Inhoud blog
  • Rondreis in Duitsland
  • Berlijn naar Parijs
  • Berlijn, hidden treasure?
  • Heerlijk weekendje op hotel in Berlijn
  • Een paar voorbeelden van schitterende hotels in Berlijn
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Paris hotels
  • City trip to Barcelona
  • Hotels in Knokke
  • Antwerpse hotels
  • Brugge hotels
  • Fantastisch weekendje op hotel in Berlijn
    De leukste plekjes in Berlijn
    22-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar voorbeelden van schitterende hotels in Berlijn

    Hotel Augusta

    Hotel Augusta is de perfecte plek voor sightseeing tours en culturele evenementen. De kamers van dit mooie hotle bieden een mooi uitzicht vanhet Kurfürstendamm of de rustige Fasanenstrasse samen met alle comfort en modern. Sommige kamers hebben een balkon of een terras. Al deze zeker voelt u zich thuis te maken, zelfs tijdens uw vakantie.

    Ellington Hotel

    Ellington Hotel, is een elegant hotel in het hart van Berlijn. Dit hotel is een ideale plek om te rusten terwijl u verkennen en genieten van de cultuur en de recreatieve aanbod van Berlijn. Het biedt alle modern comfort en faciliteiten die zal je verblijf tot een onvergetelijke ervaring.

    Alsterhof Berlijn

    Alsterhof Berlijn, ligt op een steenworp afstand van Kurfürstendamm en op slechts een korte loopafstand van het KaDeWe emporium. Dit hotel biedt 200 kamers en suites met een sfeer die geven een ervaring van het genieten van uw vakantie in een oase van rust in het midden van een grote en turbulente stad. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele faciliteiten, zoals internet, persoonlijke mailbox, fax en andere faciliteiten.

    Best Western Hotel President

    Best Western Hotel President is gehuisvest in een modern gebouw dat werd gerenoveerd in 2002. Dit hotel is centraal gelegen en alle grote attracties van de stad is eenvoudig te bereiken vanaf hier. Het heeft ook directe toegang tot het openbaar vervoer systeem en snelle toegang tot de luchthavens van Berlijn en de Fair Center ICC. De 178 kamers van het hotel zijn zeer goed uitgerust. Ter voltooiing van het aanbod, is er een restaurant, een koffiebar, vergaderzalen en een fitnessruimte.

    22-12-2009 om 00:00 geschreven door bookyourhotel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Tags:hotels berlijn, vakantie, reizen
    18-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele andere interessante steden in Berlijn

    Frankfurt

    Er zijn tal van interessante plaatsen om te bezoeken tijdens een verblijf in een hôtels Frankfurt kan beginnen sightseeing door het nemen van een pleziervaartuig langs de rivier de Main. Een reis naar deze stad zal niet compleet zijn zonder een reis naar Frankfurt's Town Hall, die is een wirwar van onderling verbonden gebouwen en binnenplaatsen. U kunt ook naar het Rathaus (stadhuis) Römer, de Leinwandhaus, Paulskirche, Dom en Goethehaus die zijn gelegen op slechts een paar meter van elkaar. Bahnhofsviertel is een gebied met de Engels Theater en talloze bars en restaurants zoals Casablanca Bar. Voor winkelen avonturen kunt u de Schillerpassage, Goethestraße of de Fressgass Passage. Als u wilt genieten in de avond, terwijl vactioning in hotels in Frankfurt neem een reis naar plaatsen zoals Schmiere, Tigerpalast Variete Theater of het Volkstheater. Frankfurt gastheren vele wereldklasse beurzen, waaronder de grootste boekenbeurs ter wereld. Met zo veel te bieden, is het bezoek moet de bestemming voor iedereen.

    München

    bezocht ik een München hotel na mijn bezoek aan Berlijn en ik ben blij dat ik deed dit omdat het een van de populairste toeristische bestemmingen in Duitsland gelegen binnen het gezichtsveld van de besneeuwde Alpen. München is een plek vol traditionele Beierse karakter en is de derde grootste stad van het land. Marienplatz is het centrale plein in het hart van München waar kunt u de vele prachtige oude en prachtige gebouwen, kerken en monumenten. De Mariensäule, de Marian Kolom bekroond met de gouden standbeeld van de Maagd Maria, en het oude en het nieuwe stadhuis van München zijn een aantal van hen. De toren van de Nieuwe stadhuis herbergt het Glockenspeil, een mooi carillon niet te missen tijdens uw vakantie in hotels München. Een andere belangrijke mijlpaal is de katholieke kathedraal van Onze Lieve dame. En als wilt genieten van de natuur, afgezien van de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken Englischer Garten, 's werelds grootste stedelijke openbare park en het Olympisch park. Uw reis naar een München hoteles zou niet compleet met een bezoek aan de meest bekende bier hal Hofbräuhaus. U vindt hier tal van regionale specialiteiten zoals kalfsvlees worsten, varkensgebraad en brouwer goulash samen met Bier geserveerd in 1-liter Steins. Een perfecte manier om te genieten van uw vakantie.

    Hamburg

    U zult vele goede redenen waarom u zou moeten bezoeken een Hambourg hotel nadat uw vakantie in Berlijn. Hamburg al lang bekend als de 'poort naar de wereld' een van de mooiste steden van Duitsland. Cosmopolitan, gekweekte en kleurrijk, Hamburg is Duitsland de tweede grootste stad en is ook bekend als groenste stad van Europa. Gelegen op de oevers van de Elbe en de Alster rivieren de stad heeft talloze bomen, parken en meren. Tijdens uw verblijf in hotels Hamburg. U kunt ook de omgeving Mo zoals Gertrudenstrasse, Rosenstrasse en Paulstrasse die vele antiekzaken, galeries, boekhandels, platenzaken heeft. De dierentuin van Hamburg is een van de toeristische attracties.

    18-11-2009 om 00:00 geschreven door bookyourhotel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hotel frankfurt, hotels hamburg, hotel munchen, citytrips








    Hotels in Parijs
    Goedkope hotels reserveren
    Goedkoop op hotel
    Hotels reserveren
    Reserveren van hotels
    Goedkope hotels
    Hotels in Londen
    Hotels in Deventer
    Hotels in Valkenburg
    Hotels in Bergen aan Zee
    Hotels in Amsterdam
    Hotels in Noordwijk
    Hotels in Zeeland
    Hotels in Londen
    Hotels in Berlijn
    Hotels in Rome
    Hotels in Parijs
    Hotels in Venetië
    Hotels in Zeeland
    Hotels in Gent
    Hotels in Blankenberge
    Hotels in Oostende
    Hotels in De Haan
    Hotels in De Panne




    Archief per week
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 25/01-31/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 16/11-22/11 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs