De GRoene Heuvellander
Foto

Inhoud blog
 • Zondag 20 maart 2016: Beloeil - Ath: GR 121 en GR 129
 • 3 maart 2016: GR-Donderdag Kleit: Streek-GR Uilenspiegel
 • Zondag 21 februari 2016: Zoutleeuw - Neerheylissem: Streek-GR Hageland
 • 10 januari 2016: Winterweekend Walcheren: Dag 2: Zondag
 • 9 januari 2016: Winterweekend Walcheren: Dag 1: Zaterdag

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
     27-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 20 maart 2016: Beloeil - Ath: GR 121 en GR 129
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 58 GR-stappers waren present op deze GR-tocht in Henegouwen. Die van de lange tocht maakten eerste een ommetje rond het kasteeldomein, eigendom van de Prinsen van Ligne. Die van de korte tocht startten wat verder in Huissignies. Al snel daalden we ongemerkt af naar het kanaal Blaton-Ath. Na 2 km kwamen we aan sluis nr 15. Vlakbij het kanaal bezochten we de Basiliek van Tongre-Notre-Dame, een bedevaartsoord sedert begin 12de eeuw. We verlieten het kanaal  en zochten Chièvres op voor een vroege middagpauze.
  Na de pauze  werd het meer open platteland  met een kleine dorpjes als Brugelette, Arbre en Maffe. We stapten in de vallei van de Oostelijke Dender. die in Ath samenvloeit met de Westelijke Dender en van dan af Dender heet. Bij Maffe waren oude steengroeven van 'Pierre bleue' of 'Petie Granit' mooie vijvers geworden. We pikten opnieuw het kanaal op en trokken Ath binnen. In La Régence op de mooie Grote Markt konden we napraten bij een lekker streekbier, een Gouyasse of een Quintine.
  Met dank aan tochtleiders Noël Aneca en Johan Van Malderen.

  27-03-2016, 12:16 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 maart 2016: GR-Donderdag Kleit: Streek-GR Uilenspiegel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn verhaal wordt eentonig: niettegenstaande de slechte weersvoorspellingen....stonden 45 GR-stappers op de afspraak voor een luswandeling op de Streek-GR Uilenspiegel. Toen we, na een korte inleiding door tochtleider Wilfried vertrokken, scheen de zon en was iedereen blij. Als snel bevonden we ons in een mooi drevenlandschap. Het water borrelde soms onder de schoenzolen: het werd meteen duidelijk dat de bodem overal oververzadigd was. Even overtrok de hemel en kregen we een kort regenvlaagje. Eerst volgden we een krinkelend pad door bos en grasland, daarna volgden de dreven elkaar op tot aan de Drongengoedhoeve. We  kwamen even dichtbij het vliegveld van Ursel en verlieten daarna het bos. We genoten van het weidse landschap met bomenrijen. We volgden  nog een bosrand en de Kraailokerkweg leidde ons in de richting van de wijk De Zwepe. We staken de weg Ursel-Eeklo over en zochten Oostwinkel op voor de middagpauze. We waren van harte welkom in Café De Kastelein waar de waardin een lekkere soep met ballen of een Ommeganck serveerde.
  Na de pauze stapten we even door Oostwinkel en vonden de geel-rode markering terug, even voor het Keigatbos: harde silexkeien uit de cuesta gaven de naam aan het bos. Een paar bosdreven verder waren we weer aan De Zwepe. Even was het op asfalt te doen: uitwijken voor auto's voor of achter ons. Daarna zochten we Maldegemveld op:veld betekent hier arme grond, ideaal voor heide. We zagen eerst een prachtig 'veld' links en dan ontdekten we rechts een heuveltje met mooi uitzicht op een ven en veld. Wat verder nog vochtige graslanden... Via Langedreef en Harinkweg kwamen we weer uit aan onze start.
  Met dank aan tochtleider Wilfried, geslaagd met onderscheiding in zijn maidentrip.

