• Soccer online kalender voor de trainingen en wedstrijden van de Gewestelijke miniemen
  • Zoeken in blog

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

20-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 21/09 tegen Zulte Waregem

Beste speler, Ouders,

Zondagmorgen afspraak om 8u30 in de kleedkamer te GULLEGEM voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem.

Bij belet of kwetsuren graag een seintje op 0479 / 876108.

20-09-2014 om 09:23 geschreven door Bart

18-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 20/09
    Zaterdag 20/09/14 verzamelen om 12u op de Poezelhoek voor de uit match tegen FC Houthem om 13u30.

Pasport, drinkfles, badslippers en training van Gullegem uiteraard.

FC Houthem
    rue Cornet d'en Haut 17z
    7781 Houthem

18-09-2014 om 20:45 geschreven door Bart

14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma voor de miniemen

Morgen maandag om 18u00 training op de LVD.

Dinsdag om

17h45 alle gewestelijke miniemen aanwezig op de poezelhoek voor de groepsfoto. Duurt slechts 30 minuten.

18u00 alle provinciale miniemen aanwezig op de poezelhoek voor de groepsfoto. Duurt slechts 30 minuten.

wedstrijdkousen + voetbalschoenen meebrengen.

Donderdag training op de poezelhoek om 17u45.

14-09-2014 om 20:50 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Vlamertinge
    Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen in en tegen Vlamertinge:  0  -  12 !

verslag

Een ploeg met veel dames, maar geen enkele zo sterk als onze dame!
    De eerste helft begon onmiddellijk goed met een doelpunt in de 1e minuut.  En we gingen door op ons elan.  We scoorden 6 maal tijdens de eerste helft en Vlamertinge kwam slechts sporadisch aan onze goal.
    De tweede helft begonnen we weer fel met opnieuw een goal in de 1e minuut.  Rustig bouwden we verder aan onze voorsprong, met mooi voetbal, combinaties en kansen.  Een 0 - 12 eindstand was het gevolg.

Proficiat aan alle spelers om te blijven voetballen.

We blijven echter FC Gullegem, dus na de match hebben we respect voor onze tegenstander!  Ook in de kleedkamer.

Tot maandag op de training.

14-09-2014 om 20:08 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gewestelijke miniemen wonnen met 3 - 1 tegen SV Kortrijk
    De gewestelijke miniemen wonnen met 3 - 1 tegen SV Kortrijk

Verslag volgt

13-09-2014 om 19:00 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 14/09/2014 tegen Vlamertinge
    Zondag verzamelen om 9h op de parking van de Poezelhoek of wie rechtstreeks gaat om 9h30 in Vlamertinge.

Wedstrijd om 10h30

Adres:
    Kasteelweg 41A
    Vlamertinge

Bijlagen:

13-09-2014 om 13:03 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 13/9/2014 tegen SV Kortrijk
    nu zaterdag match thuis tegen SV Kortrijk om 17u45 verzamelen om 17u

zoals anders pasport, badslippers en tenue Gullegem

We verwachten een klinkende overwinning van onze gewestelijke ploeg.

13-09-2014 om 00:00 geschreven door Bart

11-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen wie spelen we de volgende ronde in de Beker van België????

De provinciale miniemen spelen de volgende ronde in de Beker van België tegen .....  SK Geluwe op 8/10/2014 thuis om 18h30.

11-09-2014 om 18:10 geschreven door Bart

10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Dadizele
    Uitslag van de wedstrijd tegen Dadizele:  1 - 10

Wedstrijd tegen een bescheiden tegenstander.  Verslag volgt.

10-09-2014 om 21:32 geschreven door Bart

08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotograaf gezocht voor nu woensdag bekermatch tegen Dadizele
    Wie voelt zich geroepen om een paar foto's te maken voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Dadizele?

Altijd leuk voor op de blog.

De mooiste foto wint een daguitstap naar Dadipark....  (eigen vervoer
    Cool)

08-09-2014 om 19:04 geschreven door Bart

07-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekerwedstrijd voor de provinciale miniemen tegen Dadizele
    Woensdag 10/09 Bekerwedstrijd tegen Dadizele.

Verzamelen op de Poezelhoek om 17h00, Wie rechtstreeks gaat geeft een seintje aan trainer Jo

Match om 18h30

Adres
    Foto VK Dadizele VZW
    Plaats 37b
    8890 Dadizele

Dinsdag geen training voor de provinciale miniemen.

07-09-2014 om 21:26 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Zonnebeke
    Mistige omstandigheden op de Poezelhoek voor de aftrap tegen deze onbekende tegenstander.
    Al van bij de opwarming hadden de trainer en uw délégué het gezien; er zat niet veel in bij de tegenstander, en onze gasten stonden scherp!
    De wedstrijd was nog geen 5 minuten bezig en het stond al 2 - 0.  Wat volgde was een eerste kwart met topvoetbal.  Combinaties, één tweetjes, alles lukte, ook door het eerder zwakke niveau van de tegenstander.  Vlak voor de time out werd nog een keer gescoord.
    Vlug werd het ook duidelijk voor onze spelers en in het 2e kwart werd nog eens 4 keer gemarkeerd.  We bleven voetballen en in het eerste kwart van de 2e helft werd 6 keer gescoord, maar we kregen ook een tegengoal binnen na een zeldzame mooie aanval van Zonnebeke.  Tijdens het 4e kwart werd de score nog wat uitgediept waardoor de match eindigde op 17 - 2.
    Veel kan je niet leren uit zo'n match, tenzij dat we een pak sterker waren dan Zonnebeke, nieuw in de provinciale competitie.
    De ploeg is alvast klaar voor de bekerconfrontatie met Dadizele van nu woensdag 10/9.

Proficiat aan de spelers  en de trainer.

07-09-2014 om 14:35 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen Zonnebeke
    Uitslag: 17 - 2

verslag volgt

07-09-2014 om 13:34 geschreven door Bart

06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van de wedstrijd tegen Luigne gewestelijke miniemen
    Verslagje van de match tegen Luingnois:

De einduitslag 2 - 0 voor Luingnois was zeker niet verdiend.
    Begonnen sterk aan de match met combinatievoetbal.
    Enkel de goal viel niet.
    Tweede kwartier waren we nog altijd sterker en probeerden te blijven voetballen tegen een sterk verdedigende ploeg.
    In het derde kwartier krijgen we een lucky goal tegen en komt de tegenstander wat meer in de match.
    Jullie zijn er blijven voor gaan maar de laatste pas kwam er niet uit (kunstgras is toch wat aanpassen).
    In het 4de kwartier nog enkele kansen bij elkaar gevoetbald maar op een counter gebotst.
    Jullie hebben geprobeerd te doen wat de trainers vroegen en zijn blijven voetballen.
    Ook voor ons trainers is het nog wat zoeken, net zoals jullie elkaar nog beter moeten leren kennen.
    Maar super om met zo'n bende te mogen bouwen aan een ploeg die er staat.
    De trainer van de tegenstander zei ook dat jullie goed voetbal probeerden te spelen.

We blijven ervoor gaan
    trainer Christophe

06-09-2014 om 18:25 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    05-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de gewestelijke miniemen op zaterdag 6/9/2014

Zaterdag 6/9/14 uitmatch in Luignois 14u30

verzamelen op de poezelhoek 13u15,

bevestigen 0498120574 trainer Christophe

Adres Luigne:   Stade Henri Gadenne     Rue A. Dumortier    7700 Luigne

Let op:  mogelijk kunstgras, geen ijzeren studs
    Vergeet jullie badslippers en identiteitskaart niet!

05-09-2014 om 19:00 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd voor de provinciale miniemen op zondag 07/09/2014
    Thuiswedstrijd om 9h30 op de Poezelhoek tegen Zonnebeke.

Verzamelen stipt om 8h30 in training van FC Gullegem!

Na de wedstrijd gelegenheid tot aperitieven in de kantine Very Happy

05-09-2014 om 18:42 geschreven door Bart

01-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen voor de miniemen!
    OPGELET:  Training voor alle miniemen op de Poezelhoek om 17h45!! tot 19h00.

01-09-2014 om 20:14 geschreven door Bart

31-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van de wedstrijd tegen Poperinge 31/08/2014
    Veel te vroeg liep die wekker af voor de verre verplaatsing naar Poperinge.
    Na een goeie opwarming vlogen onze jongens en meisje er direct in.  Na 4 minuten stond het al 0 - 2.  Een prima start dus, maar Poperinge mikte vooral op hun kwieke tweeling vooraan en die maakten snel de aansluitingstreffer.  Gullegem was echter beter en scoorde de 1 - 3, waarna het spel op en neer ging met veel kansen voor FCG.
    Onze gelegenheidskeeper deed prima zijn werk op de weinige acties van Poperinge en zo gingen we met 1 - 3 de rust in.
    Het duurde tot de 40e minuut tot we konden scoren, maar dan wel gelijk 2 keer waarmee we Poperinge helemaal uittelden.
    Een late 2e tegendoelpunt kon de pret niet drukken.  We wonnen verdiend, speelden mooi voetbal en mits een betere afwerking hadden we de score zeker kunnen opdrijven.   Onze volgende tegenstander Zonnebeke is gewaarschuwd!  Hier staat een ploeg!

OPGELET:  Training dinsdag 2 september op de Poezelhoek om 17h45!!

WEETJE:  Na de training wordt de kledij uitgedeeld aan alle U13, loop dus niet weg zonder.   Voor de volgende competitiewedstrijd is iedereen verplicht om in presentatiepak te komen.  (de 3/4 broek mag ook, voor de liefhebbers)

Aan alle spelers succes gewenst op jullie eerste schooldag!!

31-08-2014 om 17:27 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen KFC Poperinge
    Uitslag van de wedstrijd van de provinciale miniemen tegen KFC Poperinge.

Ruststand:  1 - 3
    Eindstand:  2 - 5

Verdiende overwinning van onze ploeg.

31-08-2014 om 13:20 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match gewestelijke U13
    Verslag van de trainer!

Na een evenwichtige eerste helft waarbij we de kansen niet af maakten maar de tegenstander wel, stonden we 1-3 achter.
    Maar in de 2de helft kwamen we sterk terug en wonnen uiteindelijk met 6-4.
    Jullie zijn er blijven voor gaan en was een verdiende winst.