De training van vanavond donderdag 8.1.2015 gaat vanwege de onophoudelijke regen NIET door.  De selecties voor het weekend worden in de loop van de avond op de blog geplaatst.

Ter verduidelijking : gezien de evaluaties van zowel dinsdag 13.01 als dinsdag 20.01 wordt er die avond NIET getraind door de andere spelers.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties

wedstrijd 10.30 uur, verzamelen Schiervelde 09.15 uur

selectie na donderdagtraining

Pittem U15 - KSV Roeselare U14B

wedstrijd 14.30 uur, verzamelen Pittem om 13.15 uur

adres : Egemstraat 47 te Pittem

Beide wedstrijden staan onder de leiding van trainer Sven, als verjaardagscadeau :)

08-01-2015 om 10:19 geschreven door PR

05-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durbuy 2015

Wij herhalen nog eens het volgende :

Op het einde van het seizoen gaan de spelers en ouders van de huidige U14 terug naar Durbuy op eindeseizoensuitstap.  Data : vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei 2015.

Op het programma staat zowel voor spelers als ouders : kajak, adventure, ambiance, slapen, eten, drinken.

Alles inbegrepen komt dit op 100 euro per speler/zus/broer en 125 euro per volwassene.

We moeten echt wel dringend aan de uitbaters laten weten met hoeveel personen we zullen gaan.

Volgende personen bezorgden mij al de nodige info en informatie : Tomas V, Thomas M, Max A, Benjamin, Robbe V, Evert, Noa, Jarne, Warre, Wannes, Henri, Nathan, Jaron, Lars, Louis, Ties, Robbe B.

We zitten aan 32 personen.

Van volgende personen hebben we wel superdringend antwoord nodig aub, ook graag een seintje indien jullie niet meegaan !!

Sven :), Gaethan, Achiel, Olivier, Sam, Arno, Max DJ, Max VE, Jesse, Drin, Robin, Chiel-Jan, Anthony, Chakkarin, Majid, Ward, Emilio, Dwight en Gilles !!

05-01-2015 om 12:51 geschreven door PR

31-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd KSVR U14 - Waasland/Beveren

Waasland-Beveren laat ons net weten dat ze door omstandigheden (o.a. blessures) de wedstrijden van U13/U14/U15 niet kunnen laten doorgaan.

Dus geen wedstrijd op zondag 04/01/2015.

Zondag 04.01.2015 (wedstrijd 10.30 uur, verzamelen Schiervelde 09.15 uur)

KSV Roeselare U14A - Waasland/Beveren

Benjamin Bonte, Evert Devos, Maxim Andries, Lars Leyn, Tomas Vandendriessche, Thomas Maeyaert, Jaron Dumortier, Achiel Philips, Gaethan Desimpel, Gilles George, Robin Hoornaert, Drin Zymeri, Arno Dutry, Robbe Bakelandt, Louis Verschaete, Maxime Ver Eecke, Sam Vanhuyse

31-12-2014 om 11:28 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd KSVR U14 - Zulte/Waregem

zaterdag 27.12.2014

Oefenmatch : KSV Roeselare U14A - Zulte/Waregem

wedstrijd 10.00 uur, verzamelen Schiervelde 09.00 uur

Benjamin Bonte, Jarne Derie

Maxim Andries, Jaron Dumortier, Achiel Philips, Gaethan Desimpel, Tomas Vandendriessche, Lars Leyn, Thomas Maeyaert, Louis Verschaete, Sam Vanhuyse, Robin Hoornaert, Robbe Bakelandt, Arno Dutry, Gilles George, Drin Zymeri

24-12-2014 om 14:14 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdstabel evaluatie dinsdag 20 januari 2015

Gelieve, indien tijdstip niet past, in eerste instantie zelf iemand te zoeken om mee te wisselen.

24-12-2014 om 13:31 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uurtabel evaluatie dinsdag 13 januari 2015

Indien tijdstip niet past, gelieve in eerste instantie iemand te zoeken om mee te wisselen en mij te informeren aub ...

24-12-2014 om 13:30 geschreven door PR

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht Aandacht Aandacht

Volgend mailtje van Philippe (papa Louis) :

Hallo,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert KSV Roeselare het eerste weekend na de jaarwisseling terug een indoortornooi voor U7 (geboortejaar 2008), U8 (geboortejaar 2007) en U9 (geboortejaar 2006). Voor de jonge voetballertjes is dit de ideale manier om de winterstop te overbruggen met leuke, spannende wedstrijden.

Wij hebben ons met enkele ouders  van de U14 geëngageerd ook een steentje bij te dragen om de kas te spijzen.

Wij staan namelijk in voor de verkoop van de resterende stock van de kledijshop en bemannen er een speciale Bar, waar Loetepoepe, Picon en  een variante op Hasseltse Koffie wordt verkocht.

Wij kunnen wèl nog wat helpende handen gebruiken.

Iedereen is van harte welkom ofwel op

Vrijdag 2 januari (hulp bij de opbouw)   uur af te spreken.

Vrijdagavond 2 januari vanaf 17.00  (bar en Shop)

Zaterdag van 9.00u - 12.00u  (bar en Shop)

Zaterdag van 12.00u - 15.00u (bar en Shop)

Zaterdag van 15.00u tot sluiting (bar en Shop)

Interesse.

Graag een mailtje naar philippe.verschaete@skynet.be met tijdstip wanneer je kunt komen.

Groeten

Patsy, Petra, Sandra, Philippe.

PS

Lukt het niet om te komen helpen dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom om eens een van onze U14-lekkernijen te komen degusteren.

24-12-2014 om 10:41 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
    22-12-2014
    Volgens het "schema" is er vanavond looptraining, er zal echter voldoende plaats zijn op de velden.
    Breng echter zowel loop als voetbalschoenen mee, we kunnen dan zien wat de weersomstandigheden (wind) toelaat!

22-12-2014 om 14:20 geschreven door PR

09-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen Kerstperiode

Zoals gemeld, "genieten" onze spelers nu van twee weken "winterstop".

Eerstvolgende training op maandag 22 december 2014.

--> zondag 04.01.2015 (VM) : match Waasland Beveren

Vanaf maandag 05.01 terug "normaal stramien" ...

09-12-2014 om 13:26 geschreven door PR

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evaluatie Keepertrainer

Evaluatie keepers bij keepertrainer Henny (0477 808 991 en henny-sally@hotmail.com).

09-12-2014 om 09:59 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfuif KSV Roeselare

Op vraag van Hans (kantine) nog wat reclame voor de spetterende eindejaarsfuif van KSV Roeselare op zaterdag 27 december 2014.

Aanvangsuur 20.00 uur.  Optreden van de unieke coverband "Domino".  Wees erbij !!

Inkomprijs per ticket : 5 euro (incl. aperitief).

We verkochten aan de U14 al wat kaarten (Lars, Louis, Jaron, Robbe V, Evert), maar er kunnen ("moeten" zelfs) er nog gans pak bij.

Kaarten zijn te verkrijgen via Hans kantine of gezien de winterstop ook via een mailtje, sms'je naar mij of via onderstaande reageerknop.

08-12-2014 om 10:15 geschreven door PR

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Truiden - KSV Roeselare 3-1
    Prachtig kader waarin de jongens mochten acteren.  Het eerste veld van ST Truiden, mooi kunstgras, schitterende kleedkamers, indrukwekkende omgeving.  Voeg daarbij een sportieve en goed voetballende tegenstander en alle ingrediënten zijn aanwezig om een gezellig voormiddagje voetbal te beleven.  Jammer dat een "hippie"-achtige slungel besloot deze voormiddag uit te kiezen als decor voor zijn zaterdagvoormiddagse wandeling.  De scheids was werkelijk beneden alle peil en snapte niets van de bedoeling van jeugdvoetbal.  Maar laten we het over het positieve hebben : ondanks de nederlaag kunnen we onze kerels zeker geen inzet en motivatie verwijten.  Het was duidelijk dat de tegenstander het kunstgras en vooral de ruime afmetingen beter onder de knie hadden dan wij.  Maar echt overspeeld werden we nooit.  En als er al goede momenten zouden zijn om een tegendoelpunt te incasseren, deden wij dit op de zogezegd slechtste momenten.  Net voor affluiten van de beide eerste helften.  Twee keer speelde de scheidsslungel een cruciale rol.  In de 24ste minuut zag hij een duidelijke buitenspelgoal van de thuisploeg door de vingers.  Er ging wel een prachtige aanval van STVV aan vooraf, maar de jonge trainer van de thuisploeg gaf grif toe dat er een paar metertjes buitenspel aan vooraf gingen.  En op het einde van de tweede helft incasseerden we twee penaltygoals.  Beide "fluitsignalen" waren terecht (de fouten van Jaron en Benjamin waren overduidelijk) maar voorafgaandelijk aan de tweede tegengoal was er een duidelijke terugspeelbal van de thuisploeg niet gefloten.  De daaropvolgende verre uittrap van de doelman leverde de eerste penalty op.  En één minuut later lag knullig balverlies aan de basis van de tweede penalty.  Zelf hadden we weinig doelgevaar op enkele vrije trappen van Maxim Andries en een kopbal van Drin Zymeri na.  Ook Arno Dutry kon na jagen op de tegenstander bijna scoren.  En Noa Groenemans werkte zich te pletter om de thuisploeg niet rustig te laten uitvoetballen.  Traditioneel waren we in de derde helft terug de betere ploeg.  De thuisploeg kreeg geen kans meer en de kansen waren allemaal voor ons.  Robbe Bakelandt, Drin Zymeri, Robbe Vanhecke, Gilles George : allemaal kregen ze een kans op een goal.  Robbe Bakelandt trapte een voorzet nog op de lat en de scheids weigerde een penalty toe te kennen voor een duidelijke fout op Drin Zymeri.  UIteindelijk scoorde Drin nog de 3-1 na een slordig uitverdedigen.  Na een bevredigende prestatie konden we onder vakkundige begeleiding van Good Old Sinterklaas de terugreis aanvatten, richting "schoolboeken".  Een verdiende winterstop van twee weekjes voor onze jongens.

08-12-2014 om 10:11 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KSVR U14B - Rumbeke

EERSTE HELFT: De eerste drie minuten van deze avondwedstrijd kon KSV Rumbeke even druk zetten op de lokale thuis-verdediging. Dan nam KSVR de wedstrijd in handen om die nagenoeg niet meer uit handen te geven. Even later scoorde Achiel Philips na een knappe assist van Maxime Dejonghe (min. 6, 1-0). Verder bleef de thuisploeg de hele eerste helft de bezoekers domineren met mooi samenspel en veel enthousiasme, jammer genoeg zonder de kansen af te maken . Even voor de rust, kon Rumbeke onder de druk uitkomen en was er op een afstandsschot een parade nodig van onze "goalie" Jarne Derie. Schitterend onder de deklat weggeborsteld, zeg! TWEEDE HELFT: Ook na de rust bleef KSVR de betere ploeg. Na 10 minuten in de tweede helft stak de thuisploeg zowaar nog een tandje bij en ging nog een versnelling hoger spelen. Het voetbal wat we nu te zien kregen was om van te smullen en resulteerde al snel in doelpunten van Jesse Verdonckt (min. 54, 2-0) en Henri Van Eeckhout (min. 58, 3-0). Die laatste goal werd gemaakt op een hoekschop. De eerste op een stilstaande fase sinds lang. Roeselare bleef nu verder gaan op hetzelfde elan en in de 67ste minuut was het opnieuw raak, met ditmaal aan het kanon Robin Hoornaert (4-0). Rumbeke kon hierop maar weinig tegenin brengen en dus bleef Roeselare tot het einde deze wedstrijd naar zich toehalen. De supporters werden deze keer echt wel verwend!

Conclusie: Avondvoetbal bevalt blijkbaar wel. Oververdiende zege van de thuisploeg waar niets op af te dingen valt. Eén van de beste wedstrijden van onze jongens tot nog toe, indien niet de beste! Kortweg: een berematch!

08-12-2014 om 09:42 geschreven door PR

05-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht voor eerlijke vinders
    De handschoenen van Ties zijn op mysterieuze manier :) niet meer terug in zijn sporttas geraakt!

Kan de eerlijke vinder deze aub terug aan Ties bezorgen?

Of hen verwittigen dat ze terecht zijn?

