Inhoud blog
 • Vlaanderen Feest
 • Merel Sypré schrijft stukje voor Junior Journalist wedstrijd
 • Excelsior Beernem wint de Wisselbeker Amateursport
 • Carnaval in Groot-Beernem
 • Programma Mirte in februari
  Zoeken in blog

  Groot-Beernem

  28-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protestactie voor Ter Bunen in Oostveld
  Voor tekst protestactie zie : http://beernem.skynetblogs.be

  28-01-2011 om 18:04 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma Mirte in januari 2011
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  22-12-2010 om 18:14 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening van het nieuw sportcomplex Overleie in Sint-Joris
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Verslag op http://beernem.skynetblogs.be


  Tijdens de opening van het nieuwe sportcomplex Overleie, waar voetbalclub FC Sint-Joris Sportief een onderkomen heeft gevonden, hield ook schepen van sport Jos Sypré een opmerkelijke speech. Hieronder geven we integraal zijn toespraak mee :

  "Zij die beweren dat dromen bedrog zijn, krijgen vandaag ongelijk.

  Zij die beweren dat dromen bedrog zijn, krijgen vandaag ongelijk..was de openingszin van de inhuldigingsspeech die voorzitter Freddy De Meyere donderdagnamiddag 19 augustus omstreeks 16u. bij mij thuis kwam voorlezen.

  Zijn laatste speech, terwijl hij helemaal niet graag in de belangstelling stond, terwijl hij veel liever de kelk van het woord nemen aan zich liet voorbijgaan.

  Evenwel straalde Freddy als een gieter, was hij terecht fier op zijn vereniging waar hij zich letterlijk als een onderdeel van zag, was hij fier op het nauwelijks 24u. later in te huldigen Overleie-sportpark.

  Graag overhandig ik Freddy’s laatste woordje terug aan de vereniging, om als ere-herinnering op te nemen in de schitterende geschiedenis van al 65 jaar voetbalplezier in St.-Joris.

   

  Beste genodigden,

  De burgemeester verwoordde tijdens z’n woordje het vele water dat reeds door het kanaal stroomde om tot waarvoor we hier vandaag aanwezig zijn te komen èn laat nu precies dat kanaal zijn voorgeschiedenis hebben bij de realisatie van dit nieuwe sportpark ‘Overleie’, genoemd naar de nabijgelegen Overleiestraat.

  Het kanaal Gent-Brugge behoort tot de oudste scheepvaartwegen van ons land en werd reeds in de middeleeuwen gegraven.

  Een verhaal van strijd en regionale rivaliteit, wat uiteindelijk resulteerde in de Slag tussen de Bruggelingen en Gentenaren op het Beverhoutsveld.

  De beide burgemeesters van Brugge en Gent halen die herinnering trouwens nog graag boven bij voetbaltreffens tussen de beide provinciehoofdsteden.

   

  Een  rivaliteitssfeer die menige bezoekende voetbalploegen in ’t Galgeveld mochten ervaren toen ze tegen de Lattenklievers het veld opstapten.

  De basis van al dat unieke, van de warmte van de Lattenklievers wordt vertolkt door al wie rood-wit St.-Joris ademt: het bestuur, de trainers, afgevaardigden, verzorgers, spelers, ouders, medewerkers, supporters en sponsors.

  Proficiat met jullie mooie werking en al 65 jaar bestaan!

   

  Als gemeentebestuur zijn we verheugd over 4 goed uitgebouwde voetbalverenigingen te beschikken die allen aantreden in de Belgische voetbalbond: Cercle Oedelem, Hogerop Oostveld, KSC Beernem en St.-Joris Sportief…ook huisvesten we in Beernem een aantal recreatieve voetbalploegen met een hoog competitiegehalte.

  Vanuit het gemeentelijk sportbeleidsplan en de daaraan gekoppelde subsidies worden accenten gelegd naar een kwaliteitsvolle uitbouw van de verenigingen met een bijzondere aandacht voor jeugdsport.

   

  Met eerlijke wedstrijdpremieprijzen roeit St.-Joris Sportief misschien in tegen vele de beloningssystemen van veel voetbalverenigingen. Maar ik ben echter ervan overtuigd dat naar de toekomst toe verenigingen zullen dienen te volgen, om zo het provinciaal voetbal te kunnen blijven garanderen.

  Het mooie van het verhaal hier is dat op zondagnamiddag een groot merendeel van de spelers op het veld onder de eigen kerktoren woont, wat dan weer een zegen is voor de vele en tevens nog steeds fanatieke supporters..

   Ik wens St.-Joris Sportief dan ook iedere speeldag met zweet doordrenkte rood-witte  t-shirts toe om op die manier al vlug terug in 3e provinciale met alle Beernemse clubs te kunnen strijden voor o.a de titel van “de ploeg van ’t stad”.

   

  Het concrete bouwdossier hier ideaal gelegen aan de Overleiestraat is gestart met een grote financiële inbreng van KFC St.-Joris.

  Hun betrokkenheid en feedback bij de eerste ontwerpplannen met een expertise die ze opdeden bij o.a een bezoek aan de accommodatie van Hogerop Oostveld en de vele andere verenigingen waar ze wekelijks komen heeft ons geen windeieren gelegd.

   

  Studiebureau Philippe Lobelle uit Brugge maakte het mooie ontwerp voor de aanleg van het sportpark Overleie.

  Door de aanleg van de twee sportvelden en een minimale invulling van verharding en inplanting van het gebouw, wordt aan het landelijk karakter van de site, het groene agrarische niet veel gewijzigd.

  Naar toegankelijkheid van het sportpark is het belangrijk dat de inwoners van St.-Joris de accommodatie veilig kunnen bereiken, daarom betrachten we een verkeersveilige ontsluiting door de aansluiting op twee nieuw te realiseren fietsverbindingen.

  Meer bepaald het vrijliggend fietspad langs de St.-Jorisstraat dat vanaf het Beernemse industriepark doorgetrokken wordt tot in Knesselare.

  Alsook een nieuw te realiseren vrijliggend fietspad langs de Overleiestraat dat vanaf café De Brug langs en aan de kant van het kanaal aangelegd wordt.

  De beide fietspaden worden op elkaar aangesloten met een beveiligde oversteek hier in de Overleiestraat.

   

  Het bouwen van de kleedkamers en cafetaria werd uitgevoerd door de gebroeders Maenhout uit Beernem.

  Het gebouw is zoals u kan zien ingepland centraal aan de middenlijn en met zicht over de beide voetbalterreinen, wat een optimale kijk vanuit de kantine geeft.

  Het gebouw heeft een eenvoudige hedendaagse vormgeving, bevat een gelijkvloers met één verdiep, wat een noodzaak is om en gebouw en toegangsweg en parkeergelegenheid te combineren.

  Aandacht is er besteed aan energiebesparende maatregelen door het voorzien van hoge isolatienormen, van zuinige warm water en warmte-installaties, van ventilatie door warmterecuperatie, energiezuinige verlichting en hergebruik van regenwater voor toiletten en wasmachines.

   

  De aanleg van de voetbalterreinen is uitgevoerd door Frans Maes nv uit Lendelede.

  De aanleg van de parking gebeurde door de BVBA Donck uit Roeselare.

   

  Van harte dank daarvoor en in het bijzonder ook een dankwoord aan de gemeentelijke diensten, waaronder vooral de technische dienst en sportdienst voor het gedreven ondersteunen en mee uitwerken van het dossier.

   

  Beste sportvrienden, straks kunt u zelf oordelen over het sportpark Overleie tijdens de rondleiding die verzorgd wordt door leden van het voetbalbestuur.

