0496/168302
    anyves73@skynet.be
    Keepertrainer : Jurgen Vandewalle

08-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kampioenenviering 10/06
    beste spelers en supporters

Het seizoen zit /zat  er al op , ware het niet dat als uitloper er nog de kampioenenviering is op vrijdagavond  20 u gemeentehuis , markt , lichtervelde voor alle spelers , afgevaardigden en supporters welkom.
    Verzamelen om 19u45 op de Markt.
    Zo , na dit evenement kunnen we lekker kijken naar een Ek'tje
    op 24/06 is er de start vergadering van het Nieuwe seizoen , er is een Trainer voor de U21 metname BART VAN PRAET , keeper en speler van de Oude reserven die de taak op zich zal nemen als nieuwe trainer U21.
    Een nieuwe uitdaging staat me te wachten bij de B kern /Beloften voor het seizoen 2016/2017 bij KFC Lichtervelde .

Bedankt voor de 2 schitterende jaren , waarin we in seizoen 1, niveau 2 ,  vice kampioen werden in een reeks  van 4x tegen elkaar met 8 ploegen , in seizoen 2 , niveau 2 , winterkampioen in een reeks van 8 en in niveau 3 vice kampioen van de 'lente ' competitie. Chapeau voor dit alles , met moed en volharding , doorzetting en wilskracht werd er keer op keer gestreden voor de overwinning en we probeerden iedere keer goed voetbal op de mat te leggen.

Tot binnenkort ,
    trainer Yves
    ps de blog zal waarschijnlijk dan afgesloten worden , tenzij Bart deze overpakt . Dus in de gaten houden nog even .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    08-06-2016, 23:09 geschreven door Trainer Yves
    Reacties (0)
    05-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training week 19
    Beste spelers ,

Volgende Dinsdag avond 10/05 is er training om  19h15  u voor U21 , Felixtowe spelers en gemotiveerde Beloften .

mvgr
    Trainer Yves

05-05-2016, 14:45 geschreven door Trainer Yves
    24-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag kfcl veldegem
    verslag :

Na een evenwichtige helft  en kansen aan weerskanten stond het  0-1 voor veldegem aan de rust  . We hadden zeker al een doelpuntje verdiend , maar de lat zat in de weg en een uitstekende bezoekende goalie.  Onze Flor stond ook pal maar moest zich gewonnen geven na een lage voorzet van de flank die goed op de slof werd genomen door een Veldegemse spits . Onze aanvallen kwamen goed tot  hun recht en splijtte bij momenten de Veldegemse verdediging open maar onze efficiëntie moet beter . Ik zag goed voetbal van beide teams met veel inzet.
    In de 2de helft speelden beiden op hun elan voort , Kfcl zoekende naar de gelijkmaker  en Veldegem op zoek naar een 2de treffer, we kwamen er dicht bij , of wij kwamen er dichter bij dan Veldegem in het eerste half uur van de 2de helft , maar het lukt niet . Het was Veldegem die  18 minuten voor tijd de  0-2  kon maken via hun sterke nummer 2 die kon schieten van net binnen de rechthoek , Flor moest even lossen en in de rebound scoorde de nummer 2. Met de nodige steun en animo stuwden de talrijk aanwezige supporters onze spelers naar voor maar de bal viel niet goed , bij hoekschop  , op vrije trappen , het verkeerde been had telkens de bal en als laatste reddingsmiddel begon Veldegem de ballen hoog weg te trappen vanachter uit dus , veel voetbal kwam er dan niet meer aan te pas . Maar goed ik kan leven met deze nederlaag en we hebben de kansen niet afgemaakt dus dit is wel sneu. We hadden meer verdiend , maar het is en blijft voetbal é en de bal moet in het doel. Een pluim trouwens voor de jonge arbiter  Bjorn Dewulf die de wedstrijd volledig onder controle had en ten gepaste tijd in greep.

We verliezen de laatste partij van het seizoen tegen een verbeterde versie van Veldegem in vergelijking met de vorige wedstrijd ,  maar consolideren onze 2de plaats in de groep . Proficiat aan iedereen voor de geleverde prestaties en goed voetbal .

Bedankt aan de talrijke supporters , collega's coaches langs de zijlijn , bestuursleden . Bedankt aan de ouders voor het verzorgen van de warme en koude hapjes na de wedstrijd en mijn eeuwige excuses omdat ik de cava vergeten was. Maar uitstel is geen afstel .

Volgende dinsdag is er training aangezien we nog een beetje in form willen blijven voor het tornooi in Uk
    hou verder de blog in de gaten ivm nieuws voor de Uk gangers en verdere trainingen

MVGR

Categorie:Matchverslagen
    24-04-2016, 10:04 geschreven door Trainer Yves
    21-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd vrijdagavond 22/04 - 19.30 h kfcl veldegem
    Volgende  14 spelers verzamelen terrein B om  18.30 u , wedstrijd   19.30 u vs Veldegem :

Flor , Aron , Klaas , Ian , Thomas , Gilles , Yaron , Kenneth , Ibe , Gerard , Jonas c , Kevin , Axel , Maarten

Mochten Achiel en Ilias (gekwetst) alsnog kunnen afkomen dan zou dat super zijn.

We spelen de laatste wedstijd in deze voorjaarscompetitie 2016  .
    Iedereen top en laat ons goed voetballen en erna is er dus een klein borrelhapje voorzien en een drankje als afsluiter van de lopende competitie.

ps : ik zal wat later komen dan  18.30 u , dus graag Koen overnemen kleedkamer  , opwarming onder leiding van  Yaron ,