Inhoud blog
 • Kerstpakketten Tip.nl
 • Kerstpakketten Idee.nl
 • Cimsite
 • Toptent
 • Cimdesign
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Firmasites
  Beoordelen van firmasites door erkende beoordelaars.
  04-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk welkom op 'Firmasites'
  Middels dit blog worden websites beoordeeld op diverse criteria. Voor elke website zal er een uitgebreid online verslag verschijnen zodat iedereen hiervan kan leren. Houdt de website in de gaten, misschien wordt uw website binnenkort beoordeeld door professionele beoordelaars.

  De websites worden bekeken en beoordeeld door ervaren webmasters. Vervolgens wordt van de resultaten een samenvatting gemaakt en gepubliceerd op onze website. Bent u webmaster? Doe iets met onze tips en til uw eigen website naar een hoger niveau!

  04-11-2009 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  24-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstpakketten Tip.nl
  Kerstpakketten Tip.nl is al vroeg in het jaar bezig met het samenstellen van originele geschenken en nieuwjaarspakketten. Hierdoor weten wij jaarlijks de juiste snaar te raken bij elk type werknemer, want voor iedereen hebben wij een geschikt geschenkpakket op voorraad. Wees op tijd met kerstpakketten bestellen want onze voorraad loopt hard en vele bedrijven wensen van onze diensten gebruik te maken. Neem snel een kijkje op onze website: Kerstpakketten Tip

  Kerstpakketten Tip.nl is een kerstpakketten groothandel in Nederland die graag met u meedenkt. Naast de ruime keuze uit originele en luxe kerstpakketten en eindejaarsgeschenken kunt u bij Kerstpakketten Tip.nl ook zelf kerstpakketten samenstellen. Hier zit echter wel een minimum aan van 50 stuks. Heeft u een groot bedrijf van minimaal 50 werknemers dan kunt u contact met ons opnemen.

  Kies voor Kerstpakketten Tip.nl en ben verzekerd van originele feestpakketten zoals kerstgeschenken en eindejaarscadeaus. 

  24-09-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:kerstpakket, kerstpakketten
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstpakketten Idee.nl
  Kerstpakketten Idee.nl is een online kerstpakketten groothandel waarbij online kerstgeschenken besteld kunnen worden zoals bijvoorbeeld luxe eindejaarsgeschenken, wijnpakketten, kerstcadeaus of kerstgeschenken. Ruime keuze aan originele kerstpakketten die jaarlijks met veel zorg worden samengesteld op basis van trends en ontwikkelingen. Hiermee is Kerstpakketten idee in staat om u jaarlijks weer te verrassen met exclusieve en originele kerstgeschenken.

  Bent u ondernemer en wilt u uw hardwerkend personeel of zakenrelaties in het zonnetje zetten? Dan zal ik u een tipje van de sluier geven! Vraag een offerte op maat aan en profiteer van aantrekkelijke kortingen op het totale factuurbedrag.

  Kerstpakketten Idee.nl, een van de grootste kerstpakketten leverancier van Nederland. Reeds vele grote en toonaangevende bedrijven zijn klant bij ons en weten ons elk jaar weer te vinden! Raa Raa hoe kan dit?
  Kies voor Kerstpakketten Idee.nl, u besteld, wij doen de rest!

  24-09-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:kerstpakketten, kerstpakket
  >> Reageer (0)
  14-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cimsite
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Cimsite
  Cimsite bied u innovatievouchers die u kunt bestenden aan : Marketing, Strategisch Marketing, Concurrentieanalyse, marktstrategie en nog meer.

  Algemene info 
  Cim innovatie en MKB subsidie site is een site die op de markt zet als een marketing- & internet consultancybedrijf.. Cimssite.nl heeft in samenwerking met diverse Hogescholen modellen ontwikkeld. Die het voor elk bedrijf, starter etc  de ideale oplossing bied om de bedrijfkosten te reduceren . Dit allemaal door middel van subsidie vanuit de overheid.

  Hoofd Onderwerp :  Cim Innovatie & MKB Subsidie

  Stel u wilt graag verder ontwikkelen binnen uw bedrijf maar u heeft niet voldoende kennis om zo tot een optimaal resultaat te komen of zien te beginnen. U weet dat er mogelijkheden bestaan om uw bedrijf te verbeteren maar u heeft hier de benodigde middelen niet voor zoals 'Geld'.Dan heeft  Cimsite.nl de ideale oplossing voor bedrijven die zich begeven in de bovengenoemde situatie. Cimsite bied een groot netwerk aan die in samenwerking met diverse hogescholen zich inzetten voor subsidie die vanuit de overheid wordt verleend. MKB bedrijven kunnen hierdoor afhankelijk van de grote van het bedrijf subsidie verkrijgen. Deze subsidie kan worden gebruikt voor specialisten in te huren die gespecialiseerd zijn in strategische marketing,strategisch internet marketing tools ( zoekmachine-optimalisatie (SEO). Tevens bieden deze specialisten Concurrentieanalyse, SWOT-analyses en nog veel meer aan.

  Beoordelingscriteria van Cimsite

  Header- design
  Bij het openen van de website wordt u verwelkomt met een prettig,rustgevend maar vooral informatie header. Het is direct duidelijk wat er speelt binnen de website en waar het bedrijf zich voor inzet. Namelijk MKB bedrijven ( midden klein bedrijf) innovatie voor deze MKB bedrijven. Plus subsidie die wordt verleend door de overheid.

  Navigatie
  Het navigeren binnen de website gaat zoals u van een professioneel ontwikkelde website kunt verwachten. Snel,accuraat,overzichtelijk en vooral duidelijk is binnen de website erg goed duidelijk. Het navigatie frame is continue zichtbaar waardoor u makkelijk kunt veranderen van menu-item.

  Website Usability
  De website is voor ieder persoon erg toegankelijk en makkelijk in gebruik. Er zal geen technische kennis voor nodig zijn om binnen deze website de weg te vinden. Doordat het erg duidelijk is voor de bezoekers is de gebruikbaarheid van de website er goed.

  Algemene beoordeling site : zeer goed

  Conclusie : Als we het gehele plaatje moeten beoordelen valt direct op dat de website erg veel te bieden heeft. Naast de mooie functionaliteit van de website bied het grafische gedeelte rust aan het oog door een professioneel en zakelijke layout te hanteren.

  14-07-2010 om 09:41 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Marketing,Strategisch Marketing,Concurrentieanalyse.marktstrategie,haalbaarheidsonderzoek,organisatieonderzoek
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toptent
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Toptent
  Algemene info 
  Een bedrijf dat zich richt op het verkopen en het verhuren van diverse tenten. Tevens houd het bedrijf zich bezig met het projectmatig opbouwen, monteren en afbreken van de tenten. Zij leveren allerlei soorten tenten van Pagodetenten tot opslagtenten en nog veel meer.

  Hoofd Onderwerp :  Tenten
  U organiseert een groot evenement of een klein tuinfeestje voor u en uw vrienden. Maar u bent bijvoorbeeld bang dat het gaat regenen of u wilt u bezoekers  niet in de felle zon laten staan. Toptent.nl bied u een goedkope maar effeciënte oplossing om beide problemen te verhelpen. U zet een tent in uw achtertuin of op het terrein om zo u bezoekers naar hun wens te brengen. Toptent.nl bied u veel verschillende tenten aan die zij voor u kunnen monteren en afbreken wanneer nodig is. Ook kunt u voor advies terecht binnen toptent.nl.


  Beoordelingscriteria van Toptent.nl

  Header- design
  De header binnen de website is een mooi weergegeven header waar direct het navigatie frame wordt weergegeven. Hierdoor is het voor de bezoekers direct duidelijk welke opties zij hebben binnen de website

  Navigatie
  Het navigeren binnen de website verloop erg soepel. Waardoor de bezoekers snel krijgen te zien wat zij op dat moment aanvragen. Dit voorkomt irritaties door het te lang wachten en zo behoud zij dus de klanten op de website.

  Website Usability
  Doordat de website niet veel gebruik maakt van allerlei tenten flash plaatjes die bij concurrerende websites wel vaak terugkomen. Is de website qua gebruik er goed. De bezoekers hoeven de webpagina bijna niet te laden en ze zitten al binnen de website. Hier kunnen zij dan op hun gemak tenten bekijken en eventueel kopen of huren.


  Algemene beoordeling site : zeer goed

  Conclusie :  Als we de website van toptent.nl beoordelen komen we toch tot een dikke 'zeer goed' beoordeling. Dit komt doordat de site over goede functionaliteit beschikt, goed visualiseert wat er te koop/huur is  ( namelijk tenten),een overzichtelijke manier informatie toont over diverse tenten en vooral rust uit straalt voor de gebruikers zodat zij met een gerust hart de tenten website kunnen bekijken en kunnen gebruiken.

  14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Opslagtenten,Tenten,Carré Tenten,Pagodetenten,Tentvloeren,Tent,Cassette-vloeren,Tentvloer,Pagodetent,Opslagtent
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cimdesign
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cimdesign
  Cimdesign stelt zich verantwoordelijk voor diverse diensten en producten zo kunt u terecht voor Graphicdesign : Huisstijlen,Logo's Advertenties, Brochures,Briefpapier. Tevens 3D Model Services, Architectonische tekeningen en illustraties,interieur ontwerp, meubel ontwerp en veel meer.

  Algemene info 
  Cimdesign.nl is een een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van diverse diensten zoals Search Engine Optimalizaton, (zoekmachine optimalisatie,SEO). Graphic Design wordt ook verricht door Cimdesign.nl hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen en het ontwerpen van bijvoorbeeld huisstijlen,logo's,briefpapier,brochures en nog veel meer. Tevens bied Cimdesign.nl 3D model diensten aan. Dit houd ni het ontwerpen van interieur,meubel het monteren van foto.

  Hoofd Onderwerp :  Graphic Design

  Cimdesign.nl heeft enorm veel verschillende diensten die zijn aanbieden binnen de website. Het onderwerp dat ons het meeste aansrak was Graphic Design. Dit komt omdat uiteindelijk omdat ieder bedrijf een unieke huisstijl heeft die moeten worden ontwikkeld door de medewerkers van cimdesign. Naast de huisstijlen ontwikkeld cimdesign.nl binnen het onderp Graphic Design ook visite kaartjes,reclame ontwerp, presentatie mappen, brochures en advertenties. Door al deze onderdelen te combineren stelt Cimdesign het ideale pakket samen voor uw bedrijf. 


  Beoordelingscriteria van Cimdesign

  Header- design
  De website geeft de bezoeker een direct beeld welke mogelijkheden er zijn binnen de website. Zo kunt u namelijk direct kiezen naar welk onderdeel u wilt van de website. Deze mogelijkheden staan voor de overzichtelijkheid nog eens aangegeven als navigatie scherm aan de linker kant van de website. Cimdesign.nl bied een mooi grafisch vormgegeven header die als parels in het oog schittert. 

  Navigatie
  Aangezien cimdesign websites verzorgt kunt u er vanuit gaan dat ze veel aandacht hebben besteed aan de technische functionaliteit van de website. Dit merkt u dan ook tijdens het navigeren naar diverse menu-items.   Goede snelheid en functionaliteit is gewaarborgd tijdens het verwisselen van onderdeel. 

  Website Usability
  Doordat de website erg goed in gebruik is, is het voor de bezoekers een gemak om de website door te surfen. Doordat de website beschikt over uitstekende functionaliteit is de website in gebruik erg goed

  Algemene beoordeling site : zeer goed

  Conclusie : Dat het bedrijf allerlei diensten aanbied omtrent webdesign,graphi design en 3d model service mogen duidelijk zijn door de goed weergegeven onderverdeling binnen de website. De website is erg mooi vormgegeven zodat de gebruikers meteen zien dat het door professionals is ontwikkeld.

  14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Webdesign,Re-design,CMS,Graphic Design,Grafisch Ontwerpen,Reclame Ontwerp,Visite Kaartjes,Brochures,3D Model services,Briefpapier
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buysglas
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Buysglas
  Voor glassoorten zoals Enkel glas, Figuurglas,Gehard glas. Naast de diverse glassoorten bied Buysglas Glasbeslag,Glas in Lood, Glasschade en Interieurglas

  Algemene info
  Buys een bedrijf dat is gevestigd in Stramproy en heeft zich gespecialiseerd in het produceren en het leveren van allerlei soorten glas voor allerlei soorten doeleinden.  

  Hoofd Onderwerp  :  Glas
  Buys Glashandel beschikt  over een uitgebreid assortiment van glas zowel glas in lood, zonwerend glas, geluidsisolerende glas, brandwerend en nog meer diverse soorten glas. Tevens bied Buys Glashandel verschillende diensten zoals de de montage en plaatsing van glas voor zowel de particuliere als zakelijke sector.

  Beoordelingscriteria van Buysglas.nl

  Header- design
  Bij het openen van de website Buys Glas valt direct de prachtig vormgegeven header op. U ziet direct de verschillende glas mogelijkheden als achtergrond afbeelding ingesteld. De functionaliteit is goed door de het mooi weergegeven menu. De reeds gedane projecten kunnen echter alleen bereikt worden via een button. Dit zou dus mooier zijn als het in het menu zou staan.

  Navigatie
  De navigatie binnen de website zit functioneel goed in elkaar. De navigatie is vrij simpel gehouden met een trendy lettertype. Verder is de reactietijd bij het wisselen tussen menu-items erg snel waardoor de gebruikers direct te zien krijgen waar naar ze zoeken.

  Website Usability
  Het gebruik van de website is voor informatief bedoel. De bezoekers een beeld geven wat het bedrijf nou specifiek doet qua diensten en of soorten glas dat zij leveren. De website is qua gebruik goed voor elk type bezoeker ongeacht hoeveel kennis deze persoon heeft qua computers.

  Algemene beoordeling site : Ruim Voldoende


  Conclusie :  De website is in z'n geheel een schitterend vormgegeven website. Qua functionaliteit zit de website goed in elkaar waardoor de gebruikers snel en accuraat kunnen vinden wat zij zoeken. Echter zijn er een aantal punten zoals de lay-out van het navigatie-frame en header die veranderd mogen worden puur zodat de gebruiker wat voor het oog heeft, en de functionaliteit optimaal kan gebruiken. Kortom. De website ziet er perfect uit, op na de kleine puntjes die zij snel zouden kunnen veranderen om toch dat  'beetje' extra te leveren aan het oog van de gebruikers.

  14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Glassoorten,Enkel glas,Figuurglas,Gehard glas,Glasbeslag,Glas in Lood,Glasschade,Interieurglas
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OnlineAccountantsMKB
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  OnlineAccountantsMKB

  Online Accountant MKB  een bedrijf waarbij u terecht kunt voor : Bedrijfsadvies,Bedrijfssoftware, Online boekhouden,Accountancy,Belastingadvies,Administratie, Salarissen.
  Algemene info 
  Online accountants MKB verzorgt met u uw administratie via een online boekhoudprogramma. Dit maakt het mogelijk facturen te maken en het maken van online betalingen.

  Hoofd Onderwerp :  Online boekhoudprogramma

  Onlineaccountantsmkb.nl bied een erg professioneel software boekhouding programma. Die het maken van facturen erg gemakkelijk maakt. Ook het bijhouden van salarissen is vergemakkelijkt dan voorheen. Online accountants bied diensten zoals het opzetten van een ondernemingsplan, advisering qua online boekhoudprogramma,inrichting administratie en nog veel meer op het gebied van accounting.


  Beoordelingscriteria van de OnlineAccountantsMKB

  Header- design
  De header van online accountants is een erg overzichtelijke header. Die de bezoeker diverse mogelijkheden bied. De bezoeker kan er inloggen als mijn online accountant plus aangifte HT. Ook bevind de navigatiebalk zich binnen de header. De layout is mooie weergegeven en bied rust voor het oog.

  Navigatie
  Tijdens het navigeren door de website merkt u dat de website functioneel er goed in elkaar zit. Ook de reactietijd van de menu-items zitten erg goed in elkaar. Een erg mooi pluspunt voor de bezoeker die snel informatie wilt hebben in een betreffende pagina van de website. Ook opent de website zich erg mooi door 8 opties naar voren  te brengen. Deze opties geven u de mogelijkheid te kiezen tussen starter,starter b.v., starter holding b.v., ZZP'er, Eenmanszaak,BV,V.O.F, en nog meer. Hiermee kunt u direct filteren en bied de website u meteen de informatie die relevant is aan het kopje dat  gekozen hebt

  Bereikbaarheid
  Qua bereikbaarheid, is het bedrijf binnen heel Nederland te vinden. Het bedrijf heeft zelfs het plan om binnen 5 jaar 120 vestigingen te hebben. Dit houd dus in dat u altijd een online accountants mkb kantoor in de buurt hebt. Dit bied in de toekomst veel ondersteuning aan bij bijvoorbeeld vragen.

  Algemene beoordeling site : Zeer Goed

  Conclusie : Doordat de navigatie zo flexibel is ingesteld en de gebruiker direct in het begin kan filteren. Is de website online accountants erg goed in gebruik voor de alledaagse gebruiker. Tevens bied de website veel functionaliteit voor de bestaande gebruikers.

  14-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:MKB,Bedrijfsadvies,Bedrijfssoftware,Online,Boekhouden,Accountancy,Belastingadvies,Administratie,Salarissen
  >> Reageer (0)
  13-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alertshop.nl
  Klik op de afbeelding om de link te volgen          Alertshop


  Voor al uw werkplek,intern transport,opslag,magazijn,bedrijfsterrein,werkplaats en mileuzorg producten kunt u terecht bij Alertshop.nl

  Algemene info
  Alertshop.nl richt zich op diverse categorieën zo beschikt alertshop over  de categorie milieuzorg. Binnen deze categorie zult u producten tegenkomen als asbakken,chemisch afval containers,medisch afvalvaten, opvangbakken en nog veel meer om een steentje bij te dragen aan de verbetering van de naturur.       

  Hoofd Onderwerp  :  Intern Transport
  Binnen de webshop zult u al gauw zien dat alershop een zeer uitgebreid assortiment heeft met Inter transport producten. Zo beschikt het assortiment Inern transport over producten als Steekwagen, Bakwagen, Bakkenwagen, Etalagewagens, industrie aanhangers en nog veel meer om ervoor te zorgen dat u bedrijf beschikt over de beste stoelen.

  Beoordelingscriteria van Alertshop.nl

  Header- design
  Als we de header bekijken binnen de website Alert.shop zien we dat er duidelijkheid overheerst. hierdoor is het voor de bezoekers erg gemakkelijk en overzichtelijk de website te bezoeken. Ook is het voor bestaande klanten heel gemakkelijk, zij kunnen namelijk direct inloggen binnen de header.

  Navigatie
  Het navigeren binnen de website gaat erg snel, wel moet er opgemerkt worden wanneer er gekozen wordt voor een hoofdmenu-item zoals intern transport of magazijn en opslag dat u merkt dat er veel producten moeten worden geladen. Echter is het niet zo erg dat u er last van heeft. Door de rest van de site navigeren gaat prima.

  Bereikbaarheid
  Om aan te tonen waar het bedrijf zich bevind en hoe zij bereikbaar zijn voor klanten. Bied de site in de hoofdnavigatie en menu-item genaamd Contact aan.
  Binnen deze pagina zult u adres gegevens,KVK-gegevens en verdere bankgegevens aan.

  Website Usability
  Hoe is de website nou in gebruik ? Qua gebruik is de website goed in gebruik waarvoor hij bedoelt is. Dus het online kopen van intern transport producten.

  Algemene beoordeling site :  Goed

  Conclusie :  Functioneel zit de website prima in elkaar en qua lay-out heeft het een rustige uitstraling. Kortom een website die goed eruitziet en hartstikke goed functioneert.

  13-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IP Parking
  Klik op de afbeelding om de link te volgen                IPParking


  Producent en Monteur van parkeer apparatuur, toegangscontrole systemen, software voor betaald parkeren.
  IP Parking stelt zich voor als een bedrijf dat parkeermanagementsystemen produceert en installeert.


  Algemene info
  IP Parking is een bedrijf dat zich richt op het produceren en het installeren van parkeermanagementsystemen(PMS), Stadspasparkeren, kentekenherkenning, intercom, slagboominstallatie en parkeringshare. Dit allemaal met een gegarandeerd hoge kwaliteit.  
  Als u zeker wilt zijn van de beste service en dat er kwaliteit wordt geleverd bent u bij IP Parking.nl op het juist adres.

  Hoofd Onderwerp  :   Parkeermanagementsystemen en Stadspasparkeren

  Wilt u beschikken over pakeermanagementsystemen of stadspasparkeren om bijvoorbeeld binnen uw gemeente te beschikken over een professioneel parkeersysteem die u ontzettend veel werk kan afnemen omdat het volledig geautomatiseerd is dan bekijk de uitgebreide productielijn binnen www.ipparking.nl. De geautomatiseerd producten die ipparking aanbied bestaan allen uit volledige functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en zien er ook nog erg goed uit.

  Beoordelingscriteria van IPParking

  Header- design
  De header van IP Parking  heeft een professionele uitstraling die voor potentiële klanten erg goed zal ogen. De header bied tevens contact informatie zodat het direct mogelijk is om het bedrijf te contacteren.

  Navigatie
  Als we het hebben over de snelheid tijdens het navigeren binnen de website. Zult u gauw merken dat er veel moeite is gedaan om het navigeren soepel,functioneel en voor snel te laten verlopen. De reactietijd van bijvoorbeeld menu-items is erg snel zodat bezoekers direct te zien krijgen waar zij om vragen. Tevens bied de website een geavanceerd flash systeem wanneer u navigeert naar het menu-item "Producten". Hierbinnen ziet u al gauw alle hardware producten zoals IP Pay, IP Access,IP Recode en nog veel meer producten die IP Parking aanbied.


  Website Usability
  De website is in gebruik  voor de gebruikers ideaal. De layout van de website is erg duidelijk waardoor bezoekers direct kunnen zien wat de website te bieden heeft. Ook dankzij de snelle navigatie bied de website snel zijn productielijn aan vol met stadspasparkeersystemen,slagboominstallaties en nog veel meer.

  Algemene beoordeling site : Uitstekend

  Conclusie :
  Kortom, de website is een topsite als u opzoekt bent naar parkeerstystemen,stadspasparkeersystemen en nog veel meer. De website bied veel functionaliteit aan waardoor de bezoeker maar enkele klikken verwijderd is van bijvoorbeeld de productielijn. Een waardige site met functionaliteit die we kunnen verwachten in de 21e eeuw.

  13-07-2010 om 00:00 geschreven door Pascalle Veenman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:parkeersystemen,stadspasparkeersystemen,slagboominstallatie,slagboominstallaties,IP pay,IP Access,IP Recode,PMS,Stadspasparkeren,kentekenherkening
  >> Reageer (1)

  Archief per week
 • 20/09-26/09 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 02/11-08/11 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!