Zoeken in blog

Foto
GASTRONOMIE & TOERISME
Rendez-vous avec le Nord

Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal
per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon,
Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw
Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434
Westende, met als doel de horeca, het toerisme,
vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen
te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit
vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te
beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke
vrijdagvoormiddag even na 10 u.

VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid
naar een bestand van levensgenieters,
gastronomen, reislustigen, managers,
zonnekloppers en natuurliefhebbers +
gratis verdeling via VVV-kantoren aan
de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide,
Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen
en in een reeks geselecteerde winkels.
Wie een persoonlijk abonnement op adres
wenst kan dit mits overschrijving van
20 euro per jaar, over te maken op
het PCR-nummer 000-0483943-10
met vermelding "Abonnement 2009".

Hoofdredacteur
Georges Keters

VERANTWOORDELIJKE UITGEVER
REDACTIEADRES & SECRETARIAAT
vzw Reizen & Smullen (Travel & Gastronomy)
Bassevillestraat 101
8434 Middelkerke-Westende
Tel. 058 23 68 79
Fax: 058 23 10 90
Mobile: 0495 22 68 79
E-mail : Georges.Keters@skynet.be
PCR : 000-0483943-10

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd
of openbaar gemaakt (op gelijk welke
manier) zonder schriftelijke toestemming van
de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten
verantwoordelijkheid van de uitgever.

Foto
Foto
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
27-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHAMPAGNEWEEKEND IN OOSTENDE

 

Vrijdag 16 - zaterdag 17  en zondag 18 maart

Op de Hippodroom

 

10 JAAR CHAMPAGNEFESTIVAL

 

OOSTENDE

 

 

 

Het initiatief van de badplaatsen NIEUWPOORT, KOKSIJDE en DE PANNE om recent met een TRIOOTJE AAN DE WESTKUST uit te pakken, sloeg in als een bom.  “Het gaf ons inspiratie om de 10de editie van het CHAMPAGNEWEEKEND in OOSTENDE om te dopen tot een TRIOOTJE AAN DE MIDDENKUST, drie dagen lang genieten van Champagne in een decor als de hypodroom is een droom. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart is Oostende zonder meer het centrum van Europa inzake culinair genieten met in de hoofdrol: CHAMPAGNE. Het triootje bestaat uit Proeven, Feesten en Genieten. Proeven van het uiterst culinaire en meest hoogstaande uit Vlaanderen en Frankrijk, Feesten omwille 10 jaar Jo AREND op het Champagneweekend en Genieten van de Kunst van Hannes Dhaese. Dat alles op een budgetvriendelijke wijze”, geeft voorzitter Bernard Vandamme mee bij de voorstelling van alweer een topevenement rond Champagne, getekend vzw CHAMPAGNEFESTIVAL.

 

 

CHAMPAGNEHUIZEN

 

 

Champagne l’Huiller Fontette

11 bis Rue de l’École, 10360 Fontette – FR


Champagne Peligri Christian Colombey-Les-Deux-Eglises

60 Route Nationale 19 52330 Colombey-Les-Deux-Eglises - FR

 

Champagne Marc Hennequière Avirey - Lingey

1 Route de Pargues 10340 Avirey - Lingey – FR

 

Champagne Philippe Moutardier Chèzy-sur-Marne

17 Place Lt Lehoucq Sap Feuillebois Chèzy-sur-Marne – FR

 

Champagne Camus-Sartore Villedommange

19 Rue de l’Aurore , 51390 Ville-Dommange – FR

 

Champagne Louis Dehu Venteuil

10 Boulevard Saint-Michel, 51480 Venteuil – FR

 

Champagne Vve Lanaud Avize

3, place Léon Bourgeois, 51190 Avize – FR

 

Champagne Marcel Vautrain Dizy

207 Route de Reims 51530 Dizy – FR

 

Champagne Henry David Heucq Fleury La Rivière

3 Rue de Romery, 51480 Fleury-la-Rivière– FR

 

Champagne Neret Vely Vauchamps

333 Rue des Sources, 51210 Vauchamps – FR

 

Champagne Dauby mère & fille Ay

22 Rue Jeanson, 51160 Ay – FR

 

Champagne Lejeune Del Hozanne Avenay Val D or

6 Allée du Mont Aigu, 51160 Avenay-Val-D’or – FR

 

Champagne Breton Fils Congy

12, rue Courte Pilate 51270 Congy – FR

 

Champagne Warnet-Debaets Montvoisin

Rue de l étang 13 51480 Montvoisin-Oeuilly - FR

 

Champagne Guilette Brest Monthelon

14 Rue Gaston Poittevin, 51530 Monthelon – FR

 

 

STANDHOUDERS

GASTRONOMIE & LIFESTYLE

 

 

 

Carino Jewels

Heikant 42 – Meerhout – +32 14 309 805

KLASSEVOL, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Voor de vrouw met oog voor detail en stijl

 

Hannes Dhaese sculpturen en schilderijen

Rubensplein – 8300 Knokke-Heist – + 32 495 74 09 26

Gek, leuk en origineel. Kunst met een knipoog! En heel betaalbaar. Geeft kleur aan je interieur.

