Inhoud blog
  • Durbuy
  • Durbuy
  • Durbuy
  • ASV Geel - KSV Roeselare U14A 1-1
  • Selectie laatste competitiewedstrijd
    U14A
    Patrick Roelens
    0477 60 42 39
    Rik Joye
    Roger Victor

    U14B
    Sven Valcke
    0478 96 34 26 
    Freddy Vandenbussche
    Franky Vansteelandt
    Zoeken in blog

    Nationale Miniemen U14
    KSV Roeselare U14
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14A - FC Tubize 3-1
    Als trainer kun je duizend maal stellen dat een zege niet belangrijk is, dat goed en verzorgd voetbal primeert boven resultaten.  Men kan echter niet ontkennen dat een eerste zege toch ten eerste mooi op tijd komt en ten tweede veel deugd doet.  FC Tubize als tegenstander betekent meestal voetbal op de manier dat onze jongens het spelletje graag spelen.  Geen krachtmeeting, geen hoge/lange ballen-serenade, maar eerder pogingen tot verzorgd voetbal.  Zo ook tijdens deze wedstrijd.  De voortekenen leken in eerste instantie niet direct bemoedigend.  Vooral onze centraal verdedigingsduo leek eerder zwaar oorlogsgebied.  Chiel-Jan Bekaert diende om begrijpelijke privé-omstandigheden al vooraf af te haken, Jaron Dumortier haspelde de opwarming half gekwetst af (niet bij machte te starten), Achiel Philips blesseerde zich licht net voor affluiten van de eerste speelblok, Gaethan Desimpel deed het hem na net bij het begin van de tweede helft.  En daarnaast startte Tubize (dat de voorbije weken Bergen EN Antwerp klopte) redelijk vinnig aan de match.  Maar we hielden stand en de eerste echte kans was voor Robbe Bakelandt, hij probeerde een mooie omhaal.  Wat later volgde dan echter onze openingstreffer.  Drin Zymeri recupereerde mooi een bal en speelde door naar Sam Vanhuyse.  Flankwissels zijn tegelijk het simpelste en mooiste wapen in de voetballerij en Sam "vond" op die manier Robbe Bakelandt aan de andere flank. Die scoorde in tweede tijden zijn vierde van het seizoen en de 1-0.  We bleven baas en de bezoekers ver van ons doel houden.  Maar net voor rust verdedigden we in blok even te hoog en de gelijkmaker was een feit.  Onze jongens (die dit jaar echt een stap vooruit gezet hebben qua wedstrijdmentaliteit) zochten echter direct terug een nieuwe treffer en vonden deze op een werkelijk mooie collectieve manier.  Maxim Andries en Louis Verschaete gaven een schoolvoorbeeld van verzorgd uitverdedigen (op het randje van risicovol) en betrokken Noa Groenemans in hun kaatswerk.  Noa bediende Sam Vanhuyse en terug door een gepaste flankwissel vond Sam de volledig vrijstaande Olivier Luckx aan de overzijde.  Zoiets kon, mocht en liet Olivier dus niet liggen en we stonden terug verdiend 2-1 voor.  We kregen toen de kans om de score uit te diepen (voorzetschot Drin Zymeri, uitbraak Olivier Luckx), maar mochten uiteindelijk blij zijn met een mooie redding van Evert Devos om de 2-2 te vermijden.
    De laatste helft dienden we dus stand te houden om een eerste deugddoende zege te behalen.  We kregen wat meer ademruimte toen Louis Verschaete een balrecuperatie inleverde bij Drin Zymeri, die "lanceerde" Noa Groenemans die ijzig kalm de bal naast een ver uitgelopen doelman schoof : 3-1.  Er kwamen nog kansen via een uitgebroken Tomas Vandendriessche en een vrije trap van Maxim Andries maar onze zege kwam niet meer in gevaar.  Op de eerste speeldag waren we samen met U13 de enige jeugdploeg die geen zege behaalde tegen Heist, nu waren onze u14'tjes de enige Roeselaarse jeugdploeg die met een zege mochten pronken tegen FC Tubize.  Een prestatie om trots op te zijn.  Als "dessert" konden we nadien nog meegenieten van een al even mooie zege van de B'boys tegen het jaar oudere VV Tielt.  Ook daar vielen mooi voetbal en prachtige goals te bespeuren. 

    14-09-2014 om 21:55 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    11-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie u14b - tielt
    Jarne chakkarin ties maxim Maxime ward warre robbe Arno Gilles Anthony Wannes majid Emilio nathan jesse

    Opgelet uur wedstrijd is verplaatst naar 13u!!!

    Sven

    11-09-2014 om 22:07 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
    Zaterdag 13.09.2014
    KSV Roeselare U14A - FC Tubize
    wedstrijd 10.30 uur
    verzamelen Schiervelde 09.15 uur


    Evert Devos - Benjamin Bonte
    Maxim Andries - Jaron Dumortier - Gaethan Desimpel - Lars Leyn - Tomas Vandendriessche - Thomas Maeyaert - Achiel Philips - Robin Hoornaert - Louis Verschaete - Robbe Bakelandt - Sam Vanhuyse - Drin Zymeri - Olivier Luckx - Noa Groenemans

    Zaterdag 13.09.2014
    KSV Roeselare U14B - VV Tielt U15
    wedstrijd 13.00 uur
    verzamelen Schiervelde 11.45 uur


    Sven publiceert namen donderdagavond

    11-09-2014 om 21:00 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    09-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers

    "Ge moet zot zijn om keeper te worden" : dat klopt wel een beetje  .
    Maar we mogen niet overdrijven !!
    Gezien de doelmannen op woensdag al specifieke keepertraining hebben, kunnen we niet verlangen dat zij 4 x per week trainen.
    In combinatie met schoolwerk wordt dit te belastend.
    Om die reden mogen de keepers de dinsdagtraining telkens schrappen.
    Deze regeling gaat in vanaf volgende week.
    Voor de training van vanavond 09.09 hebben de keepers de vrije keuze.
    Hun aanwezigheid vanavond is dus vrijblijvend!

    09-09-2014 om 10:49 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - Eupen 3-3

    Bewogen weekje op Schiervelde (stakingen, rally, helikopters). Zo'n week kan een ploeg gewoon niet anders afsluiten dan met een "bewogen" wedstrijd .
    De tegenstanders kwamen "van ver" en waren voor deze wedstrijd zonder puntenverlies. Een goed voetballende ploeg dus. Onze jongens waren "in het rood" en ook in deze kleuren kan je niet anders dan presteren .
    We begonnen zeer vinnig aan de wedstrijd en dwongen de eerste kans af. Maxim Andries zwiepte de bal voor doel, Robbe Bakelandt kon onvoldoende kracht zetten op zijn afwerking. Wat later strafte de heroptredende Drin Zymeri slecht uitverdedigen van de bezoekers af met een mooi geplaatst schot. Een op dat moment verdiende 1-0. De bezoekers kwamen echter meer en meer opzetten. De gelegenheidsscheidsrechter (een ouder van Eupen) had geen oren naar een duidelijk buitenspelgeurtje en valideerde de 1-1. Beide ploegen kregen nog kansen in een mooi op en weer gaande wedstrijd : Noa Groenemans bezorgde Drin een kans en Benjamin Bonte redde twee Eupense pogingen.
    Afwerkingsgewijs stonden de bezoekers echter iets scherper en plots stond de 1-2 op het scorebord. Nog voor aanvang van de tweede rustpauze konden we echter 2-2 scoren. Sam Vanhuyse bediende Drin Zymeri die mooi de gelijkmaker binnentrapte.
    Tijdens de derde helft kon het werkelijk alle richtingen uit. Noa Groenemans schoot een kansje op de doelman, Robbe Bakelandt vond diezelfde doelman op zijn weg en kopballen van Drin Zymeri waren net niet krachtig genoeg. Eupen kwam zelfs op voorsprong (ik herkende dezelfde buitenspelgeur als bij het eerste tegendoelpunt). Jaron Dumortier zag zijn poging op een corner net naast gaan. Het spel werd bitsiger (de scheidsrechter verloor steeds meer controle). Met een laatste restje uit zijn brandstoftank scoorde Drin Zymeri uiteindelijk nog de meer dan verdiende gelijkmaker. Zijn derde goal van de voormiddag !! Emilio Vandewynckel gaf een steekballetje naar Drin en nog drie/vier tegenspelers stonden tussen Drin & doel. Hij tartte echter alle wetten van de zwaartekracht (Gravity) en overwon alle geduw en getrek om uiteindelijk de bal in doel te frommelen. Geen knap doelpunt qua afwerking, maar wel eentje als bewijs van een enorme wilskracht. Een verdiend puntje, dat een zege kon geweest zijn als de scheidsrechter plots zijn reukzin voor buitenspel terugvond en Olivier Luckx in de laatste minuut "alleen voor doel" terugfloot wegens onbestaand buitenspel.
    We snakken naar een zege, al laten de kwaliteit van de tegenstanders ons toe om zelfs zonder zege iedere week "interessante" wedstrijden te spelen. Volgende week wacht ons FC Tubize dat in de voorbije weken telkens "reuzen" van FC Antwerp en Bergen klopte.

    08-09-2014 om 10:33 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training maandag 8 september
    Loopschoenen en voetbalschoenen mee brengen!!!

    06-09-2014 om 19:43 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    05-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren voorwerpen
    Na de donderdagtraining is Maxim Ver Eecke thuisgekomen met één voetbalschoen.
    Als iemand van de spelerskern het overgebleven exemplaar gevonden heeft of per ongeluk meegenomen heeft, graag dringend seintje.
    Het betreft zwartwitte Adidas-schoenen.

    05-09-2014 om 13:11 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
    VOORAF
    HOU ER REKENING MEE --> RALLY AAN DE HALLEN
    DUS HET COMPLEX ENKEL BEREIKBAAR VIA DE ACHTERKANT VAN EERSTE TERREIN (SCHIERVELDEWIJK)


    Zaterdag 06.09.2014
    KSVR U14A - AS EUPEN
    wedstrijd 10.30 uur
    verzamelen Schiervelde 09.15 uur


    Benjamin Bonte , Evert Devos
    Maxim Andries, Chiel Jan Bekaert, Jaron Dumortier, Lars Leyn, Tomas Vandendriessche, Gaethan Desimpel, Louis Verschaete, Robbe Bakelandt, Olivier Luckx, Noa Groenemans, Emilio Vandewynckel, Drin Zymeri, Robin Hoornaert, Sam Vanhuyse

    Zaterdag 06.09.2014
    Pittem U15 - KSVR U14B
    wedstrijd 14.30 uur
    verzamelen 13.15 uur
    adres : Egemstraat 47 te Pittem (Sportcentrum De Molen)


    Jarne, Chakkarin, Achiel, Wannes, Ties, Robbe V, Warre, Maxime DJ, Gilles, Majid, Ward, Maxim V, Arno, Thomas M, Nathan

    04-09-2014 om 21:21 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    01-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AEC Bergen - KSV Roeselare U14 3-0
    Een start met 1 op 9 lijkt niet veelbelovend. Weldra een pintje drinken met Stanley Menzo en Emilio Ferrera !!
    Maar we moeten duidelijk alles in de juiste context bekijken. De tegenstanders waren niet van de poes en onze groep was door vakantie- en blessureperikelen nog nooit volledig. Zo viel voor onze zaterdagmatch ook nog Tomas Vandendriessche uit.
    Eén zaak kunnen we "onze ouders" wel voorschotelen : vanaf heden 's morgens als ontbijt een "Big Mac", 's middags soep, hoofdgerecht en een ferme dessert, om 16u een pannekoek en 's avonds terug veel brood en charcuterie. We kwamen, net zoals tegen Antwerp, terug kracht en gestalte te kort. Zo zaten er bij Bergen terug een viertal "beren" met Lukaku-gehalte.
    Ons spelpeil was niet slecht en we probeerden bij momenten te voetballen, maar qua macht & kracht schieten we momenteel duidelijk te kort. In iedere helft incasseerden we een goaltje. Enkel de derde thuisgoal was er eentje van mooie makelij. Niet dat Bergen de ene kans na de andere afdwong. We verdedigden ons moedig en gaven zeer weinig weg, maar zelf dreigen was er niet bij. We noteren hierbij graag de glansprestatie van de wederoptredende Chiel-Jan Bekaert, die werkelijk een prachtige wedstrijd speelde. Verder noteren we ook nog twee gele kaarten voor Benjamin Bonte en Jaron Dumortier. De "speelkalender" spaart ons niet want zaterdag kijken we thuis de mannen van Eupen in de ogen. Zij voeren het klassement aan met een negen op negen.

    01-09-2014 om 10:43 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekpogramma
    Bij deze alle spelers nogmaals herinneren dat er op DINSDAG 2 SEPTEMBER 2014
    niet zal getraind worden door de U14 en dat door werkomstandigheden van beide trainers.

    01-09-2014 om 10:18 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14B - Beveren-Leie U15
    De wedstrijd begon met heel veel druk vooruit en met heel veel kansen die we onbenut lieten, pas na 10min konden we onze eerste doelpunt netten. de 2é periode begon heel vlot met enkele doelpunten na elkaar,de tegenstand werd van het kastje naar de muur gespeeld.
    Keeper Jarne had helemaal niets te doen waardoor hij af en toe toch begon koud te krijgen.
    Tijdens de eerste periode lukten we slcht 1 doelpunt maar in periode 2 ging het plots wel heel snel waardoor we de rust in gingen met een 10-0 tussenstand.Periode 3 gingen enkele spelers plots voor eigen succes wat natuurlijk te verwachten was maar na een ingreep van de trainer moesten ze terug proberen doelpunten te scoren met mooie combinaties wat leidde tot een 20-0 eindstand en die was nog niet zo overdreven,Beveren-Leie gaat een heel zwaar seizoen tegemoet die wel heel lang gaat duren voor hen en die volgens mij geen overwinningen zullen boeken!

    doelpunten:
    Gilles (5) Maxime (5) Emilio (1) Robbe (2) Ties (3) Warre (2) Majid (2)

    score 20 - 0

    31-08-2014 om 18:02 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14 - FC Antwerp 4-5
    Het enige wat we niet overhouden aan deze spectaculaire uitslag is "puntengewin". Anders kan ik de spelers enkel maar feliciteren met hun moed en geleverde spel. Een oneerlijke strijd kon je het op bepaalde momenten wel noemen : wij kampen nog steeds met enkele blessures en vooral vakantiegangers. De tegenstander daarentegen was "au full complet" : ter illustratie stonden slechts een viertal "belgen" op het scheidsrechterblad. Afgevaardigde Rik Joye zorgt volgende keer beter voor assistentie van een logopedist om alle namen correct uit te spreken. Tegen een stugge en allesbehalve sympathieke tegenstander lieten we ons aanvankelijk overbluffen. Al was de eerste kans voor ons team via Robbe Bakelandt. De thuisploeg kwam iets te makkelijk op voorsprong : een gedevieerde vrijetrap vond te knullig zijn weg naar onze netten. Even later stond het zelfs al 0-2 toen we hen iets te veel ruimte lieten. We spartelden nog even tegen en een mooie voorzet van Robbe Bakelandt werd door Sam Vanhuyse in een 1-2 omgebogen.
    Het afdwingen van kansen bleef op en neer gaan, het scoren was echter voor de bezoekers. Tussen kansen en mooie acties van Arno Dutry, Robbe Bakelandt, Noa Groenemans en Sam Vanhuyse door, vielen de goals immers aan de andere kant. 1-3, 1-4 en 1-5.
    We hadden op dat moment beslist één à twee meerdere goaltjes verdiend. Maar de snoeiharde 1-5 cijfers stonden op het bord. De laatste helft leek een hel te worden, maar in plaats van een zwaardere nederlaag, gaven onze kerels nog eens alles voor een quasi onbegonnen zaak. Het werd al vlug 2-5 toen Robbe Bakelandt een vrije trap van Lars Leyn in doel verlengde. En zelfs onmiddelijk erna 3-5 toen Benjamin Bonte een verre uittrap deed, Louis Verschaete al koppend verlengde en Robbe Bakelandt terug kon afwerken. Robbe talmde iets te lang om even later zijn hattrick te vervolledigen. We hadden nog een stafschopfase (handsspel niet gefloten) en een bezoeker kreeg nog rood (2 x geel). Vijf minuten voor tijd laaide de zwartwitte hoop nog eventjes op. Robin Hoornaert verlengde terug een voorzet van Lars Leyn en het stond 4-5. Er volgden nog enkele vrije trappen en wat schermutselingen, de bezoekers wonnen tergend tijd maar de uitslag bleef op het bord staan.

    Al bij al verdienen onze spelers een grote pluim voor hun vechtlust tijdens deze wedstrijd.  Gelukkig spelen we de volgende keer tegen Antwerp pas in de maand januari, dan zal de helft van de ploeg waarschijnlijk al vertrokken zijn voor de Africa Cup .

    28-08-2014 om 12:12 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selecties weekend
    Zaterdag 30.08.2014
    AEC Bergen - KSV Roeselare U14A
    wedstrijd 10.30 uur
    verzamelen ter plaatse (geen busvervoer-eigen wagens) 09.15 uur
    adres : Stade Tondreau, Avenue du Tir 80, Mons/Bergen
    (wie er absoluut niet kan geraken, 07.45 uur Schiervelde : WEL GRAAG SEINTJE)
    wedstrijd op KUNSTGRAS (dus gepast schoeisel voorzien)


    Benjamin Bonte - Evert Devos
    Maxim Andries - Thomas Maeyaert - Chiel Jan Bekaert - Jaron Dumortier - Lars Leyn
    Maxim Ver Eecke - Noa Groenemans - Louis Verschaete - Robin Hoornaert
    Robbe Bakelandt - Arno Dutry - Sam Vanhuyse

    gekwetst : Drin Zymeri - Dwight Dewerchin - Tomas Vandendriessche


    Zaterdag 30.08.2014
    KSV Roeselare U14B - Beveren/Leie
    wedstrijd 14.30 uur
    verzamelen Schiervelde 13.15 uur


    Jarne Derie
    Warre Remaut - Majid Ibrahim - Emilio Vandewynckel - Ties Duyvejonck
    Gilles George - Maxime Dejonghe - Robbe Vanhecke - Wannes Vanhecke
    Achiel Philips - Chakkarin Casier - Jesse Verdonckt - Gaetan Desimpel

    28-08-2014 om 00:00 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
    26-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd kompetitie u14 b
    De wedstrijd voor dit weekend tegen kanegem gaat niet door wegens algemene forfait van kanegem!

    De plaats van kanegem word vervangen door Beveren - Leie!!!

    Dus dit weekend wel voetbal

    Ksv Roeselare u14b - Beveren-leie om 14u30 op schiervelde

    26-08-2014 om 15:17 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen en regen (het begint weer)
    Door de onophoudelijke regen en de voorspelde weersverwachtingen werd door de coördinatie beslist om alle jeugdtrainingen van vanavond maandag 25.08.2014 af te gelasten. Morgen 26.08 was er sowiso al geen training voorzien.
    We hopen dus op donderdag voor de volgende training ...

    25-08-2014 om 16:43 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdselectie KSVR U14 - FC Antwerp
    Woensdag 27.08.2014
    KSV Roeselare u14 - FC Antwerp
    wedstrijd 18.30 uur
    verzamelen Schiervelde 17.30 uur


    Evert Devos
    Maxim Andries, Maxim Ver Eecke, Jaron Dumortier, Lars Leyn
    Louis Verschaete, Tomas Vandendriessche, Robin Hoornaert, Noa Groenemans,
    Sam Vanhuyse, Robbe Bakelandt, Robbe Vanhecke, Achiel Philips,
    Benjamin Bonte, Arno Dutry

    25-08-2014 om 16:40 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITZONDERLIJK
    Volgende week dinsdag 02.09.2014 zijn beide trainers afwezig door werkomstandigheden.
    Uitzonderlijk is er dus die avond GEEN training voor de U14.

    25-08-2014 om 14:45 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Heist - KSVR U14 2-2

    Het regent momenteel niet enkel buiten, bij ons "regent" het ook afwezigen, vakantiegangers en blessures .
    Vooraf noteerden we al de blessure van Dwight Dewerchin (onbepaalde duur "out" wegens groeipijnen) en tijdens de match kwamen daar nog Drin Zymeri (verrekking of scheurtje) en Sam Vanhuyse (blessure schouder) bij. Daarnaast "profiteren" een gans pak spelers van KSVR nog van de laatste vakantieweek (Ward, Olivier, Nathan, Benjamin, Thomas, Anthony, Gaethan, Arno,Chiel-Jan, ...).
    Desalniettemin speelden onze jongens een "leuke" wedstrijd op Heist. Een wedstrijd die op 2-2 eindigde maar zowel verloren als gewonnen kon worden. Al mag en dient gezegd dat de echt meest uitgespeelde kansen zwart wit (voor de gelegenheid blauwzwart) getint waren.
    We begonnen relatief sterk aan de wedstrijd, Sam Vanhuyse dwong de thuisdoelman al direct tot een wonderlijke redding. Zij raakten de paal en Maxim Andries tackelde zeer scherp een thuiskans veilig. Robbe Bakelandt kopte een scherpe corner van Maxim Andries nipt naast en diezelfde Robbe werd neergehaald op weg naar doel. 0-0 dus bij de eerste "rust".
    De tweede helft begonnen we zeer goed. Emilio Vandewynckel zette mooi druk, Sam Vanhuyse gaf een voorzet vanop rechts en Robbe Bakelandt opende knap de score. Heist liet zich echter niet doen, wij verloren eventjes de concentratie en in amper vijf minuten stonden we plots achter. We reageerden echter scherp en kregen plots kans na kans. Een carambole van Tomas Vandendriessche ging net naast, een schot van Robbe Bakelandt voorlangs, en Tomas Vandendriessche miste een opgelegde kans na mooi voorbereidend werk van opnieuw Robbe Bakelandt. Uiteindelijk viel de meer dan verdiende gelijkmaker via een prachtige voorzet van Robbe Bakelandt, "scherp" afgewerkt door Noa Groenemans.
    2-2 op een moment van de match, waar en voorsprong van ons verdiend ging geweest zijn. De derde helft was de minste van de drie. Het was keer op keer oppassen voor de snelle uitbraken van de thuisploeg. De beste kans was echter nog voor ons, een mooie vrije trap van Maxim Andries spatte uiteen op de dwarsligger, uitblinker Robbe Bakelandt kopte iets te zelfzeker in de handen van de neerliggende doelman. Uiteindelijk mogen beide ploegen "pronken" met een verdedigbaar gelijkspel na een mooie pot voetbal.
    Als eindconclusie mogen we stellen dat door de verhoogde speelminuten de inbreng van de bankzitters telkens cruciaal zal worden. Daarom ook een woord van proficiat voor de invallers van zaterdag die het stuk voor stuk goed deden tijdens hun invalbeurt (Achiel Philips, Robbe Vanhecke, Emilio Vandewynckel en Robin Hoornaert).
    Woensdag wacht ons al opnieuw een zware thuisdobber tegen FC Antwerp (zonder de vakantieganger Emilio en de geblesseerde Drin).

    25-08-2014 om 11:17 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekprogramma
    Vanwege de wedstrijd van U14A op woensdag thuis tegen FC Antwerp (18.30 uur), voorzien we op dinsdag 26.08 GEEN training.

    Maandag 25.08 --> training 19u
    Dinsdag 26.08 --> VRIJ
    Woensdag 27.08 --> match U14A - FC Antwerp
    Donderdag 28.08 --> Training 19u

    25-08-2014 om 10:56 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra spelers voor zondag wedstrijd!!!
    Voor de wedstrijd van zondag zouden we nog 2 spelers tekort hebben door afzeggingen,wie zich geroepen voelt mag dit melden aan Patrick zaterdag (morgen) op de wedstrijd!

    22-08-2014 om 21:40 geschreven door PR  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 23/06-29/06 2008

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs