Vinger aan de pols
Je wordt zelf niet groter door anderen te kleineren …
Foto
Inhoud blog
 • Grote veranderingen aan de top van de KBDB.
 • KBDB en duivensport is erger dan de Belgische politiek.
 • Resultaat van de Pol
 • Pol aangaande de Grote Halve Fond
  Laatste commentaren
  187977
  188536 2/11/2019
  188625 2/13/2019
  12-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen compassie met die mens in de hoek...(met zijn hoofd in zijn handen)  je zou van minder koppijn krijgen.   Veel success aan de nieuwe bestuursploeg!    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote veranderingen aan de top van de KBDB.

  ik zal me onthouden van veel commentaar en enkel een doorverwijzing plaatsen. 


  opvallend is wel dat onze provincie Vlaams Brabant geen vertegenwoordiging meer heeft Nationaal.  Is dit goed of slecht?  wie zal het zeggen.  we zullen zien , .... zei de blinde en hij zag geen steek.   04-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KBDB en duivensport is erger dan de Belgische politiek.
  een ding is duidelijk,  iemand van deze partijen is niet goed geinformeerd.  OF men probeer gewoon met ons geld (=het geld van alle liefhebbers samen)  de zot te houden.  De beide scenarios zijn grove fouten! 

  wat blijft er nog over van "het Glazen huis" waar eerder zoveel om te doen was. En de volgende vraag is moeten de duivenliefhebbers dit allemaal blijven ondergaan of moeten we allemaal een geel hesje aan en enkele bussen inleggen naar Halle? 

  zie bijlage onderaan. 

  Bijlagen:
  Gmail - WPROL_ Reactie op cijfers vermeld in het artikel op PIPA over de nationale vergadering van de KBDB.pdf (137.6 KB)   
  16-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resultaat van de Pol

  Hier het resultaat van onze pol.  Zoals verwacht ziet het ernaaruit dat het Gr halve fond spel in onze streek er in het algemaan zal op achteruitgaan.  Niet iedere liefhebber die in Tielt inkorfde zal in het samenspel New Hageland blijven maar eerder andere oorden opzoeken.  

  Dus niet alleen de bond van Tielt zal door deze ingreep verliezen maar ook het samenspel New Hageland zal volgens deze pol liefhebbers en duiven verliezen.  Waarschijnlijk is dit het beoogde resultaat van diegene die deze beslissingen genomen hebben.


  23% gaat naar OBRAFO Kumtich
  18% zal stoppen met Zware halve fond te spelen!
  5 % die in het Samenspel New Hageland blijven
  32% liefhebbers onbeslist
  9% heeft geen mening
  13% anders  13-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pol aangaande de Grote Halve Fond
  Beste liefhebbers, zoals u waarschijnlijk wel weet mag de duivenbond Tielt vanaf het seizoen 2019 geen zware halve fond vluchten meer inkorven.  Voor alle duidelijkheid,  dit was niet de keuze van de bond van Tielt zelf maar het was een beslissing die werd opgelgd door het provinciaal bestuur Vlaams Brabent (Gerd Schotsmans, D.Dardenne, Rudi Joossen) en het sport comittee van de KBDB Zelf (B. De Bosscher)   Voorlopig is het nog steeds wachten op een motivering van de bovengenoemde heren waarom net dit lokaal getroffen werd.  Er wordt gefluisterd dat "de quota" niet gehaald werden maar dan is de vraag welke quota?   Waar staan die quota voor de Gr halve fond?   Tot op heden echter blijft het oorverdovend stil, ik ga ervanuit dat dit past in de nieuwe open cultuur van in debat te treden met de liefhebbers en de duivensport terug te geven aan de liefhebbers. Er zijn GEEN gesprekken geweest er was enkel een droge aankondiging per email.  Persoonlijk denk ik dat er een ander plan achter zit maar dat zal de tijd nog wel uitwijzen. 

  Om in te schatten wat de invloed van deze beslissing is hadden we graag uw mening hierover gekend.  Vandaar loopt er vanaf vandaag en pol (hier rechts) met verschilledne keuzemogelijkheden.  Doe mee en laat ons weten hoe jij dit ziet. 

  Bijlagen:
  vluchtkalender 2019.pdf (98 KB)   
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Tijdens mijn zoektocht naar nieuwtjes aangaande de duivensport kwam ik het document in bijlage tegen.    Het gaat hier niet over de zoveelste nieuwsbrief maar over een document geschreven VOOR de verkiezingen waarin een paar bekende heren ons proberen te overtuigen om voor hun te stemmen.  

  Omdat dit programma ons veelbelovend leek hebben wij ook (tot onze grote spijt en schande) opergoepen om voor deze beide heren te stemmen. Nu de nieuwe ploeg in gang geschoten is heb ik persoonlijk toch mijn bedeningen of het door deze mensen gevoerde beleid er een is om de duivensport te steunen... of eerder om het in sneltempo verder af te breken.  lees ook het document in bijlage.  de bijzonderste passages heb ik in het geel gemarkeerd verder werd er geen enkele letter aan het document veranderd (buiten de verduidelijkingen in het rood)  

  veel leesplezier!   Bijlagen:
  rudi_joossens_boudewijn_de_bosscher_programma .pdf (1.1 MB)   
  Foto
  WELKOM op de onhafankelijke site, een vinger aan de pols
  Blog als favoriet !
  Startpagina !
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Archief per week
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 11/02-17/02 2019

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!