om 00:00 geschreven door hotelletje  




    Archief per week
  • 01/06-07/06 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 10/11-16/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 28/01-03/02 2008


    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    lovemsn
    www.bloggen.be/lovemsn
    Vakantie in Spanje
  • villa te huur in spanje
  • vakantiehuis te huur in Spanje
  • Vakantiehuis in Spanje huren
  • Villa huren in Spanje
  • Villa te huur in Spanje
  • Villa in Spanje huren
  • Vakantiehuis Spanje te huur
  • Vakantiehuis in Spanje huren
  • weblog

  • Mijn favorieten
  • online hotels reserveren
  • hotels in brussel
  • hotels in brugge
  • hotels in belgie
  • Bezoek Antwerpen
  • een weekend in Antwerpen
  • citytrip Brussel
  • Antwerpen Citytrip
  • hotel
  • weblog


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs