AGENDA GEEF BUZZE !!

Elke dinsdag (18u30) en zaterdag (13u30) snelle GEEF BUZZE rit. Vertrek in Meerdonk hoek margrietstraat thv Electrowinkel.

LIMITS EXIST ONLY IN THE MIND
Foto
Inhoud blog
 • TTC ronde : 5. Nieuwkerken 01/06/2017
 • TTC ronde : 4. Verrebroek 24/05/2017
 • TTC ronde : 3. Temse - Velle 19/05/2017
 • TTC ronde : 2. Beveren den Es 04/05/2017
 • TTC Ronde : 1. Meerdonk 27/04/2017
  Foto
  Zoeken in blog

  Wielerlinks
 • Doc.Frank De Winter
 • Bikefitting M.G.
 • WAOD
 • TTC ronde
 • Van Eyck sport
 • Polderrenners
 • V.W.F.
 • WTC ASTORIA
 • wielrennerlinks
 • het weer in Beveren
  Wielerlinks
 • GEEF BUZZE !! Anno 2017
  Meerdonk wtc Astoria
  " Every Champion was once a contender that refused to give up "
  01-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC ronde : 5. Nieuwkerken 01/06/2017
  Voor de 5e koers vd TTC ronde zakken we af naar Nieuwkerken.

  01-06-2017 om 12:08 geschreven door bo10  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC ronde : 4. Verrebroek 24/05/2017
  Knappe prestatie !

  De thuishaven voor de 4e koers was Verrebroek , ook de woonplaats van Bo.
  52 coureurs ter plaatse op een zonovergoten dag , waaronder 3 Geef Buzzers ; Mario - Gun en Bo.
  Een aangepast parcours door de werken ter plaatse waardoor en een lange laatste rechte lijn was richting aankomst van 700 mtr , op een snelle baan , met meewind .... dit beloofde!
  Voor het eerst ook premies op te rapen in de TTC ronde , nl de even rondes. Door de premies waren er constant uitvallen in deze koers, zelfs al van bij de start , 2 ploeggenoten probeerden weg te snellen mr een alert peleton reageerde. einde ronde 2 premie en een uitval van Stijn Galle die een volle ronde vooruit bleef, tijdens deze ronde ook kettingproblemen bij Gun die hierdoor de wedstrijd vervroegd staakte.
  Spijtig want nu was Bo zijn gangmaker kwijt. De volgende premie was voor een alerte Mario die aanging voor de laatste bocht en standhield tot de meet. Door het hoge tempo (39.9gem) ook deze keer weer 8 uitvallers, en zoals zoveel keren ging het ook nu weer op een massasprint aankomen.
  Laatste rechte lijn van 700 mtr met Bo als 3e uit de bocht , nog te ver om aan te gaan en dat beseften de 2 die voor Bo zaten allicht ook.
  Uit het niks sprong er iemand weg uit het peleton, Bo moest zich plooien om zijn wiel te halen maar dit lukte , ineens een gat van toch wel een 7-8mtr maar de fut was er snel uit, doordat vanop rechts oa de blauwe armada op kwam zetten moest Bo al vroeg aangaan , iets te vroeg en Verrebroekenaar Daniël Van Goethem werd perfect geepiloteerd door zijn ploeggenoot Jan Vlegels , toch een zeer knappe 2e plaats voor Bo. Mario reed , buiten zijn premie, toch nog een verdienstelijke 19e plaats bijeen... we doen het goed !!

  01-06-2017 om 12:04 geschreven door bo10  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC ronde : 3. Temse - Velle 19/05/2017
  Mooie ereplaats voor Geef Buzze !!

  Wederom een parcours met 2 viaducten per ronde , deze keer de laatste een 800 mtr voor de finish wat het toch wat spectaculair en in het verleden ook wat gevaarlijk maakte.
  60 deelnemers aanwezig waaronder 2 Geef Buzzers aan de start nl. Mario en Bo.
  Snel wedstrijdbegin was het daar in Temse Velle met veel vroege uitvallen maar niks dat stand bleef houden,
  halfweg opende de sluisdeuren zich wat het erg gevaarlijk maakte, het zicht werd zwaar belemmerd en in de bochten was het uitkijken ,
  hier en daar werden slippers gemaakt en te ver uitgeweken , mede hierdoor dat er 12 coureurs de finish niet haalden.
  Goed vooraan zitten was dus de boodschap om de kans op ongelukken zo klein mogelijk te houden.
  In de laatste ronde sprong er één iemand weg (met WOAD-verleden) die uit de greep kon blijven van het peleton dat enkel voor plaats 2 kon sprinten.
  op de laatste viaduct was het een gewoel om mee vooraan te zitten , wat onze Geef Buzzers ook wel deden.
  Laatste recht lijn van het viaduct komende, kon Mario nog versnellen waardoor hij op zich een knappe 5e plaats posteerde ,
  Bo werd verdienstelijk 15e.   01-06-2017 om 11:46 geschreven door bo10  


  05-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC ronde : 2. Beveren den Es 04/05/2017
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  2 op 2 voor GEEF BUZZE !! in de TTC ronde

  Aan de start van de 2e recreantenkoers 54 renners waaronder 2 Geef Buzze starters : Mario Bolssens en Bo.
  9 ronden van telkens 4.7 km op een snel parcours met 2 viaducten per ronde, die misschien wel eens de doorslag konden geven.
  Een snelle start waarin direct de viaduct opgesprint werd, in het eerste deel van elke ronde speelde de tegenwind, die sterk aanwezig was, serieus parten. Desalniettemin waren er wel elke ronde ontsnappingen van enkele renners die niet al te lang stand hielden, of ze waren met de juiste bijeen maar met te weinig of ze waren met genoeg maar niet de juiste. Hoe dan ook konden Mario en Bo zich goed standhouden vooraan in het peleton tijdens deze uitvallen. Tijdens de voorlaatste ronde liep het gefriemel en ongecontroleerd remmen op en was het zaak goed vooraan te zitten om hieraan te kunnen ontsnappen. Laatste ronde en laatste viaduct werd er even doorgetrokken maar zowel Mario als Bo konden zich voorin houden. Na de voorlaatste bocht, op ca. 2.2km, werd alles op een lint getrokken door een renner die meer dan zijn kans waagde, met Mario als 4e en Bo als 6e wisten onze Geef Buzzers zich daar goed te plaatsen, wie daar nog niet goed gepositioneerd zat was eraan voor de moeite, dit stuk was meewind en het tempo ging verschroeiend de hoogte in. Laatste bocht door en de 1e renner had toch een gat van 5-tal meter, renner in 2e positie deed er alles aan om dit dicht te rijden, 5e gepositioneerde had last van een haperende versnelling dus kon ingehaald worden door Bo die door Mario uit de wind gezet, naar het wiel vd 3e kon springen. Op 200 mtr sprong Bo uit het wiel waarna hij alles gaf tot de meet en stand hield! Mario eindigde nog op n verdienstelijke 12e plaats en gaat week na week in stijgende lijn!

  2e overwinning op rij voor Geef Buzze !!  de sfeer zit duidelijk goed

  Bijlagen:
  FB_IMG_1493996112031.jpg (32 KB)   
  FB_IMG_1493996148601.jpg (24.5 KB)   
  FB_IMG_1493996155852.jpg (25.7 KB)   
  FB_IMG_1493996160467.jpg (57 KB)   

  05-05-2017 om 00:00 geschreven door bo10  


  28-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC Ronde : 1. Meerdonk 27/04/2017
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Succes in eerste koers van Geef Buzze !!

  Aan de start van de recreantenkoers 3 Geef Buzze !! rijders; Mario Bolssens, Brecht en Bo.
  10 ronden van telkens 4.2km kregen ze voor de kiezen geschoteld.
  Tijdens de eerste ronden lieten 2 laatst genoemden zich opmerken, op het einde van de 1e ronde probeerde Bo weg te geraken en 1 ronde later schudde Brecht eens goed aan de boom waarin net geen 5 man weggeraakte waarin ook Bo zat.
  Een ronde later was er wel een ontsnapping die weggeraakte met 4 man die enkele ronden stand hield.
  Mario hield zich bij dit alles ook op de voorste rij.
  Pech voor Bo op het einde van ronde 5, na aanrijding achteraan remblok vast tegen wiel waardoor hij even tijdelijk moest afstappen,
  na een volle ronde achtervolging, kon hij toch aansluiten maar hierdoor waren de beste pijlen reeds verschoten.
  Er waren nog enkele uitvallen vooraan in het peleton maar het was duidelijk dat niemand meer ging ontsnappen uit het peleton.
  Naar het einde van de koers toe schoof Mario, elke ronde geleidelijk enkele plaatsen op, naar voor toe.
  Voor de laatste bocht was het een gefriemel om zich goed te positioneren, Brecht sneed zijn bocht perfect aan vooraan in het peleton.
  Na het wiel voor hem zonder veel moeite in te halen sprong hij weg met enkele meters voorsprong voor de rest, het peleton moest zich in gang trekken om er een lange spurt van te maken. Brecht schakelde nog bij en dat was de genadeslag voor de concurrentie , Brecht hield het aanstormende peleton af met het kleinste verschil op de meet.
  Een schitterende overwinning waarmee Geef Buzze !! duidelijk op de kaart werd gezet.Proficiat BRECHT met je verdiende overwinning!! 

  28-04-2017 om 00:00 geschreven door bo10  


  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W16 : klaarstomen voor het nieuwe seizoen
  Nadat enkele van onze leden zich al van hun sterkste kant lieten zien in de Ronde van Vlaanderen (Mario Baardemaecker & Dirk VDW) voor wielertoeristen, was het bij Luik-Bastenaken-Luik weer van dat. Ook deze rit werd met succes afgerond door alweer Mario Ba. met Wim vd Veken als metgezel. 
  Proficiat met de glansprestatie beren !!

  Eerder deze week werd er dinsdag snel rondgedraaid door oa. Gun & Brecht aan gem. 36/u (minder volk dan anders door ongunstige shiften en voorbereiding LBL). Woensdag was er de rit van Astoria zelf die ook weer goed aangevuld was met Geef Buzze- leden die zich van hun sterkste kant lieten zien. 
  Donderdag waren wederom Brecht, Gun en ook Bo vd partij om aan te sluiten bij de Maes-groep, deze snijden al af aan Paal en net voorbij Emmadorp
  richting de dijk van Doel. Voor ons was dit echter geen optie (wegens te kort) en met 3 namen we de lus naar Ouden Doel, het tempo ging gestaag de hoogte in en de voorraadtank zakte al aardig. Met de wind vol op kop richting finishmeet, was het Gun die zich tactisch liet uitzakken en beide temporijders verschalkte met een gemeten jump richting meet. 
  Komend w-end liggen er terug ritten in het verschiet (zaterdagmiddag en zondagmorgend). 

  Dinsdag as. zal het losrijden zijn bij de Geef Buzze rit wegens mogelijk 5 starters in de ttc koers van donderdag.


  22-04-2017 om 15:54 geschreven door bo10  


  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koers is van ons !

  Geef Buzze !! rijd op :  dinsdag     18u30

                                          zaterdag    13u30

  ook met wtc astoria op : woensdag   18u

                                          zondag       09u     (vanaf mei 08u30)

  20-04-2017 om 05:24 geschreven door bo10  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC ronde koersen

  Geef Buzze !! zal met meerdere leden aantreden in de

  Waaslandse TTC ronde :

  27 / 4  Meerdonk     margrietstr. 85  cafe den groenen boomgaard     18u / 19u15 

  04 / 5  Beveren den Es     veldstraat 15 cafe trefpunt     18u / 19u15 

  19 / 5  Temse Velle     veldstraat 300  cafe falcon     18u / 19u15     

  24 / 5  Verrebroek     verrebroekstr. 2  cafe terminus     18u / 19u15

  01 / 6  Nieuwkerken     ten bos  cafe turp     18u / 19u15

  15 / 6  Vrasene     brugstr. 39  cafe sleutelhof     18u / 19u15 

  17 / 6  Prosperpolder     st-engelbertusstr. 18  cafe den anguluus   14u / 15u30

  24 / 6  Kruibeke     hollesstraat 131  cafe voermansrust     14u / 15u30

  01 / 7  St - Gillis Waas     grouwesteenstr. 19  cafe  de grouwesteen     13u / 14u20 / 15u45

  06 / 8  Beveren     piet stautstr. 52  cafe de nieuwezwingelmolen     14u / 15u30

  11 / 8  Temse Velle     veldstraat 300  cafe falcon     18u / 19u15

  21 / 8  Haasdonk     pastoor verwilghenplein 7  cafe brigand   18u / 19u15

  27 / 8  Moerbeke     opperstr. 14  cafe aquarella   14u / 15u30

  10 / 9  Nieuwkerken     ten bos  pastorijstr. 2  cafe de kikker     14u / 15u30

  16 / 9  Meerdonk     margrietstr. 85  cafe den groenen boomgaard     14u / 15u15 / 16u30

  24 / 9  Zwijndrecht  canadalaan industriezone clubhuis     10u / 12u


  We wensen onze aantredende clubleden veel succes !!

  Supporters op post !!


  20-04-2017 om 00:00 geschreven door bo10  


  19-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontstaan Geef Buzze !! + uitleg ritten
  Nadat vorig jaar onder ons, snellere leden van wtc Astoria, het idee speelde om zelf ook een rit (of meerdere) te organiseren en in een aparte tenue te kunnen aantreden in de ttc ronde, is er door de stuwende kracht van dit gebeuren "schicht van Meirdonk" Gun en de altijd betrouwbare wegkapitein "waaiertrekker" Gino positief vergadert met het bestuur van wtc Astoria.
  Beide partijen kwamen er snel uit en de uitkomst was dat er binnen wtc Astoria nevenclub "Geef Buzze !!" ontstaan is met als trekpleister onze schitterende nieuwe tenue die u rechtsboven op deze blog kunt aanschouwen. Ook deze is op het conto van Gun zijn knap ontwerp te schrijven en wees eerlijk , het mag meer dan gezien worden !!

  Verder hebben we elke dinsdagavond een extra rit om 18u30 waarin we na enkele km's inrijden overgaan op ronddraaien , bij het begin van deze ritten halen we tot nu toe telkens gemiddelden van 36-37/u.
  ook zaterdagmiddag om 13u30 staat er een Geef Buzze !! rit op het programma, deze staat nog iets meer in zijn kinderschoenen maar komt heus ook wel van de grond.
  De snelle woensdagrit van wtc Astoria om 18u  blijft zoals hij is en hierbij word gem. 30-31/u gereden met 3 vrije tussenstukken zoals gewoonlijk.

  Iedereen is steeds welkom om mee te rijden tijdens onze Geef Buzze !! ritten ,
  wetende dat het tempo en de gemiddelden steeds door onze leden bepaald worden !
  Volwaardig lid worden van Geef Buzze !! kan enkel als je aangesloten bent bij wtc Astoria ,
  meer info daarover kan je steeds bekomen bij één van onze leden (ook meer info op link wtc Astoria aan de linkerzijde van deze blog)

  Onze leden zijn :

  * Gun De Bin
  * Gino De Boey
  * Mario Bolssens
  * Mario Baardemaecker
  * Wim Van der Veken
  * Brecht Van den Branden
  * Bo Vaerenbergh
  * Dirk Van Der Weken
  * Benny Vaerenbergh
  * Pieter Beck

   


  19-04-2017 om 00:00 geschreven door bo10  
  Foto

  I CAN AND I WILL
  Archief per week
 • 29/05-04/06 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017

  vragen of opmerkingen ?

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Nieuws Sporza


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!