Ganzenrijden On-Line

30-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.61e keizerschap te Hoevenen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 5 maart overlijdt Maurice Crynen. Maurice is één van de oprichters van de Polderbond. Tijdens de receptie van het keizerschap op 9 maart 2008 wordt er hulde gebracht aan Maurice. Het is een druilirige dag die 9e maart. Ondanks het slechte weer is het Frans Oomsplein te klein voor de massa die naar Hoevenen is afgezakt. In de voormiddag is het nog droog, maar met het vormen van de keizerlijke stoet gaan de hemelsluizen open. De honderden leden van de verschillende maatschappijen laten zich niet afschrikken en troepen samen op het Frans Oomsplein. Rond half zeven, het is al redelijk donker, is het Chris Bastiaenssens (Ware Gans Lillo) die de kop weet te trekken. Hij mag een premie van € 3290 mee naar Lillo Fort nemen. Een fotoverslag van dit 61e keizerschap kunt U hier bekijken.

30-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


29-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug in de tijd : 29 augustus 1999
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Oude Gans organiseert kindergansrijden. Na de middag verzamelen de deelnemers in De Koerel waar ze opgewacht worden door uittredend koning Wouter Verhulst en  koningin Nathalie Boons. Van daaruit gaat het naar de tennisvelden in de St. Jan Baptiststraat. Er zijn 16 deelnemers die ingedeeld worden in twee groepen. Bij de kleinsten triomfeert Carmen Herremans. Bij de groteren is het Pieter Aendekerk die de kop trekt en zo klaar lijkt te zijn voor het grote werk bij de echte ganzerijders.

29-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60e keizerschap te Zandvliet
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sven Van Bouwel, de regerende koning van de Hoevense ganzenrijders, wordt op 25 maart 2007 te Zandvliet gekroond tot 60e keizer van de Polder. Rond 18 uur weet hij op de Botermarkt de kop te bemachtigen en zorgt hij ervoor dat Hoevenen voor de derde keer in vijf jaar keizersdorp wordt. Sven mag een premie van € 5000 meenemen voor een welverdiend feest in het Schuttershof.
  
 

29-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


28-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.59e keizerschap te Hoevenen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is prachtig weer op 2 april 2006. Men kan over de koppen lopen rond het Frans Oomsplein te Hoevenen. Naar schatting 6000 toeschouwers zouden het 59e keizerschap volgen. De jubilerende vereniging heeft er alles aan gedaan om er een feest van te maken. Uittredend keizer Bert Verbist wortd rond gereden op een kameel. Nieuwe keizer wordt Werner Van Linden. Werner is de 14e keizer van de Zandvlietse Veteranen. Hij mag de kas van zijn maatschappij spijzen met een premie van € 2880. Voor een fotoverslag van dit keizerschap kunt U hier terecht.

Deelnemers : Bert Verbist, Gunther Scheipers, Philippe Maes, Bert en Lode Cerstiaens voor Hoevenen; Koen Assinner, Lode Peeters, Niels Pauwels en Peter de Bie voor Stabroek; Marcel Paardekam en Werner Van Linden voor de Veteranen, Nr 17 werd open gelaten uit respect voor Stanny de Backer; Wouter Verhulst, Tom Brands en Ronny Lamot voor de Oude Gans; Ronny Marijnissen, Freddy Brands, Wim Van Impe en Tim Malfait voor de Ware Gans; Stefan Van Dorst, Iwam Wils en Sven Verbist voor de Jonge Ruiters; Ben Simons, Johan Decubber en Marc Eyckmans voor de Nieuwe Gans.  

28-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


27-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.58e keizerschap te Stabroek
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tijdens het 58e keizerschap te Stabroek zorgt Bert Verbist voor een speciale prestatie. Het is zeker geen unicum, want in het verleden waren er nog gekroonde hoofden die meer keizerskronen verzamelden dan koningskronen. Op 13 maart 2005 wordt Bert voor de tweede maal in drie jaar keizer. Hierdoor staat in de Polder te lezen dat Bert meer keizer is dan koning. En hij zorgt ervoor dat zijn vereniging tijdens het 80e jubileumjaar het 59e keizerschap mag organiseren. Aan de kop hangt een premie van € 5180.

Deelnemers : Peter de Bie, Lode Peeters, Niels Pauwels, Peter Hendrickx en Frank De Schutter voor Stabroek; Johan Decubber, Jef De Schutter en Francis Dons voor de Nieuwe Gans; Werner Van Linden, Nr 11 wordt open gelaten uit respect voor Stanny de Backer en Stefan Sleymer voor de Veteranen; Tom Brands, Ronny Lamot en André Aendekerk voor de Oude Gans; Philippe Maes, Gunther Scheipers, Bert Cerstiaens en Bert Verbist voor Hoevenen; Freddy Brands, Wim Van Impe, Tim Malfait en Erik Adriaenssens voor de Ware Gans; Stefan Van Dorst, Iwan Wils en Sven Verbist voor de Jonge Ruiters.

27-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


26-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.57e keizerschap te Hoevenen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het vierde keizerschap dat de maatschappij uit Hoevenen mag organiseren vindt plaats op 28 maart 2004. Het is Peter De Bie die er voor zorgt dat er voor het eerst sinds 1988 een keizerskroon richting Stabroek verhuist. Buiten de kroon en mantel mag hij een premie van € 2652 in ontvangst nemen. Voor een fotoverslag van het 57e keizerschap kunt U hier terecht.

Deelnemers : Bert Verbist, Gunther Scheipers, Bert Cerstiaens, Lode Certiaens en Peter Crynen voor Hoevenen; Iwan Wils, Sven Verbist en Luc Gabriëls voor de Jonge Ruiters; Jef De Schutter, Robin Minnebach en Francis Dons voor de Nieuwe Gans; Niels Pauwels, Peter De Bie, Peter Hendrickx en Frank De Schutter voor Stabroek; Nr 5 wordt open gelaten uit respect voor Stanny De Backer, Stefan Sleymer en Marcel Paardekam voor de Veteranen; Ronny Lamot, André Aendekerk en Guy Chovau voor de Oude Gans; Wim Van Impe, Tim Malfait, Eric Andriaenssens en Pascal Van Meir voor de Ware Gans.

Foto : De Polder

26-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


25-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toni Huegens onverwacht overleden
Klik op de afbeelding om de link te volgen We ontvingen het droevige nieuws dat Toni Huegens, bestuurslid van Vermaak na Arbeid Zandvliet, vandaag onverwacht is overleden. Toni werd op 16 juli 1954 te Berendrecht geboren, was gehuwd met Germaine Van Eyken en vader van Annick en Lianda. We wensen de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode. 

25-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug in de tijd : 25 augustus 2001
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Oude Gans organiseert haar kieken- en eendenrijden. Om 13 uur verzamelen de deelnemers in de Koerel om de uittredende koningen Glenn Boeykens en Tom Brands uit te halen. Van daar gaat het naar de werf van Maurice Crynen. Yannick Boeykens volgt bij de jongsten zijn broer op. En bij de ouderen heet de nieuwe koning Joris Aendekerk.

25-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.56e keizerschap te Zandvliet
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 6 april 2003 openden afgevaardigden van de 7 maatschappijen en leden van de disctrictsraad de keizerlijke feestmarkt te Zandvliet. Na een maal in de Dry Claveren werd nadien in het oude gemeentehuis een receptie aangeboden. Toespraken waren er van Frans De Schutter (voorzitter Verenigde Gansrijders), Stanny Gabriëls (voorzitter Jonge Ruiters Zandvliet) en Willy Van Hees (districtsburgemeester). Daarna werd de stoet geschouwd aan hetzelfde gemeentehuis in de Spaanse Molenstraat. Even na drie uur begint het spektakel op de Botermarkt. Sprekers van dienst zijn Bruno Cloots en Alex Wils. Doktoor Jos Verbist wordt bijgestaan door verpleegsters Lindsay Sturm en Kristel Hendrickx. Even na vijf uur begint de spanning te stijgen. Peter Crynen (Hoevenen) trek het net tot op één maas. Deze blijft voor de kop hangen wat het trekken bemoeilijkt. Guido Chovau kraakt met een stevige greep de kop los. De nek van de gans werd zo een tien centimeter langer. De volgende ruiter is Bert Verbist. Hij laat deze kans niet voorbij gaan. Bert mag naast de kroon en mantel ook een premie van € 4580 in ontvangst nemen.

Deelnemers 56e keizerschap : Luc Gabriëls, Iwan Wils, Sven Verbist en Wesley Van Reusel voor de Jonge Ruiters; Tim Malfait, Eric Adriaenssens, Pascal Van Meir en Steven Struyf voor de Ware Gans; Robin Minnebach, Igor Schouwaerts en Marc Eyckmans voor de Nieuwe Gans; Peter De Bie, Peter Hendrickx, Frank De Schutter en Serge Snoeys voor Stabroek; Stefan Sleymer, Marcel Paardekam en Stanny De Backer voor de Veteranen; André Aendekerk, Guido Chovau en Ronny Lamot voor de Oude Gans; Bert en Lode Cerstiaens, Bert Verbist en Peter Crynen voor Hoevenen.

25-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


24-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12e demonstratie gansrijden te Prosperpolder
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag 4 september gaat er tijdens de jaarmarkt te Porsperpolder voor de 12e maal een demonstratie gansrijden door. 19 ruiters van verschillende maatschappijen gaan op zoek naar een opvolger voor hertog 2015 Hans Van der Schueren (foto). De demonstratie begint omstreeks 14u30. Er is dit jaar voor het eerst ook een doktoor aanwezig. Dit is Ludo vanden Berghe. Hij wordt bijgestaan door verpleegsters Karin en Viviane.

Hertogen Prosperpolder :

2005 André Simons
2006 Raymond Fissers
2007 Raymond Fissers
2008 Marc Van Gaal
2009 Peter Regemortel
2010 Jerry Adam
2011 Frans Vranckx
2012 Koen Assiner
2013 Alex Lemaire
2014 Herman Willekens
2015 Hans Van der Schueren

24-08-2016 om 13:35 geschreven door Ganzenrijden on-line  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug in de tijd : 24 augustus 1997
Klik op de afbeelding om de link te volgen In Grevenbicht (Nederland) vind het eerste internationale gansrijderstreffen plaats. Er nemen ruiters deel uit Nederland, Duitsland en natuurlijk België. Stefan Sleymer (Zandvliet) trekt de kop en wordt gekroond tot Baron van Grevenbicht.             

24-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


17-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug in de tijd : 17 augustus 1981
Klik op de afbeelding om de link te volgen In de Eendrachtstraat (Schijnpoort) te Antwerpen wordt voor de eerste keer het keizerrijden der eendenrijders betwist. Er nemen drie verenigingen aan deel : het organiserende café in Antwerpen, de Lustige trekkers (Berendrecht) en de Koptrekkers (Putte). Elke vereniging vaardigt 5 deelnemers af. De 18-jarige Jacques Leemans uit Putte wordt tot eerste keizer gekroond. Hij ontvangt een premie van 12340 Bfr, een trofee en een wisselbeker.

17-08-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


23-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-koning Stabroek overleden
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 22 mei overleed in het AZ klina te Brasschaat Louis Gabriëls (78) ten gevolge van een beroerte. Louis werd op 27 november 1937 geboren te Hoevenen. Louis, die gehuwd was met Nini Verhoeven, was landbouwer, oud-dijkgraaf en voormalig gemeenteraadslid voor CD&V. Bij de ganzenrijders uit Stabroek was bijna 60 jaar lid en zetelde hij in het bestuur als ondervoorzitter. In 1968 werd hij koning. Twee decennia lang was hij snijmeester van de Stabroekse maatschappij. Louis was vader van Gert, Els, Hilde, Greet en Kris. Hij was opa van 12 kleinkinderen. We wensen de familie en vrienden van Louis veel sterkte met dit verlies.

Foto : EVDW

23-05-2016 om 19:50 geschreven door Ganzenrijden on-line  


07-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britt Willekens koningin Vrije Gans
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Na het opzadelen van de paarden op de hoeve van Jos De De Schutter was er de traditionele rondgang langs de aangesloten cafés. In het Ganzenhof werd koningin Mireille Rosseneu feestelijk uitgehaald. Rond kwart na twee overhandigde de uitrtredende koningin kroon en mantel af en kon de strijd losbarsten onder de 28 deelnemende amazones. Nieuwe deelneemsters waren dit jaar Alke Roes, Lore Vernimmen en Tinneke Joris. Snijmeester van dienst was Gert Vervloet. Peter Paardekam, voor de gelegenheid helemaal in paars kostuum gestoken, was omroeper van dienst. Doktoor Fred en verpleegster Ilona zorgden voor de medische ondersteuning. Rond de klok van vijf uur ging Katrien Dockx met het net aan de haal. Er passeerden nog 17 ruiters onder de blote nek. Ht was Britt Willekens (25) die met de kop aan de haal ging en zo de 23e koningin van de Vrije Gans werd. Britt is al lid van de Vrije Gans sinds 2007 en is woonachtig te Kapellen. Zus Inge was in 2006 en 2009 ook al tweemaal koningin. De afgevaardigden van Kind en nier ontvingen uit de handen van de nieuwe koningin een cheque ter waarde van € 7852,50.

Foto : De Polder

07-05-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


28-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gansrijden Vrije Gans
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 7 mei is het de beurt aan de dames van de Vrije Gans om op het Solft een opvolgster te vinden van Mireille Rosseneu. De ruiters komen om 9 uur bijeen bij Jos De Schutter om de paarden op te zadelen. Het voetvolk en de muzikanten verzamelen een half uur later aan café Blauw Hoefke. Van daaruit gaat het in stoet vervolgens langs cafés De Volle Ton, De Spreeuw en De Molengeest. Dan wordt Mireille feestelijk uitgehaald in het Ganzenhof. Om 14u15 geeft koningin Mireille dan op het Solft te Berendrecht haar kroon en mantel af en kan de strijd om de 23e koningin beginnen. Speaker en snijmeester van dienst zijn Peter Paardekam en Gert Vervloet. Nadat de nieuwe koningin gekroond is, wordt deze gevierd in het Ganzenhof.
Het goede doel voor dit jaar is www.kindennier.be. Dit is de volgorde voor 7 mei :

Nummer Naam
1 Mireille Rosseneu
2 Katrien Dockx
3 Sandy Peersman
4 Daisy Meyvis
5 Lotte Vranken
6 Debby Huybrechts
7 Alke Roes
8 Wendy Van Meir
9 Nele Stuyck
10 Yasmine Mounadi
11 Joke Lemaire
12 Lynn Geurts
13 Lore Vernimmen
14 Kelly Vervloet
15 Nicole Verbaenen
16 Inge Willekens
17 Talitha Wens
18 Nonja de Moor
19 Debby Van Meir
20 Britt Willekens
21 Bruna Berckmans
22 Naomi Segers
23 Sarah Huijbrechts
24 Axelle De Beleyr
25 Kalinka Willekens
26 Annemieke Kanora
27 Tinneke Joris
28 Vivianne Van Ostaeyen

28-04-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


15-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog geen beslissing over aantal deelnemers keizerschap
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de vergadering van de Verenigde Gansrijders van de Antwerpse Polder op 13 april te Stabroek werd Frans De Schutter herkozen als voorzitter. Ook Jos Crynen werd herverkozen als penningmeester. Wat de verdeling van de paarden op het keizerschap betreft werd er nog geen beslissing genomen. Een vergadering in mei zal hierover uitsluitsel moeten brengen.    

15-04-2016 om 19:09 geschreven door Ganzenrijden on-line  


06-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkloredag in het Poldermuseum Lillo
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zondag 1 mei kunt U tussen 13u en 18u in het Poldermuseum terecht voor de eerste folkloredag. Peter Paardekam toont hoe een net voor het ganzenrijden wordt gemaakt. En er is veel aandacht voor het gansrijden. Zo is er naast de permanente collectie in het POldermuseum een fotovoorstelling met foto's over o.a. het ganzenrijden. Maar er is ook aandacht voor andere folklore en tradities zoals hanske knap, sinterklaas, processies, ... Voor de informatie van het Poldermuseum kunt U terecht op www.poldermuseum-lillo.be.

06-04-2016 om 19:15 geschreven door Ganzenrijden on-line  


03-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordracht over ganzenrijden door Wim Van Look
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op dinsdag 12 april organiseert Culturele Heemkring Hobonia een thema-avond rond ganzenrijden. Spreker die avond is ex-secretaris van de Polderbond Wim Van Look. Vanaf 19u30 brengt Wim een uiteenzetting over het ganzenrijden in de Polderdorpen. Dit gaat door in het gebouw van het basisonderwijs De Platanen, Bauwinlaan 1 te Hoogboom. De toegang is gratis. Info : 03/6641888 - 03/6364467 - hobonia@telenet.be.

03-04-2016 om 00:00 geschreven door Ganzenrijden on-line  


28-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe website Vrije Gans
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Vrije Gans heeft een nieuwe website. De nieuwe url is http://vrijegans.jimdo.com/.

28-03-2016 om 19:20 geschreven door Ganzenrijden on-line  


13-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Van Bouwel voor tweede maal keizer
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het 69e keizerschap was een gigantisch succes en zorgde voor een mooie keizer. Dit keizerschap, dat op een zonnig verloop mocht rekenen, werd vooraf gegaan door de keizerlijke stoet. Keizer Maarten Gabriëls en de notabelen schouwden de stoet aan het voormalige gemeentehuis aan de Spaanse Molenstraat. Het was al na half vier toen de uittredende keizer zijn mantel en kroon af gaf aan voorzitter van de Polderbond Frans De Schutter. En dan kon de strijd beginnen tussen alle deelnemende koningen. Speaker René De Nys dreef ondertussen op zijn gekende manier de premie op en debuterende snijmeester Bart Snoeckx zorgde er op geregelde tijdstippen voor dat er mazen werden gesneden. Het was ondertussen half zes dat het net op zes mazen werd gezet. Kevin Stoop (Veteranen Zandvliet) trok rond tien voor zes het net weg. En dan kon de strijd echt beginnen. Bijna drie ronden werd er onder een blote nek gestreden. Het was al bijna half zeven dat Sven Van Bouwel de kop weet te trekken en zo voor de tweede maal op de Botermarkt de keizerskroon mag opzetten. Sven (36) was reeds keizer in 2007. De kraanelectricien bij PSA was ook al vier maal koning van de maatschappij uit Hoevenen. Aan de kop hing een premie van € 7285. Het 70e keizerschap zal plaats vinden op 2 april 2017 te Hoevenen.

13-03-2016 om 21:43 geschreven door Ganzenrijden on-line  
Foto
Ganzerijderskalender 2016-2017 :

04/09 Prosperpolder demonstratie gansrijden

10/09 10 jaar Lustige Gans

24/09 Keizeruithalen te Hoevenen

01/10 Ekeren Prinskesrijden

08/10 Koninginneparty Ganzenhof

29/10 Bloewaajt
26/11 Hoevenen Polderteren
16/12 Zandvliet Dance with the reds
 
17/12 90-jarig bestaan Vermaak na arbeid Zandvliet
 
25/02 Berendrecht Lollemannen - Zandvliet Veteranen
 
26/02 Berendrecht Nieuwe Gans -Stabroek - Zandvliet Jonge Ruiters
 
28/02 Grevenbicht - Gŕwstrekken
 
12/03 Ekeren Lustige Gans
 
19/03 Berendrecht Oude Gans
 
26/03 Hoevenen - Lillo Ware Gans
 
02/04 Hoevenen kiezerrijden
 
13/05 Vrije Gans
Links maatschappijen
 • Ganzenrijders Zandvliet
 • Ware Gans Lillo
 • Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen
 • Oude Gans Berendrecht
 • Ganzenrijders Stabroek
 • Lustige Gans Ekeren
 • Nieuwe Gans Berendrecht
 • Vrije Gans
 • Gawstrčkkers Beeg (NL)
  Links Paarden
 • Trekpaarden De Brabander
 • Museum Belgisch Trekpaard
 • Bert Feest
 • Trait pour trait
 • Ik was hier
 • Hippo Revue
  Interessante links
 • Polderke
 • Zandvliet Dorp
 • Poldermuseum Lillo
 • Polderheemkring
 • Lillo-Fort
 • Immaterieel Cultureel Erfgoed
  Foto
  Foto
  Foto's Keizerrijden
 • Keizers 1948-2016
 • 2004 Hoevenen
 • 2006 Hoevenen
 • 2008 Hoevenen
 • 2009 Lillo
 • 2010 Lillo
 • 2011 Zandvliet
 • 2012 Lillo
 • 2013 Zandvliet
 • 2014 Hoevenen
  Foto's 2014
 • Zandvliet Veteranen
 • Zandvliet Jonge Ruiters
 • Stabroek (A. Vossen & J. Adam)
 • Ekeren Lustige Gans
 • Berendrecht Oude Gans
 • Lillo & Hoevenen
 • Berendrecht Vrije Gans
 • Demonstratie Prosperpolder
 • Keizeruithalen Stabroek
 • Prinskesrijden 2014
  Foto's 2013
 • 5 jaar ganzenrijden on line
 • Zandvliet Veteranen
 • Zandvliet Jonge Ruiters
 • Grevenbicht (foto's Yannick Schepers)
 • Ekeren
 • Berendrecht 90 jaar Oude Gans
 • Berendrecht Oude Gans
 • Lillo (foto's Y. Schepers/A. Van Tilborgh)
 • Berendrecht Vrije Gans
 • Hoevenen keizeruithalen
  Foto's 2012
 • Zandvliet Veteranen
 • Zandvliet Jonge Ruiters (foto's Walter Dom)
 • Stabroek (foto's Danny Schoonheydt)
 • Ekeren
 • Berendrecht Oude Gans
 • Hoevenen
 • Prosperpolder (foto's Andy Van Tilborgh)
  Foto's 2011
 • Zandvliet Veteranen
 • Zandvliet Jonge Ruiters (foto's Danny Schoonheydt)
 • Berendrecht Oude Gans
 • Hoevenen
 • Tentoonstelling 85 jaar Vermaak na Arbeid
  Foto's 2010
 • Zandvliet Veteranen
 • Zandvliet Jonge Ruiters
 • Berendrecht Oude Gans
 • Hoevenen
 • Berendrecht Vrije Gans
 • Zandvliet Keizeruithalen
  Foto's 2009
 • Zandvliet Veteranen
 • Zandvliet Jonge Ruiters
 • Berendrecht Oude Gans
 • Hoevenen
 • Berendrecht Vrije Gans
  Foto's 2008
 • Zandvliet Jonge Ruiters
 • Berendrecht Oude Gans
 • Lillo
 • Hoevenen
 • Berendrecht Vrije Gans
 • Dubbeltalent
  Archief per maand
 • 08-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 07-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 09-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 09-2009
 • 05-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 08-2008
 • 06-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
  T -->

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!