  06-03-2016, 18:49 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  24-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 21 februari 2016: Zoutleeuw - Neerheylissem: Streek-GR Hageland
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De Werst-Vlaamse GR-stappers lieten zich niet vangen door de minder fraaie weersvoorspellingen en waren op de afspraak voor een tocht door het zuidelijke en vlakkere deel van het Hageland. De startplaats in Zoutleeuw moest aangepast worden aan de kermis-en karnavaltoestanden. We verlieten de stad als snel via de Koepoort en we waren zo in open landschap. Een kasseiweg langs de Kleine Gete bracht ons tot bij het mooie kerkje van Helen maar helaas, gesloten. We stapten verder op smalle betonbaantjes uit ruilverkavelingen oude stijl. Zo kwamen we uit op een oude spoorwegbedding,  nu een betonnen fietspad. In één rechte lijn ging het, voorbij de Grote Gete, naar Drieslinter. Na een korte voormiddag was het al tijd voor de picknick in Petit Paris. De lange tochters en de individuelen vulden de gelagzaal beneden. Wij van de korte tocht mochten naar boven in de gezellige Chambres d'Amis.
  Na de middag zochten we opnieuw de Grote Gete op. We stapten op de Getedijk. In de Valleiweg ontdekten we een prachtige rij Zwarte Abelen. Wat verder ging het linksaf op het Alvermannenpad tot aan de Kapel Onbevlekte Ontvangenis. Dan ging het naar de rand van het Walsbergenbos.  Een viertal keren zagen we reeën de vlucht nemen: altijd een leuke waarneming. De Negenbunderweg leidde naar en voorbij,de Kapellekensboom. We staken de drukke weg Tienen-Sint-Truiden over op zoek naar de Konings(water)molen van Eliksem. Vandaar naar Ezemaal is het maar een GRote stap. In de Broekstraat (what's in a name!) sloegen we rechtsaf langs de Gete. In het begin was het nog vrij leuk stappen maar toen werd het drassiger... We stapten uiteindelijk onder een grote spoorwegberm en bereikten de Sint-Jobskapel op de grens tussen Vlaams-en Waals-Brabant. Enkele kerkwegels verder kwamen we uit in het centrum van Neerheylissem of Hélécine. Ons eindcafé Le Saint Sulpice lag naast de romaanse kerk Sint-Sulpitius uit de 12de eeuw. Er werd druk nagepraat bij een Orval of een Achouffe. Het leven kan mooi zijn.

  24-02-2016, 12:38 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  12-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 januari 2016: Winterweekend Walcheren: Dag 2: Zondag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na het ontbijt wordt alle bagage al in de auto's gestopt en start de wandeling op de parking achter het kasteel. De zon schijnt: iedereen welgemutst. Al snel stappen we van het ene smalle paadje op het andere: tussen akker of weiland en sloot. En geen zwerfvuil!!!! En geen lintbebouwing: we genieten van de ongeschonden open ruimte. Zeeland op zijn best. We lopen in een boog rond Aagtekerke en zijn molen. De Ketellappersweg brengt ons naar een mooie kreek: de Rapenburgsche Sprink. We blijven te noorden van Boudewijnskerke en volgen nu de Westkapelsche Kreek. We stappen door het Wasschappelse Bos en naderen het centrum van Westkapelle. Aan het einde van de Zuidstraat, aan de voet van de Zeedijk, ligt het Toerismekantoor-Museum 'Westkapelle 1944-2009' waar we welkom zijn voor de picknick.
  Na de middagpauze klimmen we op de dijk tot bij de Amerikaanse tank uit WO II. We verlaten de zeedijk na 1 km  en dalen af landinwaarts. Door een kijkwand zien we plassen en watervogels: een paradijs voor vogelspotters. De laatste paadjes in de polder komen er aan. We gaan met trappen opnieuw op de dijk en lopen even op dezelfde hoogte. Daarna klimmen we naar een van de hoogste duinen, Hooge Hil. We slaan rechtsaf bij een vrouw op de bank.  We stappen nu door het private landgoed Hoogduin en komen zo bij de cafetaria van het Museum bij het Kasteel Westhove: einde van de tweede wandeling. Bij een biertje, koffie of thee (BOB of geen BOB) kunnen we nog even napraten over het meer dan geslaagde wandelweekend.
  Dankjewel  Johan en Marleen voor de prima voorbereiding.

  12-01-2016, 21:24 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 januari 2016: Winterweekend Walcheren: Dag 1: Zaterdag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 44 GR-stappers tekenden present voor het West-Vlaamse Winterweekend in Walcheren. Onze pleisterplaats is het mooi gerenoveerde kasteel Westhove: een Stayokay-Jeugdherberg. De meesten waren al de vrijdagavond toegekomen zodat het na het avondeten  gezellig keuvelen werd.  Na een stevig ontbijt en het klaarmaken van het lunchpakket  was het tijd voor de groepsfoto en om 9.30 u stipt  waren we vertrokken. We waren zo in De Manteling: een kustbos als windscherm om duinverstuiving tegen te gaan. De voorjaarsflora is er vroeg bij dit jaar: narcis en sleutelbloem in bloei. Dan stapten we door een natuurgebied naar Oostkapelle. Voorbij het Domein Green White was het pad omgeploegd: zo maakten we kennis met de echte polderklei. Heerlijk onverharde paden van het Wandelnetwerk Walcheren leiden ons naar Uitspanning Oranjezon voor de picknick.
  We stapten nu op de Noorddijk aan de rand van een prachtig gebied van het Zeeuwse Landschap: herten en paarden zorgden voor de verrassing. We stapten door Vrouwenpolder en zochten het Veerse Meer op. Aan de oever  van het meer en beschut door een mooi struweel toosten we op het Nieuwe Jaar 2016. Wat verder de trap op naar de Veerse Gatdam: in 1961 veranderde deze dam het Veerse Gat in Veerse Meer. Via de Vroonweg bereikten we het strand aan de Noordzee. 6 km op strand, tegen wind in, dat kruipt in de benen. Ter hoogte van Oostkapelle verlieten we het strand en trokken weer De Manteling in. Een dreef met kunstige beuken kon iedereen bekoren. Zo kwamen we in de buurt van ons kasteel en was de kring gesloten.
  Onze tochtleiders Johan en Marleen Van Malderen-Deprins kregen alle lof toegezwaaid: het was een pracht van een wandeling!

  12-01-2016, 18:49 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 januari 2016: Eerste GR-Donderdagtocht van het jaar: Les Hemmes d'Oye
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De weersvoorspellingen voor 7 januari waren al een paar dagen duidelijk: regen!! En het was van dat. Om 9 uur mocht Tochtleider Jaak Perneel toch 22 moedige GR-stappers verwelkomen in Les Hemmes d'Oye, het zeegehucht van Oye-Plage. We vertrokken meteen langs het strand dat vol lag met aangespoelde bananen, ontsnapt uit een container. Meteen vielen ook al de 'gecamoufleerde' loerhutten op en de ontelbare plastic lokeenden. Loerjacht is voor mij de lafste vorm van jacht. We volgden de kust tot tegen het Natuurgebied Le Platier d'Oye. We keerden dan eerst wat richting binnenland en zochten de imposante Ferme de Terre Neuve op. Daarna doken we de struweelbosjes in: opletten voor uitstekende wortels. Duindoorn heeft zich getooid met opvallende oranje bessen. Zo kwamen we weer aan onze startparking. We reden dan door naar Les Hemmes de Marck voor de middagpauze. We waren welkom in Au Colvert of "In de Wilde Eend" waar de waardin gezorgd had voor een warme ajuinsoep.
  Na de  boterhammetjes stapten we naar de ingang van het natuurgebied Fort Vert. Het was er op bepaalde plaatse vrij zompig. Daarna zochten we de Dunes du Fort Vert op: een gebied van 100 ha met grassige duinen. Het was er heerlijk stappen tussen de vele plassen. Gelukkig wist de tochtleider de bruggetjes liggen zoniet...geraakte je niet aan de overkant. De vele loerhutten heb ik niet meer geteld. Het strand was ondertussen breder geworden: laag water. Het water van de zee ging over in het lichtblauw van de lucht: de hemel op aarde! We kwamen opnieuw in Les Hemmes de Marck en trokken voor een pint  (het was de sluitingsnamiddag van Au Colvert) om bij te praten naar Oye-Plage. Met dank aan Jaak Perneel voor de ontdekking van dit unieke wandelgebied.

  12-01-2016, 07:42 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  14-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 13 december 2015: Asse-ter-Heide - Gaasbeek: Streek-GR Groene Gordel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 65 stappers tekenden present voor de laatste tocht van het 34ste wandeljaar van GR West-Vlaanderen. Dit was onze tweede tocht op de Streek-GR Groene Gordel in het hartje van het Pajottenland. Na de koffie in  café "3 voor 1 frank" gingen we op stap in in Asse-ter-Heide: er viel een fijne motregen.  We verlieten de hoofdweg en waren meteen in de boerenbuiten. Langs onverharde weggetjes kwamen we in Asbeek. We klommen voorbij een stukje vlonderpad de helling op, bleven een tijd op een plateau en zochten de Edingsesteenweg op. We daalden af naar de IJzenbeek: bij wijlen was het pad vrij modderig, we klommen op een zandweg en ontdekten links in een bosje  het Kasteel Nieuwermolen. We weken uit naar rechts om over de E40 te geraken. Wat verder leidde Voetweg 25 ons richting Ternat. We stapten onder de spoorweg en kwamen uit bij de mooie Sint-Gertrudiskerk. We moesten nog onder een hoog viaduct van de spoorlijn Brussel-Gent. Nog een paar bosrestjes en we kwamen uit on Wambeek waar we welkom waren in de gezellige voetbalkantine voor de middagpauze.
  Na de boterhammetjes trokken we door het centrum van Wambeek, het geboortedorp van dichter Pol de Mont (1857-1931). Een lange licht klimmende weg bracht ons naar de rand van een bos en enkele smalle paadjes verder staken we drukke Ninoofsesteenweg over. Nu volgde een heel mooi parcours: stilte en rust, golvend landschap helling op en af. Zo kwamen we in de buurt van Tomberg. Vanaf hier liep de geel-rode Streek-GR samen met de wit-rode GR 512. We zagen al snel de toren van de Sint-Martenskerk in Sint-Martens-Lennik en van de Sint-Kwintenskerk in uiteraard Sint-Kwintens-Lennik. De markt kwam ons bekend voor van een vroegere GR-tocht. We poseerden  fier bij Prins, de Trots van Brabant. De korte tocht  was hier ten einde: de bus voerde ons naar Gaasbeek. De lange tocht trok nog door via Vijversele naar het centrum van Gaasbeek.  We waren welkom In den Pajot voor een geuze van Boon of een ander lekker drankje. Het bezoek aan het Kasteel van Gaasbeek is voor volgend jaar.

  14-12-2015, 16:55 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  04-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 december 2015: GR-Donderdagtocht Sint-Denijs: GR 5A Zuid
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In 2000 publiceerde Paul Maes "Langs Trage Wegen" met een studie over ons (trage) wegennet én met 10 tochten. Tocht nummer 4 heette "Kerk- en Buurtwegelpad in Sint-Denijs". Uit de inleiding op die tocht: "De 'blauwe schorren van St.-Denijs. De streek tussen Leie en Schelde, van Aalbeke over Bellegem tot St.-Denijs bezit een voor Vlaanderen uniek net van kerk- en veldwegels, hier soms nog messewegels genoemd. Ze overleefden vooral omdat ze al in de 19de eeuw betegeld werden met de zogenaamde blauwe schorren. Deze blauwe tegels kwamen uit de steengroeven van het Doornikse. In de jaren 1950 werden de meeste blauwe schorren vervangen door betontegels van zo een halve meter breed.... Met dit boek stond Paul Maes mee aan de wieg van vzw Trage Wegen.
  Klokslag 10 uur begon tochtleider Geert Dujardin aan zijn inleiding en vertelde hij,het verloop van de dagtocht. We vertrokken meteen op zo een kerkwegel. Verschillende van die wegels brachten ons in de Kaveiestraat: hier waren we definititief in de open ruimte. We staken de Kooigemsestraat over en zochten het Grandvalbos op. De bosrand was bij momenten vrij drassig. Idem voor de oever van de Zandbeek. Zo kwamen we in de Tontestraat. We passeerden aan het Goed ter Walle, volop in restauratie. We sloegen rechtsaf richting Geitenberg. Een mooie lange dreef leidde naar Trektelpost voor Vogelaars op 52 m vanwaar we hele streek zagen. De kerkwegels bleven mekaar opvolgen, eerste in de buurt van Bellegembos, dan langs Oud Hof Belle om tenslotte met het Kromwegelke de bebouwde kom van Bellegem te bereiken. Boven op de heuvel, 61 m domineert de toren van de Brouwerij Omer Vande Ghinste, een moderne kapel als het ware. Middagpauze in een café op de platse van Bellegem: het lekkere Omerbier vloeide er rijkelijk.
  Na de boterhammetjes stapten we met de GR 5A Zuid tussen het Argendaalbos en het Bellegembos. We staken de Doornikserijksweg over en volgden de Beerbosstraat op de  kam tot een eind voorbij de Molen Ter Klare. We daalden af naar het Mortagnebos (13 ha). het bos werd door het Kortrijkse OCMW aangeplant in 1972. Twee kerkwegels leidden ons naar de Vinkestraat met kapel. Met de laatste kerkwegels kwamen we weer in het centrum van Sint-Denijs, pal op de kerk. De kring was gesloten. We konden napraten bij een lekkere Omer in het gezellige cultuurhuis-bistro-café De Vrijheid.
  We genoten van een schitterend lenteweer in het prachtige landschap van het interfluvium Schelde-Leie met dank aan de tochtleider Geert voor de goede voorbereiding en leiding.

  04-12-2015, 18:07 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  30-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's 22 november 2015
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk lukt het nu om de foto's openbaar te delen.

  30-11-2015, 15:55 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  26-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen om de foto's te delen: GR-tocht 22 november 2015
  Als ik de foto's heb opgeladen en ze wil delen, krijg ik de mededeling dat ik de toelating moet vragen aan de albumeigenaar.... Ik snap Google+ niet meer. Vandaar dat de link met de bijgevoegde foto niet werkt. Jammer.

  26-11-2015, 17:08 geschreven door Piet Hardeman  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Archief per week
 • 21/03-27/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 14/12-20/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Laatste commentaren
 • Een goede middag (Patricia)
      op Zondag 21 februari 2016: Zoutleeuw - Neerheylissem: Streek-GR Hageland
 • Oorlogsverleden (Ambigirl)
      op 4 juni 2015: GR-Donderdagtocht Notre Dame de Lorette: GR 127
 • Goed gedaan hoor (perry van empel)
      op 8 februari 2015: Diest-Zoutleeuw: Streek-GR Hageland
 • donderdagtocht Menen (Luc en Monica)
      op 2 oktober 2014: GR-Donderdagtocht in Menen
 • Villers-la-Ville (Annemie Vercruysse)
      op Zondag 19 oktober 2014: GR-Bustocht Ardenelle-Gentinnes-Lasne: GR 126

 • Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!