Inhoud blog
  • Durbuy
  • Durbuy
  • Durbuy
  • ASV Geel - KSV Roeselare U14A 1-1
  • Selectie laatste competitiewedstrijd
    U14A
    Patrick Roelens
    0477 60 42 39
    Rik Joye
    Roger Victor

    U14B
    Sven Valcke
    0478 96 34 26 
    Freddy Vandenbussche
    Franky Vansteelandt
    Zoeken in blog

    Nationale Miniemen U14
    KSV Roeselare U14
    08-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfuif KSV Roeselare

    Op vraag van Hans (kantine) nog wat reclame voor de spetterende eindejaarsfuif van KSV Roeselare op zaterdag 27 december 2014.

    Aanvangsuur 20.00 uur.  Optreden van de unieke coverband "Domino".  Wees erbij !!

    Inkomprijs per ticket : 5 euro (incl. aperitief).

    We verkochten aan de U14 al wat kaarten (Lars, Louis, Jaron, Robbe V, Evert), maar er kunnen ("moeten" zelfs) er nog gans pak bij.

    Kaarten zijn te verkrijgen via Hans kantine of gezien de winterstop ook via een mailtje, sms'je naar mij of via onderstaande reageerknop.



    08-12-2014 om 10:15 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Truiden - KSV Roeselare 3-1
    Prachtig kader waarin de jongens mochten acteren.  Het eerste veld van ST Truiden, mooi kunstgras, schitterende kleedkamers, indrukwekkende omgeving.  Voeg daarbij een sportieve en goed voetballende tegenstander en alle ingrediënten zijn aanwezig om een gezellig voormiddagje voetbal te beleven.  Jammer dat een "hippie"-achtige slungel besloot deze voormiddag uit te kiezen als decor voor zijn zaterdagvoormiddagse wandeling.  De scheids was werkelijk beneden alle peil en snapte niets van de bedoeling van jeugdvoetbal.  Maar laten we het over het positieve hebben : ondanks de nederlaag kunnen we onze kerels zeker geen inzet en motivatie verwijten.  Het was duidelijk dat de tegenstander het kunstgras en vooral de ruime afmetingen beter onder de knie hadden dan wij.  Maar echt overspeeld werden we nooit.  En als er al goede momenten zouden zijn om een tegendoelpunt te incasseren, deden wij dit op de zogezegd slechtste momenten.  Net voor affluiten van de beide eerste helften.  Twee keer speelde de scheidsslungel een cruciale rol.  In de 24ste minuut zag hij een duidelijke buitenspelgoal van de thuisploeg door de vingers.  Er ging wel een prachtige aanval van STVV aan vooraf, maar de jonge trainer van de thuisploeg gaf grif toe dat er een paar metertjes buitenspel aan vooraf gingen.  En op het einde van de tweede helft incasseerden we twee penaltygoals.  Beide "fluitsignalen" waren terecht (de fouten van Jaron en Benjamin waren overduidelijk) maar voorafgaandelijk aan de tweede tegengoal was er een duidelijke terugspeelbal van de thuisploeg niet gefloten.  De daaropvolgende verre uittrap van de doelman leverde de eerste penalty op.  En één minuut later lag knullig balverlies aan de basis van de tweede penalty.  Zelf hadden we weinig doelgevaar op enkele vrije trappen van Maxim Andries en een kopbal van Drin Zymeri na.  Ook Arno Dutry kon na jagen op de tegenstander bijna scoren.  En Noa Groenemans werkte zich te pletter om de thuisploeg niet rustig te laten uitvoetballen.  Traditioneel waren we in de derde helft terug de betere ploeg.  De thuisploeg kreeg geen kans meer en de kansen waren allemaal voor ons.  Robbe Bakelandt, Drin Zymeri, Robbe Vanhecke, Gilles George : allemaal kregen ze een kans op een goal.  Robbe Bakelandt trapte een voorzet nog op de lat en de scheids weigerde een penalty toe te kennen voor een duidelijke fout op Drin Zymeri.  UIteindelijk scoorde Drin nog de 3-1 na een slordig uitverdedigen.  Na een bevredigende prestatie konden we onder vakkundige begeleiding van Good Old Sinterklaas de terugreis aanvatten, richting "schoolboeken".  Een verdiende winterstop van twee weekjes voor onze jongens.

    08-12-2014 om 10:11 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KSVR U14B - Rumbeke

    EERSTE HELFT: De eerste drie minuten van deze avondwedstrijd kon KSV Rumbeke even druk zetten op de lokale thuis-verdediging. Dan nam KSVR de wedstrijd in handen om die nagenoeg niet meer uit handen te geven. Even later scoorde Achiel Philips na een knappe assist van Maxime Dejonghe (min. 6, 1-0). Verder bleef de thuisploeg de hele eerste helft de bezoekers domineren met mooi samenspel en veel enthousiasme, jammer genoeg zonder de kansen af te maken . Even voor de rust, kon Rumbeke onder de druk uitkomen en was er op een afstandsschot een parade nodig van onze "goalie" Jarne Derie. Schitterend onder de deklat weggeborsteld, zeg! TWEEDE HELFT: Ook na de rust bleef KSVR de betere ploeg. Na 10 minuten in de tweede helft stak de thuisploeg zowaar nog een tandje bij en ging nog een versnelling hoger spelen. Het voetbal wat we nu te zien kregen was om van te smullen en resulteerde al snel in doelpunten van Jesse Verdonckt (min. 54, 2-0) en Henri Van Eeckhout (min. 58, 3-0). Die laatste goal werd gemaakt op een hoekschop. De eerste op een stilstaande fase sinds lang. Roeselare bleef nu verder gaan op hetzelfde elan en in de 67ste minuut was het opnieuw raak, met ditmaal aan het kanon Robin Hoornaert (4-0). Rumbeke kon hierop maar weinig tegenin brengen en dus bleef Roeselare tot het einde deze wedstrijd naar zich toehalen. De supporters werden deze keer echt wel verwend!

     

     

    Conclusie: Avondvoetbal bevalt blijkbaar wel. Oververdiende zege van de thuisploeg waar niets op af te dingen valt. Eén van de beste wedstrijden van onze jongens tot nog toe, indien niet de beste! Kortweg: een berematch!


    08-12-2014 om 09:42 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    05-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht voor eerlijke vinders
    De handschoenen van Ties zijn op mysterieuze manier :) niet meer terug in zijn sporttas geraakt!

    Kan de eerlijke vinder deze aub terug aan Ties bezorgen?

    Of hen verwittigen dat ze terecht zijn?

    Merk : Adidas

    Alsook de trui (zwart met ritsje) van Gilles is plots verdwenen,naam staat er duidelijk in vermeld,gelieve eens goed te kijken of hij niet per ongeluk in jullie tas is verdwenen

    05-12-2014 om 11:02 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop
    Na de wedstrijden van zaterdag is er een winterstop van twee weken waarop niet getraind wordt.
    Eerstvolgende maandag 22 december 2014.

    04-12-2014 om 20:57 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties

    Zaterdag 06.12.2014


    St Truiden - KSV Roeselare U14A


    adres : Tiensesteenweg 168/170 (eerste veld) --> kunstgras


    wedstrijd 10.00 uur / verzamelen Schiervelde 06.20 uur / vertrek bus 06.30 uur / tussenstop Wevelgem 06.50 uur


    Beurtrol : voorkeur ouders U14 vrije plaatsen op de bus


    Benjamin, Evert
    Maxim A, Jaron, Gaethan, Tomas V, Lars, Arno, Achiel, Robbe B, Robbe V, Gilles, Drin, Louis, Noa



    Zaterdag 06.12.2014


    Ledegem U15 - KSVR U14B


    adres : Stationsstraat 47B te Ledegem


    wedstrijd 14.30 uur / verzamelen 13.15 uur


    Jarne, Wannes, Ward, Warre, Nathan, Chakkarin, Anthony, Henri, Ties, Dwight, Jesse, Max V, Max DJ, Majid, Thomas M en Robin



    Gekwetst : Sam Vanhuyse, Olivier Luckx, Emilio Vandewynckel

    Ziek : Chiel Jan Bekaert

    04-12-2014 om 20:55 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    01-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - FC Seraing 1-0
    Dit zijn zo van die wedstrijden dat het als trainer leuk is om een verslag te schrijven.  Niet dat we "voetballistiek" een wereldmatch speelden, maar vooral omdat de groepsgeest perfect was, omdat alle opdrachten stipt uitgevoerd werden, omdat we als blok aanvielen en verdedigden en dat we op het einde van de wedstrijd zelfs veruit de betere ploeg werden, kansen creërden en uiteindelijk ook scoorden.  In den "beginne" zagen de voortekenen er echter niet te bijster goed uit.  De tegenstander stond mooi op een tweede plaats en werd door de andere ploegen omschreven als "viriel/stevig/groot", niet bepaald onze favoriete tegenstanders.  Verder hadden we net een nul op negen achter de rug en kampten we deze zaterdagvoormiddag met nogal wat afwezigen : Chiel-Jan Bekaert ziek, Emilio Vandewynckel-Tomas Vandendriessche-Sam Vanhuyse gekwetst.  Maar de puzzel klopte en de vervangende stukjes bleken in staat om een collectief sterke prestatie te leveren.  In de eerste helft was het aftasten van beide kanten.  Benjamin Bonte redde mooi zwevend een winkelhaakschot van de bezoekers en wij scoorden bijna via een kopbal van Jaron Dumortier en een mooi afstandsschot van Lars Leyn.  In de tweede helft was het zowaar nog meer aftasten, maar we lieten de nochtans scoregrage bezoekers niet aan kansen komen.  Het leek een zware derde helft te gaan worden op fysiek vlak en wonder boven wonder werden wij de meest frisse ploeg.  Het regende plots grote kansen voor ons en zij konden slechts éénmaal dreigen bij een doorbraak, maar Evert Devos bleef kalm en ging gepast in de voeten van de bezoekende spits.  Robbe Bakelandt besloot pal op de Seraing-doelman, Drin Zymeri schoot een mooie kans voorlangs, Noa Groenemans werkte iets te haastig af, Maxim Andries kwam alleen voor de doelman, Jaron Dumortier kopte net naast.  Het leek dus een 0-0 te gaan worden maar op tien minuten voor affluiten kon Drin Zymeri een inworp van Lars Leyn goed afschermen en in de draai binnenwerken.  Op basis van de kansen in de derde helft en het goede defensieve blok een meer dan verdiende en vooral deugddoende zege.  Hopelijk sluiten we volgende week "in volle examenperiode" de heenronde goed af op verplaatsing bij het verre St-Truiden.  Volgens de gegevens van de Bond zouden we deze wedstrijd zelfs "mogen" spelen op het eerste (kunstgras)veld van STVV.  Als dit al geen motivatie vormt om deze verre verplaatsing af te haspelen ...

    01-12-2014 om 23:39 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    28-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende week

    Vanwege de examenperiode wordt er volgende week slechts TWEE keer getraind.

    De training van dinsdag 2 december 2014 vervalt !!

    28-11-2014 om 08:59 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    27-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties

    De u14B speelt dit weekend vanwege de Crosscup op Schiervelde uitzonderlijk op vrijdagavond.  Voor de A-ploeg dienen we door diezelfde crosscup te melden dat parkeren aan het jeugdterrein van Schiervelde onmogelijk zal zijn.  De grote parking van de hallen wordt dus de "standplaats", hou daar rekening mee want het is een eindje stappen !!


    Vrijdag 28.11.2014


    KSV Roeselare U14B - Rumbeke U15


    wedstrijd 18.30 uur, verzamelen Schiervelde 17.30 uur


    Jarne D, Robin H, Achiel Ph, Arno D, Henri V, Anthony V, Jesse V, Robbe V, Chakka C, Warre R, Ward V, Wannes V, Nathan R, Ties D, Maxime DJ, Dwight D (?)




    Zaterdag 29.11.2014


    KSV Roeselare U14A - FC Seraing


    wedstrijd 10.30 uur, verzamelen Schiervelde 09.15 uur


    Benjamin B, Evert D, Maxim A, Jaron D, Gaethan D, Thomas M, Lars L, Gilles G, Noa G, Olivier L, Louis V, Sam V, Robbe B, Drin Z, Maxime V




    Gekwetst : Majid, Tomas V, Emilio

    27-11-2014 om 18:48 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfuif KSV Roeselare

    Dit jaar staat de TWEEDE KSVR-EINDEJAARSFUIF op het programma op zaterdag 27 december 2014.

    Inkomprijs is slechts 5 euro en daarvoor krijg je een dampende fuif en een aperitief.

    Wie er vorig jaar niet bij was, die heeft iets gemist.

    Vorig jaar waren er slechts twee ouders van de toenmalige U13, een aantal dat we dit jaar zeker dienen te verachtvuldigen .

    Kaarten te verkrijgen via Hans van de kantine ...

    BE THERE !!

    27-11-2014 om 15:15 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfjaarlijke evaluaties

    In januari plannen we weer twee evaluatiedagen.  We rekenen per speler op een 10 à max. 15 minuten en trainers Sven en Patrick nemen alle spelers samen met beide trainers.

    Vooraleer we een tabel maken met tijdstippen, vragen we iedereen met een voorkeur van datum en/of uur dit zo spoedig te laten weten, zodat we niemand op onmogelijke tijdstippen zetten.

    Beide dagen zouden zijn dinsdag 13 januari 2015 tussen 17.15 uur en 21.45 uur en dinsdag 20 januari 2015 ook tussen 17.15 uur en 21.45 uur.

    De training op beide dagen verdwijnt dan vanzelfsprekend.

    Mogen we vragen te reageren tegen uiterlijk 04.12 indien u een voorkeurtijdstip hebt ?

    27-11-2014 om 15:10 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WS Brussels - KSV Roeselare 6-1
    Een verplaatsing naar de hoofdstad staat altijd garant voor een aantal verrassingen, zo ook deze keer.  Het mag gezegd, de scheids speelde deze keer geen (hoofd)rol en komt in het verdere verloop dus niet voor.  Twee aparte terreinen in hartje Molenbeek, zonder parking, plots beslist om dan toch onaangekondigd op kunstgras te spelen, en een thuisafgevaardigde die vraagt om alle materiaal voor de wedstrijd zeker weg te bergen in een sterk beveiligde container omdat we anders zeker alles gestolen zouden worden : het zorgt altijd voor een apart sfeertje.  Wie vorig jaar de matchen tegen FC Brussels en WS Woluwe herinnert, weet dat we het tegen beide ploegen fysisch zeer moeilijk hadden.  Beide ploegen zijn nu samengesmolten en dat hebben we gevoeld.  Dergelijke tegenstanders blijven onze zwakke plek.  Te veel schrik of angst of hoe we het ook durven omschrijven.  Als je dan al na zeven seconden 1-0 achterstaat, dan pas wordt het een zware voormiddag.  Lullig balverlies onmiddellijk na de aftrap en een zwart spurtwonder liep onze ganse verdediging uit het gareel en zorgde voor 1-0.  We kregen toen twee kansjes : Maxim Andries zag zijn vrije trap overwaaien, Drin Zymeri kopte een corner van Gilles George net naast.  Maar al waren ze voetballend zeker niet denderend, op kracht en vooral snelheid zorgden ze via hun beproefd stramien (lange lellen naar voor) al snel voor de 2-0.  Ze verdeelden trouwens hun goaltjes mooi over de drie speelhelften : telkens twee.  De tweede helft staken we slechts twee keer ons hoofd aan hun venster : Gilles George kraakte zijn schot en Robbe Bakelandt werd aan de trui getrokken toen hij wou scoren.  Daar zat ook een verschil tussen beide ploegen : al was de thuisploeg een pak sterker/rapper, toch lieten ze niet na om af en toe een (potige) fout te maken, daar waar wij zeer braaf waren, zeg gerust veel te braaf.  In de eerste speelhelft begingen we geen enkele overtreding, in de tweede helft eentje en in de derde helft dan toch een zestal.  Niet dat we de spelers willen aanmoedigen tot "vuil" spel, maar te braaf is toch ook iets.  In de derde helft liet de thuisploeg wat "powerboys" rusten en plots kregen we een pakketje kansen.  Olivier Luckx schoot een vrije trap net naast en zag een uitbraak net op tijd gecounterd.  Robbe Bakelandt besloot een schot zwak in de handen van de keeper, Noa Groenemans werd gehaakt in de rechthoek doch koos in plaats van zich te laten vallen voor een schotje, Robin Hoornaert plaatste een lob net over, Maxim Andries zag een vrije trap net naast gaan en Olivier Luckx zag twee hoekschoppen op de lijn weggekopt of gered.  Uiteindelijk scoorden we nog een verdiende eerredder toen Maxim Andries zijn vrije trap door Lars Leyn  in de winkelhaak zag verlengd worden.  Geklopt op onze waarde, maar toch blijven wedstrijden tegen dergelijke tegenstanders een werkpuntje voor onze boys.

    24-11-2014 om 09:56 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto U14B
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In bijlage een mooie groepsfoto van de U14B.

    24-11-2014 om 09:36 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma deze week
    Dinsdag training 19u



    Donderdag training 19u



    Vrijdag wedstrijd (groep sven)

    Wedstrijd Ksvr - Rumbeke om 18u30

    (Degene die niet kunnen gelieve iets te laten weten)

    Zaterdag wedstrijd (Patrick)

    Voor degene die woensdag wedstrijd hebben met de schoolploeg,mogen ze de dinsdag training overslaan!

    Gelieve wel de trainers te verwittigen als je er niet aal zijn op de dinsdag training wegens schoolploeg!

    24-11-2014 om 00:00 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag KSVR - Sint-Eloois-Winkel
    Een heel wat betere start van onze jongens dan de vorige week, alhoewel de tegenstander fysisch steviger en groter waren was daar aanvankelijk heel weining van te merken en speelden onze jongens vrank en vrij, al vroeg kwamen we op voorsprong vanap rechts voerde Arno zijn nummertje op tegen zijn broer die het spit moest delven van de broederliefde, Arno bracht lekker voor en Jesse had hem maar intetikken,1-0.
    10 min later was het weer van dat, andere assistenkoning (Maxime Dejonghe) maar terug dezelfde koele afwerker Jesse die terug kon scoren via een intikkertje. Daarna bleven onze jongens de wedstrijd licht domineren en kon Winkel sporadisch uitbreken op de counter,in de 2é periode liet de lokale verdediging zich verrassen door een snelle uitbraak van de bezoekende aanvallers die zo de score konden milderen tot 
     2-1.
    Vanaf dan ging de wedstrijd gelijk op maar bleef de score steken op een 2-1 ruststand, tijd om te gaan rusten in de kleedkamers voor beide partijen.
    Na de rustperiode werd het snel 2-2,blijkbaar hadden onze jongens de rust niet zo goed verteerd want een overdonderende scherp uit de kleedkamer gekomende Sint-Eloois-Winkel greep ons bij de keel,dit door kracht en snelheid,snel werd het alsook 2-3 voor de tegenstander via een buitenspelfase van onswege diegeen was maar waaruit de tegenstander onmiddellijk kon scoren,niet fair van de verdedigende tegenstanders maar de bordjes stonden er wel,2-3. De wedstrijd kon dus snel kantelen zo. Gedurende de resterende tijd van deze periode bleef Roeselare een beetje op zoek naar zichzelf en eerherstel,dit ook door de vele verplichte vervangingen van onze trainer waardoor de ploeg toch een beetje door elkaar geschut word, de trainer bleef onze jongens positief aanmoedigen vanaf de zijlijn en deze keer niet vanop de bank! Onze jongens kwamen sterk uit de blokken bij het ingaan van de laatste^periode en al vrij vroeg werd ons een strafschop toegewezen voor een fout op Robin die hij zelf heel goed uitgelokt had,bal op de stip van de ref maar het Anderlecht scenario komt ook op Schiervelde voor,(alsook een strafschopmisser in de voormiddag van onze andere groep u14),geen 3-3 maar nog steeds achter de feiten lopen voor onze jongens,de bal werd net naast getrapt namelijk.
    Wie zijn kansen niet afwerkt krijgt meestal het deksel op de neus en wat bleek...door een snelle tegenactie en een fout in onze lokale verdediging kon Winkel de score laten oplopen tot een 2-4. Roeselare bleef maar druk zetten vooruit en kwam van alle kanten opzetten, Arno kon nog de dwarslegger treffen maar de bal moest er eigenlijk wel in van zo dichtbij,jammer genoeg. De bezoekers begonnen nu wel veelvuldig tijd te rekken en een paar keer haalden ze zelfs ongestraft de hakbijl boven,wat tot woede leidde van hun eigen coach die dit niet toe liet! Ondanks het betere spel van de thuisploeg was het de bezoekende ploeg die met de 3 punten ging lopen,weer werden we niet beloond voor ons mooi voetbal maar haalde de ploeg het via kracht,de bezoekende ploeg was verliefd op ons geleverde voetbal en prijsde ons tot beste voetballende ploeg uit onze reeks,zelfs beter dan de leider in de reeks,chapeau aan onze jongens die zo de bleke prestatie van de vorige week prachtig achter hen konden leggen!
    Conclusie; voor de thuisploeg werd het een wedstrijd met een gevoel van "NET niet",mooi voetbal van achteruit tot aan de zestien maar het afwerken blijft toch onze moeilijkste kant zo te zien,de tegenstander won door de enorme kracht die jongens toch al hebben bij een jaartje ouder te zijn dan onze jonge duivels,toch chapeau...we konden met ons hoofd het plein verlaten met een goed gevoel ondanks de nederlaag,een fiere trainer, de frietjes zijn dus verteerd na een weekje?

    21-11-2014 om 20:10 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie Ingelmunster - Ksvr
    Jarne
    Ward Wannes chakkarin nathan ties achille
    Majid Jesse Thomas Max V. Max D.
    Arno warre Anthony Henri

    21-11-2014 om 19:20 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ballenjongens U14 : EXTRA INSPANNING !!


    MAG IK NOGMAALS VRAGEN DAT ENKELE SPELERS ZICH NOG KANDIDAAT STELLEN OM MORGEN ALS BALLENJONGEN TE FUNGEREN VOOR DE WEDSTRIJD TEGEN MAASMECHELEN ??  Het kan toch niet dat op een groep van 35 spelers slechts drie spelers kunnen of willen afkomen ??

    Magere oogst wat de ballenjongens betreft voor de matchen tegen Maasmechelen en Heist.

    Voor de match tegen Maasmechelen (zaterdag 22.11) hebben we voorlopig slechts 3 kandidaten.  Naast Lars Leyn, Robbe Bakelandt en Maxime Ver Eecke hebben we dus nog ZES spelers nodig.

    Voor de match tegen Heist (zaterdag 29.11) hebben we er voorlopig 6.  Nathan, Jaron,Sam, Evert, Robbe VH en Maxime DJ gaven hun naam al op. We mankeren er hier nog DRIE.

    MOGEN WE AAN IEDEREEN EEN INSPANNING VRAGEN OM TOCH 1 VAN DE TWEE UIT TE PIKKEN OM AANWEZIG TE ZIJN.

    Reageren via de knop onderaan rechts of via sms 0477 60 42 39.




    21-11-2014 om 13:16 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers

    Ter info :

    volgende woensdag 26.11 is er uitzonderlijk geen keepertraining !!

    21-11-2014 om 12:26 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie Wedstrijd U14A op WS Brussels

    Evert Devos - Benjamin Bonte


    Maxim Andries - Gaethan Desimpel - Chiel Jan Bekaert - Lars Leyn


    Gilles George - Olivier Luckx - Noa Groenemans


    Louis Verschaete - Robbe Bakelandt - Drin Zymeri


    Robbe Vanhecke - Robin Hoornaert - Sam Vanhuyse - Tomas Vandendriessche

    20-11-2014 om 00:00 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    19-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendmatchen

    Zaterdag 22.11.2014

    WS Brussels - KSVR U14

    adres : Campus Sippelberg (Avenue M Ghandi te Molenbeek St Jean) --> pas op U13 speelt op andere locatie !

    Lege plaatsen op de bus cfr. beurtrol : voorkeur ouders U13

    Verzamelen Schiervelde 08.00 uur, vertrek bus 08.15 uur, tussenstop Wevelgem (Texas) om 08.35 uur

    Wedstrijd om 11.30 uur

    Selectie na donderdagtraining


    Zaterdag 22.11.2014

    OMS Ingelmunster U15 - KSVR U14B

    adres : Bollewerpstraat 92 B te Ingelmunster

    Verzamelen daar 13.15 uur, wedstrijd 14.30 uur

    Selectie na donderdagtraining

    19-11-2014 om 16:29 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 23/06-29/06 2008

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs