Foto
    Z.V.C. GEN 2
    Lid van de Vlaamse Zaalvoetbalbond
    06-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslagen 2011 - 2012

6-7

Opdracht weeral volbracht. Zij het weeral op dezelfde manier als zoveel voorgaande matchen. De rust ingaan met 4 doelpunten verschil en dan het spel uit handen geven. Wel dient gezegd dat de Bananas uit Brussegem het niet al te nauw namen met hun gevaarlijke manier van ingrijpen. Gelukkig zijn we hier zonder blessures weggekomen.

Stilaan beginnen we ons te settelen in de top 5 van 2de provinciale. Opdracht is... naar boven kijken, en beetje bij beetje trachten in de top 3 te geraken!

6 - 6

Beste wedstrijd van het seizoen, spijtig van de 5 tegendoelpunten in de 1e helft en dat binnen de 6 minuten

Wouter

Deze wedstrijd tegen de Witekes was heel belangrijk voor het moreel van de ploeg; we wilden hier absoluut punten halen al spelend.
    Aangezien we deze jonge ploeg kennen sinds we begonnen met zaalvoetbal kenden we ook hun manier van spelen. Vier op een rij in het verdedigen en dan counteren met snelle uitbraken via de flanken.
    We begonnen dan ook aan de wedstrijd met een koekje van eigen deeg.
    Dit resulteerde in een opgaande en spannende wedstrijd.

En toch lukte het de thuisploeg om in de 9' op voorsprong te komen.
    Zonder paniek bleven we rustig en geconcentreed voort werken en dit resulteerde in de 12' tot de gelijkmaker via Jona.
    Het zag er niet zo lekker uit toen in de 22' Jona uitviel met een knie/dij blessure.

Na de rust ging de wedstrijd verder op het nivau van de eerste helft maar kwamen we toch wat meer onder druk.
    Dank zij een paar sublieme reddingen van Christophe en de inzet van allen behaalden we hier een verdiend gelijkspel.

Nu nog het geven van commentaar van spelers ( dat elk eens voor de spiege gaat staan ) op spelers achterwege laten en we kunnen verder opbouwen

Volgende match Woensdag 28/9 thuis om 22h00 tegen Rabbits Zaventem.

==========================
    Woensdag 21/09/2011
    GEN 2 - R79B Etterbeek
    Uitslag: 5 - 0 FF

Aan gezien de tegenstrever om 22h20 nog niet aanwezig was heeft de scheidsrechter de afwezigheid van R79B Etterbeek vastgesteld.
    Door de afwezigheid eindigd de wedstrijd op 5 - 0 ( forfait ).

Martin

Dramatische start want na 20'' stond het 0 - 1 en na 3' 0 - 2.
    Hierna kwamen we ook in de wedstrijd en de de 4' milderde Martin tot 1-2.
    In de 9' begon een dol kwartiertje met de 1 - 3, in de 10' 2 - 3 via Yorick, 11' 2 - 4 , 12' 3 - 4 via Yorick en in de 14' de 3 - 5 wat ook de ruststand was.
    De 2de helft begon zoals de 1ste met binnen de minuut een 3 - 6 aan ons been en 10 minuten later werd het 3 - 7.
    In de 20' kwamen we nog tot 4 - 7 maar binnen de minuut werd het 4 - 8.

Verdedigend niet goed maar onkans ( 5 à 6 keer paal of lat ) speelde ons zoals in de eerste wedstrijd lelijke parten.
    Volgende wrdstrijd nu woensdag 21/09 thuis tegen Etterbeek.

Wouter

In de eerste helft waar we de betere ploeg waren maar geconfronteerd werden met een dodelijke efficiëntie van de tegenstrever, ze scoorden aan 100% wat resulteerde in een 4-1 ruststand. Het oververdiend tegendoelpunt was er gekomen in de 14' via Glenn.

Met een blits start in de 2e helft kwamen we reeds na 2' op 4-2 via Jerre maar kregen direk weer lik op stuk en het werd 5-2.
    Met een gelijker opgaand spelbeeld kwamen we in de 12' terug tot 5-3 via Glenn. Dit was ook het moment waarop de conditionele toestand zijn tol begon te eissen en met nog 2 doelpunten in de 16' was de wedstrijd gespeeld.

Al bij al geen slechte start maar de efficiëntie en de doelwachter van de thuisploeg bepaalden uiteindelijk het resultaat.

Volgende wedstrijd: vrijdag 16/09 thuis tegen Compl Bruss A, koploper na 2 overwinningen op 2

Leuke match die ons ook aangaf waar de nog zwakke plekken zich bevinden
    Dit gelijkspel gaf ons niet echt  waar we recht op hadden.
    Verdienden de overwinning tegen de ex-ploeg van Wouter  maar met het geleverde spel kan ons hoopvol stemmen voor de competitie.

06-09-2011 om 00:00 geschreven door arnoud.walravens

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)