 

Les Saveurs d Antan, gekend van kazen, tapenades en olijven. Elke zoetekauw vindt er zijn of haar gading.

 

Hansaeme Foie Gras

Ambachtelijk bedrijf sinds 1990 die dezelfde traditionele kweek- en productiemethode hanteert als in de Périgord;

 

Bakers Bro’s

Een jong en dynamisch bedrijf met lekkere aperitiefkoekjes voor bij de champagne. Verse truffels en verse boterwafeltjes;

 

J.Hin 16

Een nieuw artisanaal en West-Vlaamse topproduct met 16 kruiden. Een topper van formaat;

 

Garage Lotus – Thierry Verhiest

 

Vishandel Luk – Oesterbar

Delicatessen recht uit de zee

 

Modern Knight

Stijlvolle hemden, gilets, truien, dassen, enz.

www.modern-knight.be

 

Catering Insieme

 

Heerlijke wijnen

Geert Claeys & Mieke Willaert - Domaine La GONTARDE

1245 Quartier L'Obrieu

84820 Visan - France

+33 670 86 95 04

lagontarde@gmail.com

 

infrarood

Therapeutische healthmade infrarood cabines. Ontgiften uw lichaam en helpen tegen

medische klachten

 

 

PROGRAMMA

 

 

Vrijdag 16 maart – van 17 tot 22 u.

 

Doorlopende degustaties, catering en genieten van al het nieuwe tot 22 uur.

Live optreden

VIP receptie voor genodigden (enkel op uitnodiging) om 20.00 uur.

 

Zaterdag 18 maart – van 10 tot 22 u.

 

Ruilbeurs voor de capsuleverzamelaars tot 16u. Reservatie verplicht via nancy.cattrysse@telenet.be

Doorlopende degustaties en catering tot 22u.

Live muziek

 

Zondag 19 maart – van 9 tot 18 u.

 

Om 9 uur champagne ontbijt met live muziek door Jo Arend. Ontbijtbuffet inclusief 2 glazen champagne. Reservatie via nancy.cattrysse@telenet.be. Dit ontbijt is ten voordele van het Fonds Danick Minne.

 

Na het ontbijt zijn er doorlopende degustaties, catering en live muziek tot 18 uur.

 

INSIEME is de Food & Hospitality architect van elk project. Van traditioneel tot super trendy. Van een klassiek diner aan tafel tot een hippe walking dinner met live cooking. Ook voor het

champagnefestival verzorgen zijn het ontbijt op zondagmorgen.

 

 

 

 

CHAMPAGNEONTBIJT

Ten voordele FONDS DANICK MINNE

 

 

Op zondag is er om 9 uur een royaal Champagneontbijt ten voordele van het Fonds Danick Minne. Het ontbijt kost 25 euro inclusief 2 glazen champagne.

ENKEL OP RESERVATIE: nancy.cattrysse@telenet.be

 

 

FONDS DANICK MINNE

 

Het fonds DANICK MINNE is een open project waar iedereen welkom is. Aandacht en kansen voor de kinderen van Oostende. Danick Minne hierover: “Oostende is een stad met veel problemen op sociaal vlak. De inspanningen op nationaal en regionaal niveau komen vooral de middenklasse te goede. Het aantal kinderen dat geboren wordt in een kansarm gezin in Oostende is sterk gestegen. Uit de cijfers blijkt dat in Oostende 29,6 % van de kinderen geboren wordt in een kansarm gezin. Onze kuststad is daarmee koploper in Vlaanderen en het aantal steeg tussen 2010 en 2012 van 15,7 % naar 26,7 %. Deze tendens zet zich verder. Tussen 2013 van 27,4% naar 29,6%. Vijf jaar terug, startten wij met enkele geëngageerde Oostendenaars ons Fonds. Via dienstbetoon, ervaringen uit het beroepsleven en sociale contacten kwam spontaan een initiatief tot stand die, nu al bijna vijf jaar, met veel enthousiasme en inzet groeit. Bij de start hadden wij vooral aandacht voor de Oostendse kinderen in kansarme gezinnen. Stapsgewijs werden wij geconfronteerd met de diversiteit van de maatschappij en in het bijzonder onze stad. Oostende telt meer dan 170 nationaliteiten. In samenwerking met verschillende sociaal kindvriendelijke organisaties is ieder kind bij het Fonds welkom. Zo dragen wij ook bij, wat betreft integratie vanaf jonge leeftijd.

We organiseren evenementen te voordele van de Oostendse kinderen die niet dezelfde

mogelijkheden krijgen in vergelijking met andere leeftijdsgenoten. Met de opbrengst geven we hen iets terug. Ons streefdoel is 3 mooie evenementen per jaar. In 2017 zijn wij gestart met een nieuwe actie, inzameling van kinderkledij tot 12 jaar. Dit resulteerde in een overweldigend succes. Op vraag van de organisaties waar wij mee samenwerken, wordt de

inzameling en verdeling van de kledij, vanaf heden gespreid over het ganse jaar. De positieve reacties van de kinderen, de ouders en de organisaties geven ons steeds de

energie om te groeien in onze doelstellingen.”

 

 

ALVAST TOT KIJK OP HET

10de CHAMPAGNEWEEKEND OOSTENDE

 

 

Georges Keters

 







>> Reageer (0)
04-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOPHOTELS

 

Hotel PRINSENHOF in BRUGGE

 

Veelvuldig internationaal in de kijker

 

 

Het Brugse 4-sterrenhotel PRINSENHOF, hartje historische stad, werd ook in het voorbije jaar veelvuldig bedacht met niets dan lovende reviews. Het leverde het tophotel bij het wereld vermaarde TripAdvisor niet alleen niet alleen wereldwijde erkenning op, maar werd bekroond met de titels van zowel BESTE SERVICE in BELGIE als het MEEST ROMANTISCHE HOTEL in ons land. Meer nog, daarnaast kreeg het hotel een eervolle vermelding in diverse andere categorieën, met zilver in bij de BESTE KLEINE HOTELS in BELGIE, en een zevende plaats in de reeks MEEST ROMANTISCHE HOTELS in EUROPA. Voeg daarbij nog een verdienstelijke 20ste plaats op de lijst van de BESTE SERVICE in EUROPA en je weet meteen dat HOTEL PRINSENHOF tot de absolute top in ons land behoort.

 

Thierry & Katrien Lemahieu-Soenen, de eigenaars van het hotel, zijn uiteraard bijzonder blij met deze waardevolle erkenningen, een bevestiging van hun nooit afgeven en onverminderde inzet om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Zo ontvingen ze eerder ook de titel van Trivago best 4 Star Hotel terwijl ze in de categorie Luxury Small Hotel de World Luxury Hotel Award mochten ontvangen.

TOPSERVICE- en KWALITEIT

De eigenaars blijven dan ook nooit bij de pakken zitten: “Het vergt veel inzet om elke dat de kwaliteit te leveren die onze gasten verdienen. Deze bekroningen zijn een mooie beloning voor al onze inspanningen. Ze geven ons de broodnodige motivatie om door te gaan na de tegenslagen die we in onze sector de jongste jaren te verwerken kregen. De awards bevestigen de service en de kwaliteit die we jaar na jaar nastreven. Geen van deze erkenningen was mogelijk zonder de voortdurende inzet en motivatie waarmee onze medewerkers en wijzelf elke dag aan de slag gaan”, stelt het echtpaar Thierry Lemahieu en Katrien Soenen.

TOPLUXE

Het is duidelijk, ook al ben je slechts een dag, een weekend of zo maar even op toeristisch bezoek in Brugge, laat je dan tijdens je verblijf op en top verwennen. En waar kan dat beter daar waar de Graven van Vlaanderen, Maria van Bourgondië en onder andere Filips II ooit geschiedenis schreven: in Hotel PRINSENHOF.

Elke kamer heeft zijn eigen identiteit. Opgetrokken in de traditionele stijl zorgen de kleurcombinaties van de stoffen voor een rustgevend gevoel. De kamer is voorzien van allerlei moderne snufjes, met alles er op en eraan. Het geheel van het hotel overspoelt je van meet af aan met rust.

Tot straks in Brugge – in Hotel Prinsenhof ?

