Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Over mijzelf
Ik ben Midas, en gebruik soms ook wel de schuilnaam midde.
Ik ben een man en woon in é&)àè('"à (waar het zonnetje nooit schijnt) en mijn beroep is kweet nog nie.
Ik ben geboren op 15/05/1996 en ben nu dus 27 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: drummen, zwemmen(nie als thomas meester is xd).
games
autos
20-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRIBAL-WARS
Deze pagina gaat over tribalwars. ik speel hier ook in W2 ik noem graaf-midas, onderaan deze pagina wind je de link om je aan te melden
hier wat uitleg:

Tribal Wars is een gratis online spel; een zogenaamd browserspel. Er hoeft geen software geinstalleerd te worden. Het spel kan op iedere PC met internetaansluiting worden gespeeld.

Tribal Wars speelt zich af in de vroege middeleeuwen. Iedere speler is aanvoerder van een klein dorp dat tot roem en macht gebracht moet worden. Met behulp van de speler breidt het dorp zich uit en langzaamaan wordt het groter en groter. De bevolking groeit, de productie stijgt en de handel neemt toe.

Maar niet alleen jouw dorp groeit. In de omgeving liggen andere dorpen die ook naar macht en roem streven. Troepen worden gerecruteerd, dorpen worden verstevigd terwijl wilde bijlstrijders plunderend en brandstichtend rondgaan.

Tijdens het spel leer je andere spelers kennen met wie je je kunt aaneensluiten in een stam of die je bondgenoten of je vijanden kunnen worden.

Langzamerhand wordt jouw dorp sterker, krijg je betere manschappen en dat kleine dorpje waarmee je bent begonnen, zal spoedig andere dorpen veroveren....



Aan het begin van het spel is het belangrijk dat je jouw dorp opbouwt. Er zijn 15 gebouwen die je kunt bouwen, maar in het begin staan er maar 7 tot je beschikking. De overige gebouwen komen pas beschikbaar als je bepaalde gebouwen eerst hebt gebouwd en voldoende hebt uitgebreid.

Het bouwen/uitbreiden van een gebouw kost je grondstoffen, die de houthakkers, leemgroeve en ijzermijn automatisch produceren, ook als je offline bent. Naast grondstoffen heb je ook bewoners nodig. Die krijg je met het bouwen en uitbreiden van de boerderij. Het bouwen van een gebouw duurt aan het begin ongeveer 2 minuten per level. Later duurt het echter veel langer.


Ook bij jou in de buurt ontstaan andere dorpen. Die worden door de vele andere spelers op het internet bestuurd. Communicatie en samenwerking met deze spelers is de basis van "Tribal Wars". Sommige spelers zullen proberen je te plunderen, met anderen bouw je handelsbetrekkingen op of ze zullen je als het nodig is ondersteunen. Het is zeer belangrijk dat je snel andere spelers leert kennen en je je met hen in één stam aaneensluit. Ze zullen je helpen je te verdedigen, handel met je drijven en je veel nuttige tips geven.


De marktplaats biedt een goede mogelijkheid met andere spelers, die je nog niet hebt leren kennen, handel te drijven. Je kunt hier aanbiedingen van anderen aannemen of je eigen aanbiedingen aanprijzen. Daardoor kun je grondstoffen die je tekort komt met andere spelers ruilen tegen grondstoffen die je te veel hebt. Zeker aan het begin van het spel kan dit je kostbare tijdsbesparing opleveren!

Strijd en oorlog spelen een grote rol in "Tribalwars". Er zijn negen verschillende eenheden die allen verschillende krachten hebben. Ze worden in de kazerne, in de stal of in de werkplaats gerecruteerd en hebben daarvoor grondstoffen en tijd nodig. Gevechten vinden altijd in de dorpen plaats. De eenheden van de aanvaller meten zich met de eenheden van de verdediger. De reden voor deze aanvallen zijn: het plunderen van grondstoffen, spionage, het moedwillig kapotmaken van gebouwen en natuurlijk de overname van andere dorpen.




» Nu gratis aanmelden! «





20-02-2008 om 13:58 geschreven door midas  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs