Foto
Coucke/Van Walle Belgisch kampioen, Frankart/Verschueren tweede, Catry/De Leeuw derde! Proficiat!
Foto
Foto
Inhoud blog
 • AFSCHEID: het einde van EVO Beach
 • Marokko: Ron Andelhof en Thibault Vermeeren meteen uitgeschakeld
 • DEN HAAG: geen hoofdtabel voor Coucke/Van Walle
 • NOORWEGEN: Coucke/Van Walle uitgeschakeld op het EK
 • NOORWEGEN: Tweede nederlaag voor Coucke/Van Walle op het EK
 • NOORWEGEN: Coucke/Van Walle starten met verlies op het EK
 • FOTO: de EVO Beach-finale op het Belgisch kampioenschap
 • KNOKKE: champagne voor de Belgische kampioenen
 • KNOKKE: de race naar de Belgische titel van EVO Beach
 • KNOKKE: Mouha-Gielen geven verstek voor het BK
  Foto
  Archief per jaar
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
  Foto
  Zoeken in blog

  Foto
  Email

  Druk hier om ons te mailen.

  Foto
  Foto
  Onze beachfavorieten
 • EVO Beach Team
 • Tom Boudeweel
 • Tombo in Peking
 • GLSsport
 • Fien Callens-Marta Sobolska
 • Blog KOVV Beach
 • Volleybalbond Oost-Vlaanderen
 • Sponsors van EVO Beach
 • AA Drink
 • Speedo
 • EOC
 • Extra Film
 • Dermaut
 • Topmen
 • Pattymo
 • Adidas Eyewear
 • EVO BEACH TEAM
  De enige echte beachvolleybalclub in België
  28-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORLD TOUR: Van Breedam/Mouha zevende in Den Haag

  Op de laatste manche van de World Tour in Scheveningen zijn Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam zevende geworden. Ze verloren in hun vierde wedstrijd van de verliezerspoule met 21-17 en 23-21 van het Nederlandse duo Madelein Meppelink en Marloes Wesselink. Deze zevende plaats van de Belgische kampioenen is een evenaring van hun beste resultaat dit seizoen in de World Tour. Enkele weken geleden werden ze in het Noorse Kristiansand ook al zevende.


  >> Reageer (0)
  27-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORLD TOUR: Van Breedam/Mouha gaat door in Den Haag
  Op de laatste World Tourmanche in Den Haag zijn Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam al zeker van de zevende plaats. De Belgische kampioenen wonnen vandaag hun drie wedstrijden in de verliezerspoule. Als afsluiter: stuntwerk tegen de Brazilianen Danielle da Conceição Cunha Vivian en Lima Taiana, het zesde reekshoofd. In 44 minuten werd het 2-1: 8-21, 21-13 en 15-10. Eerder versloegen ze het Russische duo Anastasia Vasina/Ekaterina Khomyakova met 2-0 (21-14 en 21-15), daarna in 33 minuten met 2-0 (21-12 en 21-19) van een ander Braziliaans duo, Liliane Maestrini en Amorim Madeira Luana.

  >> Reageer (0)
  26-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORLD TOUR: eerste verlies voor Van Breedam/Mouha in Den Haag
  Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam hebben hun eerste nederlaag geleden in de laatste World Tour-manche in Den Haag. Op het strand van Scheveningen verloren de Belgische kampioenen (17de reekshoofd) in de tweede ronde van Juliana Felisberta Silva en Larissa Franca, het eerste reekshoofd uit Brazilië. Het werd 2-0 in 37 minuten, twee keer 21-16. Eerder hadden de Liesjes gewonnen van het Mexicaanse duo Bibiana Candelas/Mayra Garcia (16) in twee sets: 21-17 en 21-15. Dat duel duurde 32 minuten. Jerôme Schumacher/Max Von Klopmann, nochtans ingeschreven voor deze manche, is plots uit de lijst verdwenen.

  >> Reageer (0)
  25-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORLD TOUR: eerste wedstrijddag op de slotmanche in Den Haag


  Vandaag begon op het strand van Scheveningen de laatste manche van de World Tour in Den Haag. Vier Belgische duo's, waaronder twee van EVO Beach, waren ingeschreven voor de kwalificaties, maar geen enkele tandem geraakte op de hoofdtabel. Koekelkoren/Van Walle strandde op één overwinning. Christophe Jadot/Fabian Jadot en Matthias Cloot/Maarten Deroey werden 57ste. Ward Coucke/Audry Frankart 41ste en Dries Koekelkoren/Tom Van Walle 33ste.

  Eerste ronde:
  * Dries Koekelkoren/Tom Van Walle (Q45) - Rafal Szternel/Damian Wojtasik (Q20-Pol en derde in Lausanne): 2-0 (21-19 en 21-12)
  * Christophe Jadot/Fabian Jadot (Q30) - Martin Lebl/Mike Placek (Q35-Tsj): 0-2 (9-21 en 10-21)
  * Ward Coucke/Audry Frankart (Q19) - Borja Gonzalez/Pablo Vidal (Q46-Spa): 2-0 (21-12 en 21-9)
  * Matthias Cloot/Maarten Deroey (Q43) - Eskil Holtan/Oyvind Wergeland (Q22-Noor): 0-2 (16-21 en 18-21)

  Tweede ronde:
  * Dries Koekelkoren/Tom Van Walle (Q45) - Daniel Hupfer/Helmut Moser (Q13-Oost): 2-1 (18-21, 21-17 en 17-15)
  * Ward Coucke/Audry Frankart (Q19) - Alexander Huber/Robin Seidl (Q14-Oost): 1-2 (19-21, 23-21 en 8-15)

  Derde ronde:
  * Dries Koekelkoren/Tom Van Walle (Q45) - Christopher McHugh/Joshua Slack (Q4-Austr): 0-2 (19-21 en 15-21)

  HOOFDTABEL
  * Liesbeth Mouha/Liesbet Van Breedam

  >> Reageer (0)
  24-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORLD TOUR: EVO Beach met twee teams naar Den Haag


  EVO Beach vertoeft momenteel met twee teams aan het strand van Scheveningen nabij Den Haag voor de laatste manche van de World Tour. Ward Coucke/Audry Frankart en Dries Koekelkoren/Tom Van Walle, de top twee van het voorbije Belgisch kampioenschap, sluiten hun beachvolleybalseizoen af in Nederland. Er zijn nog drie andere Belgische teams ingeschreven, dus de kans is groot dat er eerst onderling wedstrijden moeten gespeeld worden om te bepalen wie als Belgisch duo mag deelenemen. Voorlopg staan er enkel één wedstrijd tussen Nederlanders en twee duels tussen Noren geprogrammeerd. Ook Van Breedam/Mouha tekent natuurlijk present.

  In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de olympische kampioenen Rogers en Dalhausser niet meedoen. De verwachting was dat de Amerikanen voor Den Haag zouden kiezen nu de Amerikaanse Tour is afgelast door financiële problemen. Zij hebben zich echter niet meer aangemeld bij de organisatie van de Milner Open. Behalve de olympische kampioenen ontbreken helaas ook de Duitse wereldkampioenen Brink en Reckermann. Wel aanwezig op het Scheveningse strand zijn een aantal andere Amerikaanse topteams en vrijwel de hele Braziliaanse top, onder wie titelverdedigers Juliana & Larissa. Bij de mannen verdedigen Richard Schuil & Reinder Nummerdor hun titel.


  >> Reageer (0)
  20-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dankwoord van EVO-voorzitter Tony Haentjens  Beste sportvrienden,

  het beachseizoen 2010 loopt stilaan ten einde, tijd om als voorzitter mijn appreciatie voor iedereen op papier te zetten: voor de spelers, speelsters, trainers, bestuursleden, medewerkers, supporters en sympathisanten. Allemaal hebben ze bijgedragen hebben tot dit prachtige beachvolleybalseizoen.

  Negen jaar EVO Beach en nog altijd geen terugval te bemerken, integendeel. Het finaleweekend in Knokke is misschien wel het mooiste geweest in het bestaan van onze club, een fameuze kers op een fantastische taart. Op nationaal vlak hebben we deze zomer zowel bij de mannen als bij de vrouwen alle records gebroken: al onze ploegen hebben zich in Knokke binnen de top tien kunnen plaatsen en bij de mannen behaalden we goud, zilver en brons! Bovendien hebben we op provinciaal niveau bewezen dat we, niettegenstaande de amateuristische organisatie van dit circuit, ook met onze jeugd in opmars zijn.  Ook op internationaal vlak hebben we ons getoond. Ward Coucke en Audry Frankart behaalden op het Europese toptornooi in Berlijn de 19de plaats. EVO is nog slechts een duimbreed verwijderd van de Europese top. Ward Coucke en Audry Frankart kunnen terugblikken op een fantastisch seizoen waarin alle verwachtingen werden ingelost. En ze hebben bewezen dat de titel van Belgisch kampioen 2010 meer dan verdiend is. Ook in het internationale circuit hebben zij zich op korte tijd kunnen opwerken tot de Europese subtop en op deze wijze houden zij de hoop op een ticket voor Londen meer dan levend. Voor Audry was het de tweede Belgische titel, Ward heeft zijn plaats ingenomen in de geschiedenis van het Belgische beachvolleybal met vijf nationale titels in negen jaar. Toch wel een unieke prestatie!

  Het internationaal talententeam Dries Koekelkoren en Tom Van Walle heeft dit jaar meer dan duidelijk aangetoond dat hun titel in 2009 geen 'lucky shot' was, maar wel het resultaat van talent, wilskracht en vooral hard trainen. Kortom, de eigenschappen die een atleet nodig heeft als hij/zij de absolute top wil bereiken. Met drie gewonnen manches, meerdere halve- en echte finaleplaatsen en zilver in Knokke speelden zij een fantastisch nationaal beachvolleybalseizoen. Op het CEV-tornooi in Lausanne hebben Dries en Tom kunnen kennismaken met het internationaal circuit en eind augustus -op de World Tour in De Haag- kunnen zij zich meten met wat hen volgend jaar te wachten staat: de start van een internationale carrière.  Onze mediaman Tom Boudeweel, bekend van zijn blog met dagelijks nieuws over het wel en wee van onze club, maar ook alle journalisten bedank ik voor de talrijke artikels die over ons zijn verschenen in de geschreven pers en de beelden in de beeldende media. Een woord van dank ook voor Godfried Deloddere en Sasha Koelberg voor de prachtige organisatie in Knokke. Net als de heren Berben, Daffe en Brouhon voor hun steun vanuit de verschillende federaties.

  Voor EVO wordt de uitdaging elk jaar groter en daarom starten we vanaf vandaag de werkzaamheden voor het nieuwe zandseizoen. 2011 is voor EVO Beach een jubileumjaar, want dan vieren wij onze tiende verjaardag. Wij willen er dan ook iets speciaals van maken. Een heuse werkgroep rond jeugdwerking, zomerstage, … iedereen al een eerste keer vergaderd en wil zijn programma in september al kenbaar maken aan alle sportclubs en andere organisaties. De planning rond ons tweede internationaal seizoen moet in december rond zijn, alsook de sponsoring. Meer nieuws de komende maanden is te volgen op de blog van Tom of op onze website.

  Tot slot wens ik al onze spelers en speelsters een fantastisch zaalseizoen toe, vooral zonder blessures en met heel veel volleybalpleizer.

  Met sportieve groeten,

  Tony Haentjens
  EVO Beach VZW
  Voorzitter


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Breedam/Mouha wordt negende op de Finse Open

  Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam zijn op de negende plaats geëindigd op de World Tour in het Finse Mariehamn. De Belgische kampioenen, 24ste reekshoofd, gingen in hun eerste herkansingsronde met 2-1 (21-16, 18-21 en 15-11) onderuit tegen de Duitsers Jana Köhler en Julia Sude, het 29ste reekshoofd. De wedstrijd duurde 54 minuten.


  >> Reageer (0)
  19-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee keer winst en één keer verlies voor Van Breedam/Mouha in Finland

  Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam hebben niet kunnen stunten in de derde ronde van de World Tour in het Finse Mariehamn. De Belgische kampioenen, 24ste reekshoofd, leden tegen de Braziliaanse topreekshoofden França Larissa en Felisberta Da Silva Juliana een 2-0 nederlaag (21-19 en 21-17). De wedstrijd duurde 35 minuten. Mouha en Van Breedam komen vrijdag in de herkansingen uit tegen het Australische duo Louise Bawden-Bacchara Palmer (22) of de Duitsers Jana Köhler-Julia Sude (29).

  Eerder won Mouha/Van Breedam van het Letse duo Inguna Minusa/Inese Jursone in 52 minuten met 2-1 (21-19, 19-21 en 15-12) en van het Zweeds koppel Angelica Ljungquist/Asa Gustavsson met 2-0: 21-7 en 21-16 in 33 minuten.


  >> Reageer (0)
  14-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste resultaat voor Mouha/Van Breedam in Noorwegen
  Op de Swatch World Tour-manche van het Noorse Kristiansand eindigden Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam op de zevende plaats. Ze verloren in de verliezerspoule van het Braziliaanse duo Maria Clara-Carol (8ste reekshoofd): 22-20 en 21-15. Deze zevende plaats is het beste resultaat van Mouha/Van Breedam dit seizoen.

  >> Reageer (0)
  13-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke/Frankart uitgeschakeld op EK na derde nederlaag  Ward Coucke en Audry Frankart hebben de groepsfase van het EK in Berlijn niet overleefd. De Belgische kampioenen verloren ook hun derde en laatste groepswedstrijd met 2-1 van de Oostenrijkers Clemens Doppler en Matthias Mellitzer (13de reekshoofd). Coucke/Frankart, 24ste op de ranking, verloor de eerste set met 21-15 en haalde de tweede set binnen met 18-21. In de beslissende derde set toonden de Oostenrijkers zich met 15-8 na 49 minuten de sterksten. Coucke en Frankart hadden donderdag ook hun twee eerste matchen verloren. Het duo van EVO Beach eindigde zo met drie nederlagen als laatste in groep A en is uitgeschakeld. Enkel de top 2 van de zes groepen en de vier beste derdes stoten door naar de achtste finales.


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Breedam/Mouha blijven op het goeie spoor in Noorwegen

  Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam worden al minstens zevende op de World Tourmanche in het Noorse Kristiansand. In hun derde wedstrijd van de verliezerspoule versloegen ze het Amerikaanse duo Angela Akers/Tyra Turner, 13de reekshoofd, met 2-0: 25-23 en 21-18 in 44 minuten. In de volgende ronde nemen ze het vrijdagnamiddag op tegen het als achtste geplaatste Braziliaanse koppel Maria Clara/Carol.


  >> Reageer (0)
  12-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EK: twee nederlagen op rij voor Coucke/Frankart in Berlijn
  Op het EK in Berlijn hebben Ward Coucke en Audry Frankart hun eerste twee wedstrijden in groep A verloren. De Belgische kampioenen, 24ste reekshoofd, gingen eerst nipt met 2-1 (21-18, 23-25 en 15-10) onderuit tegen de Duitse favorieten David Klemperer en Eric Koreng, het eerste reekshoofd. Daarna waren de Spanjaarden Inocencio Lario en Raul Mesa (12de reekshoofd) te sterk voor Coucke/Frankart: 28-26 en 21-17 na 51 minuten. Vrijdag nemen Coucke en Frankart het in hun laatste groepswedstrijd op tegen de Oostenrijkers Clemens Doppler en Matthias Mellitzer (13de reekshoofd). De top 2 van de zes groepen en de vier beste derdes stoten door naar de achtste finales.

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mouha en Van Breedam zeker van plaats in top 10 op World Tour Noorwegen

  Op de World Tour in het Noorse Kristiansand hebben Liesbeth Mouha en Liesbet Van Breedam ook hun tweede wedstrijd in de herkansingen gewonnen. De Liesjes, 23ste reekshoofd, versloegen eerst het Zwitserse duo Isabelle Forrer/Joana Heidrich in 36 minuten met 2-0 (22-20 en 21-11). Daarna waren ze te sterk voor het 16de reekshoofd, het Amerikaanse duo Brooke Hanson/Lauren Fendrick: twee keer 21-16 na 42 minuten. Van Breedam/Mouha speelt vrijdag tegen de winnaars van het Amerikaans onderonsje tussen Jen Kessy/April Ross en Angie Akers/Tyra Turner. Bij winst vrijdag behouden Mouha en Van Breedam uitzicht op de halve finales, bij verlies worden ze negende. Eerder verloren de Belgische kampioenen in de tweede ronde van het Tsjechische duo Hana Klapalova/Lenka Hajeckova, het zevende reekshoofd, met 2-1: 21-18, 19-21 en 23-21.


  >> Reageer (0)
  11-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STUDENTEN: beachvolleytornooi als schoolopdracht  Nu zaterdag is er een groot beachvolleybaltornooi op de terreinen van EVO Beach aan het sportcentrum Recrean in Oudenaarde. Enkele studenten van het laatste jaar aan de Hogeschool Gent organiseren dat als eindwerk. Dit spetterend tornooi richt zich naar de jeugd U16 (drie tegen drie) en U18 (twee tegen twee) vanaf 10u, en naar gelegenheidsploegen (vrouwen, mannen, gemengd/per drie) vanaf 13u. Het is de ideale gelegenheid om een schitterende beachvolleybalzomer op een aangename manier af te sluiten. Voor drie euro per speler ben je ingeschreven en krijg je een drankje, een t-shirt en de verzekering. Info op beachvolley.oudenaarde@gmail.com.


  >> Reageer (0)
  10-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK KNOKKE: de herinneringen van EVO Beach

  >> Reageer (0)
  09-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK KNOKKE: EVO Beach verovert het podium bij de mannen


  Het Belgisch kampioenschap is voor EVO Beach één grote triomf geworden in het mannentornooi. Het podium op het zonovergoten Albertstrand in Knokke was volledig EVO gekleurd. Ward Coucke en Audry Frankart hernieuwden hun nationale titel van 2007. Coucke wordt op die manier één van de grootste heren van het Belgisch beachvolley. Dries Koekelkoren en Tom Van Walle stonden dicht bij een tweede opeenvolgende opperste bekroning, maar een dipje in de tweede set kwamen de youngsters niet meer te boven. Tim Verschueren en Jeroen De Beleyr zorgden in alle stilte voor een serieuze EVO-sweep door de derde plaats te pakken in de troosting. Opnieuw een ware triomf voor clubcoach Dirk Deboiserie.

  Bij de vrouwen geraakte geen enkel EVO-duo op de slotdag. Trainer Ron Andelhof sloot zijn debuutjaar als verantwoordelijke voor de EVO-vrouwen af met twee vijfde en één zevende plaats.
  >> Reageer (0)
  08-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK KNOKKE: vandaag beslissing over Belgische titel
  Vandaag moet het gebeuren: de slotdag van het Belgisch kampioenschap op het Albertstrand in Knokke. Hier hebben we een heel seizoen naar uitgekeken. Bij de mannen start EVO Beach met drie teams in de halve finales, een ongelooflijke luxe. Derom/Rosiers is de verrassende vreemde eend in de bijt. Minder succes bij de vrouwen. De drie EVO-duo's sneuvelden gisteren in het zicht van de eindmeet.

  Van Breedam/Mouha tegen Van Bree/Ernste en Vandesteene/Verstrepen tegen Donika/Lowette zijn de halve finales. Bij de mannen wordt het Coucke/Frankart tegen Derom/Rosiers en De Beleyr/Verschueren tegen Koekelkoren/Van Walle. Geen live-verslaggeving op deze site wegens lijflijk aanwezig. Wel op de site van het Belgische Beachvolleycitcuit.

  HALVE FINALES
  Van Breedam/Mouha - Van Bree/Ernste: 21-13 en 21-10
  Vandesteene/Verstrepen - Donika/Lowette: 21-15 en 21-19

  Coucke/Frankart - Derom/Rosiers: 22-20 en 21-19
  De Beleyr/Verschueren - Koekelkoren/Van Walle: 21-15 en 21-19

  TROOSTING
  Van Bree/Ernste - Donika/Lowette: 21-17
  Derom/Rosiers - De Beleyr/Verschueren: 16-21

  FINALES
  Van Breedam/Mouha - Vandesteene/Verstrepen: 24-22 en 21-11
  Coucke/Frankart - Koekelkoren/Van Walle: 17-21, 21-17 en 15-8

  >> Reageer (0)
  07-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK KNOKKE: de eerste foto's van EVO Beach


  Stefanie Vande Casteele heeft zich weer lekker geamuseerd op de eerste wedstrijddag van het Belgische kampioenschap in Knokke. Hier zijn de eerste foto's van de clubfotografe van EVO Beach . Meer knappe exemplaren op haar facebookpagina of gewoon op aanvraag.
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN: tweede dag op de BK-finale in Knokke
  Na een sterke collectieve prestatie van EVO Beach op de eerste wedstrijddag van het Belgisch kampioenschap wordt er vandaag vanaf 9 uur gestreden voor een plaats in de halve finale.

  Ward Coucke/Audry Frankart:
  * 21-16 winst tegen Maris/Blondeel
  * 21-18 winst tegen Degrève/Abreu Lopez
  * 21-15 winst tegen Deroey/Deroey
  * 21-15 winst tegen De Beleyr/Verschueren (kwartfinale)

  Jeroen De Beleyr/Tim Verschueren:
  * 21-10 winst tegen Daelemans/Van Goethem
  * 21-08 winst tegen Hollez/Jonckheere
  * 21-18 winst tegen Joosen/Melis
  * 15-21 verlies tegen Coucke/Frankart (kwartfinale)
  * 21-7 winst tegen Jadot/Jadot

  Dries Koekelkoren/Tom Van Walle:
  * 21-10 winst tegen Van Durme/Van Kerkhove
  * 21-15 winst tegen Hamelrijckx/Franchimont
  * 21-18 winst tegen Van de Plas/Coolman
  * 21-18 winst tegen Vekemans/Douwen (kwartfinale)

  Seppe Baetens/Thibault Vermeeren: 7de
  * 22-25 verlies tegen Hamelrijckx/Franchimont
  * 21-18 winst tegen Van Durme/Van Kerkhove (verliezerspoule)
  * 21-11 tegen Deleu/Mariën
  * 21-15 winst tegen De Schrijver/De Gruyter
  * 21-06 winst tegen Urnaut/Achten
  * 26-29 verlies tegen Jadot/Jadot

  Christophe Van de Plas/Pieter Coolman: 9de
  * 21-13 winst tegen Schuurman/De Smet
  * 22-19 winst tegen Huysman/Van de Wielle
  * 18-21 verlies tegen Koekelkoren/Van Walle
  * 16-21 verlies tegen Jadot/Jadot (verliezerspoule)

  Fien Callens/Marta Sobolska: 5de
  * 21-16 winst tegen Fuller/Hertveldt
  * 28-25 winst tegen Verrelst/Coolman
  * 11-21 verlies tegen Van Breedam/Mouha (kwartfinale)
  * 28-31 verlies tegen Donika/Lowette (verliezerspoule)

  Nymphe Verrelst/Nina Coolman: 7de
  * 21-13 winst tegen De Neef/Jackers
  * 25-28 verlies tegen Callens/Sobolska
  * 21-11 winst tegen Piatkowska/Martens (verliezerspoule)
  * 15-21 verlies tegen Donika/Lowette

  Maud Catry/Yana De Leeuw: 7de
  * 21-13 tegen Sylverans/Degryse
  * 17-21 verlies tegen Van Bree/Ernste
  * 21-16 winst tegen Thielemans/Van Asch (verliezerspoule)
  * 19-22 verlies tegen Lieckens/Lieckens

  >> Reageer (0)
  06-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN: eerste dag op de BK-finale in Knokke
  Om 10u is de strijd om de Belgische titel op gang gefloten. Op het Albertstrand komen acht teams van EVO Beach in actie. Eerste de mannen, vanaf 16u ook de vrouwen.

  Ward Coucke/Audry Frankart:
  * 21-16 winst tegen Maris/Blondeel
  * 21-18 tegen Degrève/Abreu Lopez
  * ... tegen Deroey/Deroey

  Jeroen De Beleyr/Tim Verschueren:
  * 21-10 winst tegen Daelemans/Van Goethem
  * 21-08 tegen Hollez/Jonckheere
  * ... tegen Joosen/Melis

  Dries Koekelkoren/Tom Van Walle:
  * 21-10 winst tegen Van Durme/Van Kerkhove
  * 21-15 winst tegen Hamelrijckx/Franchimont
  * ... tegen Van de Plas/Coolman

  Christophe Van de Plas/Pieter Coolman:
  * 21-13 winst tegen Schuurman/De Smet
  * 22-19 winst tegen Huysman/Van de Wielle
  * ... tegen Koekelkoren/Van Walle

  Seppe Baetens/Thibault Vermeeren:
  * 22-25 verlies tegen Hamelrijckx/Franchimont
  * ... tegen Van Durme/Van Kerkhove (verliezerspoule)

  Fien Callens/Marta Sobolska:
  * 21-16 winst tegen Fuller/Hertveldt
  * 28-25 winst tegen Verrelst/Coolman
  * ... tegen Van Breedam/Mouha

  Nymphe Verrelst/Nina Coolman:
  * 21-13 winst tegen De Neef/Jackers
  * 25-28 verlies tegen Callens/Sobolska
  * ... tegen

  Maud Catry/Yana De Leeuw:
  * 21-13 tegen Sylverans/Degryse
  * 17-21 verlies tegen Van Bree/Ernste
  * ... tegen

  >> Reageer (0)


  Foto

  EVO Beach herbergt met Coucke/Frankart opnieuw de Belgische kampioenen bij de mannen *****
  Foto

  DUO'S IN 2011

  MANNEN
  1. Coucke/Van Walle
  2. Frankart/Verschueren
  3. Van De Plas/Tuerlinckx
  4. Andelhof/Coolman

  PROSPECT
  1. Vande Casteele/Van Herreweghe
  2. Haentjens/Vindevoghel

  VROUWEN
  1. Callens/Sobolska
  1. Verrelst//David
  3. Catry/De Leeuw
  COACHES 2011

  * Dirk Deboiserie - mannen internationaal
  * Abdelilah Ettoumi - mannen nationaal

  * Ron Andelhof - vrouwen
  * Tomas Sobolski - vrouwen
  Foto

  KALENDER 2011

  NATIONAAL
  - 21-22 mei: Elsene
  - 04-05 juni: Kortrijk
  - 12-13 juni: Gent
  - 18-19 juni: Waremme
  - 25-26 juni: Sint-Niklaas
  - 02-03 juli: Antwerpen
  - 09-10 juli: De Haan
  - 16-17 juli: Blankenberge
  - 23-24 juli: Leuven
  - 30-31 juli: Oostende
  - 05-07 augustus: finales in Knokke - Albertstrand

  03-08/07
  zomerstage masters aan de Recrean voor jongens en meisjes tussen '88 en '93

  11-15/07
  zomerstage talents aan de Recrean voor jongens en meisjes tussen '88 en '93

  13-17/07
  European Masters in Novi Sad (Servië)

  20-24/07
  European Masters in Niechorze (Polen)

  27-31/07
  European Challenger in Varna (Bulgarije)

  9-14/08
  EK in Kristiansand (Noorwegen)
  PK MANNEN 2011:
  - 8 mei: Zele
  - 15 mei: Gent Blaarmeersen
  - 28 mei: Temse
  - 3 juni: Oudenaarde Markt
  - 11 juni: Gent
  - 24 juni: Sint-Niklaas
  - 2 juli: Oudenaarde @ EVO
  - 10 juli: Gavere
  - 17 juli: Zeebrugge 
  - 23 juli: Aalst
  - 14 augustus: Denderhoutem

  PK VROUWEN 2011:
  - 8 mei: Zele
  - 15 mei: Gent Blaarmeersen
  - 4 juni: Oudenaarde Markt
  - 11 juni: Gent
  - 25 juni: Sint-Niklaas
  - 2 juli: Oudenaarde @ EVO
  - 10 juli: Gavere
  - 17 juli: Zeebrugge 
  - 24 juli: Aalst
  - 30 juli: Kluisbergen
  - 13 augustus: Denderhoutem


  Foto

  Andere teams
 • Van Bree/Verstrepen
 • Horn/Lieckens
 • Mouha/Gielen

 • UITSLAGEN

  11 BK KNOKKE 2011
       1. Coucke/Van Walle
       2. Frankart/Verschueren
     17. Andelhof/Hollez
     17. Van De Plas/Spapens
     25. VDCasteele/VHerreweghe

       3. Catry/De Leeuw
       5. Callens/Sobolska
       7. Verrelst/David

  10 OOSTENDE 2011
       3. Coucke/Van Walle
       3. Andelhof/Van De Plas

       2. Callens/Sobolska
       7. Verrelst/David
       9. 
  Catry/De Leeuw

  CEV VARNA 2011
       9. Coucke/Van Walle
       -. Frankart/Verschueren


  9 LEUVEN 2011
       3. Frankart/Verschueren
       3. Coucke/Van Walle
       7. Andelhof/Coolman
       9. Van De Plas/Van Kerckhove

       3. Callens/Sobolska
       3. Verrelst/David
       7. 
  Catry/De Leeuw

  CEV POLEN 2011
     17. Frankart/Verschueren
       -. Coucke/Van Walle

  CEV SERVIE 2011
       3. Coucke/Van Walle
     17. Frankart/Verschueren


  8 BLANKENBERGE 2011
       afgelast

  7 MIDDELKERKE 2011
       3. Frankart/Verschueren
       3. Van De Plas/Coolman
       5. Coucke/Van Walle

       2. Catry/De Leeuw
       5. Callens/Sobolska
       -. Verrelst/David (kwal)

  6 ANTWERPEN 2011
       1 Coucke/Van Walle
       5. Frankart/Verschueren
       9. Van De Plas/Spapens

       3. Callens/Sobolska
       5. 
  Catry/De Leeuw
       5. Verrelst/David

  5 SINT-NIKLAAS 2011
       1. Frankart/Verschueren
       2. Coucke/Van Walle
      13. Andelhof/Coolman
      13. Van De Plas/Spapens

       3. Callens/Sobolska
       9. 
  Catry/De Leeuw

  4 WAREMME 2011
       1. Coucke/Van Walle
       5. Frankart/Verschueren
       9. Van de Plas/Spapens
     17. Verhelst/Coolman

      3. Catry/De Leeuw
      7. Callens/Sobolska
      9. Verrelst/David


  3 GENT 2011
       1. Frankart/Verschueren
       3. Coucke/Van Walle
       5. Van de Plas/Tuerlinckx
       9. Andelhof/Coolman
      17. Spapens/De Beleyr

      5. Callens/Sobolska
      5. Catry/De Leeuw
      9. Verrelst/David


  2 KORTRIJK 2011
     2. Coucke/Van Walle
     7. Andelhof/Coolman
     9. Van De Plas/Spapens
     
     2. Verrelst/David
     3. Catry/De Leeuw
     9. Callens/Sobolska

  1 ELSENE 2011
     2. Coucke/Van Walle
     3. Frankart/Verschueren
     3. Andelhof/Coolman
     9. Van De Plas/Spapens
     
     3. Catry/De Leeuw
     5. Callens/Sobolska
     -   Verrelst/David (kwal)


  BK in KNOKKE 2010
        1. Coucke/Frankart
        2. Koekelkoren/Van Walle
        3. Verschueren/De Beleyr
        7. Vermeeren/Baetens
        9. Van De Plas/Coolman

       5. Verrelst/Coolman
       7. Callens/Sobolska
       7. Catry/De Leeuw


  10 OOSTENDE 2010
        2. Koekelkoren/Van Walle
        3. Van De Plas/Coolman
        5. Coucke/Frankart
        7. Verschueren/Steppe
      17. Vermeeren/Baetens

       3. Verrelst/Coolman
       7. Callens/Sobolska
       9. Catry/De Leeuw


  9 LEUVEN 2010
       1. Coucke/Frankart
       2. Van De Plas/Coolman
       3. Koekelkoren/Van Walle
       5. Verschueren/Steppe
       9. Vermeeren/Baetens

       2. Callens/Sobolska
       5. Catry/De Leeuw
       7. Verrelst/Coolman

  8 DE HAAN 2010
       2. Coucke/Frankart
       3. Verschueren/De Beleyr
       5. Koekelkoren/Van Walle
       9. Van De Plas/Coolman
      17. Vermeeren/Baetens

       2. Callens/Sobolska
       7. Verrelst/Coolman

       K. Catry/De Leeuw

  7 DE PANNE 2010
       1. Koekelkoren/Van Walle
       3. Verschueren/De Beleyr
       5. Van De Plas/Coolman
       9. Vermeeren/Baetens

       1. Callens/Sobolska
       3. Catry/De Leeuw
       7. Verrelst/Coolman


  -----------------------
  KNOKKE 2009
       1. Koekelkoren/Van Walle
       5. Van De Plas/Janssens
       7. Frankart/Andelhof
       7. Coucke/De Beleyr
       9. Termote/Ettoumi
     25. Vandenberghe/Van Damme

      4. Bruyneel/David
      5. Callens/Sobolska
      9. Verrelst/Goos (kwal)
       - Catry/Emmery (niet geselecteerd)


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!