   

  Het gemeentebestuur biedt u daarna een receptie aan, waar we samen het glas kunnen heffen maar nu speel ik -om het in voetbaltermen uit te drukken- de bal door naar de kersverse voorzitter van KFC St.-Joris Sportief, Urbain Vanhaecke die voor de gelegenheid z’n werkplunje als duivel-doe-het-al uitgetrokken heeft. Urbain sedert kort ook lid van het provinciaal comité van de Belgische Voetbalbond heeft sedert dat hij op pensioen is letterlijk nog niet stilgezeten en trad gedurende de bouwwerken op als gouden verbindingsschakel tussen het gemeentebestuur, het studiebureau èn al wie hier ook maar één steen verlegd heeft.

   

  Ik dank u!"

   

  Jos Sypré – Schepen van Sport Beernem

  18-12-2010 om 18:55 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zande opent haar sporthal
  Tekst zie : http://beernem.skynetblogs.be


  15-12-2010 om 11:09 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek Theaterproject tussen Mariawende en De Bevertjes
  De tekst is terug te vinden op http://beernem.skynetblogs.be

  11-12-2010 om 22:18 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Ceciliafeest voor Kon. Harmonie Sint-Cecilia Beernem
  Op http://beernem.skynetblogs.be krijgt de lezer een uitgebreid verslag van het Sint-Ceciliafeest van de Beernemse harmonie. Hieronder nog wat aanvullingen :

  Zijn in 2010 gestopt met een bestuursfunctie :
   - Simon Engelrelst : bestuurslid sinds 1968
   - Georges Meire : bestuurslid sinds 2005
   - Christine Lambert : bestuurslid sinds 2005
   - Wilfried Degraeve : bestuurslid sinds 1991
   - Kristof Degraeve :  bestuurslid sinds 2010

  Worden ere-bestuurslid :
   - Eddy Depré :        25 jaar voorzitter
                                  ere-voorzitter + zilveren trofee van verdienste
   - Simon Engelrelst : 40 jaar secretaris
                                  ere-secretaris + gouden trofee van verdienste

  Decoraties :
   - Davy De Smet :       15 jaar muzikant
   - Stefaan Neyrinck :   35 jaar muzikant
   - Franklin Marote :     45 jaar muzikant
   - Simon Engelrelst :     60 jaar muzikant
   - Camiel Marote :       65 jaar muzikant
   - Charles Degroote :   Trouw muzikant sinds 1936  De gedecoreerden en afscheidnemenden met dirigent Davy De Smet, pastoor Eddy Van Maele, secretaris Thomas Dhondt en voorzitter Patricia Waerniers

  Blijde geboortes bij de harmonie
  Griet Vromant met zoon EWAN en grootvader Luc Vromant
  Ine Vromant met dochter FREYA en grootvader Luc Vromant
  Edward Depré met zoon FELIX en grootvader Eddy Depré
  Liselot Van der Haegen met dochter NOA en grootvader Rudy Van der Haegen  Jeugd-Samenspel met dirigent Koen Knockaert

  28-11-2010 om 00:00 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortebos aangepland
  Enkele foto's van het gebeuren. Voor het verslag zie : http://beernem.skynetblogs.be  24-11-2010 om 10:18 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuraad gaat op energiejacht

  Dit jaar organiseert Bond Beter Leefmilieu, ism vzw Dialoog, Infrax en de provincie West-Vlaanderen, een heuse energiejacht.

  De energiejacht is de opvolger van de campagne 'klimaatwijken'. Deze nieuwe energiecampagne wil duizenden gezinnen ertoe aanzetten op jacht te gaan naar de energievreters in hun huis.Er wordt daarbij gejaagd op zowel groot wild (een niet-geïsoleerd dak, een verouderde verwarmingsketel,...) als klein wild (energievretende lampen, te hoge stand thermostaat,...). 
  Iedereen kan zich vanaf nu registreren op de website
  www.energiejacht.be. De campagne loopt van 1 december 2010 tot 31 maart 2011. Ook na die datum kan iedereen nog terecht op de website om zijn gebruik te monitoren of voor informatie of tips.

  De milieuraad van Beernem wil alvast het goede voorbeeld geven door met zoveel mogelijk leden deel te nemen, en hoopt dat vele inwoners dit ook zullen doen.

  13-11-2010 om 14:20 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intergemeentelijke samenwerking woonwinkel

  Op 21 september 2007 heeft de Vlaamse regering een besluit goedgekeurd, tot subsidiëring van projecten ter ondersteuning van het lokaal woonbeleid. Met deze subsidie wil de Vlaamse regering de gemeenten stimuleren, begeleiden en ondersteunen om de taak als regisseur van het lokaal woonbeleid op actieve wijze op te nemen, samen met alle publiek en lokale woonactoren.

   

  De totale Vlaamse subsidie bedraagt 62,5% van de personeelskosten voor 3 jaar en is 2x verlengbaar met eenzelfde periode (totaal: max. 9jaar).

  De Provinciale subsidie is maximaal 50% van de projectkosten met een maximum van €150.000 over 3 jaar.

   

  Hierdoor is het initiatief ontstaan van de gebiedswerking Brugge-Oostkust van de provincie West-Vlaanderen, de gemeenten Beernem, Damme, Oostkamp en Zedelgem en de OCMW’s van de genoemde gemeenten, om samen te werken en een project tot intergemeentelijke samenwerking wonen op te maken met het oog op de subsidiëring van de Vlaamse overheid en van het provinciebestuur.

   

  Dit project is gericht op de verbetering van de lokale dienstverlening inzake wonen, zodat een antwoord kan geboden worden op de uitdagingen waarvoor de lokale besturen staan, op het vlak van het ontwikkelen van een woonbeleid.  In zitting van 27 april 2010 heeft de gemeenteraad haar principiële goedkeuring gegeven aan de oprichtingsakte en  aan het subsidiedossier.

   

  Op 15/10/2010 werd bij ministerieel besluit het subsidiedossier goedgekeurd .   De toegekende subsidie bedraagt  max. €400.490,00.   Dit is een subsidie berekend voor 4,5 voltijdse eenheden gedurende 3 jaar.    

  De beherende gemeente  voor het project Woonwinkel  is Zedelgem . 

  Het aandeel van Beernem bedraagt  25 % .  

   

  Het doel   van de woonwinkel is  samenwerken op vlak van wonen nl.
  § het  ontwikkelen van een (inter)gemeentelijke beleidsvisie op vlak van wonen
  § het  organiseren van lokaal woonoverleg
  § de  uitbouw van klantgerichte dienstverlening aan de burger
  §het  verbeteren van de kwaliteit van het woonpatrimonium/woonomgeving

   

  De voorziene  startdatum  van de woonwinkel is  1 april 2011.

  13-11-2010 om 14:19 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking Wapenstilstand in Groot-Beernem


   

  Videoclip van de plechtigheid, druk hieronder :


  12-11-2010 om 22:53 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste spadesteek keukencomplex MPIGO De Bevertjes
  Infrastructuur

  Bij MPIGO De Bevertjes werd symbolisch een eerste spadesteek in de grond gestoken voor de bouw van een nieuw keukencomplex.
  Aan de volledige infrastructuur hangt een prijskaartje van zo’n 530.000 euro. “Dit project is mogelijk dank zij de tussenkomst van de centrale diensten van Scholengroep 25 -  Brugge – Oostkust van het Gemeenschapsonderwijs”, legt directeur Alain Volders uit. “Vanaf het schooljaar 2011-2012 zullen wij gebruik kunnen maken van deze nieuwe infrastructuur. Het zal ongetwijfeld een meerwaarde bieden aan onze school, dat nu al van een professionele hoogstaandheid kan genieten. We zien dan ook met heel veel belangstelling uit naar de inhuldiging van het gebouw”, aldus de directeur.

      TERUG : http://beernem.skynetblogs.be


  10-11-2010 om 10:35 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma November in Di Coylde

  VRIJDAG 12 NOVEMBER -   WINE & DINE – 19.30 uur
  Wijnleverancier “FIJNE WIJNEN” stelt u telkens 2 wijnen voor per gerecht , een exclusief aperitief en een wijn bij het dessert.
  U kan deelnemen met een 3 of 4 gangen menu,
  Prijs 3 gangen (u proeft 5 wijnen) : 60 € , 4 gangen ( u proeft 7 wijnen) 70 €

   

  ZONDAG 21 NOVEMBER – APERITIEFCONCERT – 11.00 uur
  Hannelore Devaere, 
  tripelharp & Philippe Malfeyt, barokluit, aartsluit
  werk van J.B. Hagen, F. Corbetta, A. Vivaldi, W.J. Lauffensteiner
  Ingang concert en aperitief 10 €, lunch 53 € met wijn, 43 € zonder wijn.

   

  ZONDAG 28 NOVEMBER – VERNISSAGE

   KERAMIEKTENTOONSTELLING  ---  MARIA COCQUYT
  SCHILDERIJENTENTOONSTELLING ---  JEF VEREECKEN

  about me | Keramiste Maria COCQUYTIn 1995 begon Maria Cocquyt haar professionele carrière als keramist.
  In 1996 werd ze geselecteerd door Design Vlaanderen, in 1997 in Komatsu Japan waar het werk werd aangekocht en in 2000 in Faenza Italië.
  Daarop volgden vele selecties en prijzen in binnen- en buitenland, o.a. voor haar ontwerp van de potskulptuur “Archeology”.  www.mariacocquyt.be

   

   

  Picture 099

  Geboren te Sleidinge op 21/03/1948 genoot Jef Vereecke (Jev) een opleiding aan de Kunstdrukschool O.L.Vrouw (afd. St. Lucas) – grafische kunsten.

  In 1970 richtte hij de zeefdrukkerij Jev Screen op.

  Zelf zegt hij : “Na 30 jaar met kleur te hebben omgegaan, ben ik nu als autodidact geëvolueerd van realistisch naar abstract werk. Ik wil vooral in kleur en compositie mijn eigenheid vinden, sfeer scheppen en de toeschouwer de vrijheid laten mijn werk aan te vullen …”   www.jev.be

   

  Inleiding tentoonstelling om 11 uur; gevolgd door receptie om 12.00 uur en indien
  gewenst  aansluitend 3 gangen lunch met koffie.
  Lunch 43 € of 53 € met passende wijnen


  KERST & NIEUW

  Stilaan komen ook de eindejaarsfeesten nader, traditiegetrouw zullen wij open zijn op Kerstavond en Kerstdag. Graag vernemen wij of u eventueel ook interesse hebt om ZATERDAG MIDDAG 1 JANUARI en/of ZONDAGMIDDAG 2 JANUARI  bij ons door te brengen . Laat u ons iets weten indien interesse .


  Culinaire groeten van het voltallige team

  Ps: Deze prachtige old-timer is niet van mij maar behoort toe aan een gewaardeerde gast, met dank voor de foto.


  Reserveren doet u best op het telefoonnummer 050/78.18.18 of per mail via info@dicoylde.be

  Landgoed-restaurant di Coylde–Sint-Jorisstraat 82 8730 Beernem –Tel : 050/78.18.18 - www.dicoylde.be

  04-11-2010 om 18:15 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderdompeling in vreemde culturen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In OC De Kleine Beer werd op zaterdag 30 oktober een Mondiale Dag georganiseerd, waar heel wat Beernemnaren op afkwamen. Naast de sportieve gebeurtenissen zoals skeelen, fietsen en wandelen, kon men in de polyvalente zaal kennis maken met talrijke groeperingen, die bepaalde culturen voorstelden.

  Op vrijdag 29 oktober werden de derde graadsleerlingen van alle Beernemse lagere scholen in OC De Kleine Beer ontvangen voor een dagje onderdompeling in de eerste Beernemse Mondiale Dag voor scholen. Het centrale thema waren de Millenniumdoelstellingen. “Op het programma stond er een verteltheater De Wereldreiziger, waarbij Jan, als wereldreiziger op pad vertelde over zijn grote verhalen, die hij meemaakte tijdens zijn wereldreis”, aldus schepen Jos Sypré. “Daarnaast waren er een paar workshops voorzien zoals een Gelukkig 2010, waarbij men moest opgeven wat men de wereld toewenst in 2010. Via opdrachten in dit spel kwamen de leerlingen te weten wat er in de echte wereld moet gebeuren om de Millenniumdoelstellingen te halen. Bij de workshop Straffe Boerenkost moesten de leerlingen in een huis van boeren en boerinnen uit Congo, Rwanda of Burundi kruipen en werden ze geconfronteerd met de moeilijkheden die boeren dagelijks ondervinden. Het werd een leerrijke dag voor velen onder hen”, aldus Jos Sypré.

  Standjes

  Op zaterdag werden heel wat standjes vanuit vreemde culturen neergepoot, waar zowel de volwassenen als de kinderen zich engageerden om het een en ander op te steken. Tevens kon men nog een prijs winnen door zo lang mogelijk aan twee uiteinden van een jeansbroek te blijven hangen. Het record werd gezet op 3 minuten. Standjes als Haïti, Thailand en Tibet kenden veel succes. “ Het was een heel aangename dag, waarvan we intens genoten”, aldus Dennis Barbion van de werkgroep Tibet. “We hebben heel veel belangstellenden aan onze Tibetstand gehad en verkochten veel armbandjes. Met de opbrengst kunnen we toch weer negen paar schoenen kopen voor Tibetanen in Dharamsala”, legt Dennis Barbion uit.

  02-11-2010 om 13:57 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Funeraire erfgoedwandeling
  In de brochure worden de namen en de levensloop beschreven van volgende personen : Familie Vandemoere, Pieter Vanhulle, Fredericus Marichal, EH Edouardus Forge, Eugenius Roets, Karel Storme, Fam. Van Belle &Haus, Henricus Roets, Renaat Deleyn, Alfred Daveloose, Hippolyte Van Rie, Irma Van Rie, Frans Coeckelberghs, Maurice Van Belleghem, Georges Roelandt, Idesbald Van Houtryve, Jules Desmet, August Strobbe, Henri De Prest, Camiel Van Hulle, Maurits Lemahieu, Louwyck Clarebout, EH Sintobin, Richard Batselaere, Arthur Hoste, Julius Alyn, Theophile Hoste, Albericus Vandeweghe, Familie Sap & Vlerick, Familie de Vrière & Snoy, Arnold Roets, Albinus & Hilaire De Vos, Wilfried De Gersem, Willy Guidé, Armand Tanghe, Charles-Louis Wallyn, Camillus Pante, EH Omer Deceuninck, EH Joris Delaere, Augustinus Depoorter, Regina Daveloose, Walther Bruggeman, Achiel Reynaert, Charles De Jaeger, Zuster Nivarda, Raymond Lippens, Willy De Roest, Hector Dezutter, Joannes Vanhaecke, Raymond Martens, Adolf Vanrie, Gustaaf Vanhaecke, Omer Van Haecke, Renatus Claeys, Michael Lootens, Antoon De Schepper, Julia Dedecker, Achiel Dedecker, Jules De Koninck, Hilaire Strobbe, Maurice Vanhaecke, Gustave D'Hoore, Maurice Meuleman, Gillis Demeyer, pater Joris Vlaminck, Julien Vanrie, Edgard Teerlinck, Laurent Landuyt, Emiel Bultynck, Georges Verfaillie, Octaaf Vanhaecke, Laurent Vandeweghe en Gaston Depré.  01-11-2010 om 14:42 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (11 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Funeraire erfgoedwandeling
  01-11-2010 om 14:33 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorenshow
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Yves Segers

  31-10-2010 om 13:19 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorenshow
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  31-10-2010 om 13:19 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorenshow
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  31-10-2010 om 13:18 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorenshow
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een foto

  31-10-2010 om 13:12 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot succes voor Groot-Beernems Seniorenshow
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals vermeld in http://beernem.skynetblogs.be is de Seniorenshow uitgegroeid tot een groot succes.

  31-10-2010 om 13:07 geschreven door Reginald  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Beernemblog, klik op foto
  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 04/07-10/07 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!