Hermes informeert U
agenda

Belangrijke data in mijn agenda

Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Training Hermes Krukkenburg
  • Heemkundige Kring
  • Training
  • Streekbierenavond
  • De Persprijs
    Zoeken in blog

    Hermes Krukkenburg
    Het is maar dat u het weet!
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 15 januari
    Beste Krukkenburgers,

    Vrijdag is het alweer de eerste training van het nieuwe jaar. Wederom hopen wij op een talrijke opkomst. Helaas moet ik mijzelf voor vrijdag verontschuldigen, nieuwjaarsreceptie KFC Lichtervelde. Misschien spring ik wel eens binnen om nieuwjaar te wensen.


    Tot vrijdag. Sportieve groeten, Marc

    12-01-2010 om 22:17 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd van 30/12/2009 tegen Gits
    Het was weeral uitkijken naar de wedstrijd tegen onze vrienden uit Gits. Iedereen was dan ook supergemotiveerd om de wedstrijd aan te vangen. Krukkenburg was wederom talrijk aanwezig. Ebert, Laurens, Jan, Ivan, Lieven, Hilde P., Guy, Gaëlle, Michel, Johan en ikzelf waren van de partij. De eerste onderlinge ontmoeting werd gewonnen door Krukkenburg, maar in de 2de maakte Gits het mooie weer. Deze 3de onmoeting moest dus wel spannend worden, 2 ploegen die niet willen onderdoen voor elkaar. Er werd op het scherp van de snee gevolleybald. De 1ste spannende set werd na een boeiende finale in het voordeel van Krukkenburg beslecht met 25-23. Een nieuwe ploeg op het veld in de 2de set zette de trend verder en won deze vlot: 2-0. In de 3de set was Gits de betere en met een blitsstart namen ze zomaar even een voorsprong van 0-8. Lieven vond het de gepaste tijd om in te grijpen met een time-out. Jan nam even later hardhoofdig kennis met de sporthalmuur en hield er een ferme puist aan over. Krukkenburg sputterde nog wat tegen, maar moest deze set uiteindelijk toch uit handen geven. De volgende set werd dan weer vlot gewonnen! De slachtoffers vielen nu als vliegen. Bij Gits moesten er al 2 spelers aan de kant met een spierverrekking. De 5de set nam Gits nu weer voor zijn rekening. De laatste set werd overtuigend met 15-9 gewonnen door Krukkenburg: eindstand 4-2. Met achteraf nog een gezellige drink om de laatste wedstrijd van het jaar af te sluiten was het weeral een geslaagde avond.

    02-01-2010 om 14:08 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    AAN ALLEN EEN GELUKKIG EN VOORSPOEDIG 2010!
    Een sportief en deugddoend jaar zonder krukken en ander leed, een jaar waarbij we onze sporthal en die van andere niet proberen af te breken...
    Dus, volgende afspraak vrijdag 15 januari om 20:00h om nog wat te oefenen!

    02-01-2010 om 12:21 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRAINING
    Beste Krukkenburgers,

    Na een spetterende verrassingsuitstap is het tijd geworden voor wat inspanning. Vrijdag afspraak voor de eerste training van het nieuwe seizoen. We hopen op een talrijke opkomst.

    10-09-2009 om 18:57 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teuta en Fatmir
    nodigen ons van harte uit voor een hapje en een drankje op 28/08 in zaal Lichtenhove, dit ter gelegenheid van hun verkregen verblijfsvergunning. Ik hoop op een talrijke opkomst van alle Krukkenburgers.

    25-08-2009 om 20:42 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van ... Hermes Krukkenburg
    Het was niet alleen de Nacht van West Vlaanderen, maar eigenlijk ook wel een beetje de Nacht van Hermes Krukkenburg! Om 17:30h waren de eerste Krukkenburgers in actie geschoten, om toch zeker op tijd te kunnen van start gaan. Alles was voorzien om de nacht op een aangename manier door te brengen, BBQ, tent, drank, ...
    Eigenlijk was deze nacht een unieke ervaring. Alle facetten passeerden de revue. De eerste lopers kwamen voorbij. Er werd gezocht naar wie nu wel de marathon of de 100 km meedeed. Enthousiast werden ze aangemoedigd. Ze kwamen nu nog in grote groepen voorbij. Enkele uren later waren de groepen al fel verdeeld en uitgedund. De marathon was volop aan het arriveren. Het werd stilletjesaan nacht. De eerste worsten werden verorberd aan het verkeerspunt "Krukkenburg". De atleten die nu al een beetje op hun tandvlees zaten werden flink aangemoedigd en liepen weer 0.5 km/h sneller, uitkijkend nar de volgende passage. Op de markt was er ondertussen volop ambiance. Ook in de Torhoutstraat liet men het niet aan het hart komen. Alcohol vloeide rijkelijk, bouwde levende bruggen die spontaan of flagrant niet genomen werden.
    Bij de Krukkenburgers was het moment voor de Champagne aangebroken. Waar men begonnen was met 2 flessen (recreantentornooi) is men geëindigd met 7 flessen! Er schieten er nog 2 over, maar ook daarvoor is reeds een oplossing gevonden (komende donderdag). Af en toe moesten de seingevers kordaat optreden, maar even af en toe werden ze voorzien van spijs en drank. Het was nacht, de straatverlichting was reeds een tijdje aan, de kilte viel over het parcours. Hier en daar werd ingepakt en trok men naar de warme huiskamer. Om 02.30h, na het stilvallen van de muziek op de markt, was enkel "ons" kruispunt nog tamelijk bemand. Enkele beschonken feestvierders probeerden steunend op de arm van moeder de vrouw of gebruikmakend van elke vensterbank onbeschadigd thuis te komen. Dan viel de stilte. Enkel het lichte klossen op de asfalt van de lopers verstoorde de stilte. De 4 Krukkenburgers van dienst kregen het nu ook even moeilijk. Een korte duur. Omstreeks 4:15h kwam Ivan aan en ook zijn hele volière. Het krieken van de dag! De kilte werd verdreven. De dekens werden opzij geschoven. Met de natuur kwamen ook de Krukkenburgers weer in leven. De passanten sleepten zich doorgeen de laatste kilometers. Ze konden evenwel terug rekenen op de aanmoedigingen, Johan niet meegerekend, die een middelvinger aangerekend. Toen Kris er aankwam met de (lekkere) koffie was alle vermoeidheid onmiddellijk weg en werden de laatste lopers uitgekeken. Inge zorgde voor de afsluiter die werd genuttigd onder het "afbrokkelende" monument op de markt.
    Nogmaals dank aan alle Krukkenburgers voor hun hulp en steun tijdens de voorbije nacht. Ook volgend jaar hopen we er weer bij te zijn. De foto's zijn reeds te bekijken via de link!

