Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

08-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de Provinciale U13 tegen Roeselare afgelast
    Het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen heeft beslist om tijdens de periode van 9 januari 2015 tot en met 12 januari 2015 over te gaan tot een algemene afgelasting van :
    Reserven en Jeugd
    Bedrijfsvoetbal
    G-voetbal

Tornooien in zaal mogen doorgaan.
    Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.

08-01-2015 om 22:39 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-01-2015

Eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor de provinciale miniemen tegen een stevige tegenstander:

interprovinciale U13 B KSV Roeselare

Wedstrijd thuis op 11/01/2015 om 9h15, afspraak om 8h15 op de Poezelhoek.

Afbeeldingsresultaat voor logo fc gullegem    -   Afbeeldingsresultaat voor logo ksv roeselare

07-01-2015 om 17:53 geschreven door Bart

20-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige feestdagen iedereen!!

De trainers en délégués wensen alle miniemen en hun familie een gezond en sportief 2015 toe!

Geniet van de feestdagen en van de winterstop.

Afspraak op de Nieuwjaarsreceptie van FC Gullegem Jeugd op 9 januari in het clubhuis van FC Gullegem voor een avond vol ambiance!

Bijlagen:
    Uitnodiging nieuwjaarsreceptie FCG Jeugd 2015.pdf (1.1 MB)

20-12-2014 om 17:54 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 1/8e finales van België bekend
    Wedstrijd 1/8e finales van België bekend

De provinciale miniemen spelen uit tegen TSV Lyra op 11 maart om 18h30.

TSV Lyra is een club die Interprovinciaal speelt met de jeugd en een nauwe samenwerking heeft met SK Lierse.

De ploeg waar wij tegen zullen spelen zijn de interprovinciale miniemen van SK Lierse/Lyra.

Indien we doorgaan spelen we tegen de winnaar van het duel Tubize - Brainoise.

20-12-2014 om 17:28 geschreven door Bart

14-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen KDNS Heule
    Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen KDNS Heule:   7 - 3

Zeer koud en een volledig wit speelveld voor de derby tegen Heule.  Het eerste veld ligt er als een biljartlaken bij en dat kwam alleen maar ten goede van het spelniveau.
    Het was een van onze beste wedstrijden met prachtige combinaties en doelpunten uit het boekje.

verslag

De derby tegen NS Heule is altijd al een beetje speciaal, omdat vele spelers uit beide ploegen elkaar kennen van in 't school. De trainer had de spelers goed gemotiveerd om mooi voetbal te brengen voor deze laatste wedstrijd van het seizoen.
    We gingen dan ook goed van start en na 6 minuten scoorden we onze eerste goal met het hoofd na een prima voorzet, gevolgd door een 2e doelpunt in de 12e minuut.  In het 2e kwart verslapten we wat en liepen we teveel met de bal, wat tot balverlies leidde en uiteindelijk tot 2 tegengoals.  We gingen dus de rust in met een gelijke stand.
    Tijdens de rust werden magische pillen uitgedeeld waardoor het talent van onze jongens en meisje naar boven kwam en we werden getrakteerd op het beste voetbal van het seizoen.  Na 3 minuten combinatievoetbal was het al prijs en we maakten in 4 minuten 4 doelpunten na telkens uitgespeelde tiktak combinaties die de verdedigers van Heule naar adem deden happen.  We kantelden, combineerden, controleerden, kortom, totaalvoetbal in moderne stijl. Applaus op alle banken van de supporters, maar ook van de neutrale voetballiefhebber.  In de 41e minuut scoorden we nog eens en werd het 7 - 2, na alweer een prima actie van onze voorspelers.  Na een individuele actie van een Heulespeler werd de eindstand vlak voor fluiten vastgelegd op 7 - 3.
    Schitterende collectieve wedstrijd van de hele ploeg!

14-12-2014 om 00:00 geschreven door Bart

13-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de gewestelijke miniemen tegen Wervik
    Onze gewestelijke miniemen wonnen verdiend met 4 - 1 tegen Wervik.

Na een matige 1e helft werd veel beter gecombineerd in de 2e helft.  Het werd eerst gelijk, maar met 3 mooie doelpunten werd het eindresultaat neergezet.  Dank ook aan de supporters, die de bal bij het 3e doelpunt over de doellijn schreeuwden...

Proficiat aan de spelers en de technische staf.

13-12-2014 om 18:01 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    12-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPGELET
    Door wateroverlast werden de wedstrijden voor zaterdagmorgen afgelast.

Zaterdagmorgen gaan we beslissen of de wedstrijden in de namiddag kunnen doorgaan of niet.

Hou de website van FC Gullegem of deze blog in de gaten.

12-12-2014 om 21:09 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden van het weekend 13 en 14 december 2014

Voor de provinciale miniemen:

Zondag aanwezig om 8u30 in de kleedkamer voor de laatste wedstrijd (derby) in 2014.

ploeg : WOUT, REMKO, EMILIE, JONA, LUCAS, ANDRES, NOA, MAXIME, SANDER en ROBBE.

MATHIAS COTTENIER = U 15 FRANCIS.

LANCELOT VAN ACKER = BEURTROL.

Voor de gewestelijke miniemen:

13-12-2014 13:30 F.C. GULLEGEM C K. EENDR. WERVIK A

12-12-2014 om 18:58 geschreven door Bart

07-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen van het weekend.
    De gewestelijke ploeg verloor hun match tegen Moorsele met 0 - 5.

De provinciale ploeg speelde een spannende match en stond aan de rust 2 - 0 achter.
    Na de aanpassing aan het kunstgrasveld en het snelle voetbal van de tegenstander kwamen we terug in de wedstrijd en wonnen we uiteindelijk met 2 - 3.
    Zoals gezegd, de uitslag is leuk, maar minder belangrijk.  Meer belangrijk was dat we vanuit achterstand de mentale kracht getoond hebben om toch voor die overwinning te gaan.

Aan iedereen succes gewenst tijdens de examens!!!!

07-12-2014 om 12:24 geschreven door Bart

04-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden van het weekend 6 en 7 januari
    Onze gewestelijke ploeg speelt op Sinterklaasdag thuis om 16h30 tegen Moorsele  (geen cadeau!)

Onze provinciale ploeg speelt zondag om 9h30 in en tegen Luigne op kunstgras.

Stade Henri Gadenne
    Rue A Dumortier
    Luigne (Moeskroen)

Succes aan beide ploegen!

04-12-2014 om 20:21 geschreven door Bart

30-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de PU13 tegen Zulte-Waregem
    Hallo beste volgers van deze blog.

Spannende wedstrijd van de PU13 tegen Zulte-Waregem.

Na een knappe 0 - 3 voorsprong aan de rust verloren we de wedstrijd toch nog met 4 - 3, maar wat een prestatie van onze ploeg!

Druk op de bal, inzet, kansen.  Het had 5 - 3 of 3 - 5 kunnen zijn, maar wij geven niets om de uitslag, we geven om het geleverde spel en de vooruitgang in ons voetbalspel!

Proficiat aan de hele ploeg!

30-11-2014 om 19:30 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schitterende uitoverwinning van de Gewestelijke miniemen
    Schitterende uitoverwinning van de Gewestelijke miniemen tegen Dottenijs:   1  -  4 !

Proficiat aan de hele ploeg en aan de trainersstaf.

29-11-2014 om 18:30 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden van het weekend 29 en 30/11
    Onze Gewestelijke ploeg speelt tegen Dottenijs uit.

Onze Provinciale  ploeg speelt tegen Zulte Waregem uit.

29-11-2014 om 13:53 geschreven door Bart

25-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag oefenwedstrijd tegen Harelbeke
    Leuke oefenwedstrijd 11 tegen 11 tegen de A ploeg interprovinciale miniemen van Harelbeke, aangevuld met 4 shadows.

Einduitslag 3 - 0

De uitslag was misschien wat overdreven maar Harelbeke was toch iets beter.  We kwamen moeilijk aan voetballen toe, maar we hebben toch weer geproefd van dat grote veld.  Vanaf 2015 zullen regelmatig dergelijke wedstrijden geprogrammeerd worden in functie van de overstap naar de U15.

25-11-2014 om 21:55 geschreven door Bart

23-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van de wedstrijd tegen Lembeke
    Zoals beloofd nog het verslag van de bekerwedstrijd tegen Lembeke.

Een uurtje rijden naar Lembeke en ontvangst in een echte provinciale omgeving.  We zijn toch echt verwend met de accomodatie bij FC Gullegem!
    Wel een goed veld en prima verlichting.  Ideale omstandigheden voor een potje bekervoetbal.
    Van bij het begin zette Lembeke veel druk. Lembeke zocht nadrukkelijk hun mannetje vooraan, de beste speler van de ploeg.  Het spel was snedig en met een hoog tempo.  Er werd door beide ploegen gevoetbald en dat was voor de toeschouwers ook leuk om zien.  Na een mooie counter konden we een eerste keer scoren.  Een prachtige shot in één tijd en goal!
    De match werd nu nog meer opengetrokken en onze verdediging moest alle zeilen bijzetten.  Onze keeper kwam een aantal keer gepast tussen.  Ook Lembeke speelde met een goede verdediging en het was moeilijk om combinerend tot aan de goal te geraken.  Dan maar op de counter en dat lukte in minuut 20 met een 2e doelpunt.  Netjes afgewerkt in de hoek en een mooie 0 - 2 voorsprong.  Nu was het kwestie van dit vol te houden tot het einde.  Er werd nog steeds heel snel en met veel druk gespeeld, maar FC Gullegem kon alles goed opvangen en kon nog een paar mooie acties opzetten met o.a. een bal op de deklat en op de paal.  Na het eindsignaal was de ontlading dan ook groot. FC Gullegem geplaatst voor de volgende ronde na een mooie voetbalmatch.

23-11-2014 om 21:28 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen van het weekend 22 en 23/11

De Gewestelijke miniemen speelden 3 - 3 gelijk tegen Geluwe

De Provinciale miniemen wonnen hun wedstrijd met 10 - 1.

Verslag:
    Het is moeilijk spelen tegen een ploeg die niet wil of kan voetballen.  Het is ook moeilijk om je voor zo'n wedstrijd op te laden.  Het werd dan ook niet onze beste wedstrijd van het seizoen.  Jammer dat zo'n ploegen in de reeks zitten.
    Volgende wedstrijd wordt van een heel ander kaliber...  Op naar Zulte Waregem.

Niet vergeten:   Dinsdag oefenwedstrijd tegen Harelbeke; 11 - 11  verzamelen om 17h15 op de Poezelhoek.  Wedstrijd om 18h30.

23-11-2014 om 17:32 geschreven door Bart

22-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gewestelijke U13 speelden gelijk tegen Geluwe
    De gewestelijke U13 speelden gelijk tegen Geluwe    3 - 3

22-11-2014 om 20:28 geschreven door Bart

19-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn door!!!

Wedstrijd tegen Lembeke gewonnen met 0 - 2 na een spannende wedstrijd.

verslag volgt.

19-11-2014 om 22:14 geschreven door Bart

18-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning kalender Provinciale miniemen
    - Dinsdag : training poezelhoek.

- Woensdag : Bekerwedstrijd LEMBEKE om 18u30. (Voorzien vertrek : 16u15 poezelhoek).

- Donderdag : training poezelhoek.

- Zondag : thuiswedstrijd tegen VLAMERTINGE.

- Dinsdag : Uitwedstrijd SW HARELBEKE 11 / 11 om 18u30.

- Zondag : Uitwedstrijd ZULTE / WAREGEM.

18-11-2014 om 17:22 geschreven door Bart

16-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijden van het weekend 15 en 16 november
    Door de hevige regenval werd de wedstrijd voor de gewestelijke miniemen afgelast. Sad

De provinciale miniemen wonnen in en tegen Zonnebeke met maar liefst 0 - 20. Very Happy

We zagen prachtig voetbal tegen een tegenstander die niet thuishoort in de provinciale reeks.  Met voorzetten over rechts, over links werden talrijke mooie doelpunten gemaakt.  Van ver, van dichtbij, met hakjes en met het hoofd, we scoorden op elke manier.
    Zo'n doelpuntenkermis is wel eens leuk, maar eigenlijk was deze wedstrijd niet meer dan een doorgedreven training op afwerking op doel en aanvallen.   Een goede opwarmer voor onze belangrijke wedstrijd nu woensdag tegen Lembeke!

16-11-2014 om 17:12 geschreven door Bart