Inhoud blog
  • Ontwerp geboortekaart
  • Geboortekaartjes foto
  • Babykaartje
  • Geboortekaartjes tweeling
    Geboortekaartje
    Alles voor uw mooiste geboortekaartjes
    22-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nog even en dan is het zo ver: je baby wordt geboren. Negen maanden hebben jullie op dit moment gewacht. Wanneer de kleine er is, willen jullie dit dan ook aan al jullie vrienden en familie laten weten. Om het blijde nieuws te vertellen, zijn geboortekaartjes met foto super leuk en origineel.

     

    Maak de kaart

    Op Geboortekaartje.nl kun je helemaal zelf de geboortekaartjes ontwerpen. Er zijn onwijs veel achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes die je allemaal door elkaar kunt gebruiken. In verschillende stijlen kun je het geboortekaartje maken. Zo kun je retro geboortekaartjes maken, maar ook klassieke, Hollandse en trendy geboortekaartjes zijn samen te stellen op deze website. Maak de geboortekaartjes met foto in jouw eigen stijl.

     

    Voeg de foto (later) bij

    Wanneer de kleine er dan is, kun je een mooie foto van hem of haar maken en deze foto meteen op het kaartje plaatsen. Maar als je liever niet snel na de geboorte het gehele kaartje nog moet maken, is er ook de mogelijkheid om het hele kaartje al te ontwerpen en de foto later bij te voegen. Wanneer je dan tevreden bent met het ontwerp van het kaartje, sla je het bestand op. Wanneer het baby’tje er is, kan de foto zo aan het geboortekaartje worden toegevoegd. Dit kost bijna geen moeite, de geboortekaartjes met foto zijn op deze manier snel klaar voor verzending.

     

    Maak jullie geboortekaartje op Geboortekaartje.nl

    22-04-2011 om 10:16 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De meeste geboortekaartjes die je in de winkel ziet zijn ongelofelijk mooi, lief en schattig. Wat nou als deze geboortekaartjes toch nét niet de geboortekaartjes zijn die jij voor je baby wilt hebben? Nou, dan maak je je eigen leuke geboortekaartjes toch lekker zelf! Dan worden ze in ieder geval precies zo als jij ze wilt hebben!

    Maak je kaartje leuk

    Op internet heb je tegenwoordig veel sites waar je zelf je geboortekaartjes kan maken. Zo heb je onder andere Geboortekaartje.nl. Op deze website kan je zelf leuke geboortekaartjes maken. Er staan namelijk verschillende thema’s op deze website waar verschillende elementen onder hangen. Deze elementen kan je zelf aanpassen tot dat je het unieke kaartje hebt waar je naar op zoek was. Zo kan je zelf de achtergrond kiezen, je kan er een mooi kader omheen doen, je kan illustraties inkleuren en plaatsen en uiteraard zelf de tekst schrijven.

    Maak je kaartje nóg leuker

    Om je leuke geboortekaartje nog leuker te maken kan je ook je eigen foto uploaden. Dit kan een foto zijn van je pasgeborene, of een foto van jou met je gezin zoals deze nu bestaat. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden met je eigen geboortekaartje eindeloos. Je kan alles doen wat je zelf wilt en alles maken zoals je zelf wilt. Nog even een tip; het is handig om vooraf een proefexemplaar te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw geboortekaartje precies zo is als jij zelf wilt.

    Je maakt je geboortekaartjes pas leuk op Geboortekaartje.nl

    22-04-2011 om 09:20 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babykaartje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na negen maanden is het eindelijk zo ver, de kleine is geboren. Jullie zijn zo blij met de geboorte dat jullie hem of haar aan iedereen willen tonen. Niets leuker dan de foto van jullie kindje op het geboortekaartje en dit is mogelijk op Geboortekaartje.nl! Zo wordt het een echt babykaartje.

     

    Babykaartje met foto

    Op Geboortekaartje.nl kun je zelf een foto uploaden van jullie dochter of zoon. Een mooie zwart-wit foto of een vrolijke foto in kleur, alles is mogelijk. Maak het babykaartje af door mooie kaders, illustraties of achtergronden toe te voegen aan de foto. Op deze manier maken jullie een kaart naar jullie eigen smaak. Mensen zullen versteld staan door de unieke kaart met jullie mooie kindje op de voorkant.

     

    Foto later toevoegen

    Willen jullie het kaartje al maken voordat de kleine is geboren? Dat kan! Je kunt de hele kaart al ontwerpen naar eigen wensen en vervolgens de kaart opslaan. Dit kan door je aan te melden op Geboortekaartje.nl en nadat je de kaart hebt ontworpen op ‘bewaren’ te drukken. Wanneer jullie baby geboren is en jullie een mooie foto hebben gemaakt, kunnen jullie de kaart verder bewerken. Jullie hoeven dan alleen de foto nog toe te voegen en misschien ook de naam. Zo is het babykaartje snel af en kan het  verstuurd worden naar alle geadresseerden.

     

    Een echt babykaartje ontwerp je zelf op Geboortekaartje.nl

    07-04-2011 om 13:22 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes tweeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een leuk geboortekaartje voor één baby kost al een hoop tijd om te maken en bedenken, maar wat als je zwanger bent van een tweeling? Maak je voor je tweeling aparte kaartjes of maak je één kaartje voor beiden. Geboortekaartjes tweelingen worden veel gemaakt. Er is tegenwoordig namelijk genoeg keuze.


    Combineer zelf

    Hoewel het natuurlijk twee individuen zijn is het leuk om ze wel hetzelfde geboortekaartje te geven. Of het nou twee jongens of twee meisjes zijn, of een meisje en een jongen. Op Geboortekaartje.nl kan je je compleet eigen geboortekaartjes voor tweelingen maken en dus kan je ook makkelijk een kleurencombinatie uitzoeken die voor alle mogelijkheden geschikt is. Je kan op Geboortekaartje.nl ook leuk een foto van je kroost uploaden zodra deze geboren zijn. Dan kan je die foto ook gebruiken op je geboortekaartje

    Bestel een proefexemplaar

    Je kan je kaartje nog meer uitbreiden door een achtergrond en een kader uit te kiezen en hier verschillende figuren en teksten aan toe te voegen. Zowel de figuren als teksten kan je aanpassen totdat deze de gewenste kleur en vorm hebben. Zo heb je altijd een origineel geboortekaartje. Zelfs als je geboortekaartjes tweelingen maakt. Vergeet niet een proefexemplaar te bestellen. Deze kan je gewoon naar je huis laten verzenden en zo kan je zien of je geboortekaartje nog enige aanpassingen nodig heeft. Als je baby er eenmaal is kan je direct je geboortekaartjes verzenden.

    Geboortekaartjes.nl; ook voor geboortekaartjes tweelingen

    03-03-2011 om 11:14 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Tags:geboortekaartjes tweeling, geboortekaartje, geboortekaartjes
    02-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassiek geboortekaartje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een klassieke schoonheid als de jouwe verdient een klassiek geboortekaartje. Maak nu zelf zo’n klassiek geboortekaartje voor jouw kleine schat op Geboortekaartje.nl.

     

    Maak je kaartjes persoonlijk

    Een klassiek geboortekaartje kan ook origineel, uniek en bijzonder zijn en Geboortekaartje.nl bewijst dat. Laat je hier inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes en ontwerp vervolgens jouw eigen unieke geboortekaartjes. Maak gebruik van de vele verschillende klassieke achtergronden, kaders en figuren die je kunt vinden op de site en voeg deze naar je eigen smaak toe aan het geboortekaartje. Met jouw mooie woorden, die de komst van dit bijzondere kindje dan eindelijk bevestigen, maak je de klassieke geboortekaartjes helemaal af.

     

    Snel versturen

    Verstuur de geboortekaartjes direct naar al jouw vrienden, kennissen en familieleden. Als je voor 15.00 uur de kaartjes besteld, dan liggen ze de volgende dag al in de bus. Ook kun je een setje kaarten thuis laten bezorgen en zelf adresseren om de laatste persoonlijke hand eraan te leggen.

     

    Klassieke geboortekaartjes dat ook nog eens uniek en bijzonder is, maak je zelf op Geboortekaartje.nl!

    02-02-2011 om 00:00 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke geboortekaartjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een klassieke schoonheid als de jouwe verdient een klassiek geboortekaartje. Maak nu zelf zo’n klassiek geboortekaartje voor jouw kleine schat op Geboortekaartje.nl.

    Een klassiek geboortekaartje kan ook origineel, uniek en bijzonder zijn en Geboortekaartje.nl bewijst dat. Laat je hier inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes en ontwerp vervolgens jouw eigen geboortekaartjes. Maak gebruik van de vele verschillende klassieke achtergronden, kaders en figuren die je kunt vinden op de site en voeg deze naar jouw eigen smaak toe aan het geboortekaartje. Met jouw mooie woorden, die de komst van dit bijzondere kindje dan eindelijk bevestigen, maak je die klassieke geboortekaartjes helemaal af. Verstuur de geboortekaartjes direct naar al jouw vrienden, kennissen en familieleden. Als je voor 15.00 uur de kaartjes besteld, dan liggen ze de volgende dag al in de bus.

    Een klassiek geboortekaartje dat ook nog eens uniek en bijzonder is, maak je zelf op Geboortekaartje.nl!

    31-01-2011 om 15:18 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    28-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeelden van geboortekaartjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wil je zelf een geboortekaartje maken voor jouw kindje? Dat kan op Geboortekaartje.nl! Maar laat je op deze site eerst inspireren door de vele voorbeelden van geboortekaartjes.

    Op Geboortekaartje.nl vind je vele voorbeelden van geboortekaartjes in vele verschillende stijlen. Hier kun je zien welke stijl past bij jouw kleine mop. Bovendien kun je zien wat de vele verschillende mogelijkheden zijn bij het ontwerpen van jouw geboortekaartjes.

    Geboortekaartje.nl wertkt met verschilende stijlen zoals: Stoere, vrolijke jongen, Lieve, zoete meisjes, Hollands, Hip&Trendy en nog veel meer. In de verschillende stijlen zijn vele figuren kaders en achtergronden te vinden die passen bij jouw kaartje.Deze figuren, kaders en achtergronden kun je natuurlijk weer helemaal aanpassen in jouw stijl. Zo is er de mogelijkheid om de figuren, kaders en achtergronden te vergroten, verkleinen, te roteren en aan te passen in jouw favoriete kleur.

    Laat je inspireren op Geboortekaartje.nl!

    28-01-2011 om 10:28 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Tags:geboortekaartje, ontwerpen, maken, geboortekaart, geboortekaartjes
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukkerij geboortekaartjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het vinden van een geschikte drukkerij voor uw geboortekaartjes is nog een helse klus, want er zijn ook zoveel aanbieders. De drukkerij van Geboortekaartje.nl weet wat jonge ouders willen en voldoen aan al hun wensen en eisen.

    Bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl kan je online jouw geboortekaartjes bestellen. Dit gaat stap voor stap waarbij je begeleid wordt door de site. Op Geboortekaartje.nl maak je geen 'gewone' geboortekaartjes maar juist hele speciale. Je kan zelf kiezen in welke stijl jij jouw geboortekaartjes wilt laten drukken. Bij Geboortekaartje.nl is het meer dan kiezen alleen, want je kunt zelf aan de slag met jouw babykaartjes. Er is zelf de mogelijkheid om een foto te plaatsen op het geboortekaartje. Kortom; bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl is het allemaal mogelijk!

    Ontdek het allemaal bij de drukkerij van Geboortekaartje.nl. De drukkerij voor jouw mooiste geboortekaartjes!

    19-01-2011 om 14:25 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    30-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy geboortekaartje

    Een trendy geboortekaartje maak je zelf zo trendy als jij wilt op Geboortekaartje.nl. Maak er jou eigen geboortekaartjes. Als motto gebruikt de website de volgende: Het is zo moeilijk als je het jezelf maakt.

    Van hip naar hipper
    Zo’n trendy moeder als jij kiest natuurlijk voor een trendy geboortekaartje voor haar kleine schat. Geboortekaartje.nl maakt jouw dromen waar. Niet alleen vind je op deze site vele trendy en hippe geboortekaartjes, met jouw creativiteit maak jij ze nog hipper. Geboortekaartje.nl helpt jou stap voor stap bij het ontwerpen. Maak gebruik van de vele trendy en moderne figuren, kaders en achtergronden en plaats deze naar jouw smaak op jouw geboortekaartje.

    Een model in de maak
    Zo’n kaartje wordt helemaal hip na het plaatsen van een hippe foto van jullie schattige kindje en ook dat is mogelijk op Geboortekaartje.nl. Ga direct aan de slag met het maken van jouw eigen, trendy geboortekaartje, dan kan je het voorlopige ontwerp eenvoudig opslaan op de site. Dan hoef je na de geboorte alleen nog maar die leuke foto toe te voegen.

    Bepaal zelf hoe trendy jouw zelfgemaakte geboortekaartje wordt op Geboortekaartje.nl!

    30-12-2010 om 14:47 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaartjes maken

    Negen maanden geduldig afwachten voordat je jullie kleine schat kunt zien en vasthouden. Dat is een lange tijd voor zoiets moois en geweldigs, maar het is zeker het wachten waard! Tijd genoeg om zelf een geboortekaartje te maken op Geboortekaartje.nl.

    Geboortekaartje maken in eigen stijl
    Het mooiste geboortekaartje maak je zelf. Op Geboortekaartje.nl kan je gemakkelijk zelf een geboortekaartje maken. De website helpt jou stap voor stap totdat je tevreden en gelukkig bent met het resultaat. Een geboortekaartje maken doe je geheel in je eigen stijl. Dankzij de vele ontwerpen op de website heb jij in ‘no time’ een heel leuk geboortekaartje in elkaar gezet.

    En nu maar afwachten...
    Ben je tevreden met het geboortekaartje en is het geboortekaartje perfect voor jouw kleine snoes? Sla het ontwerp dan op via de site totdat jouw kleintje geboren is. Door heel eenvoudig jouw adressenbestand te uploaden, worden de zelfgemaakte geboortekaartjes rechtstreeks bij al jouw vrienden en familie thuisbezorgd. Op Geboortekaartje.nl is alles mogelijk...

    Wil je ook zelf een geboortekaartje maken? Ga dan naar Geboortekaartje.nl en ontdek hoe leuk het is!

    06-12-2010 om 14:26 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:geboortekaartjes, zelf maken, zwanger,
    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboorte kaartjes

    Een prima site om geboorte kaartjes te maken, Geboortekaartje.nl!
    De nieuwe website Geboortekaartje.nl, mede opgericht door Sanoma, divisie jonge gezinnen, is een prima plek om unieke geboorte kaartjes te maken! Er een aantal spelers en drukkers op de markt, maar geen website/bedrijf werkt zo effectief als Geboortekaartje.nl. De applicatie om je geboorte kaartjes te maken is nieuw en werkt zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt de volledige vrijheid om eigen kaartjes te maken, maar ze hebben ook honderden aanpasbare voorbeeldkaarten.

    Minder stress!
    Doordat je zo overzichtelijk je eigen kaartje kan maken, heb je veel minder stress. Ook omdat je de kaarten door geboortekaartje.nl kan laten bezorgen, hoef je daar ook niet meer aan te denken. Je gaat namelijk je geboorte kaartjes maken en verstuurt ze wanneer jij wilt. Heb je nog tijd over, neem dan een proefdruk. Als je voor 13.00 uur je kaartje besteld, liggen al jouw geboorte kaartjes de volgende dag al bij de geadresseerde in de bus. Dat scheelt een hoop stress, schrijf en likwerk!




     

     




     


    04-06-2010 om 00:00 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    27-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hippe geboortekaartjes zijn het helemaal
    Als je een beetje modebewust bent, dan is de kans groot dat je voor hippe geboortekaartjes gaat. En voor strakke, uitdagende positiekleding, een oer-hollandse naam en voor een gezonde zwangerschap. Ja, want ook in babyland zijn trends te bespeuren. Hippe geboortekaartjes zijn ’t helemaal.


    Hippe moeders, hippe geboortekaartjes

    Op Geboortekaartje.nl zie je de laatste trends op het gebied van hippe geboortekaartjes. Topontwerpers zorgen daar elke keer weer voor het mees trendy aanbod. En of je stijl nou retro, vintage, superzoet of eigenzinnig is – ook voor jou baby zitten er hippe geboortekaartjes tussen.

    Eigen touch maakt de meest hippe geboortekaartjes

    Voor trendy geboortekaartjes, hippe geboortekaartjes, retro geboortekaartjes en jouw persoonlijke geboortekaartjes surf je snel naar Geboortekaartje.nl

    Met zo’n handig en simpel ontwerpprogramma als op Geboortekaartje.nl geef je bovendien je persoonlijke touch aan jouw hippe geboortekaartjes. Helemaal in je eigen stijl.

    27-05-2010 om 12:44 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    21-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar een geboortekaartje tweeling

     Nou, dat was even wennen toen we te horen kregen dat we zwanger waren van een tweeling. Alles moest opeens dubbel: wiegje tweeling, maxi cosy tweeling, geboortekaartje tweeling, noem maar op. En de zwangerschap duurt maar net zo lang/kort als bij een eenling…

    Bedankt voor geboortekaartje tweeling
    Gelukkig kwam de hulp van alle kanten op ons af. En inmiddels liggen Sven en Kim gezellig samen in de box. Nu heb ik tijd voor een bedankbriefje aan Geboortekaartje.nl. Via de zoekterm geboortekaartje tweeling stuitte mijn man toevallig op Geboortekaartje.nl. En daar vonden we de leukste ontwerpen voor tweeling geboortekaartjes. 

    Geboortekaartje tweeling zo makkelijk als beloofd!
    De mensen van Geboortekaartje.nl hebben niks teveel beloofd. We konden het tweeling geboortekaartje al helemaal voorbereiden, en de proefdruk was al erg mooi. Toen Sven en Kim geboren waren hebben we snel de precieze datum en tijd even veranderd in het geboortekaartje tweeling ontwerp. Geboortekaartje.nl zorgde toen verder voor de verzending via TNT Post.


    Naast een heleboel lieve vrienden en familie is Geboortekaartje.nl echt een aanrader als je ‘geboortekaartje tweeling’ op je "checklist geboorte" hebt staan!

    21-05-2010 om 00:00 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    10-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortekaarten
    Geboortekaarten versturen, een traditie die al zeer lang bestaat. Volgens Wikipedia komt het geboortekaartje uit de jaren 40-50 en is het kaartje aan trends onderhevig. Zo zouden we volgens de tabel aldaar nu allemaal grappige geboortekaarten aan het maken zijn. Deels is dat waar, je ziet namelijk veel meer humor in de geboortekaarten tegenwoordig. Echter, er zijn er nog veel meer mogelijkheden.

    Grappig om te zien is dat de geboortekaarten, net als de samenleving steeds liberaler zijn geworden. Waar je in de jaren 40 alleen nog het meest noodzakelijke op de geboortekaarten te vinden was, zag je in de jaren 70 de komst van gedichtjes. De jaren 90 kenmerkte zich door informaliteit en die trend zet zich anno nu door.

    Er is een trend gaande waarbij men steeds meer kiest voor een leuk en retro design. Echt hollandse geboortekaarten komen ook steeds weer terug.

    Om altijd de meest actuele kaarten te kunnen bieden, blogt geboortekaartje maken bijna dagelijks over de laatste trends en mogelijkheden. Zo blijf je maximaal op de hoogte en ben je er zeker van dat je de meest hippe geboortekaarten verstuurt.

    Voor meer geboortekaartjes voorbeelden surf je naar Geboortekaartje.nl!

    10-05-2010 om 00:00 geschreven door Melvin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:geboortekaarten, maken, trends, ontwikkelingen, wikipedia


    Archief per week
  • 09/05-15/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 06/12-12/12 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs