Inhoud blog
  • Kerstpakketten Tip.nl
  • Kerstpakketten Idee.nl
  • Cimsite
  • Toptent
  • Cimdesign
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Firmasites
    Beoordelen van firmasites door erkende beoordelaars.
    14-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toptent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toptent
    Algemene info 
    Een bedrijf dat zich richt op het verkopen en het verhuren van diverse tenten. Tevens houd het bedrijf zich bezig met het projectmatig opbouwen, monteren en afbreken van de tenten. Zij leveren allerlei soorten tenten van Pagodetenten tot opslagtenten en nog veel meer.

    Hoofd Onderwerp :  Tenten
    U organiseert een groot evenement of een klein tuinfeestje voor u en uw vrienden. Maar u bent bijvoorbeeld bang dat het gaat regenen of u wilt u bezoekers  niet in de felle zon laten staan. Toptent.nl bied u een goedkope maar effeciënte oplossing om beide problemen te verhelpen. U zet een tent in uw achtertuin of op het terrein om zo u bezoekers naar hun wens te brengen. Toptent.nl bied u veel verschillende tenten aan die zij voor u kunnen monteren en afbreken wanneer nodig is. Ook kunt u voor advies terecht binnen toptent.nl.


    Beoordelingscriteria van Toptent.nl

    Header- design
    De header binnen de website is een mooi weergegeven header waar direct het navigatie frame wordt weergegeven. Hierdoor is het voor de bezoekers direct duidelijk welke opties zij hebben binnen de website

    Navigatie
    Het navigeren binnen de website verloop erg soepel. Waardoor de bezoekers snel krijgen te zien wat zij op dat moment aanvragen. Dit voorkomt irritaties door het te lang wachten en zo behoud zij dus de klanten op de website.

    Website Usability
    Doordat de website niet veel gebruik maakt van allerlei tenten flash plaatjes die bij concurrerende websites wel vaak terugkomen. Is de website qua gebruik er goed. De bezoekers hoeven de webpagina bijna niet te laden en ze zitten al binnen de website. Hier kunnen zij dan op hun gemak tenten bekijken en eventueel kopen of huren.


    Algemene beoordeling site : zeer goed

    Conclusie :  Als we de website van toptent.nl beoordelen komen we toch tot een dikke 'zeer goed' beoordeling. Dit komt doordat de site over goede functionaliteit beschikt, goed visualiseert wat er te koop/huur is  ( namelijk tenten),een overzichtelijke manier informatie toont over diverse tenten en vooral rust uit straalt voor de gebruikers zodat zij met een gerust hart de tenten website kunnen bekijken en kunnen gebruiken.

    14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Opslagtenten,Tenten,Carré Tenten,Pagodetenten,Tentvloeren,Tent,Cassette-vloeren,Tentvloer,Pagodetent,Opslagtent
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cimdesign
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

      Cimdesign
    Cimdesign stelt zich verantwoordelijk voor diverse diensten en producten zo kunt u terecht voor Graphicdesign : Huisstijlen,Logo's Advertenties, Brochures,Briefpapier. Tevens 3D Model Services, Architectonische tekeningen en illustraties,interieur ontwerp, meubel ontwerp en veel meer.

    Algemene info 
    Cimdesign.nl is een een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van diverse diensten zoals Search Engine Optimalizaton, (zoekmachine optimalisatie,SEO). Graphic Design wordt ook verricht door Cimdesign.nl hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen en het ontwerpen van bijvoorbeeld huisstijlen,logo's,briefpapier,brochures en nog veel meer. Tevens bied Cimdesign.nl 3D model diensten aan. Dit houd ni het ontwerpen van interieur,meubel het monteren van foto.

    Hoofd Onderwerp :  Graphic Design

    Cimdesign.nl heeft enorm veel verschillende diensten die zijn aanbieden binnen de website. Het onderwerp dat ons het meeste aansrak was Graphic Design. Dit komt omdat uiteindelijk omdat ieder bedrijf een unieke huisstijl heeft die moeten worden ontwikkeld door de medewerkers van cimdesign. Naast de huisstijlen ontwikkeld cimdesign.nl binnen het onderp Graphic Design ook visite kaartjes,reclame ontwerp, presentatie mappen, brochures en advertenties. Door al deze onderdelen te combineren stelt Cimdesign het ideale pakket samen voor uw bedrijf. 


    Beoordelingscriteria van Cimdesign

    Header- design
    De website geeft de bezoeker een direct beeld welke mogelijkheden er zijn binnen de website. Zo kunt u namelijk direct kiezen naar welk onderdeel u wilt van de website. Deze mogelijkheden staan voor de overzichtelijkheid nog eens aangegeven als navigatie scherm aan de linker kant van de website. Cimdesign.nl bied een mooi grafisch vormgegeven header die als parels in het oog schittert. 

    Navigatie
    Aangezien cimdesign websites verzorgt kunt u er vanuit gaan dat ze veel aandacht hebben besteed aan de technische functionaliteit van de website. Dit merkt u dan ook tijdens het navigeren naar diverse menu-items.   Goede snelheid en functionaliteit is gewaarborgd tijdens het verwisselen van onderdeel. 

    Website Usability
    Doordat de website erg goed in gebruik is, is het voor de bezoekers een gemak om de website door te surfen. Doordat de website beschikt over uitstekende functionaliteit is de website in gebruik erg goed

    Algemene beoordeling site : zeer goed

    Conclusie : Dat het bedrijf allerlei diensten aanbied omtrent webdesign,graphi design en 3d model service mogen duidelijk zijn door de goed weergegeven onderverdeling binnen de website. De website is erg mooi vormgegeven zodat de gebruikers meteen zien dat het door professionals is ontwikkeld.

    14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Webdesign,Re-design,CMS,Graphic Design,Grafisch Ontwerpen,Reclame Ontwerp,Visite Kaartjes,Brochures,3D Model services,Briefpapier
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buysglas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Buysglas
    Voor glassoorten zoals Enkel glas, Figuurglas,Gehard glas. Naast de diverse glassoorten bied Buysglas Glasbeslag,Glas in Lood, Glasschade en Interieurglas

    Algemene info
    Buys een bedrijf dat is gevestigd in Stramproy en heeft zich gespecialiseerd in het produceren en het leveren van allerlei soorten glas voor allerlei soorten doeleinden.  

    Hoofd Onderwerp  :  Glas
    Buys Glashandel beschikt  over een uitgebreid assortiment van glas zowel glas in lood, zonwerend glas, geluidsisolerende glas, brandwerend en nog meer diverse soorten glas. Tevens bied Buys Glashandel verschillende diensten zoals de de montage en plaatsing van glas voor zowel de particuliere als zakelijke sector.

    Beoordelingscriteria van Buysglas.nl

    Header- design
    Bij het openen van de website Buys Glas valt direct de prachtig vormgegeven header op. U ziet direct de verschillende glas mogelijkheden als achtergrond afbeelding ingesteld. De functionaliteit is goed door de het mooi weergegeven menu. De reeds gedane projecten kunnen echter alleen bereikt worden via een button. Dit zou dus mooier zijn als het in het menu zou staan.

    Navigatie
    De navigatie binnen de website zit functioneel goed in elkaar. De navigatie is vrij simpel gehouden met een trendy lettertype. Verder is de reactietijd bij het wisselen tussen menu-items erg snel waardoor de gebruikers direct te zien krijgen waar naar ze zoeken.

    Website Usability
    Het gebruik van de website is voor informatief bedoel. De bezoekers een beeld geven wat het bedrijf nou specifiek doet qua diensten en of soorten glas dat zij leveren. De website is qua gebruik goed voor elk type bezoeker ongeacht hoeveel kennis deze persoon heeft qua computers.

    Algemene beoordeling site : Ruim Voldoende


    Conclusie :  De website is in z'n geheel een schitterend vormgegeven website. Qua functionaliteit zit de website goed in elkaar waardoor de gebruikers snel en accuraat kunnen vinden wat zij zoeken. Echter zijn er een aantal punten zoals de lay-out van het navigatie-frame en header die veranderd mogen worden puur zodat de gebruiker wat voor het oog heeft, en de functionaliteit optimaal kan gebruiken. Kortom. De website ziet er perfect uit, op na de kleine puntjes die zij snel zouden kunnen veranderen om toch dat  'beetje' extra te leveren aan het oog van de gebruikers.

    14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Glassoorten,Enkel glas,Figuurglas,Gehard glas,Glasbeslag,Glas in Lood,Glasschade,Interieurglas
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OnlineAccountantsMKB
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    OnlineAccountantsMKB

    Online Accountant MKB  een bedrijf waarbij u terecht kunt voor : Bedrijfsadvies,Bedrijfssoftware, Online boekhouden,Accountancy,Belastingadvies,Administratie, Salarissen.
    Algemene info 
    Online accountants MKB verzorgt met u uw administratie via een online boekhoudprogramma. Dit maakt het mogelijk facturen te maken en het maken van online betalingen.

    Hoofd Onderwerp :  Online boekhoudprogramma

    Onlineaccountantsmkb.nl bied een erg professioneel software boekhouding programma. Die het maken van facturen erg gemakkelijk maakt. Ook het bijhouden van salarissen is vergemakkelijkt dan voorheen. Online accountants bied diensten zoals het opzetten van een ondernemingsplan, advisering qua online boekhoudprogramma,inrichting administratie en nog veel meer op het gebied van accounting.


    Beoordelingscriteria van de OnlineAccountantsMKB

    Header- design
    De header van online accountants is een erg overzichtelijke header. Die de bezoeker diverse mogelijkheden bied. De bezoeker kan er inloggen als mijn online accountant plus aangifte HT. Ook bevind de navigatiebalk zich binnen de header. De layout is mooie weergegeven en bied rust voor het oog.

    Navigatie
    Tijdens het navigeren door de website merkt u dat de website functioneel er goed in elkaar zit. Ook de reactietijd van de menu-items zitten erg goed in elkaar. Een erg mooi pluspunt voor de bezoeker die snel informatie wilt hebben in een betreffende pagina van de website. Ook opent de website zich erg mooi door 8 opties naar voren  te brengen. Deze opties geven u de mogelijkheid te kiezen tussen starter,starter b.v., starter holding b.v., ZZP'er, Eenmanszaak,BV,V.O.F, en nog meer. Hiermee kunt u direct filteren en bied de website u meteen de informatie die relevant is aan het kopje dat  gekozen hebt

    Bereikbaarheid
    Qua bereikbaarheid, is het bedrijf binnen heel Nederland te vinden. Het bedrijf heeft zelfs het plan om binnen 5 jaar 120 vestigingen te hebben. Dit houd dus in dat u altijd een online accountants mkb kantoor in de buurt hebt. Dit bied in de toekomst veel ondersteuning aan bij bijvoorbeeld vragen.

    Algemene beoordeling site : Zeer Goed

    Conclusie : Doordat de navigatie zo flexibel is ingesteld en de gebruiker direct in het begin kan filteren. Is de website online accountants erg goed in gebruik voor de alledaagse gebruiker. Tevens bied de website veel functionaliteit voor de bestaande gebruikers.

    14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:MKB,Bedrijfsadvies,Bedrijfssoftware,Online,Boekhouden,Accountancy,Belastingadvies,Administratie,Salarissen
    13-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alertshop.nl
    Klik op de afbeelding om de link te volgen          Alertshop


    Voor al uw werkplek,intern transport,opslag,magazijn,bedrijfsterrein,werkplaats en mileuzorg producten kunt u terecht bij Alertshop.nl

    Algemene info
    Alertshop.nl richt zich op diverse categorieën zo beschikt alertshop over  de categorie milieuzorg. Binnen deze categorie zult u producten tegenkomen als asbakken,chemisch afval containers,medisch afvalvaten, opvangbakken en nog veel meer om een steentje bij te dragen aan de verbetering van de naturur.       

    Hoofd Onderwerp  :  Intern Transport
    Binnen de webshop zult u al gauw zien dat alershop een zeer uitgebreid assortiment heeft met Inter transport producten. Zo beschikt het assortiment Inern transport over producten als Steekwagen, Bakwagen, Bakkenwagen, Etalagewagens, industrie aanhangers en nog veel meer om ervoor te zorgen dat u bedrijf beschikt over de beste stoelen.

    Beoordelingscriteria van Alertshop.nl

    Header- design
    Als we de header bekijken binnen de website Alert.shop zien we dat er duidelijkheid overheerst. hierdoor is het voor de bezoekers erg gemakkelijk en overzichtelijk de website te bezoeken. Ook is het voor bestaande klanten heel gemakkelijk, zij kunnen namelijk direct inloggen binnen de header.

    Navigatie
    Het navigeren binnen de website gaat erg snel, wel moet er opgemerkt worden wanneer er gekozen wordt voor een hoofdmenu-item zoals intern transport of magazijn en opslag dat u merkt dat er veel producten moeten worden geladen. Echter is het niet zo erg dat u er last van heeft. Door de rest van de site navigeren gaat prima.

    Bereikbaarheid
    Om aan te tonen waar het bedrijf zich bevind en hoe zij bereikbaar zijn voor klanten. Bied de site in de hoofdnavigatie en menu-item genaamd Contact aan.
    Binnen deze pagina zult u adres gegevens,KVK-gegevens en verdere bankgegevens aan.

    Website Usability
    Hoe is de website nou in gebruik ? Qua gebruik is de website goed in gebruik waarvoor hij bedoelt is. Dus het online kopen van intern transport producten.

    Algemene beoordeling site :  Goed

    Conclusie :  Functioneel zit de website prima in elkaar en qua lay-out heeft het een rustige uitstraling. Kortom een website die goed eruitziet en hartstikke goed functioneert.

    13-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IP Parking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen                IPParking


    Producent en Monteur van parkeer apparatuur, toegangscontrole systemen, software voor betaald parkeren.
    IP Parking stelt zich voor als een bedrijf dat parkeermanagementsystemen produceert en installeert.


    Algemene info
    IP Parking is een bedrijf dat zich richt op het produceren en het installeren van parkeermanagementsystemen(PMS), Stadspasparkeren, kentekenherkenning, intercom, slagboominstallatie en parkeringshare. Dit allemaal met een gegarandeerd hoge kwaliteit.  
    Als u zeker wilt zijn van de beste service en dat er kwaliteit wordt geleverd bent u bij IP Parking.nl op het juist adres.

    Hoofd Onderwerp  :   Parkeermanagementsystemen en Stadspasparkeren

    Wilt u beschikken over pakeermanagementsystemen of stadspasparkeren om bijvoorbeeld binnen uw gemeente te beschikken over een professioneel parkeersysteem die u ontzettend veel werk kan afnemen omdat het volledig geautomatiseerd is dan bekijk de uitgebreide productielijn binnen www.ipparking.nl. De geautomatiseerd producten die ipparking aanbied bestaan allen uit volledige functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en zien er ook nog erg goed uit.

    Beoordelingscriteria van IPParking

    Header- design
    De header van IP Parking  heeft een professionele uitstraling die voor potentiële klanten erg goed zal ogen. De header bied tevens contact informatie zodat het direct mogelijk is om het bedrijf te contacteren.

    Navigatie
    Als we het hebben over de snelheid tijdens het navigeren binnen de website. Zult u gauw merken dat er veel moeite is gedaan om het navigeren soepel,functioneel en voor snel te laten verlopen. De reactietijd van bijvoorbeeld menu-items is erg snel zodat bezoekers direct te zien krijgen waar zij om vragen. Tevens bied de website een geavanceerd flash systeem wanneer u navigeert naar het menu-item "Producten". Hierbinnen ziet u al gauw alle hardware producten zoals IP Pay, IP Access,IP Recode en nog veel meer producten die IP Parking aanbied.


    Website Usability
    De website is in gebruik  voor de gebruikers ideaal. De layout van de website is erg duidelijk waardoor bezoekers direct kunnen zien wat de website te bieden heeft. Ook dankzij de snelle navigatie bied de website snel zijn productielijn aan vol met stadspasparkeersystemen,slagboominstallaties en nog veel meer.

    Algemene beoordeling site : Uitstekend

    Conclusie :
    Kortom, de website is een topsite als u opzoekt bent naar parkeerstystemen,stadspasparkeersystemen en nog veel meer. De website bied veel functionaliteit aan waardoor de bezoeker maar enkele klikken verwijderd is van bijvoorbeeld de productielijn. Een waardige site met functionaliteit die we kunnen verwachten in de 21e eeuw.

    13-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:parkeersystemen,stadspasparkeersystemen,slagboominstallatie,slagboominstallaties,IP pay,IP Access,IP Recode,PMS,Stadspasparkeren,kentekenherkening
    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie Thee Plaza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Koffie Thee Plaza
    Groothandel en leverancier van espresso koffie, thee, espresso apparaten en koffiemachines voor thuisgebruik, horeca en bedrijven.


    Zoals u ziet op de website van Koffie Thee Plaza zijn zij actief op diverse terreinen. Naast de verkoop van koffie en thee leveren ze ook luxe koffiesystemen voor het maken van een heerlijke espresso, cappuccino etc.

    Algemene info Koffie Thee Plaza
    Koffie Thee Plaza is een populaire koffiewinkel op het internet. Het klantenbestand is gevuld met vele tevreden klanten uit Nederland, België en Duitsland. Koffie Thee Plaza staat bekend om haar gebruiksvriendelijke webwinkel en haar ruime aanbod aan koffie, thee en koffieautomaten. Kortom; als u een online koffiewinkel zoekt waarbij u een ruime keuze heeft uit topmerken dan bent u bij Koffie Thee Plaza aan het juiste adres. Naast het brede assortiment profiteert u ook van de exclusieve Unique Selling Points. Benieuwd? Neem snel een kijkje op de website.

    Espresso apparaat en Koffiemachine
    Zoals eerder aangegeven bestelt u ook de meest luxe espresso apparaten en koffiemachines op koffietheeplaza.nl. De koffiemachines behoren allen tot de top en zijn voorzien van de beste technologieën en snufjes. De koffiesystemen worden u aangeboden in volautomatisch en semi-automatisch. Maak plaats voor een geavanceerd espresso apparaat of koffiemachine en geniet elke dag weer van een overheerlijke espresso, cappuccino etc.

    Beoordelingscriteria van de online thee- en koffiewinkel:
    • Header- design
    • Navigatie
    • Bereikbaarheid
    • Website Usability
    Header
    De header van Koffie Thee Plaza heeft een frisse en professionele uitstraling. De bezoekers van de online koffie- en theewinkel zien in één oogopslag wat de webshop aanbiedt; koffie, thee en espresso apparaten. De header is niet te druk en oogt hierdoor erg zakelijk en strak. Het rood straalt een warm gevoel uit richting haar doelgroep. Verder blijft de header op elke webpagina zichtbaar waardoor de klant niet het gevoel krijgt dat hij/zij zich in een andere online koffiewinkel bevindt.

    Navigatie
    De navigatie van Koffie Thee Plaza zit goed en professioneel in elkaar. Binnen drie muisklikken zit u op de gewenste pagina. De website van Koffie Thee Plaza verwacht geen complexe inspanningen van haar bezoekers, vandaar dat de navigatie altijd zichtbaar blijft, ongeacht welke webpagina u bezoekt. De navigatie steekt gebruiksvriendelijk in elkaar waardoor je met één muisklik weer terug bent op de homepage van de koffiewinkel.
    Links en rechts ziet u op de website de top 5 van beste koffie en thee staan. Tevens is het mogelijk om via deze weg de online koffie te bestellen. Naast de top 5 van koffie en thee, bieden zij ook een top vijf van espresso apparaten en koffiemachines aan. Dit wordt door de bezoekers ervaren als zeer prettig.
    De navigatie van Koffie Thee Plaza zit functioneel goed en gebruiksvriendelijk in elkaar waardoor bezoekers binnen drie muisklikken op de gewenste pagina uitkomen. De navigatie blijft ook continu zichtbaar waardoor er eenvoudig teruggeklikt kan worden naar de homepage.

    Bereikbaarheid
    Omdat Koffie Thee Plaza een online groothandel is, is het van belang dat ze eenvoudig en gemakkelijk bereikbaar zijn bij eventuele vragen. Naast de bereikbaarheid is het wettelijk verplicht dat de algemene voorwaarden gemakkelijk te raadplegen zijn waardoor iedereen hier eenvoudig kennis van kan nemen. Aan de linkerkant bevinden zich alle 'algemene zaken' zoals de contactpagine, verzendinfo en algemene voorwaarden. Ook deze navigatiebalk blijft op elke webpagina zichtbaar waardoor het voor bezoekers gemakkelijk te vinden is.

    Website Usability voor Koffie Thee Plaza
    In het kader van 'website usability' kunnen we alleen maar concluderen dat de website goed in elkaar steekt. De website is gebruiksvriendelijk en de bezoekers zien in één oogopslag wat ze kunnen aantreffen op de website. Naast een uitstekende navigatie laadt de website ontzettend snel op. Dit heeft te maken met de systemen en de opbouw achter de website. 

    Algemene beoordeling Koffie Thee Plaza: Uitstekend

    Bestel gerust uw koffie, thee en/of espresso apparaat op koffietheeplaza.nl. De online koffiewinkel is ondergaan aan strenge beoordelingscriteria (buiten de hier genoemde) en de overall conclusie is dat de koffiewinkel zeer betrouwbaar is, en de systemen veilig zijn waardoor betalingen en andere informatie niet verloren gaan en niet zichtbaar zijn voor derden.

    21-01-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Tags:espresso,koffie,thee,koffiebonen,koffiewinkel,espressomachine,koffiemachines,espresso apparaat,koffiepads,tea,coffee,bestellen,online,leverancier,groothandel,koffiesystemen,theewinkel,koffiezetapparaat,cappuccino,italiaanse koffie,koffiesystemen,espresso
    04-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefoongids voor NL - BE - EN - DU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beoordeling website: Mercuriusgids, de enige echte online telefoongids en bedrijvengids van NL - BE - EN - DU.

    Zoals u hierboven kunt zien is de Mercuriusgids actief in diverse landen, hieronder een duidelijk overzicht:
    Algemene info Mercuriusgids
    De Mercuriusgids is een zeer gewaardeerde online telefoongids - telefoonboek in zowel Engeland, Duitsland, als Nederland en Belgie. De Mercuriusgids staat bekend om haar gebruiksvriendelijke zoekfuncties en zeer divers en breed aanbod. Kortom; als u een adres nodig heeft van een bedrijf of instelling dan bent u bij Mercuriusgids aan het juiste adres. Zoek, vindt en wordt gevonden is de slogan van deze geweldige bedrijvengids.

    Beoordelingscriteria:
    • Header- design
    • Navigatie
    • Bereikbaarheid
    • Website Usability
    Header
    De header van Mercuriusgids NL heeft dezelfde uitstraling en huisstijl als die van de andere landen. Ieder telefoonboek heeft dus dezelfde uitstraling, voor de professionaliteit en identiteit van de organisatie is dit zeer belangrijk zodat bezoekers weten welke organisatie hierachter schuilt.
    De header heeft een zakelijke en directe uitstraling, niet te veel poes pas en gebruiksvriendelijk voor een zeer breed publiek. Het blauw en grijs van de website geeft een rustgevend gevoel. Verder blijft de header met de naam "Mercuriusgids" op elke pagina zichtbaar. Na onderzoek blijkt dat deze online telefoongids ontzettend veel geraadpleegd wordt.

    Navigatie
    De navigatie van de online bedrijvengids van Belgie werkt zuiver hetzelfde als die van de online bedrijvengids voor Nederland. Het mooie van dit concept is dat de navigatie zeer vriendelijk in elkaar steekt en dat het systeem geen complexe inspanningen verwacht. Je typt eenvoudig het soort bedrijf inclusief de plaatsnaam in de zoekbalk, en u krijgt vanzelf een overzicht van relevante organisaties, bijvoorbeeld 'Schildersbedrijf Amsterdam", u krijgt hierna een overzicht van alle schildersbedrijven in Amsterdam te zien. Conclusie: de navigatie zit goed in elkaar en je kunt eenvoudig weer terug naar de homepage wanneer je een nieuwe zoekopdracht wil invoeren, klik dan eenvoudig op 'home'.

    Bereikbaarheid
    Wenst u in contact te komen met de organisatie achter mercuriusgids dan kunt u een mail sturen. De bereikbaarheid is bij dit soort websites minder van belang dan bij commercieel ingestelde websites, denk aan webshops. Dit heeft te maken met het feit dat online telfoongidsen u een gratis dienst willen aanbieden en hier geen kosten aan verbonden zitten. Een enkele vermelding van een emailadres waarop u contact kunt aanvragen hoeft geen probleem te zijn, meer bereikbaaheidsgegevens beschikbaar stellen zou geen overbodige luxe te zijn. Dit is bij commercieel ingestelde websites dus wel anders.

    Website Usability
    De usabilty van alle vier de telfoonboeken is zeer goed. De website is gebruiksvriendelijk en de navigatie blijft duidelijk zichtbaar op elke website. Tevens is het zeer goed dat alle vier de varianten in de eigen taal omschreven zijn en niet alles in het Engels. Zeer goed dus. Deutsch telefonbuch in het Duits en de Telephone directory in de Engelse taal. Kortom; uitstekend gedaan!

    Algemene beoordeling Mercuriusgids: Zeer goed

    04-11-2009 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Tags:telfoongids,telefoonboek,bedrijvenboek,bedrijvengids,adressenboek,adressengids,adres,zoeken,bedrijven
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cross Internet Marketing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beoordeling website: Cross Internet Marketing - Design en SEO

    Algemene info Cross Internet Marketing

    Cross Internet Marketing is een organisatie waarbij u ten alle tijden terecht kunt voor SEO (zoekmachine optimalisatie), webdesign, online communicatie en internet marketing. Kortom; alles wat met online communicatie en promotie te maken heeft is Cross Internet Marketing in Nederweert (Limburg) de aangewezen specialist. Dit was een korte bedrijfsomschrijving zodat u weet om wat voor organisatie het gaat.

    Beoordelingscriteria:
    • Header - design
    • Navigatie
    • Bereikbaarheid
    • Website Usability
    Header
    De header van Cross Internet Marketing is rustgevend en straalt uit wat de organisatie wil zijn, namelijk professioneel, rustgevend en toegevoegde waarde bieden aan andere organisaties dmv internet strategieen en zoekmachine optimalisatie. Sommige bedrijven staan stil omdat ze hier totaal niet mee bezig zijn. Cross Internet Marketing wil organisaties de helpende hand bieden. (zie snelweg in de header).
    De header blijft op elke webpagina hetzelfde, dit werkt vertrouwend en rustgevend. De bezoeker krijgt op deze manier niet het idee dat hij/zij zich bevindt op een andere website waardoor uiteindelijk de bezoeker langer op de website zal blijven!
    Kijk maar bij internet diensten of webdesign. Zoals u ziet blijft de main-header onveranderd en de sub-header verandert mee met het thema van de pagina. zeer goed dus!

    Navigatie website
    De website zit erg goed in elkaar. Bezoekers raken niet snel verdwaald doordat de navigatie op elke pagina nadrukkelijk aanwezig is. Soms zie je websites waar de navigatie verdwijnt als je van pagina verandert. Dit is zeer slecht maar blijkt in de praktijk toch nog geregeld het geval te zijn bij sommige websites. Wanneer bezoekers hiermee geconfronteerd worden zullen ze naar een andere website gaan. Goed voorbeeld. gelet op de navigatie: CMS website en Referenties Cross Internet Marketing.

    Bereikbaarheid
    De bereikbaarheidsgegevens blijven continu rechts in het scherm zichtbaar waardoor het aantrekkelijker wordt voor bezoekers om contact te zoeken met betreffende organisatie. Een goed vindbare contactpagina is dan ook een pre in elke goede website, zie Cross webdesign

    Website usability
    In het kader van website usability mogen we concluderen dat het goed zit. De navigatie is continu aanwezig en duidelijk + de bezoekers kunnen eenvoudig contact opnemen met de organiusatie doordat de contactgegevens op elke pagina zichtbaar zijn.

    Algemene beoordeling van Cross Internet Marketing: Zeer goed

    04-11-2009 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:internetmarketing,seo,zoekmachine optimalisatie,webdesign,huisstijl,ontwerpen,modelleren,communicatie,bedrijven,mkb,subsidie,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk welkom op 'Firmasites'
    Middels dit blog worden websites beoordeeld op diverse criteria. Voor elke website zal er een uitgebreid online verslag verschijnen zodat iedereen hiervan kan leren. Houdt de website in de gaten, misschien wordt uw website binnenkort beoordeeld door professionele beoordelaars.

    De websites worden bekeken en beoordeeld door ervaren webmasters. Vervolgens wordt van de resultaten een samenvatting gemaakt en gepubliceerd op onze website. Bent u webmaster? Doe iets met onze tips en til uw eigen website naar een hoger niveau!

    04-11-2009 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Archief per week
  • 20/09-26/09 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 02/11-08/11 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs