• Soccer online kalender voor de trainingen en wedstrijden van de Gewestelijke miniemen
  • Zoeken in blog

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

19-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 19/10 tegen Kuurne
    Zonnige omstandigheden voor deze wedstrijd met een 2 - 6 eindstand.

verslag

Een stralende zon voor deze wedstrijd om 10h00 tegen Eendracht Kuurne.  We startten onmiddellijk met veel druk naar voren en dat had resultaat; al na 4 minuten stonden we voor.   We speelden bij momenten echt vlot combinatievoetbal en Kuurne kan hier niet veel tegen in brengen. Net voor het affluiten van het eerste kwart scoorden we de nummer 2.
    In het 2e kwart zakten we wat in maar toch konden we scoren. We kregen echter ook een tegengoal binnen.  1 - 3 na de eerste helft dus.
    De 2e helft begon met opnieuw het betere werk van FC Gullegem, beloond met een 2 doelpunten na aangenaam samenspel.  Op een strakke voorzet scoorde een speler van Kuurne er nog eentje voor ons en nadien scoorde Kuurne ook nog eens voor de eigen kleuren.  Eindstand 2 - 6 na een aangename wedstrijd onder zeer goede omstandigheden.  Op naar de laatste wedstrijd van de heenronde tegen Meulebeke.

19-10-2014 om 00:00 geschreven door Bart

18-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van onze gewestelijke miniemen tegen Wervik
    De gewestelijke miniemen wonnen hun match met maar liefst 0 - 7 tegen Wervik.

Proficiat aan de hele ploeg!

Reactie van de trainer:

Ze waren in vorm
    trainer content van zowel het gebrachte spel als de inzet, met als gevolg een vlotte winst en de nul gehouden,
    proficiat gasten, doe zo verder

18-10-2014 om 17:58 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekerwedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Lembeke op 12/11/2014
    Onze tegenstander voor de Beker van België is bekend.

We spelen uit tegen het Oostvlaamse Lembeke op 12/11/2014 om 18h30.

Adres:

Heihoekse Kerkwegel  -  9971 Lembeke

Afbeeldingsresultaat voor logo lembeke      Afbeeldingsresultaat voor logo fc gullegem

18-10-2014 om 11:48 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 19/10 tegen Kuurne
    Zondag wedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Kuurne

Afspraak op de Poezelhoek om 8h45.   Wie rechtsreeks gaat aanwezig om 9h in Kuurne.

Adres:
    Gemeentelijk Sportpark
    Nieuwenhuyse 49, 8520 Kuurne

Wedstrijd om 10h00

18-10-2014 om 11:39 geschreven door Bart

17-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Gullegem in het nieuws
    FC Gullegem in de gazet met het stickeralbum

Bijlagen:

17-10-2014 om 20:07 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 18/10 tegen Wervik
    Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 18/10 tegen Wervik

17-10-2014 om 20:05 geschreven door Bart

13-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van onze gewestelijke miniemen tegen Moorsele
    Wedstrijd eindigde op 9 - 3 winst voor Moorsele.

13-10-2014 om 21:12 geschreven door Bart

12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag op training RODE WEDSTRIJDKOUSEN meenbrengen
    Dinsdag op training RODE WEDSTRIJDKOUSEN meebrengen!!!

Er worden foto's genomen voor het stickeralbum.

12-10-2014 om 19:12 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Menen
    Uitslag 3 - 8

Leuke wedstrijd tegen de sterkste ploeg uit de reeks.

verslag.

We wisten dat het moeilijk zou worden, want Menen is de beste ploeg uit de reeks.We begonnen echter met een lucky goal na sterk druk zetten op de Menense keeper.   We probeerden wel te voetballen, maar Menen was sterker in de duels, en speelde ons soms compleet uit verband. Nog voor de eerste helft afgefloten was stonden we al 1 - 5 achter.  In de 41e minuut konden we tegenprikken op een corner, maar daarna scoorde Menen nog 3 keer.  Vlak voor tijd lukte Maxime de misschien wel mooiste goal van de speeldag door een omhaal in de verste winkelhaak te doen verdwijnen.  Slotsom, Menen was beter en als je probeert te voetballen kan je veel doelpunten tegenkrijgen.
    Op naar de volgende wedstrijd.

12-10-2014 om 19:10 geschreven door Bart

11-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 12/10 tegen KSCT Menen
    Wedstrijd voor de provinciale miniemen thuis tegen KSCT Menen om 9h30

Verzamelen om 8h30.

Wedstrijd tegen de enige ongeslagen ploeg uit de reeks.  We zullen er moeten staan Dame en Heren van de provinciale miniemen!

11-10-2014 om 13:55 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 11/10 uit tegen Moorsele
    Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen uit tegen Moorsele om 14h30.

Selectie en uur van afspraak door de trainers.

Nooit een gemakkelijke tegenstander   Succes!

11-10-2014 om 13:53 geschreven door Bart

08-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Geluwe
    SPANNEND!!

De wedstrijd tegen Geluwe eindigde op 4 - 4 en dus penalties, gewonnen door FC Gullegem.

verslag

Een bekerwedstrijd is altijd een beetje speciaal omdat er moet gewonnen worden om door te gaan.  Geluwe is een grote ploeg met vooral een sterke spits waar alle ballen heen gingen.  We kwamen dan ook snel op achterstand.  Het duurde tot het einde van het 1e kwart vooraleer we op 2 mooie acties konden scoren en we verdiend op voorsprong stonden.  In de 21e minuut scoorde Geluwe de gelijkmaker en was alles opnieuw te ldoen.  De match werd potiger, maar onmiddellijk na de rust konden we 2 x scoren waarvan 1 keer uit corner.  Match gespeeld zou je denken, maar Geluwe gaf niet op en vocht zicht (bijna letterlijk) terug met 2 goals en dus weer gelijke stand.  Tijdens het laatste kwart konden we geen afstand nemen en dus werden het penalties.  Een eerste reeks van 3 leverde een gelijke stand op. Onze keeper keek bij de 5e penalty eens heel boos naar de tegenstander en die miste, waardoor FC Gullegem door gaat naar de 3e ronde.

08-10-2014 om 00:00 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekerwedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Geluwe
    Dinsdag 7/10/2014 GEEN training voor de provinciale miniemen

Woensdag 8/10/2014 bekerwedstrijd thuis tegen Geluwe.

Wedstrijd om 18h30 - verzamelen om 17h30

Voor de wedstrijd nemen we nog de individuele foto's van alle spelers voor het stickerboek van FC Gullegem.

06-10-2014 om 20:17 geschreven door Bart

05-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen KDNS Heule
    Verdiende overwinning na nochtans matig spel.
    Einduitslag:  2 - 5

Verslag

Vroeg op voor de derby tegen KDNS Heule, waar sommige spelers vrienden of kennissen hebben van op school of elders.  Als we in het verleden tegen Heule speelden, kampte het altijd een beetje en hiervoor kwamen we ook.
    De opwarming verliep vlot en van bij de start waren we wakker want we openden al de score na 3 minuten en stonden al 0 - 2 voor na 4 minuten.  We kregen even later echter ook een tegengoal binnen.  Kort voor het einde van het 1e kwart maakten we er 1- 3 van.  Ondanks het resultaat stonden we niet zo goed te voetballen. In het 2e kwart konden we niet scoren, ondanks vele verdienstelijke pogingen, maar de thuisgoalie stond goed te keepen.  De trainer stuurde één en ander bij tijdens de rust, maar we kregen nog een tegendoelpunt tegen zodat de stand op een spannende 2 - 3 kwam te staan.  In het laatste kwart namen we afstand met 2 doelpunten in 2 minuten, waardoor de overwinning een feit was.   Voor onze bekerwedstrijd tegen Geluwe van aanstaande woensdag zal het echter beter moeten.
    Wie een verslag wil lezen van een officiële reporter kan nu vrijdag de Krant van West-Vlaanderen kopen want de wedstrijd KDNS Heule - FC Gullegem is de Jeugdmatch van de week, met een uitgebreid verslag, foto's van de ploegen en een interview met Man van de Match: Sander Pottie!

05-10-2014 om 00:00 geschreven door Bart

04-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist je dat ......
    Wist je dat Jona vandaag zijn eerste wedstrijden floot als arbiter bij de U8.

Vanaf volgend jaar kunnen onze spelers eveneens wedstrijden fluiten van de duiveltjes.

04-10-2014 om 18:11 geschreven door Bart

Schitterende overwinning van onze gewestelijke ploeg.   Einduitslag 5 - 1 tegen Dottenijs.

FC Gullegem was de enige ploeg op het veld die aan voetballen toekwam en de doelpunten kwamen er na mooi samenspel.
    De laatste goal was de mooiste, alles in 1 tijd.
    Proficiat aan alle spelers!

04-10-2014 om 18:09 geschreven door Bart

03-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze spelers zijn ook straf in andere sporten!
    Proficiat aan Matthias en Emilie met hun 3e plaats op de veldloop in de Lange Munte.

03-10-2014 om 17:18 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 4/10 thuis tegen Dottignies Sp
    Football Club Gullegem U13 Gew A reeks O (Christophe) - R. Dottignies Sp.
    Terrain : Terrein 3

FCG = KK 4
    LUIGNOIS = KK 3

Verzamelen 15u45
    Match om 16h45

03-10-2014 om 17:13 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 5/10 in en tegen Heule + programma volgende week

We spreken af om 8u00 op de parking in GULLEGEM of om 8u15 in HEULE voor wie rechtstreeks gaat.

Graag sms als je rechtstreeks gaat. 0479 / 87.61.08.

PROGRAMMA VOLGENDE WEEK :

- Dinsdag geen training.

- Woensdag beker thuiswedstrijd tegen GELUWE om 18u30. We spreken af om 17u30 in de kleedkamer.

- Donderdag training om 17u45 op de LVD.

- Zondag thuiswedstrijd tegen wellicht de beste ploeg van de reeks, MENEN.

03-10-2014 om 17:10 geschreven door Bart

28-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Luigne
    De provinciale miniemen wonnen hun wedstrijd met 7 - 0.

Verslag van de wedstrijd.

We begonnen sterk aan de wedstrijd met onmiddellijk een doelpunt, maar we speelden teveel de hoge bal om van mooi voetbal te spreken.  We werkten wel goed af en na het 1e kwart stonden we 2 - 0 voor.  Luigne speelde goed mee, maar kwam niet tot scoren.  In het 2e kwart diepten we onze voorsprong verder uit.  We kregen al wat meer ruimte en het voetbal kwam wat meer in de ploeg.  We scoorden ook het doelpunt van de week met een prachtige voorzet van onze madam, fraai in 1 tijd binnengeshot door Robbe!
    Luigne zat ondertussen door hun fysieke krachten heen en we konden mooi tikken en scoren.
    Volgende week de derby tegen KDNS Heule.

28-09-2014 om 18:15 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)