    21-06-2009 om 19:52 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    08-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog één wedstrijdje

    Donderdag 25 juni, vraagt Gino een 8-tal spelers van Hermes Krukkenburg om mee te spelen met/tegen de gezinsbond. Gelieve uw naam asap door te geven.

    08-06-2009 om 00:00 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding bezetting kruispunt "Nacht van Vlaanderen"

    Beste Krukkenburgers,

    Voor wie alsnog wil meewerken aan de Nacht van Vlaanderen, gelieve uw naam asap door te geven. In bijlage (exelfile) ziet u reeds de bezetting tot op heden!
    Om de randanimatie goed voor te bereiden beleggen we uitzonderlijk nog een vergadering op zaterdag 13 juni om 11:00h in de Burgersgilde (het café is momenteel in de zaal). Guy zorgt voor een tent, Wim zorgt voor “worstjes” voor op de BBQ, Ik zorg voor de BBQ en de houtskool, alsook voor drank, Koen zorgt voor aperohapjes. Andere ideeën zijn van harte welkom. Het is de bedoeling er een leuke nacht van te maken.
    Voor de bestuursleden die niet aanwezig kunnen zijn op de vergadering, graag een seintje.

    06-06-2009 om 19:49 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRUKKENBURGER VAN 2009!
    Tijdens een spetterend feest werd ook dit jaar de "Krukkenburger van het jaar" verkozen. Onze 2 feestcommissarissen, net zo onafscheidelijk als Tom en Jerry, Oliver en Hardy, Black & Decker, Bonny en Clyde, FIlip en Henk,... hadden 3 genomineerden naar voor gebracht; Guy Beeusaert, Marc Vanhove en Koen Labeeuw. Koen werd uiteindelijk de verdiende laureaat en mag zich het komende jaar de trotse bezitter van de kunstige KRUKKENBURGTROFEE noemen! Een welgemeende proficiat aan Koen van het ganse Krukkenburgteam. We wensen hem de komende jaren ook nog veel plezier bij de vereniging...

    31-05-2009 om 10:57 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste training komende vrijdag!

    Beste Krukkenburgers,

    Komende vrijdag is de laatste training van het seizoen. Na de training wordt nog eens bekeken  hoe de "Nacht van Vlaanderen" zal worden ingedeeld (taakverdeling aan kruispunt). Naast onze taak van het 'bezetten' van het kruispunt zouden we ook nog willen voorzien in enkele aangename randactiviteiten. Er zou een tent worden opgezet, wat drank voorzien, ook iets om te knabbelen... Meer komt u te weten aanstaande vrijdag na de training . Diegene die zijn naam nog niet opgegeven heeft voor een bepaalde tijdszone kan dit uiteraard ook vrijdag nog. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Tot vrijdag...

    31-05-2009 om 10:45 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 29 mei 2009
    Aanvang "eindeseizoensfeest" vanaf 20:00h!

    27-05-2009 om 19:00 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO's

    Beste Krukkenburgers en sympathysanten,

    Vanaf heden kunt u dus ook via de link foto's bekijken van VTL, feestjes en andere. Wie dus foto's heeft mag ze mij altijd doorsturen en plaats ik ze bij, zodat ze door iedereen kunnen bekeken worden. Dank bij voorbaat.

    24-05-2009 om 22:57 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inschrijving eindeseizoensfeest
    GELIEVE VOOR 21 MEI IN TE SCHRIJVEN VOOR HET EINDESEIZOENSFEEST VAN 29 MEI. GELIEVE EVENEENS UW KEUZE VAN HET HOOFDGERECHT DOOR TE GEVEN (ZIE UW E-MAIL)...

    17-05-2009 om 22:23 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infoavond VTL
    Op 5 juni is er om 19:00h info-avond voor het komende seizoen van VTL

    17-05-2009 om 22:02 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info aan alle Krukkenburgers
    Dit medium zal enkel worden gebruikt als informatiebron voor alle Krukkenburgers en sympathisanten. U zult er de agenda kunnen raadplegen, info over de VTL-meisjes enz. Ga zelf op ontdekking... Veel plezier.

    17-05-2009 om 21:48 geschreven door Marc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Foto's VTL en Hermes Krukkenburg

  • Archief per week
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • dank
  • Met dank aan...
  • gefeliciteerd met de blog
  • foto's
  • kruk nr7

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Zoeken met Google



    Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs