• Soccer online kalender voor de trainingen en wedstrijden van de Gewestelijke miniemen
  • Zoeken in blog

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

16-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijden van het weekend 15 en 16 november
    Door de hevige regenval werd de wedstrijd voor de gewestelijke miniemen afgelast. Sad

De provinciale miniemen wonnen in en tegen Zonnebeke met maar liefst 0 - 20. Very Happy

We zagen prachtig voetbal tegen een tegenstander die niet thuishoort in de provinciale reeks.  Met voorzetten over rechts, over links werden talrijke mooie doelpunten gemaakt.  Van ver, van dichtbij, met hakjes en met het hoofd, we scoorden op elke manier.
    Zo'n doelpuntenkermis is wel eens leuk, maar eigenlijk was deze wedstrijd niet meer dan een doorgedreven training op afwerking op doel en aanvallen.   Een goede opwarmer voor onze belangrijke wedstrijd nu woensdag tegen Lembeke!

16-11-2014 om 17:12 geschreven door Bart

15-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd voor de miniemen Dinsdag 25/11/2014
    Dinsdag 25/11 : Uitwedstrijd tegen de interprovinciale ploeg van SW HARELBEKE

We spelen 11 tegen 11 om 18u30.

Verzamelen om 17h10, wie rechtstreeks gaat om 17h30 in Harelbeke.

De selectie uit de provinciale en de gewestelijke miniemen wordt nog bekendgemaakt

15-11-2014 om 12:16 geschreven door Bart

12-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag Herdenken We.....

Het is vandaag 12/11/2014 de maar liefst 50e verjaardag van trainer JO!!

Een welgemeende proficiat is op zijn plaats!

Afbeeldingsresultaat voor 50 jaar afbeeldingen

12-11-2014 om 11:29 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden van het weekend 15 en 16/11
    Beste allemaal

Donderdag training voor  beide ploegen op de Poezehoek om 17h45 zoals gewoonlijk.

Zaterdag wedstrijd om 16h30 voor de Gewestelijke miniemen tegen Houthem. Verzamelen om 15h30.
    Zondag wedstrijd om 9h15 voor de Provinciale miniemen tegen Zonnebeke.   Verzamelen om 7h45.

We spreken af om 7u45 op de parking poezelhoek of om 8u15 in ZONNEBEKE voor wie rechtstreeks gaat.  Graag nog een seintje in dit geval. 0479 / 876108.

spelers : LANCELOT, REMKO, EMILIE, JONA, ROBBE, ANDRES, SANDER, MAXIME, NOA en MAHTIAS.

WOUT is deze week bye. Wie zelf nog een datum wil voorstellen kan dit, doch 30.11.2014 is reeds voorzien voor MAXIME.

Dinsdag 18/11 lichte training als voorbereiding voor de wedstrijd tegen Lembeke
    Woensdag 19/11 18h30 Wedstrijd voor de 1/8 finales van de beker van België tegen Lembeke - verzamelen op de Poezelhoek om 16h15, vertrek 16h15.   Wie geen vervoer heeft, gelieve een seintje te geven aan de délégué!
    Donderdag 20/11 Uitlooptraining.

Gewestelijke miniemen:
    Trainingen zoals normaal.

12-11-2014 om 00:00 geschreven door Bart

09-11-2014
    Spannende wedstrijd van de gewestelijke miniemen tegen KSV Kortrijk
    Einduitslag 3 -3 en mooi voetbal van onze jongens!!

Proficiat!

09-11-2014 om 19:07 geschreven door Bart

08-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Poperinge
    Uitslag van de wedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Poperinge

5 - 2

08-11-2014 om 15:35 geschreven door Bart

01-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelet!! Wedstrijd voor de provinciale miniemen op ZATERDAG 8/11!!
    Opgelet!!  Thuiswedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Poperinge op ZATERDAG 8/11!!

om 9h00

Opgelet de wedstrijd voor de Beker van Belgiê werd verzet van 12/11 naar 19/11 omwille van de interland van de Rode Duivels.

Wedstrijd in en tegen Lembeke om 18h30

01-11-2014 om 17:30 geschreven door Bart

29-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van jullie voetbalvrije weekend!
    Geniet van jullie voetbalvrije weekend!

29-10-2014 om 22:25 geschreven door Bart

26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproeping voor de selectie van West-Vlaanderen voor de provinciale spelers.
    Beste vrienden,

De spelers van de Provinciale ploeg werden opgeroepen om woensdag 29/10/2014 te gaan testen voor de selectie van West-Vlaanderen.

Hierbij nodigen wij u uit voor een talentendetectie (talentenwedstrijd) voor Prov. U13 en dit op

woensdag 29-10-2014op het terrein van KFC Langemark, Boezingestraat 47, te 8920 Langemark

Tijdstip kleedkamer: 16u00

Aanvang wedstrijd: 17u00

Deze uitnodiging heeft voorrang op alle officiële clubwedstrijden of bekerwedstrijden, en

schoolwedstrijden (leraar school tijdig verwittigen).

Een studie of schoolattest is te bekomen bij Verant. Coördinator of de Verant. Ontvangst

en Logistiek

Geen vervoer dan afspreken met uw club

Enkel afwezigheden door kwetsuren of ziekte worden aanvaard voor de talentendetectie

Er werd afgesproken voor het vervoer:

Kunnen de ouder die kunnen rijden iets laten weten via de blog?

Voorlopig kunnen de papa van Wout, Andres en de mama van Remko rijden.  (Petra niet vanuit Gullegem)

26-10-2014 om 16:50 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 26/10 tegen Meulebeke
    Einduitslag 5 - 1 gewonnen.

verslag

Zalig voetbalweer voor de laatste wedstrijd van de heenronde en we startten onmiddellijk met een blitsstart. Mooie aanval en goal na 1 minuut!  Vlak voor het einde van het 1e kwart scoorden we de 2 - 0.  Meulebeke maakte het ons niet gemakkelijk, maar toch toonden we mooi voetbal.  Dat resulteerde in een 5 - 0 voorsprong aan de rust.   Uitdiepen dachten we, maar onze spelers hadden een dipje en combineren lukte niet meer.  We kregen zelfs een tegengoal binnen.  Het moet gezegd, we hadden heel veel doelpogingen, maar de afwerking was er niet.  Het kleine keepertje had precies een topdag en de einduitslag bleef dan ook 5 - 1.
    Samengevat:  De eerste helft dik gewonnen, de 2e helft verloren.

Volgend weekend eens geen voetbal voor onze miniemen.  Amuseer jullie!

26-10-2014 om 00:00 geschreven door Bart

25-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag trainer Steven
    26/10/2014

verjaardag van trainer Steven!!

25-10-2014 om 21:35 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 26/10 tegen Meulebeke
    Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 26/10 tegen Meulebeke

Afspraak om  8h30
    Wedstrijd om  9h30

supporters op post!

Zondagmiddag de derby tegen Winkel sport voor de eerste ploeg.

25-10-2014 om 20:55 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van onze gewestelijke miniemen tegen Luigne
    De gewestelijke miniemen speelden een verdienstelijke match met veel inzet tegen Luigne maar verloren uiteindelijk met 1 - 3.

Toch een dikke proficiat aan de ploeg!

25-10-2014 om 20:53 geschreven door Bart

24-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag 25/10 wedstrijd voor de gewestelijke miniemen tegen Luigne
    zaterdag 25/10 wedstrijd voor de gewestelijke miniemen tegen Luigne

24-10-2014 om 21:04 geschreven door Bart

20-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaarten Beenhesp festijn
    Op 10 november is er het eerste beenhesp eetfestijn van FC Gullegem.
    We zorgen voor 1 grote tafel voor alle U13.
    Koop dus tijdig jullie kaarten in de kantine!

Ik zal begin november een mailtje sturen om te weten met hoeveel we zullen zijn.

Bijlagen:
    Affiche FC Gullegem warme beenhesp 2014-2015-1.pdf (802.1 KB)

20-10-2014 om 20:51 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte handdoek met ABB
    Er werd een witte handdoek met opschrift ABB gevonden.

De eigenaar kan hem vragen bij de mama van Wout.

20-10-2014 om 20:47 geschreven door Bart

19-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 19/10 tegen Kuurne
    Zonnige omstandigheden voor deze wedstrijd met een 2 - 6 eindstand.

verslag

Een stralende zon voor deze wedstrijd om 10h00 tegen Eendracht Kuurne.  We startten onmiddellijk met veel druk naar voren en dat had resultaat; al na 4 minuten stonden we voor.   We speelden bij momenten echt vlot combinatievoetbal en Kuurne kan hier niet veel tegen in brengen. Net voor het affluiten van het eerste kwart scoorden we de nummer 2.
    In het 2e kwart zakten we wat in maar toch konden we scoren. We kregen echter ook een tegengoal binnen.  1 - 3 na de eerste helft dus.
    De 2e helft begon met opnieuw het betere werk van FC Gullegem, beloond met een 2 doelpunten na aangenaam samenspel.  Op een strakke voorzet scoorde een speler van Kuurne er nog eentje voor ons en nadien scoorde Kuurne ook nog eens voor de eigen kleuren.  Eindstand 2 - 6 na een aangename wedstrijd onder zeer goede omstandigheden.  Op naar de laatste wedstrijd van de heenronde tegen Meulebeke.

19-10-2014 om 00:00 geschreven door Bart

18-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van onze gewestelijke miniemen tegen Wervik
    De gewestelijke miniemen wonnen hun match met maar liefst 0 - 7 tegen Wervik.