Inhoud blog
  • Durbuy
  • Durbuy
  • Durbuy
  • ASV Geel - KSV Roeselare U14A 1-1
  • Selectie laatste competitiewedstrijd
    U14A
    Patrick Roelens
    0477 60 42 39
    Rik Joye
    Roger Victor

    U14B
    Sven Valcke
    0478 96 34 26 
    Freddy Vandenbussche
    Franky Vansteelandt
    Zoeken in blog

    Nationale Miniemen U14
    KSV Roeselare U14
    22-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OH Leuven - KSV Roeselare 3-2

    "Opwarmen voor een wedstrijd" : niet zomaar een brokje folklore omdat een speler nu eenmaal zo vroeg aanwezig is op het veld. Neen, de opwarming is vooral het moment waarop je aantoont klaar te zijn voor de wedstrijd die komt. Zowel fysisch (na vorige week Jaron Dumortier, was het deze week aan Sam Vanhuyse om zich tijdens de opwarming te kwetsen en aldus niet klaar te zijn voor deze wedstrijd), als vooral mentaal. Vele spelers waren bij de opwarming echt niet "aanwezig" in Leuven en ondanks herhaaldelijke waarschuwingen was dit ook zichtbaar tijdens de wedstrijd en vooral de wedstrijdaanvang. Wat helpt de nieuwe reglementering van de KBVB om langer te voetballen als we zelf de eerste minuten "forfait" geven ?
    Na acht minuten stonden we al 2-0 in het krijt. We waren omzeggens nog niet over de middellijn gekomen en gaven daarnaast door individuele fouten de eerste twee goals ten geschenke aan de tegenstander. Wat helpt het dan om de resterende 65 minuten minimaal de evenknie te zijn van de thuisploeg als je met een twee-doelpunten-kloof pas wakker wordt ?
    Na die dubbele opdoffer trokken we het Leuvense laken naar ons toe. We kregen kansen : Noa Groenemans besloot voorlangs, Robbe Bakelandt deed hetzelfde en Arno Dutry besloot te slapjes voor een leeg doel.
    In de tweede periode kwamen we al snel aan een aansluitingstreffer. Een mooi aangesneden vrije trap van Maxim Andries werd door Drin Zymeri zachtjes verlengd, Robbe Bakelandt duwde de 1-2 ultiem over de lijn. We kregen kansjes op de gelijkmaker na dubbele voorzetten van Arno Dutry. Maar zoals zo vaak in het voetbal viel de 3-1 uiteindelijk aan de andere kant.
    In de derde helft was er een dubieuze penaltyfout op Emilio Vandewynckel maar die viel iets te opzichtig en de goed leidende scheidsrechter besloot niet te fluiten en zelfs geel toe te kennen aan een blijvend-mekkerende Emilio. Op een cornerfestival (4 stuks in twee minuten) kenden we ook de nodige dosis pech : een poging van Chiel-Jan Bekaert werd op de lijn gered, Emilio Vandewynckele kopte op de lat en Drin Zymeri kon de bal net niet genoeg raken om te scoren. We verdienden op dat moment echt wel meer. Uiteindelijk was er nog een mooie vrije trap van Maxim Andries die door de doelman in eigen doel werd geduwd. We beukten nog enkele minuten maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Een ultieme voorzet van Drin Zymeri vond net niet de inlopende Noa Groenemans.
    Een te vermijden nederlaag tegen een opponent die zeker haalbaar was. Maar als we een les kunnen trekken uit deze nederlaag, dan heeft deze wedstrijd dan toch zijn portie nut gehad.

    22-09-2014 om 10:23 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    19-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.u14b - VV Tielt
    Al vanaf bij het begin van het fluitsigiaal drukten we de tegenstander vast op eigen helft waardoor ze de kans niet kregen om eruit te komen laat staan om Jarne het moeilijk te maken.Na 10min haalde Gilles zijn hamer boven en plaatste de bal buitenkant rechts in de verste hoek binnen,wat een pareltje was dat.De tegenstrever was onder de indruk van ons wervelend spel en kon geen weerwerk bieden.
    Plots was het Arno time,zette zich door via de flank en gooide een bommetje vanop wel 30m staalhard tegen de netten,terug een parel van formaat.Ook na de eerste pauze blijf het niveau erg hoog en na schitterend samenspel scoorde Jesse met een mooie binnentikker via een voorzet van de flank,ondanks het kleinere gestalte van onze ploeg tikten we de tegenstrever van het kaste naar de muur,we legden technisch verzorgt voetbal op de mat die ik wel kon waarderen,kwam dit door de inbreng van trainingen door Nico??? ;-)
    na de rust zakte het niveau wel naar beneden,vele positiewissels maar ook Tielt die zich in de wedstrijk knokte,kwamen er moielijk nog uit waardoor het niet lang meer kon duren dat we een tegentreffer slikten door slecht wegwerken in de verdediging kwamen ze terug tot 3-1,paniek was er nog niet maar we zakten steeds verder weg,Tielt miste nog enkele open kansen dit ook door het verwaarlozen van posities,iedereen begon een beetje uit positie te lopen waardoor er heel veel ruimte in onze rug kwam,het 3é kwart werd toch nog afgesloten met een 3-1 voorsprong,laatste kwart kwam de verlossing snel door een atoomschot van Gilles vanop verre afstand,keeper verbrande bijn a zijn vingers,wat een knal was dat!Toch kwam Tielt op het laatste nog terug tot 4-2 maar verder kwamen ze niet meer!
    besluit:een overtuigende overwinning met veel inzet en mooi voetbal die we op de mat brachten,trainer was fier om hiervan deel te mogen uitmaken,chapeau aan de spelers en alsook aan invaltrainer Nico!

    19-09-2014 om 17:19 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    18-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdselectie U14A

    Selectie OH Leuven - KSVR U14

    Evert Devos - Benjamin Bonte
    Maxim Andries - Thomas Maeyaert - Tomas Vandendriessche - Lars Leyn
    Gaethan Desimpel - Robbe Bakelandt - Sam Vanhuyse
    Arno Dutry - Noa Groenemans - Drin Zymeri
    Louis Verschaete - Emilio Vandewynckele - Olivier Luckx - Chiel Jan Bekaert

    18-09-2014 om 19:16 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franky
    Kan er soms iemand afgevaardigde Franky oppikken zaterdag op schiervelde?
    Zodat hij mee kan rijden met jullie naar Sint-Eloois-winkel!

    18-09-2014 om 14:59 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
    Zaterdag 20.09
    OH Leuven - KSVR U14A
    wedstrijd 10.30 uur
    adres : Korbeekdamstraat 42 te Oud-Heverlee
    verzamelen Schiervelde : 07.20 uur
    vertrek bus stipt : 07.30 uur
    tussenstop Wevelgem : 07.50 uur
    --> u14 is aan beurt om de overblijvende plaatsen op te vullen met meewillende ouders !!

    Selectie na de donderdagtraining !

    Zaterdag 20.09
    St Eloois Winkel U15 - KSV Roeselare U14B
    wedstrijd 14.30 uur
    adres : Vlasschaardlaan 89 te St Eloois Winkel
    verzamelen ter plaatse : 13.15 uur


    Sven zet de namen op de blog na de donderdagtraining.

    18-09-2014 om 14:43 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Eloois-winkel - u14 b
    Zaterdag aanstaande wedstrijd te Sint - Eloois - winkel om 14u30







    Aanwezig te winkel om 13u15







    Selectie;



    Jarne warre ward Wannes achiel chakkarin ties nathan robbe Gilles Anthony Henri maxim v Maxime D Jesse Robin







    Ter scheuren
    1ste veld sew







    !!!Vergeet je paspoort niet!!!

    18-09-2014 om 00:00 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden eerste ploeg

    Wedstrijd KSV Roeselare – OH Leuven zondag 28/09 om 15u00

     

    Na de deugddoende overwinning en een fantastische beleving door de supporters van vorige zaterdag is het back to “Welcome in de hel van Schiervelde”  

    Voor de wedstrijd tegen OH Leuven, wedstrijd die verplaatst is van zaterdag 27/09 naar zondag 28/09 omwille van rechtstreekse uitzending Belgacom TV, willen wij graag de gelegenheid geven aan onze jeugdspelers om die belevenis nog meer op te wakkeren.

    Bij deze wedstrijd stellen we onze “keeperacademie” in het daglicht, daarbij komen zij hun keeperhandschoenen ophalen op het veld uit handen van een vertegenwoordiger van Real.

    Zelf willen we van vak H, vak achter doel een sfeervak maken voor onze jeugdspelers en hun ouders. Wij zorgen voor de versiering van dit vak, de jeugdspelers zijn in de gebruikelijke zwart-wit tenue en kunnen ook toeters en bellen en vlaggen meebrengen om vanuit het H-vak de ploeg naar de overwinning te schreeuwen.

    Voor deze wedstrijd zorgen wij dat de ouders aan een verminderde tarief binnen kunnen, zij kunnen voor de prijs van €5.00 (kindertarief) hun ticket aankopen.

    Ter gelegenheid van de wedstrijd tegen OH Leuven voorzien wij terug onze “steak à volonté” met frietjes aan een tarief van €15.00, 2 frikandellen voor €10, een uitstekende gelegenheid om voor de wedstrijd met het ganse gezin de voetjes onder tafel te steken (vooraf in te schrijven voor 23 september, ticket niet inbegrepen).

    Tickets zijn vooraf aan te vragen via mail of af te verkrijgen bij Hans in de jeugdkantine. 

    Voor de wedstrijd van 26 oktober om 15u00, wedstrijd tegen Antwerp voorzien wij een voorstelling van al onze jeugdploegen met vooraf ook een supportersmaaltijd. Meer uitleg ivm Antwerp volgt later.

    We rekenen op een massa opkomst voor beide wedstrijden.

    16-09-2014 om 09:56 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers
    De keepertraining van woensdag aanstaande gaat niet door wegens werkomstandigheden van de Keepertrainer,daardoor kunnen jullie deze avond gewoon bij de groep aansluiten voor de training !

    16-09-2014 om 08:54 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14A - FC Tubize 3-1
    Als trainer kun je duizend maal stellen dat een zege niet belangrijk is, dat goed en verzorgd voetbal primeert boven resultaten.  Men kan echter niet ontkennen dat een eerste zege toch ten eerste mooi op tijd komt en ten tweede veel deugd doet.  FC Tubize als tegenstander betekent meestal voetbal op de manier dat onze jongens het spelletje graag spelen.  Geen krachtmeeting, geen hoge/lange ballen-serenade, maar eerder pogingen tot verzorgd voetbal.  Zo ook tijdens deze wedstrijd.  De voortekenen leken in eerste instantie niet direct bemoedigend.  Vooral onze centraal verdedigingsduo leek eerder zwaar oorlogsgebied.  Chiel-Jan Bekaert diende om begrijpelijke privé-omstandigheden al vooraf af te haken, Jaron Dumortier haspelde de opwarming half gekwetst af (niet bij machte te starten), Achiel Philips blesseerde zich licht net voor affluiten van de eerste speelblok, Gaethan Desimpel deed het hem na net bij het begin van de tweede helft.  En daarnaast startte Tubize (dat de voorbije weken Bergen EN Antwerp klopte) redelijk vinnig aan de match.  Maar we hielden stand en de eerste echte kans was voor Robbe Bakelandt, hij probeerde een mooie omhaal.  Wat later volgde dan echter onze openingstreffer.  Drin Zymeri recupereerde mooi een bal en speelde door naar Sam Vanhuyse.  Flankwissels zijn tegelijk het simpelste en mooiste wapen in de voetballerij en Sam "vond" op die manier Robbe Bakelandt aan de andere flank. Die scoorde in tweede tijden zijn vierde van het seizoen en de 1-0.  We bleven baas en de bezoekers ver van ons doel houden.  Maar net voor rust verdedigden we in blok even te hoog en de gelijkmaker was een feit.  Onze jongens (die dit jaar echt een stap vooruit gezet hebben qua wedstrijdmentaliteit) zochten echter direct terug een nieuwe treffer en vonden deze op een werkelijk mooie collectieve manier.  Maxim Andries en Louis Verschaete gaven een schoolvoorbeeld van verzorgd uitverdedigen (op het randje van risicovol) en betrokken Noa Groenemans in hun kaatswerk.  Noa bediende Sam Vanhuyse en terug door een gepaste flankwissel vond Sam de volledig vrijstaande Olivier Luckx aan de overzijde.  Zoiets kon, mocht en liet Olivier dus niet liggen en we stonden terug verdiend 2-1 voor.  We kregen toen de kans om de score uit te diepen (voorzetschot Drin Zymeri, uitbraak Olivier Luckx), maar mochten uiteindelijk blij zijn met een mooie redding van Evert Devos om de 2-2 te vermijden.
    De laatste helft dienden we dus stand te houden om een eerste deugddoende zege te behalen.  We kregen wat meer ademruimte toen Louis Verschaete een balrecuperatie inleverde bij Drin Zymeri, die "lanceerde" Noa Groenemans die ijzig kalm de bal naast een ver uitgelopen doelman schoof : 3-1.  Er kwamen nog kansen via een uitgebroken Tomas Vandendriessche en een vrije trap van Maxim Andries maar onze zege kwam niet meer in gevaar.  Op de eerste speeldag waren we samen met U13 de enige jeugdploeg die geen zege behaalde tegen Heist, nu waren onze u14'tjes de enige Roeselaarse jeugdploeg die met een zege mochten pronken tegen FC Tubize.  Een prestatie om trots op te zijn.  Als "dessert" konden we nadien nog meegenieten van een al even mooie zege van de B'boys tegen het jaar oudere VV Tielt.  Ook daar vielen mooi voetbal en prachtige goals te bespeuren. 

    14-09-2014 om 21:55 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    11-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie u14b - tielt
    Jarne chakkarin ties maxim Maxime ward warre robbe Arno Gilles Anthony Wannes majid Emilio nathan jesse

    Opgelet uur wedstrijd is verplaatst naar 13u!!!

    Sven

    11-09-2014 om 22:07 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
    Zaterdag 13.09.2014
    KSV Roeselare U14A - FC Tubize
    wedstrijd 10.30 uur
    verzamelen Schiervelde 09.15 uur


    Evert Devos - Benjamin Bonte
    Maxim Andries - Jaron Dumortier - Gaethan Desimpel - Lars Leyn - Tomas Vandendriessche - Thomas Maeyaert - Achiel Philips - Robin Hoornaert - Louis Verschaete - Robbe Bakelandt - Sam Vanhuyse - Drin Zymeri - Olivier Luckx - Noa Groenemans

    Zaterdag 13.09.2014
    KSV Roeselare U14B - VV Tielt U15
    wedstrijd 13.00 uur
    verzamelen Schiervelde 11.45 uur


    Sven publiceert namen donderdagavond

    11-09-2014 om 21:00 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    09-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers

    "Ge moet zot zijn om keeper te worden" : dat klopt wel een beetje  .
    Maar we mogen niet overdrijven !!
    Gezien de doelmannen op woensdag al specifieke keepertraining hebben, kunnen we niet verlangen dat zij 4 x per week trainen.
    In combinatie met schoolwerk wordt dit te belastend.
    Om die reden mogen de keepers de dinsdagtraining telkens schrappen.
    Deze regeling gaat in vanaf volgende week.
    Voor de training van vanavond 09.09 hebben de keepers de vrije keuze.
    Hun aanwezigheid vanavond is dus vrijblijvend!

    09-09-2014 om 10:49 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - Eupen 3-3

    Bewogen weekje op Schiervelde (stakingen, rally, helikopters). Zo'n week kan een ploeg gewoon niet anders afsluiten dan met een "bewogen" wedstrijd .
    De tegenstanders kwamen "van ver" en waren voor deze wedstrijd zonder puntenverlies. Een goed voetballende ploeg dus. Onze jongens waren "in het rood" en ook in deze kleuren kan je niet anders dan presteren .
    We begonnen zeer vinnig aan de wedstrijd en dwongen de eerste kans af. Maxim Andries zwiepte de bal voor doel, Robbe Bakelandt kon onvoldoende kracht zetten op zijn afwerking. Wat later strafte de heroptredende Drin Zymeri slecht uitverdedigen van de bezoekers af met een mooi geplaatst schot. Een op dat moment verdiende 1-0. De bezoekers kwamen echter meer en meer opzetten. De gelegenheidsscheidsrechter (een ouder van Eupen) had geen oren naar een duidelijk buitenspelgeurtje en valideerde de 1-1. Beide ploegen kregen nog kansen in een mooi op en weer gaande wedstrijd : Noa Groenemans bezorgde Drin een kans en Benjamin Bonte redde twee Eupense pogingen.
    Afwerkingsgewijs stonden de bezoekers echter iets scherper en plots stond de 1-2 op het scorebord. Nog voor aanvang van de tweede rustpauze konden we echter 2-2 scoren. Sam Vanhuyse bediende Drin Zymeri die mooi de gelijkmaker binnentrapte.
    Tijdens de derde helft kon het werkelijk alle richtingen uit. Noa Groenemans schoot een kansje op de doelman, Robbe Bakelandt vond diezelfde doelman op zijn weg en kopballen van Drin Zymeri waren net niet krachtig genoeg. Eupen kwam zelfs op voorsprong (ik herkende dezelfde buitenspelgeur als bij het eerste tegendoelpunt). Jaron Dumortier zag zijn poging op een corner net naast gaan. Het spel werd bitsiger (de scheidsrechter verloor steeds meer controle). Met een laatste restje uit zijn brandstoftank scoorde Drin Zymeri uiteindelijk nog de meer dan verdiende gelijkmaker. Zijn derde goal van de voormiddag !! Emilio Vandewynckel gaf een steekballetje naar Drin en nog drie/vier tegenspelers stonden tussen Drin & doel. Hij tartte echter alle wetten van de zwaartekracht (Gravity) en overwon alle geduw en getrek om uiteindelijk de bal in doel te frommelen. Geen knap doelpunt qua afwerking, maar wel eentje als bewijs van een enorme wilskracht. Een verdiend puntje, dat een zege kon geweest zijn als de scheidsrechter plots zijn reukzin voor buitenspel terugvond en Olivier Luckx in de laatste minuut "alleen voor doel" terugfloot wegens onbestaand buitenspel.
    We snakken naar een zege, al laten de kwaliteit van de tegenstanders ons toe om zelfs zonder zege iedere week "interessante" wedstrijden te spelen. Volgende week wacht ons FC Tubize dat in de voorbije weken telkens "reuzen" van FC Antwerp en Bergen klopte.

    08-09-2014 om 10:33 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training maandag 8 september
    Loopschoenen en voetbalschoenen mee brengen!!!

    06-09-2014 om 19:43 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    05-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren voorwerpen
    Na de donderdagtraining is Maxim Ver Eecke thuisgekomen met één voetbalschoen.
    Als iemand van de spelerskern het overgebleven exemplaar gevonden heeft of per ongeluk meegenomen heeft, graag dringend seintje.
    Het betreft zwartwitte Adidas-schoenen.

    05-09-2014 om 13:11 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
    VOORAF
    HOU ER REKENING MEE --> RALLY AAN DE HALLEN
    DUS HET COMPLEX ENKEL BEREIKBAAR VIA DE ACHTERKANT VAN EERSTE TERREIN (SCHIERVELDEWIJK)


    Zaterdag 06.09.2014
    KSVR U14A - AS EUPEN
    wedstrijd 10.30 uur
    verzamelen Schiervelde 09.15 uur


    Benjamin Bonte , Evert Devos
    Maxim Andries, Chiel Jan Bekaert, Jaron Dumortier, Lars Leyn, Tomas Vandendriessche, Gaethan Desimpel, Louis Verschaete, Robbe Bakelandt, Olivier Luckx, Noa Groenemans, Emilio Vandewynckel, Drin Zymeri, Robin Hoornaert, Sam Vanhuyse

    Zaterdag 06.09.2014
    Pittem U15 - KSVR U14B
    wedstrijd 14.30 uur
    verzamelen 13.15 uur
    adres : Egemstraat 47 te Pittem (Sportcentrum De Molen)


    Jarne, Chakkarin, Achiel, Wannes, Ties, Robbe V, Warre, Maxime DJ, Gilles, Majid, Ward, Maxim V, Arno, Thomas M, Nathan

    04-09-2014 om 21:21 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    01-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AEC Bergen - KSV Roeselare U14 3-0
    Een start met 1 op 9 lijkt niet veelbelovend. Weldra een pintje drinken met Stanley Menzo en Emilio Ferrera !!
    Maar we moeten duidelijk alles in de juiste context bekijken. De tegenstanders waren niet van de poes en onze groep was door vakantie- en blessureperikelen nog nooit volledig. Zo viel voor onze zaterdagmatch ook nog Tomas Vandendriessche uit.
    Eén zaak kunnen we "onze ouders" wel voorschotelen : vanaf heden 's morgens als ontbijt een "Big Mac", 's middags soep, hoofdgerecht en een ferme dessert, om 16u een pannekoek en 's avonds terug veel brood en charcuterie. We kwamen, net zoals tegen Antwerp, terug kracht en gestalte te kort. Zo zaten er bij Bergen terug een viertal "beren" met Lukaku-gehalte.
    Ons spelpeil was niet slecht en we probeerden bij momenten te voetballen, maar qua macht & kracht schieten we momenteel duidelijk te kort. In iedere helft incasseerden we een goaltje. Enkel de derde thuisgoal was er eentje van mooie makelij. Niet dat Bergen de ene kans na de andere afdwong. We verdedigden ons moedig en gaven zeer weinig weg, maar zelf dreigen was er niet bij. We noteren hierbij graag de glansprestatie van de wederoptredende Chiel-Jan Bekaert, die werkelijk een prachtige wedstrijd speelde. Verder noteren we ook nog twee gele kaarten voor Benjamin Bonte en Jaron Dumortier. De "speelkalender" spaart ons niet want zaterdag kijken we thuis de mannen van Eupen in de ogen. Zij voeren het klassement aan met een negen op negen.

    01-09-2014 om 10:43 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekpogramma
    Bij deze alle spelers nogmaals herinneren dat er op DINSDAG 2 SEPTEMBER 2014
    niet zal getraind worden door de U14 en dat door werkomstandigheden van beide trainers.

    01-09-2014 om 10:18 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14B - Beveren-Leie U15
    De wedstrijd begon met heel veel druk vooruit en met heel veel kansen die we onbenut lieten, pas na 10min konden we onze eerste doelpunt netten. de 2é periode begon heel vlot met enkele doelpunten na elkaar,de tegenstand werd van het kastje naar de muur gespeeld.
    Keeper Jarne had helemaal niets te doen waardoor hij af en toe toch begon koud te krijgen.
    Tijdens de eerste periode lukten we slcht 1 doelpunt maar in periode 2 ging het plots wel heel snel waardoor we de rust in gingen met een 10-0 tussenstand.Periode 3 gingen enkele spelers plots voor eigen succes wat natuurlijk te verwachten was maar na een ingreep van de trainer moesten ze terug proberen doelpunten te scoren met mooie combinaties wat leidde tot een 20-0 eindstand en die was nog niet zo overdreven,Beveren-Leie gaat een heel zwaar seizoen tegemoet die wel heel lang gaat duren voor hen en die volgens mij geen overwinningen zullen boeken!

    doelpunten:
    Gilles (5) Maxime (5) Emilio (1) Robbe (2) Ties (3) Warre (2) Majid (2)

    score 20 - 0

    31-08-2014 om 18:02 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14 - FC Antwerp 4-5
    Het enige wat we niet overhouden aan deze spectaculaire uitslag is "puntengewin". Anders kan ik de spelers enkel maar feliciteren met hun moed en geleverde spel. Een oneerlijke strijd kon je het op bepaalde momenten wel noemen : wij kampen nog steeds met enkele blessures en vooral vakantiegangers. De tegenstander daarentegen was "au full complet" : ter illustratie stonden slechts een viertal "belgen" op het scheidsrechterblad. Afgevaardigde Rik Joye zorgt volgende keer beter voor assistentie van een logopedist om alle namen correct uit te spreken. Tegen een stugge en allesbehalve sympathieke tegenstander lieten we ons aanvankelijk overbluffen. Al was de eerste kans voor ons team via Robbe Bakelandt. De thuisploeg kwam iets te makkelijk op voorsprong : een gedevieerde vrijetrap vond te knullig zijn weg naar onze netten. Even later stond het zelfs al 0-2 toen we hen iets te veel ruimte lieten. We spartelden nog even tegen en een mooie voorzet van Robbe Bakelandt werd door Sam Vanhuyse in een 1-2 omgebogen.
    Het afdwingen van kansen bleef op en neer gaan, het scoren was echter voor de bezoekers. Tussen kansen en mooie acties van Arno Dutry, Robbe Bakelandt, Noa Groenemans en Sam Vanhuyse door, vielen de goals immers aan de andere kant. 1-3, 1-4 en 1-5.
    We hadden op dat moment beslist één à twee meerdere goaltjes verdiend. Maar de snoeiharde 1-5 cijfers stonden op het bord. De laatste helft leek een hel te worden, maar in plaats van een zwaardere nederlaag, gaven onze kerels nog eens alles voor een quasi onbegonnen zaak. Het werd al vlug 2-5 toen Robbe Bakelandt een vrije trap van Lars Leyn in doel verlengde. En zelfs onmiddelijk erna 3-5 toen Benjamin Bonte een verre uittrap deed, Louis Verschaete al koppend verlengde en Robbe Bakelandt terug kon afwerken. Robbe talmde iets te lang om even later zijn hattrick te vervolledigen. We hadden nog een stafschopfase (handsspel niet gefloten) en een bezoeker kreeg nog rood (2 x geel). Vijf minuten voor tijd laaide de zwartwitte hoop nog eventjes op. Robin Hoornaert verlengde terug een voorzet van Lars Leyn en het stond 4-5. Er volgden nog enkele vrije trappen en wat schermutselingen, de bezoekers wonnen tergend tijd maar de uitslag bleef op het bord staan.

    Al bij al verdienen onze spelers een grote pluim voor hun vechtlust tijdens deze wedstrijd.  Gelukkig spelen we de volgende keer tegen Antwerp pas in de maand januari, dan zal de helft van de ploeg waarschijnlijk al vertrokken zijn voor de Africa Cup .

    28-08-2014 om 12:12 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 23/06-29/06 2008

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs