• Soccer online kalender voor de trainingen en wedstrijden van de Gewestelijke miniemen
  • Zoeken in blog

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

16-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd 20/11/10: SC Menen - FC Gullegem
    De ploeg: Robbe (doel), Remko, Mathis, Sander, Victor, Jona, Charles en Maxime

Onze duiveltjes begonnen sterk aan de wedstrijd. Iedereen stond met inzet te spelen van in de eerste minuut, wetende dat we tegen een sterke tegenstander stonden. De wedstrijd ging over en weer, maar mede door enkele goeie tussenkomsten van Robbe hield FCG de nul. Het was wachten tot de 7de minuut vooraleer het eerste doelpunt viel, en het was van FCG! Een assist van Jona aan Sander die de niet eens onverdiende 0-1 op het scorebord plaatste. Twee minuten later waren we opnieuw gevaarlijk met een heel mooie actie waarbij iedereen betrokken was, beginnende bij Robbe. De bal ging dan van Sander naar Mathis, die legt de bal mooi af bij Jona die goed Charles vrij ziet staan. Diens hard schot naar de hoek werd nog net mooi gepareerd door de keeper van Menen. Jammer, het ging een schitterend doelpunt zijn! Robbe moest zich dan toch een eerste keer gewonnen geven in de 12de minuut, zodat de bordjes weer gelijk hingen: 1-1. Enkele minuten later was Charles opnieuw gevaarlijk voor het doel: een pas van Remko maar zijn schot ging net naast. In de daaropvolgende 5 minuten kregen onze duiveltjes het wat moeilijker met als gevolg dat we na 20 minuten wedstrijd opeens aankeken tegen een 4-1 achterstand, en dit na ons sterke openingskwartier. Maar de kopjes gingen nog niet naar beneden, en net voor rust noteerden we nog een pas van Jona op Maxime wiens schot mooi geplaatst was in het hoekje maar net te zwak zodat de keeper er nog juist bij kon. Ruststand dus 4-1, jammer van die minder goeie 5 minuten.
    Na de rust kregen we opnieuw een wat evenwichtige partij. In de 5de minuut was er opnieuw een schot van Charles op doel, maar ook daar stond de keeper goed geplaatst. Charles speelde een sterke wedstrijd, net zoals Mathis die weer pal stond achteraan en dikwijls net op tijd nog zijn voetje ergens tussen kon zetten zodat de tegenstander net niet kon doorstoten. Het was wachten tot de 8ste minuut op een doelpunt, en jammer genoeg was het Robbe die zich opnieuw moest gewonnen geven: 5-1. De daaropvolgende acties kwamen opnieuw van onze duiveltjes: eerst was er Maxime die op de keeper besloot, en in dezelfde minuut ging Remko vanop rechts langs het lijntje maar zag hij zijn schot gepareerd door de keeper. In de 10de minuut was er dan toch het verdiende 2de doelpunt voor FCG2002: een verre uitworp van Robbe naar Maxime die zich mooi draait en zo alleen op doel af gaat, 5-2. Jammer genoeg geeft Menen daar onmiddellijk na de genadeslag met 2 doelpunten in 2 minuten tijd, 7-2 na 12 minuten. Een minuutje later is het dan opnieuw vrijschop-time, ofwel Victor-Maxime time. En jawel hoor: het tikje van Victor en opnieuw Maxime die de onderkant van de deklat raakt en binnen: 7-3. Enkele minuten later opnieuw een mooie actie: Robbe met de pas naar Remko die aflegt voor doel waar Victor staat. Die probeert mooi met links in te trappen maar zijn schot gaat net naast. Maar mooi geprobeerd!. In de 18de minuut kan FCG nog eens scoren: een individuele actie van Maxime en de 7-4 hangt in de netten. Maar Menen loopt opnieuw verder uit in de daaropvolgende minuten, dit tot 9-4. De laatste kans is wel nog voor onze duiveltjes: een vrije trap van Remko, maar de keeper redt en zo ligt de eindstand vast. Een mooie wedstrijd met veel inzet van iedereen. Proficiat!

Eindstand: 9-4 (rust: 4-1)
    Doelpunten: Maxime (3), Sander (1)

16-12-2010 om 19:00 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd 20/11/10:SC Menen - FC Gullegem
    De ploeg: Kobe F. (doel), Aaron, Rens, Milan D., Milan W., Xander, Jaro, Kobe D.

Het werd weeral een zware nederlaag voor onze youngsters op het Menense veld. FCG  kon de eerste 5 minuten  gelijke tred houden met hun tegenstander wat het beste liet verhopen maar dan zakte alles als een pudding in elkaar. De tegenstrever kreeg te veel ruimte en duels werden er amper gewonnen. Men kan onze jongens niet verwijten dat ze geen inzet hadden maar op voetbalgebied kwamen ze nog niet aan de enkels van hun tegenstrever.  Kobe F. keepte zeker niet slecht maar had geen verhaal tegen een overmacht van Menenspelers. Ook Milan W. speelde een verdienstelijke wedstrijd maar kon niet alles belopen. Niemand kon je betrappen op gebrek aan inzet maar 3 passes geven na elkaar lukt gewoon niet. Hoeveel interimcoach Claude ook riep, meevoetballen zat er niet in. Dat de trainer van Menen in de tweede helft zonder doelman speelde zegt genoeg. Het was in die periode dat Milan D. de eer kon redden.

Al bij al valt op dat het niveau van de spelertjes sinds de start van dit seizoen niet gestegen is en dat een hardere aanpak zich opdringt.

Eindstand: 18-1 (rust: 12-0)
    Doelpunt: Milan D. (1)

12-12-2010 om 11:11 geschreven door Bart