Merk : Adidas

Alsook de trui (zwart met ritsje) van Gilles is plots verdwenen,naam staat er duidelijk in vermeld,gelieve eens goed te kijken of hij niet per ongeluk in jullie tas is verdwenen

05-12-2014 om 11:02 geschreven door PR

04-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop
    Na de wedstrijden van zaterdag is er een winterstop van twee weken waarop niet getraind wordt.
    Eerstvolgende maandag 22 december 2014.

04-12-2014 om 20:57 geschreven door PR

Zaterdag 06.12.2014

St Truiden - KSV Roeselare U14A

adres : Tiensesteenweg 168/170 (eerste veld) --> kunstgras

wedstrijd 10.00 uur / verzamelen Schiervelde 06.20 uur / vertrek bus 06.30 uur / tussenstop Wevelgem 06.50 uur

Beurtrol : voorkeur ouders U14 vrije plaatsen op de bus

Benjamin, Evert
    Maxim A, Jaron, Gaethan, Tomas V, Lars, Arno, Achiel, Robbe B, Robbe V, Gilles, Drin, Louis, Noa

Ledegem U15 - KSVR U14B

adres : Stationsstraat 47B te Ledegem

wedstrijd 14.30 uur / verzamelen 13.15 uur

Jarne, Wannes, Ward, Warre, Nathan, Chakkarin, Anthony, Henri, Ties, Dwight, Jesse, Max V, Max DJ, Majid, Thomas M en Robin

Gekwetst : Sam Vanhuyse, Olivier Luckx, Emilio Vandewynckel

Ziek : Chiel Jan Bekaert

04-12-2014 om 20:55 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    01-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - FC Seraing 1-0
    Dit zijn zo van die wedstrijden dat het als trainer leuk is om een verslag te schrijven.  Niet dat we "voetballistiek" een wereldmatch speelden, maar vooral omdat de groepsgeest perfect was, omdat alle opdrachten stipt uitgevoerd werden, omdat we als blok aanvielen en verdedigden en dat we op het einde van de wedstrijd zelfs veruit de betere ploeg werden, kansen creërden en uiteindelijk ook scoorden.  In den "beginne" zagen de voortekenen er echter niet te bijster goed uit.  De tegenstander stond mooi op een tweede plaats en werd door de andere ploegen omschreven als "viriel/stevig/groot", niet bepaald onze favoriete tegenstanders.  Verder hadden we net een nul op negen achter de rug en kampten we deze zaterdagvoormiddag met nogal wat afwezigen : Chiel-Jan Bekaert ziek, Emilio Vandewynckel-Tomas Vandendriessche-Sam Vanhuyse gekwetst.  Maar de puzzel klopte en de vervangende stukjes bleken in staat om een collectief sterke prestatie te leveren.  In de eerste helft was het aftasten van beide kanten.  Benjamin Bonte redde mooi zwevend een winkelhaakschot van de bezoekers en wij scoorden bijna via een kopbal van Jaron Dumortier en een mooi afstandsschot van Lars Leyn.  In de tweede helft was het zowaar nog meer aftasten, maar we lieten de nochtans scoregrage bezoekers niet aan kansen komen.  Het leek een zware derde helft te gaan worden op fysiek vlak en wonder boven wonder werden wij de meest frisse ploeg.  Het regende plots grote kansen voor ons en zij konden slechts éénmaal dreigen bij een doorbraak, maar Evert Devos bleef kalm en ging gepast in de voeten van de bezoekende spits.  Robbe Bakelandt besloot pal op de Seraing-doelman, Drin Zymeri schoot een mooie kans voorlangs, Noa Groenemans werkte iets te haastig af, Maxim Andries kwam alleen voor de doelman, Jaron Dumortier kopte net naast.  Het leek dus een 0-0 te gaan worden maar op tien minuten voor affluiten kon Drin Zymeri een inworp van Lars Leyn goed afschermen en in de draai binnenwerken.  Op basis van de kansen in de derde helft en het goede defensieve blok een meer dan verdiende en vooral deugddoende zege.  Hopelijk sluiten we volgende week "in volle examenperiode" de heenronde goed af op verplaatsing bij het verre St-Truiden.  Volgens de gegevens van de Bond zouden we deze wedstrijd zelfs "mogen" spelen op het eerste (kunstgras)veld van STVV.  Als dit al geen motivatie vormt om deze verre verplaatsing af te haspelen ...

01-12-2014 om 23:39 geschreven door PR

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)