Foto
Inhoud blog
 • Dag 1 van ons nieuw leven
 • Wat een ontvangst
 • BELGIUM, HERE WE COME
 • Op zoek naar Christy
   

  Brussels

   

  Aktöbe

  Click for Aktjubinsk, Kazakhstan Forecast
  Foto
  Foto
  Foto
  Ons kleine mirakel uit Kazachstan
  Ilyan Miras Horré
  25-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een unieke kerst
  Gisteravond hebben we een unieke kerst gevierd samen met Geert en Sarah. Weliswaar nog zonder de kindjes, maar dat zal binnenkort wel veranderen. We hebben de taken eerlijk verdeeld. Wij zorgen voor de aperitief, voorgerecht en dessert, terwijl Geert en Sarah de soep en het hoofdgerecht voor hun rekening namen. Voor wat we hier in Aktöbe allemaal konden vinden was de tafel mooi versierd. Sarah heeft zelfs een rood tafellaken op de kop kunnen tikken in het warenhuis en na heeeel lang zoeken hebben ze ook één schamel kaarsje gevonden die dan nog met moeite wou branden. We hebben heel smakelijk gegeten maar toch hebben we het redelijk vroeg afgesloten. Aangezien ze hier Kerstmis pas op 7 januari vieren hadden we vandaag twee bezoeken voor de boeg.
  Gisteren hebben we Ilyan voor het eerst een beetje verse fruitpap laten proeven maar het was duidelijk dat hij dit niet gewend was. Zijn gelaatsuitdrukkingen spraken boekdelen. Ook vandaag hebben we hem een papje van appel en bosbessen laten proeven maar dit was echt niet naar zijn zin. We proberen zo vlug mogelijk eens een fotootje te nemen van zijn smoeletje wanneer hij juist zo'n lepel binnen heeft gekregen. We hebben met de nanny eens besproken waarom hij niet echt aan de papfles wou drinken, maar na enkele woorden in het Russisch kan hij niet hard genoeg zuigen. We moeten echt eens vragen aan de nanny wat ze juist heeft gezegd.
  Vandaag heeft Ilyan voor het eerst tijdens ons bezoek zijn pamper volgek*kt. Ja man, was dat een krijspartij. De pamper kon niet snel genoeg verversd zijn. Nu weten we zeker wat er is gebeurd als hij nogmaals zijn keel zo openzet.


  >> Reageer (3)
  24-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig kerstfeest & gelukkig nieuwjaar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst.
  Voor het eerst sinds jaren hebben we nog eens een witte kerst.
  Jammer genoeg nog steeds met ons tweetjes, maar de vooruitzichten zijn veelbelovend...

  >> Reageer (3)
  23-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilyans vriendjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we Ilyan enkel in de voormiddag kunnen bezoeken omdat het zondag is. Misschien maar goed ook want onze kleine spruit was uitgeteld na zijn ontbijt. Hij viel voor het eerst in slaap op Evy's schouder. Ilyans eetlust gaat ondertussen onverminderd voort al is hij wel vlug afgeleid door zijn vriendjes in de zaal.
  Geert en Sarah, onze metgezellen uit België, hebben een flinke dochter: Jana Samal (Samal = Kazachs voor "zeebries"). Jana en Ilyan komen uit hetzelfde leefgroepje, meer zelfs, ze zijn op dezelfde dag geboren: 4 april 2007.
  Momenteel vertoeven nog een Frans koppel bij ons. Jean-Jacques en Marie-Aleth adopteren de 17 maanden oude Lilas-Dihanna. Diana was haar Kazachse naam en haar ouders hebben gekozen voor een dubbele voornaam met haar Kazachse naam op z'n Frans gespeld.
  In de muziekzaal krijgen we ook het gezelschap van twee alleenstaande Amerikaanse vrouwen Laurie en Christy. Laurie adopteert Kyson Sergej. Kyson is geboren op 31 maart 2OO7 maar komt wel uit een andere leefgroep dan Jana en Ilyan. Christy is er een paar dagen na ons bijgekomen en zal naar de USA terugkeren met haar dochter Zahri Alia. Zahri Alia is geboren op 30 maart en komt uit dezelfde leefgroep als Kyson. Het is een leuke bende en het is er dan ook dikwijks een drukte van jewelste in de muziekzaal. Je kan met iedereen kennismaken in ons fotoalbum. Alleen van Christy hebben we nog geen foto, maar die wordt er zo vlug mogelijk bijgeplaatst.

  Deze namiddag hebben we dan nog eens de gelegenheid genomen om een beetje te shoppen. Als je tweemaal naar het weeshuis gaat per dag dan blijft er niet veel tijd meer over voor iets anders. Maar je hoort ons niet klagen...

  Groetjes uit het ondergesneeuwde Kazachstan

  PS. Wat vind je van Ilyans Snoopy pyjama. Zijn eerste cadeautje van papa. Is het geen schatje?

  >> Reageer (5)
  22-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dag
  Vandaag hebben we Ilyan tweemaal kunnen bezoeken, vanmorgen van 9h30 tot 11h30 en vanmiddag van 15h30 tot 17h30.
  We hebben dit zo kunnen regelen zodat we telkens Ilyan eten kunnen geven. Het is een heel goede eter maar drinken gaat wat moeizaam. De borden havermout of rijstpap dat ze de kindjes hier serveren zijn immens maar toch krijgt hij ze helemaal uit. Zelfs met de grote brokken en al.
  De papfles daarentegen is niet zijn dada. Hij heeft geen echte zuigreflex. Dan maar gewoon uit een beker en dat gaat heel wat beter.
  Morgen laten we jullie kennismaken met een paar van zijn weeshuisvriendjes en hun ouders. We bezoeken allemaal samen onze kindjes in de muziekzaal met een groot blauw tapijt. De kamer heet zo vanwege de twee piano's die er langs de kant staan.

  Tot morgen,


  >> Reageer (2)
  21-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekeboe
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag iedereen,

  ik ken jullie nog niet maar jullie kennen mij intussen wel al een beetje.
  Ik ben geboren op 4 april 2007 met de Kazachse naam Miras, wat "succes" betekent.
  Mijn mama en papa hebben mij de naam Ilyan gegeven zodat ik nu voluit Ilyan Miras Horré heet.
  Bij mijn geboorte woog ik 2,200 kilo en was 45 cm klein maar ondertussen ben ik al veel gegroeid.
  Ik weeg nu al bijna 6 kilo en ben al 66 cm groot.
  Tot voor kort ben ik opgevoed door enkele nanny's in het weeshuis Ymit (Kazachs voor "hoop"), maar vanaf nu zullen mijn mama en papa dit stilletjesaan overnemen.
  Toen ik mijn mama en papa voor de eerste keer zag heb ik hen met een brede lach en een flinke boer verwelkomd.
  Voorlopig wennen we nu nog een beetje aan elkaar en mijn favoriete bezigheden zijn vliegtuigje spelen met papa en knuffelen met mama.
  Mama en papa hebben mij vandaag ook voor het eerst mijn papje gegeven, mijn pamper ververst en mijn eerste cadeautjes (mutsje met sjaal, bijtsleutels en veeeeeeel te grote sokjes) gegeven.
  Ik verlang al om naar dat verre warme België te komen om jullie allemaal te ontmoeten en leren kennen, mijn oma Carine, oma Linda en opa Frans, tante Maaike en nonkel Sammy, tante Cindy en nonkel Gregory, mijn neefje Milan, mijn overgrootouders: meme Lilianne & pepe Roger, oma Julienne, meme Christiane & pepe Gilbert, meme Rachel en mijn overovergrootmoeder meter Julia, ook alle tantes, nonkels, neven en nichtjes van mama en papa, mijn babysit Laurie en natuurlijk... Loetje en Bientje.

  Tot dan,
  daaaaag

  Ilyan

  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDANKT
  Hallo iedereen,
  vooreerst allemaal van harte bedankt voor de bergen reacties, mails, SMS'jes en berichtjes in ons gastenboek. Het deed echt deugd te zien dat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in ons "avontuur". We zullen regelmatig nieuwe foto's op de blog plaatsen van onze kleine spruit.
  Ook hartelijk dank aan iedereen die ons de voorbije jaren moreel hebben gesteund in de lange adoptieprocedure, met name onze families, vrienden, collega's... alsook Annick en Annemie van Het Kleine Mirakel die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
  Dit is het begin van ons nieuw leven en we zijn blij dat jullie allemaal deel zullen uitmaken van het leven van Ilyan.

  Evy & Davy


  >> Reageer (0)
  20-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons kleine mirakel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mama Evy en papa Davy
  melden u met grote blijdschap de komst van hun eerste kindje:
  Heel fier stellen we u voor onze zoon

  Ilyan Miras Horré

  geboren op 4 april 2007 te Aktöbe (Kazachstan).

  Geniet van de eerste beelden in ons fotoalbum.


  >> Reageer (37)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET IS ZOVER: WE MOGEN ONS KINDJE BEZOEKEN

  Dag iedereen,

  heel kort een heel heel heel leuk berichtje. We hebben de goedkeuring gekregen van Kind en Gezin en we mogen vanavond nog eventjes kennis maken met onze kleine spruit.
  HET IS DAN EINDELIJK ZOVER !!!!!!

  Voor de mensen die thuis zitten te wachten maken we graag de afspraak:
  VANAVOND OM 18.00 BELGISCHE TIJD.

  Davy en ik zullen dan de eerste foto's op het net plaatsen en bekendmaken hoe ons kindje zal heten en wanneer het is geboren.

  SPANNENDE GROETJES EN TOT VANAVOND.

  MIS HET NIET.

  groetjes Evy, Davy en ????


  >> Reageer (9)
  19-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindvoorstel gekregen
  Dag Belgicanen,

  sorry dat we gisteren geen bericht op onze blog hebben geplaatst. Er is dan ook niet veel gebeurd. We hebben tijdens de namiddag wat gewandeld in het centrum en hebben de overdekte markt gevonden. Allemaal kraampjes met verschillende verkoopswaren.
  Vandaag echter was na de Kazachse verlofdagen eindelijk de verlossende dag. Vandaag hebben we ons kindvoorstel gekregen en weten we of we een zoon of dochter krijgen, hoe oud hij/zij is,.... Nu is het wel nog wachten op de goedkeuring van kind en gezin om onze kleine spruit eindelijk te mogen zien. De papiermolen is druk op gang en hopenlijk kunnen we morgen of vrijdag onze spruit ontmoeten en haar/hem voorstellen als onze dochter/zoon aan onze familie en vrienden.
  Nog een klein beetje geduld dus, maar we beloven van zodra alles is goedgekeurd, krijgen jullie onze kleine uk te zien en gaan jullie weten hoe onze kleine uk zal heten en hoe oud hij/zij is.

  We willen in ieder geval iedereen bedanken voor de bemoedigende mailtjes en reacties in ons gastenboek. Iedere ochtend en avond is dit voor ons de enige communicatie met familie en vrienden en het is voor ons dan ook heel leuk om op deze manier contact te houden. 

  Zet u dus nu maar schrap, want morgen of vrijdag zou het wel eens zover kunnen zijn.

  Vele groetjes vanuit Aktobe

  >> Reageer (5)
  17-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verveling slaat toe
  Vandaag had Tania, de coördinatrice, een bezoek aan een traditioneel Kazachs dorp vooropgesteld samen met een Française die ook een kindje komt adopteren. Tevergeefs hebben we echter op een telefoontje gewacht wanneer ze ons zouden komen halen. We hebben ons vandaag dan ook stierlijk verveeld. Vanavond zijn we dan maar samen met Geert en Sarah lekkere kebab gaan eten in restaurant Istambul (was ons aangeraden door vorige adoptieouders in Aktöbe).
  Tot nog toe is het eten hier al heel goed meegevallen. Gisteren heeft Evy spaghetti klaargemaakt en de dag ervoor heeft Sara hamburgers geserveerd. We kunnen zeker niet klagen. (Het bier valt hier trouwens ook heeeel goed mee )

  >> Reageer (1)
  16-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de moskee gevonden
  Hallo iedereen,

  vandaag na een lange slaapvoormiddag is onze dag rond de middag op gang getrokken. Vandaag op 16 december is er hier een feestdag.
  Omdat we dachten dat er misschien iets te beleven viel in het centrum, hebben we onze warmste kleren aangetrokken en een uitstapje gewaagd.
  Blijkbaar was er dan toch niet te veel te beleven en hebben we maar wat rondgewandeld.
  Toen plots aan onze linkerzijde in de verte een vorm van een moskee verscheen. Hé, dat kennen we van op de andere sites. En inderdaad, we hebben de moskee gevonden met het winkelcentrum. Met dank aan Winde en Toon, want vanaf nu kunnen we ons een beetje oriënteren op hun kaartje.
  In het winkelcentrum vind je allerlei winkeltjes: schoenen, jassen, juwelen,... en zelfs enkele BABYWINKELTJES MET MOOIE KLEERTJES !!!!
  Hier zullen we de komende tijd regelmatig onze tijd en zeker veel geld verdoen. Davy en ik hebben al heel wat spulletjes op het oog, maar het is nu nog altijd afwachten. (maat, schoenmaat, gewicht, kleur ????)
  Na een leuke avond hopen we morgen eens iets anders te beleven. Tania heeft ons beloofd een Kazachse namiddag in te richten met plaatselijke gerechten.
  Morgen vertel ik er zeker iets meer over.
  Vele groetjes
  Evy

  >> Reageer (3)
  15-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een luie zaterdag
  Dag iedereen,

  gisterenavond is het ons dan toch gelukt om op appartement internet te installeren. We hebben ook voor de eerste samen onze Kazachse keuken getest en hij smaakte niet veel anders dan die bij ons thuis.
  Na wat gezellig babbelen en dromen over onze kleine ukjes zijn we gaan slapen.
  Vandaag zijn de eerste wasjes gedaan en aangezien het binnen heel, maar dan ook heel erg warm is zijn de kleren direct droog. Op onze appartement staat ook een strijkplank en strijkijzer dus we kunnen ze ook in hun beste plooi strijken.
  Luxe he.
  Davy en ik zijn ook de eerste foto's beginnen selecteren en hebben ze op het net geplaatst. Veel kijkplezier.
  Vanmiddag zijn we dan gaan winkelen naar Dastargan want veel anders is hier toch niet te doen. U dik induffelen want de temperaturen schommelen hier rond de -20. kkkkkoudddd na een half uurtje stappen.
  Eten en drinken vinden we hier voldoende, ook de groenten en fruit waarvoor we vreesden zijn hier aanwezig (toch in beperkt mate).
  Vanavond is het de beurt aan Sarah en Geert om te koken dus we zien wel wat de pot schaft.
  Anders blijft het afwachten voor ons kindje....
  Om de tijd te verdrijven heeft Tatiana (onze coördinatrice) voorgesteld om maandag een tripje te doen met Kazachse eetgewoonten.
  We zullen u alleszins heel wat kunnen vertellen dan.

  Vele groetjes uit het zonnige, maar o zo koude Kazachstan.
  Evy, Davy en ?????

  >> Reageer (1)
  14-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo iedereen (Hi everybody)

  Hallo iedereen,
  na een wilde gok dinsdagmorgen hebben we rond de middag toch ons visum gekregen en zijn we dan om 13h15 vanuit Brussel Zuid richting Schiphol vertrokken. Alles is heel vlot verlopen en we zijn om 10h lokale tijd in Aqtobe aangekomen. De eerste nacht hebben we in een hotel geslapen en intussen zijn we al helemaal geinstalleerd op ons luxueuse appartement. Momenteel hebben we via de laptop nog geen internetverbinding maar gelukkig hebben we na lang zoeken een internetcafe gevonden. Van zodra we met onze laptop op het internet kunnen zullen de eerste foto's volgen van ons vertrek en ons appartement.
  We zijn gisteren voor de eerste maal naar het weeshuis gegaan en daar hebben we al wat info over ons kindje gekregen. Aangezien ons kindje pas vanaf volgende week adoptabel is, kunnen we het kindje pas volgende week ontmoeten (na goedkeuring K&G). We laten jullie dus nog een week in spanning afwachten. Van zodra alles in orde is, zullen jullie kunnen kennismaken met onze zoon of dochter.
  Tot de volgende keer...

  Hi everybody,
  after a wild guess on Tuesday morning we finally got our visas and we've taken the train from Brussels to the Schiphol Airport. everything went very well and around 10AM local time we arrived in Aqtobe. We spent the first night in a hotel and meanwhile we are completely installed in our luxory appartment. at this moment we still haven't internetconnection on our laptop but finally we found an internet cafe. from the moment we can connect to the internet via the laptop we'll show the picture of the departure and our appartment.
  Yesterday we went for the first time to the orphanage and we got a little bit of information of our future child. But as our child is only adoptable from next week, we can only see it then (after approval from K&G). So we will leave you for another week in suspense. As soon as everything is ok you will learn to know our son of daughter.
  See you next time...


  >> Reageer (3)
  10-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen we vertrekken? (Can we leave?)

  De invitatie is vandaag nog niet toegekomen in de ambassade. Als hij morgenochtend niet toekomt wordt alles uitgesteld tot donderdag.
  Morgen gaan we sowieso naar de ambassade en wachten daar tot de invitatie binnenkomt. Als het lukt nemen we onmiddellijk de trein richting Schiphol.
  Lukt het niet, proberen we donderdag opnieuw. Dus duimen maar (opnieuw)... en hopen dat ons volgende bericht vanuit Kazachstan komt.

  The invitation didn't arrive today in the embassy. If it doesn't arrive tomorrow morning everything will be delayed until Thursday.
  Anyway we'll go to the embassy tomorrow and we'll wait until the inviation arrives. If it works we'll take the train for Schiphol right away.
  If it doesn't we'll try the same on Thursday. So thumbs up (again)... and hope our next message comes from Kazakhstan.


  >> Reageer (2)
  09-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YYYYYYYYEEEEEESSSSSSS

  Nauwelijks 5 minuten nadat ik het vorig bericht op de blog had geplaatst, kregen we telefoon van HKM. Ons invitatienummer is gekend.
  Dit vergroot terug onze kansen om dindag te vertrekken. Nu hopen dat de nummer tijdig in de ambassade van Kazachstan geraakt. Het wordt sowieso een race tegen de klok.

  Minutes after I placed the earlier message on the blog we received the call from HKM. Our invitationnumber is known. This increased our chances again to leave on Tuesday. Let's hope the number reaches the embassy of Kazakhstan on time. Anyway it's going to be a race against time.


  >> Reageer (2)
  08-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds geen invitatie (Still no invitation)
  We hebben nog steeds geen bericht over het invitatienummer. Dit betekent dat er nog slechts een waterkansje bestaat om daadwerkelijk op dinsdag 11 december te vertrekken. Dan moet de invitatie er maandag komen zodat we dinsdagmorgen ons visum kunnen afhalen om dan onmiddellijk per trein naar Schiphol te vertrekken. Een nieuw lichtpuntje is dat we eventueel ook op donderdag 13/12 zouden kunnen vertrekken. Zolang we maar naar het weeshuis kunnen voor het ministerie er voor een week sluit. Zo krijgen we nog het fiat van K&G voor ze daar in verlof gaan. Als de invitatie nog langer op zich laat wachten dan wordt het sowieso voor januari.

  We still didn't receive the invitation. This means we only have a slight change of leaving on Tuesday December 11th. Then the invitation needs to come on Monday for sure so we can leave for Schiphol right after we picked up our visas on Tuesdaymorning. Or there's a new possibility to leave on Thursday 13/12. As long as we can go tho the orphanage before the government closes for a week. This way we could still have the approval from K&G before they leave on holidays. If it takes even longer to get the invitation than it's going to be for January for sure.

  >> Reageer (1)
  03-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D-Day
  Het is zover. Dinsdag 11 december vertrekken we. Allée, dan moeten we zorgen dat we zeker weg zijn naar Kazachstan. De week na 16 december is het Ministerie van Educatie er gesloten wegens hun nationale feestdag en dan is Kind&Gezin de week erop gesloten. Het is dus alles of niets. De vlucht is geboekt en nu moeten de visa nog in orde komen. Annick beweegt nu hemel en aarde om de invitatie tijdig binnen te krijgen zodat we deze week nog de visa kunnen afhalen. Allen duimen hé...

  It's time. Tuesday December 11th we are leaving. Or better, we better make sure we're left for Kazakhstan. De week after December 16th the Government of Education is closed due to their national holiday en then the week after Kind&Gezin is closed. So it's has come to all or nothing. The flight is booked en we need to get our visas in order. Annick is moving heaven and earth to have the invitation delivered on time so we can pick-up de visas still this week. Thumbs up...

  >> Reageer (2)
  27-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kazachstan here we come.....
  Gisteren hebben we het langverwachte telefoontje gekregen van Het Kleine Mirakel. Annick wist ons te vertellen dat "de" brief klaar is. Volgende week mogen we de invitatie vanuit Kazachstan verwachten. Vandaag heeft Evy contact opgenomen met het Kazachse Ambassade en een afspraak gemaakt met de consul donderdag om 10h. 

  Yesterday we finally received the long-awaited phonecall from Het Kleine Mirakel. Annick told us "the" letter is ready. Next week we definitely may expect the invitation from Kazachstan. Evy already contacted the Embassy of Kazakhstan en arranged a meeting with the consul Thursday at 10 AM.

  >> Reageer (0)
  14-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een namiddagje Brussel (an afternoon at Brussels)
  Vandaag is mijn ventje richting Brussel gereisd om onze documenten te legaliseren met apostilles op het FOD (federale overheidsdienst) Buitenlandse Zaken. Het was een avontuur op zich. Na FOD volksgezondheid bracht hij al onze documenten naar FOD Buitenlandse Zaken.
  Bij de terugkeer naar de auto (die hij blijkbaar niet meer terug vond) kwam hij in een echte arrestatie terecht. Met getrokken wapens werden een man en een vrouw gearresteerd door de politie. Spannend hé.
  Gelukkig vond mijn ventje onze auto terug zodat onze documenten veilig thuis zijn geraakt. Nu moeten ze nog vertaald geraken.

  BEDANKT VOOR DE VELE LEUKE REACTIES IN ONS GASTENBOEK!!!
  HET DOET DEUGD DAT VELEN MET ONS MEELEVEN!!!

  Today my husband went to Brussels to legalise our documents with apostilles at the FOD (federal governement) of Foreign Affairs. It was a big adventure. After the FOD of Health he braught the documents to FOD of Foreign Affairs. While returning to the car (wich he couldn't find back) he came into a real arrest. With guns a man and a women were arrested. Very exciting.
  Luckally my husband found the car and now the documents are safely at home. Now they have to be translated.

  THANKS FOR ALL THE NICE REACTIONS IN OUR GUESTBOOK!!!
  IT IS VERY PLEASANT THAT YOU ALL SUPPORT US!!!

  >> Reageer (0)
  11-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The final countdown

  Eindelijk nieuws over onze mogelijke afreisdatum... Onze invitatiebrief wordt verwacht rond 5/12 en de eigenlijke afreis zou half december worden. Het aftellen is begonnen.

  At last some news about our departure... Our invitation letter is expected to arrive December 5 en the actual departure would be mid December. The countdown has begun.


  >> Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 04-2007  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Laatste commentaren
 • Ontroerd (Ann)
      op Dag 1 van ons nieuw leven
 • Veel geluk met je nieuwe gezinneke (Rita en Bernard)
      op Dag 1 van ons nieuw leven
 • Succes ! (Marjan)
      op Dag 1 van ons nieuw leven
 • moed (Heidi,Sven,Jens)
      op Dag 1 van ons nieuw leven
 • welkom thuis ( ilse en wim)
      op BELGIUM, HERE WE COME

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!