 

 

 

HOTEL PRINSENHOF

Ontvangersstraat 9

8000 BRUGGE

050 34 26 90

gm@prinsenhof.com

www.prinsenhof.com

 

 

Georges Keters

 

 

 








>> Reageer (0)
31-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN IN NIEUWPOORT

SINT VALENTIN IN NIEUWPOORT

 

Ristorante da CLAUDIO

 

 

MENU SAN VALENTINO

 

Te genieten van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 februari

 

Antipasto

Amuse bouche

 

Carpaccio di pesce spada marinato agli agrumi

Carpaccio van zwaardvis, citrusmarinade

 

Lasagna ai funghi di bosco e tartufo nero

Lasagna bospaddenstoelen en zwarte truffel

 

Coda di rospo, crosta di noci e caffé, pure di bietola rossa

Zeeduivel in notenkorst en koffie, puree van rode biet

 

Meringa al mascarpone e frutti rossi

Meringue, mascarpone, coulis van rode vruchten

 

Menu: 70 euro   (exclusief dranken)

 

 

Ristorante da Claudio

Marktstraat 19

8620 Nieuwpoort

058 24 33 74

www.ristorantedaclaudio.be

 

 

Georges Keters






>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN AAN ZEE

 

VOUVRAY WIJNEN

VERWENNEN

VALENTTIJN IN MIDDELKERKE

 

Bubbels met Valentijn

Een romantische nacht op een waterbed, een nacht vol mysterie in een spookkasteel, een leuk dinner-dance etentje in een romantisch kelderrestaurant, een droomnacht met Champagne ontbijt of beleef je eerste huwelijksnacht opnieuw, dit keer in een duikboot. Men kan het zo gek niet bedenken of Valentijn legt zijn liefdesmantel over de tortelduifjes, over jong en minder jong. Overgoten met heerlijk parelende bubbels, zonder meer het einde.

Woensdag 14 februari is het Feest van de Verliefden en wordt steeds ingevuld met aangename verrassingen, geurige bloemen, fijne geschenken en romantische etentjes. Het was ooit anders. We hebben die liefderijke feestdag te danken aan paus Gelasius I die in 496 de datum van 14 februari uitriep tot de Dag van de Sint Valentijn. De legende wil dat bisschop Valentijn een verzoek kreeg van een jong paar om te huwen. Probleem, de man was een heiden, de vrouw christen. Bisschop Valentijn stelde de liefde boven de wetten van Keizer Claudius, die zich hiermee beledigd voelde. Hij liet Valentijn arresteren, waarna hij gemarteld en tenslotte onthoofd werd. Dit gebeurde op 14 februari.

CHAMPAGNE PREVOTEAU-PERRIER

En ja, Valentijn dat is een dag vol parelende bubbels. Een van de toppers dit jaar is Champagne Prévoteau-Perrier, dat niet alleen de Prix d’Excellence 2017 binnenhaalde, maar tegelijk de Rosé verkozen zag door de Hotelschool Ter Duinen Koksijde om hun 70ste verjaardag te vieren. Intussen liggen de oogsten van 2013 en 2014 nog in de kelder, maar mogen zeer binnenkort op de markt verwacht worden. We kijken er alvast reikhalzend naar uit. De glazen staan klaar. Meer info: www.champagneprevoteau-perrier.fr

 

VOUVRAY WIJNEN & LADYCHEFS

 

Nieuwe bondgenoten van Valentijn dit jaar zijn de Vouvray wijnen. Alain Bloeykens, ’s lands wijnkenner bij uitstek, verklaart: “Niet schrikken als u bij de Valentijnsmenu’s in heel wat restaurants – inzonder bij flink wat Lady Chefs – verschillende Vouvray wijnen ziet opduiken, die het menu begeleiden. Hoe het komt? Vouvray, nabij Tours in het hartje van de Loirevallei, kan zowel geschonken worden als aperitief (mousserend), visbereidingen (droog wit), oosterse gerechten (halfdroog) en tal van desserten (zoet). In onze regio liggen de Vouvray wijnen alvast te koelen in de restaurants La Tulipe in Middelkerke en Kapelle in Sint-Pieters-Kapelle.”

 

WIJN MET VIER GEZICHTEN

Het hoeft geen betoog, Vouvray wordt wel een de wijn met vier verschillende gezichten genoemd. Weinig wijnen zijn zo verschillend als deze uit de regio Vouvray.

 

Alain Bloeykens, met de LadyChefs recent op stap in de Loire en samen te gast in de kelders van wijnproducent Vouvray vertelt: “Vouvray staat voor 2.200 ha wijngaarden ten oosten van de stad Tours in de Loirevallei. De wijnen die er geproduceerd worden zijn alles wit, maar verwerkt in vier verschillende stijlen: Mousserend, Droog Wit, Halfdroog en Zoet Wit. Bovendien allemaal gemaakt van dezelfde Chenin Blanc druif. Dit gedijt perfect op de hellingen van de rivier. De ruim 160 producenten maken gemiddeld zo’n 14,7 miljoen flessen Vouvraywijn per jaar en – hoeft het niet te verwonderen – daarvan is ons land een der grootste afnemers. U stelt de vraag, één appellatie in vier verschillende gedaantes? Ideeal voor flink wat restaurants die jaar in het kader van hun VALENTIJNSMENU met VOUVRAY aan de slag gaan. Zaliger kan haast niet.”

 

2 KOPPELS GRATIS AAN TAFEL MET VOUVRAY

 

Valentijn richt zijn pijlen dit jaar niet alleen op de verliefden, maar zet heel wat restaurants op het romantische spoor. Champagne is hier dan ook de grote winnaar. Enkele anderen trekken de kaart van de Vouvray wijnen, de grote sterkhouder van de Loire. Mits wat geluk, kunnen twee koppels straks gratis tafelen in een van deze restaurants.

Wijnspecialist Alain Bloeykens, in de zomer onder ander organisator van Bubbels aan Zee op het Epernayplein, en Vouvray Wijnen schenken alvast twee maal twee Valentijnsmenu’s weg aan wie tegen

 

zaterdag 10 februari gewoon een mailtje stuurt  naar: Alain.Bloeykens@vinopres.com

met melding: Valentijn & Vouvray

 

Een onschuldige hand trekt twee winnaars, goed voor elk twee Valentijnsmenu’s te genieten in de deelnemende Middelkerkse restaurants La Tulipe, Leopoldlaan 81 of restaurant Kapelle, Diksmuidestraat 68 in het landelijke en pittoreske Sint-Pieters-Kappelle. Hier liggen de Vouvray wijnen alvast te koelen. De winnaars worden persoonlijk via mail verwittigd door Alain Bloeykens.

Even voorproeven ?

 

 

Valentijnsmenu

Restaurant LA TULIPE

 

Hartlustige aperitiefhapjes

Vouvray Méthode Traditionelle Extra Brut Alain Robert

 

Slaatje van lauw gerookte kwartel met hazelnootdressing

Vouvray Demi-Sec Carpe Diem 2016 Alain Robert

 

Cappuccino van ossenstaart met kruidenflensje

 

Ragout van kreeft met gebakken griet filet in spekroom

Clos de Lanterne Vouvray Sec 2015 Benoit Gautier

 

Het Sint-Valentijns nagerecht

Clos de Nouys Vouvray Moelleux 2011 Pierre Chainer

 

Menu:  65 euro

Menu all-in: 90 euro (aperitief,  wijnen, water en koffie)

 

Reservatie aanbevolen: 059 30 53 40

 

 

 

Valentijnsmenu

Restaurant KAPELLE

 

Te genieten van vrijdag 9 februari tot en met 8 maart 2018

Hapjes van de Chef

 

Scampi van het Huis

Of

Gebakken Sint-Jacobsvruchten, chorizo en parelcouscous

Of

Rundscarpaccio wit-blauw, parmezaan en sésame

Of

Gebakken eendenlever, appel en Luikse stroop

°°°°°°°°°

Knolseldervelouté, gerookte paling, broodcroutons en groene kruiden

°°°°°°°°°

Gegrilde filet mignon Limousin, seizoensslaatje

Of

Eendenborst, quinoa, gerookt spek en amandelen

Of

Gebakken slibtongen Meunière, seizoensslaatje

Of

Op vel gebakken kabeljauw, garnaalroom en fijne groentjes

°°°°°°°°

Nagerecht

 

WIJNEN

Domaine Des Aubuisières Cuvée de Silex – Vouvray – Bernard Fouquet – Chenin Blanc – Loire

Domaine Pré Baron Renaissance Touraine Rouge – Pinot Noir – Cabarnet Franc – Malbec – Loire

Clos de Nouys – Vouvray moelleux – Pierre Chainer – Chenin Blanc – Loire

 

Het menu is voor het volledige gezelschap

 

Menu: 48 euro

Menu all in : 70 euro (aperitief van het huis, wijnen, water en koffie)

Reservatie aanbevolen:  059 27 84 34 en 0476 69 43 12

 

 

Hoe dan ook: wil je mee aan tafel, mail naar

Alain.Bloeykens@vinopres.be

 

 

ALVAST HAPPY VALENTIJN !!!!!!!

 

 

Georges Keters

 


 










>> Reageer (0)


Archief per maand
  • 08-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 07-2019
  • 05-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 07-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 02-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 01-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Mijn aanraders
  • Restaurant Renty
  • Toersime Vlaanderen
  • Oostenrijk


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs