• Soccer online kalender voor de trainingen en wedstrijden van de Gewestelijke miniemen
  • Zoeken in blog

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

28-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd 28/02/2009: NS Heule - FC Gullegem
    De ploeg: Robbe (doel), Milan W., Jona, Maxime, Victor en Sander

Heule zat meteen goed in de wedstrijd. Bij de eerste aanval konden ze al tot scoren komen, 1-0 in de eerste minuut. Wat later had Robbe nog een knappe reflex in petto op een afgeweken bal zodat FCG niet verder op achterstand kwam. Onze debutantjes kwamen ondertussen beter in de wedstrijd en zorgden voor enkele kleine kansen, onder andere via Sander die net naast trapte en Maxime die op de doelman besloot. In de 16de minuut kwam FCG eindelijk verdiend gelijk met een schot hoog in doel van Maxime. De wedstrijd ging verder gelijk op met kansen langs beide kanten, maar het was toch FCG die als eerste opnieuw tot scoren kwam: Sander plaatste de bal netjes naast de paal binnen na een pas van Victor. Net voor het rustsignaal probeerde Maxime nog mooi de bal in de hoek te plaatsen maar net iets te zacht zodat we de rust ingingen met een 1-2 voorsprong.
    Kort na de rust was Heule weer de gevaarlijkste ploeg. In enkele minuten tijd konden ze hun achterstand ombuigen naar een 3-2 voorsprong. FCG kwam daarna terug beter in de match. Milan knalde een bal vanuit de 2de lijn tegen de deklat  en na 10 minuten kon Maxime opnieuw verdiend gelijkmaken. Hij recupereerde knap de bal op het middenveld en liep tussen 3 spelers door recht op het doel af om mooi af te werken met links: 3-3. Sander zorgde meteen daarna voor de 3-4 en ook Maxime probeerde maar schoot net naast. FCG bleef drukken. Jona trapte hard op de keeper die moest lossen zodat Sander die mooi gevolgd was de 3-5 kon binnentikken net naast de paal. Op het kwartier was Jona dan aan het feest: Maxime trapte toen op de keeper die opnieuw moest lossen en deze keer stond Jona op de juiste plaats om af te werken. Heule dwong nog enkele kansen af en kon in de 18de minuut hoog in doel afwerken, maar meer dan dat konden ze niet meer doen. Het was Jona die nog mooi met links de 4-7 eindstand vastlegde. En in de allerlaatste minuut zorgde de hardwerkende Victor nog voor wat spanning met een solo maar besloot nog op de keeper. Opnieuw een mooi blok FCG gezien, iedereen vecht voor elkaar. Proficiat dus aan allen!

Eidnstand: 4-7 (rust: 1-2)
    Doelpunten: Sander (3), Maxime (2), Jona (2)

28-03-2009 om 17:23 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd 21/03/2009: FC Gullegem - RC Bissegem
    De ploeg: Robbe (doel), Kobe, Milan W., Rens, Jona, Sander en Maxime

Dat de tegenstander een maatje groter was dan onze ploeg, dat hadden we al ondervonden in de heenronde toen we met een 21-5 nederlaag huiswaarts moesten keren. Maar ondertussen speelden we al enkele mooie wedstrijden zodat we er toch wel wat hoop in hadden. En die hoop bleek gerechtvaardigd in het eerste kwartier van de wedstrijd. FCG trok van bij de start van de wedstrijd meteen in de aanval. Na 2' kregen we de eerste kans van Jona, die na een lange ren vanuit het middenveld net iets te lang wachtte om te trappen zodat de keeper de bal kon pakken. FCG bleef doorgaan op zijn elan: na 4 minuten trof Maxime de paal en wat later stond de keeper in de weg bij een schot van Jona. Na 8 minuten werd FCG eindelijk beloond voor zijn veldoverwicht: Sander was mooi gevolgd en trapte mooi naast de paal de 1-0 binnen.
    Net toen begon Bissegem in zijn normale spel te komen: bij een tegenaanval in de 13de minuut troffen ze eerst de paal om dan via de rebound toch nog te scoren. Enkele minuten later stond het al snel 1-3: FCG was zijn organisatie wat kwijt en Bissegem drukte langs alle kanten. In de 18de minuut zorgde Sander met zijn 2de doelpunt van de dag voor nog wat Gullegemse hoop: na een pas van Jona trapte hij hoog in doel, 2-3 en wedstrijd nog niet gespeeld. Maar Bissegem drukte het gaspedaal nog wat dieper in en scoorde in de daaropvolgende 7 minuten nog 4 keer, zodat we met een 2-7 wat ontgoocheld de rust ingingen.
    De tweede helft speelde FCG wat beter, maar het bleef moeilijk combineren en de snelle tegenprikken van Bissegem zorgden constant voor gevaar voor het doel van FCG. Doelpunten bleven dus niet uit, en na 10 minuten in de tweede helft had Bissegem opnieuw 2 keer onhoudbaar raak getroffen: 2-9. Maar FCG bleef zich weren met uitbraken van Sander, Rens en Jona die probeerden maar die toch steeds weer hun meerdere moesten erkennen in de tegenstander. Na 12' kon Maxime de schade nog wat beperken na een solo door de verdediging, 3-9. En nog gaven onze debutantjes niet op: Robbe probeerde te redden wat er te redden viel en ook Kobe en Milan W. droegen hun steentje meer dan behoorlijk bij in de verdediging. Maar het mocht niet baten: in 4 minuten tijd scoorde Bissegem opnieuw 3 keer. In de voorlaatste minuut kon Jona de score nog wat temperen tot 4-12, maar de wedstrijd was toen al gespeeld.
    Dit Bissegem bleek een klasse sterker te zijn: snel, technisch sterk, sterke organisatie en in staat om de tegenstander niet toe te laten in zijn eigen voetbalspel te komen. Onze debutantjes verweerden zich toch knap en kregen daarvoor ook de felicitaties van de tegenstander voor het nodige weerwerk dat geleverd werd. Proficiat dus aan allen!

Eindstand: 4-12 (rust 2-7)
    Doelpunten: Sander (2), Jona (1), Maxime (1)

22-03-2009 om 00:00 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)