Foto
Coucke/Van Walle Belgisch kampioen, Frankart/Verschueren tweede, Catry/De Leeuw derde! Proficiat!
Foto
Foto
Inhoud blog
  • AFSCHEID: het einde van EVO Beach
  • Marokko: Ron Andelhof en Thibault Vermeeren meteen uitgeschakeld
  • DEN HAAG: geen hoofdtabel voor Coucke/Van Walle
  • NOORWEGEN: Coucke/Van Walle uitgeschakeld op het EK
  • NOORWEGEN: Tweede nederlaag voor Coucke/Van Walle op het EK
  • NOORWEGEN: Coucke/Van Walle starten met verlies op het EK
  • FOTO: de EVO Beach-finale op het Belgisch kampioenschap
  • KNOKKE: champagne voor de Belgische kampioenen
  • KNOKKE: de race naar de Belgische titel van EVO Beach
  • KNOKKE: Mouha-Gielen geven verstek voor het BK
    Foto
    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Email

    Druk hier om ons te mailen.

    Foto
    Foto
    Onze beachfavorieten
  • EVO Beach Team
  • Tom Boudeweel
  • Tombo in Peking
  • GLSsport
  • Fien Callens-Marta Sobolska
  • Blog KOVV Beach
  • Volleybalbond Oost-Vlaanderen
  • Sponsors van EVO Beach
  • AA Drink
  • Speedo
  • EOC
  • Extra Film
  • Dermaut
  • Topmen
  • Pattymo
  • Adidas Eyewear
  • EVO BEACH TEAM
    De enige echte beachvolleybalclub in België
    26-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAGE: EVO Beach leidt jongeren op in het beachvolleybal


    De voorbije weken hebben heel jongeren zich kunnen vervolmaken in het beachvolleybal. Dries Koekelkoren en Fien Callens organiseerden voor EVO Beach op het beachvolleycenter aan de Recrean in Oudenaarde twee stages van een kleine week. Deze intensieve trainingsweek heeft de jonge talenten opnieuw heel wat beter gemaakt. Ook al was er zeker ook ruimte voor ontspanning. EVO Beach is duidelijk meer dan een club die deelneemt aan en prijzen pakt op het Belgisch kampioenschap.






    24-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEUVEN: de race naar de kleine finale in de negende BK-manche
    Audry Frankart/Tim Verschueren: 3de
    * 21-18 winst tegen Van der Ougstraeten/Vermeeren
    * 21-10 winst tegen Verhanneman/Dejonckheere
    * 21-16 winst tegen Coucke/Van Walle
    * 19-22 verlies tegen Deroey/Urnaut

    Ward Coucke/Tom Van Walle: 3de
    * 21-15 winst tegen Sobolski/Vandenberghe
    * 29-26 winst tegen Andelhof/Coolman
    * 16-21 verlies tegen Frankart/Verschueren
    * 24-21 winst tegen Baetens/Deroey
    * 18-21 verlies tegen Koekelkoren/Melis

    Ron Andelhof/Pieter Coolman: 7de
    * 21-15 winst tegen Rothfusz/Van Zwieten
    * 21-14 winst tegen Van de Wielle/Huysman
    * 26-29 verlies tegen Coucke/Van Walle
    * 24-21 winst tegen Vandecaveye/Vandecaveye
    * 21-24 verlies tegen Verhanneman/Dejonckheere

    Christophe Van De Plas/Brecht Van Kerckhove: 9de
    * 19- 22 verlies tegen Verhanneman/Dejonckheere
    * 29-26 winst tegen Derom/Nuijts
    * 21-14 winst tegen Hollez/Vroman
    * 13-21 verlies tegen Vekemans/Douwen

    Fien Callens/Marta Sobolska: 3de
    * 26-23 winst tegen Rommens/Degryse
    * 18-21 verlies tegen Verrelst/David
    * 26-23 winst tegen Horn/Lieckens
    * 13-21 verlies tegen Gielen/Mouha

    Nymphe Verrelst/Eline David: 3de
    * 21-9 winst tegen De Neef/Adriaenssens
    * 21-9 winst tegen Bland/Lowette
    * 21-18 winst tegen Callens/Sobolska
    * 18-21 verlies tegen Bland/Lowette

    Maud Catry/Yana De Leeuw: 7de
    * 10-21 verlies tegen Renkema/Gravesteijn
    * 21-14 winst tegen Van den Broeck/Pauwels
    * 12-21 verlies tegen Horn/Lieckens

    23-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEUVEN: eerste dag van de negende BK-manche


    Jan Vindevoghel/Benoit Cornette: 29ste
    * 13-21 verlies tegen Coenen/Desmedt
    * 21-18 winst tegen Vande Casteele/Van Herreweghe
    * 21-13 winst tegen Mulier/Devlieger
    * 4-21 verlies tegen Hoeyberghs/Vriens
    => niet naar de hoofdtabel

    Benjamin Vande Casteele/Jonathan Van Herreweghe: 41ste
    * 19-22 verlies tegen Hollez/Vroman
    * 18-21 verlies tegen Vindevoghel/Cornette
    => niet naar de hoofdtabel

    Nymphe Verrelst/Eline David: -
    * 21-12 winst tegen Neyt/Neyt
    * 21-16 winst tegen De Vries/Schuil
    => naar de hoofdtabel

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIECHORZE: Ward Coucke blikt terug op de Polish Masters



    "Het reekshoofd 1 bleek een beetje een vergiftigd geschenk", begint Ward zijn terugblik, "aangezien we tegen een thuisploeg moesten aantreden met 0 punten. Dat betekent dat ze nog geen buitenlands tornooi gespeeld hebben. Dit zegt echter niets over hun niveau. Daar waar je normaal als topreekshoofd met een gemiddeld niveau zou kunnen winnen van zo een laag geklasseerde middelmatige ploeg, kwamen we nu net tekort om tegen deze degelijke ploeg te winnen. Kwalificaties ook, dus geen herkansing en tornooi voorbij. Maar we klagen niet. Daar waar we vorige week wat meeval kenden op sommige momenten, kenden we hier wat tegenval. Jammer dat het in de kwalificaties was, anders konden we ons herpakken.

    Dat de ploeg waartegen we verloren, in de hoofdtabel als laatst geklasseerde al wist te winnen tegen de Poolse nummer 7 van in Servie (die tegen Frankart/Verschueren met 2-0 hadden gewonnen) en doorgaat, bevestigt mijn vermoeden dat we helemaal niet tegen een zwak broertje verloren hebben, zoals sommigen in Belgie dachten. We konden zeker winnen, daar niet van, maar het is gewoon jammer dat onze eerste keer als reekshoofd 1 een nadeel bleek te zijn in plaats van een voordeel.

    Nu gaan we voluit voor de Challenger in het Bulgaarse Varna, om de nodige punten te sprokkelen voor deelname aan het EK in Noorwegen van 9-14 augustus. Het is mogelijk, maar het is erop of eronder nu!"


    22-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIECHORZE: Frankart/Verschueren 17de op de Polish Masters
    Tweede opeenvolgende 17de plaats voor Audry Frankart en Tim Verschueren op de CEV-Tour. Na Servië vorige week geraakte het duo van EVO Beach ook op de Polish Masters in Niechorze niet voorbij de eerste ronde. Het werd op de hoofdtabel een nipte 2-0 nederlaag tegen Smedins/Caics uit Letland: 24-22 en 21-19 in 39 minuten. Daarna ging Frankart/Verschueren ook onderuit in de verliezersronde: 2-0 tegen Kotsilianos/Zoupanis uit Griekenland: 21-19 en 21-17 in 34 minuten.

    21-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIECHORZE: Coucke/Van Walle eruit, Frankart/Verschueren door op Polish Masters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ward Coucke en Tom Van Walle hebben hun sterke prestatie van vorige week in Servië niet kunnen bevestigen. Het duo van EVO Beach verloor in de kwalificatieronde van de Polish Masters met 2-1 van het thuisduo Popek/Wieczorek: 21-19, 17-21 en 15-7. Het duel duurde 51 minnuten. Coucke/Van Walle was nochtans het eerste reekshoofd, het Poolse duo het 16de.

    Audry Frankart en Tim Verschueren hebben zich wel geplaatst voor de hoofdtabel, na een thriller tegen Medyanyk/Ostapenko uit Oekraïne. Het werd een 2-1 overwinning na 52 minuten: 21-17, 18-21 en 19-17.

    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRIP: twee duo's van EVO Beach naar Polen


    Ward Coucke en Tom Van Walle hebben gisteren de verplaatsing gemaakt van Servië naar Polen, want daar begint morgen de tweede manche van de CEV-Tour. Het vertrouwen is groot natuurlijk, na de knappe derde plaats tijdens de openingsmanche in Novi Sad. Clubcoach Dirk Deboiserie spreekt van de beste prestatie ooit van een Belgisch mannelijk duo in de beachvolleybalgeschiedenis. Zijn geheugen en enig opzoekingswerk brengen hem terug naar een vijfde plaats in 2006 van Joosen/Melis op de German Masters. Coucke/Van Walle sprokkelde de voorbije week 480 CEV-punten en 128 FIVB-punten. Dat levert hen sowieso een betere seed op tijdens de komende tornooien. Morgen beginnen de kwalificaties in Niechorze en ook Audry Frankart en Tim Verschueren tekenen present. Deroey/Urnaut zegde in laatste instantie af.

    18-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOVI SAD: Ward Coucke blikt terug op de topprestatie in Servië

    "Na vier dagen hard zwoegen, soms tot 37 graden in de schaduw, en een nooit meegemaakte 27 sets in totaal -waarvan 11 op zaterdag-, mogen we zeggen dat we allebei een compleet gevoel van voldaanheid hebben! Het was een week van grote hoogtepunten, momenten van fysiek totaal kapot gaan, door het oog van de naald kruipen, glorieuze overwinningen en ontgoochelende nederlagen. Maar met een schitterend eindresultaat. Niet zoveel mensen hebben een medaille van een Europese Master in hun kast hangen!"



    Het dagboek van Ward Coucke:
    * donderdag: zonder veel problemen gekwalificeerd in vier sets, wel een ondraaglijke hitte als je net van Belgie komt. (38 graden schaduw, spelen om 14u 's middags, ...)
    * vrijdag: super gestart tegen Turkije 2 (2-0), dan heel nipt 2-1 verloren van Zwitserland 1 (Gabathuler/Schnider), daarna in de verliezerspoule tegen een Oekraiens duo een match van vermoeidheid, maar nipt gewonnen en zeker van de 13de plaats (2-0, zeer close)
    * zaterdag: onze onwaarschijnlijke topdag. Eerst door het oog van de naald tegen het Tjechisch duo Kufa/Rotrekl dat het CEV-Satellite tornooi van Roemenie had gewonnen twee weken geleden. Zelfs 19-15 achter in de tweede set nadat we aanvankelijk de eerste hadden verloren. Het zag er niet goed uit, want de vermoeidheid van de vorige dag met zeven sets in de grote hitte was er nog niet helemaal uit. Toch teruggevochten en de tiebreak dan ook nog binnengehaald. We waren gelanceerd!
    Dan volgde reekshoofd 2 Hoidalen/Eithun van Noorwegen, het duo dat gewonnen had van Frankart/Verschueren. Daar bleek onze verandering van taktiek in de tweede set om niet meer naar de speler te serveren die zijn enkel had omgeslagen in de vorige match van goudwaarde, want hij scoorde ervoor iedere bal tegen ons. 2-1 opnieuw.
    Daarna reekshoofd 6 Babich/Ioscher van Oekraine. Na een easy eerste setwinst, spelen ze perfect in de tweede set en dus een thriller in de tiebreak, die we met 16-14 winnen. Nog maar es 2-1.
    Dan voor de halve finale terug tegen Zwitserland 1. Een onwaarschijnlijk moment, want nadat we al negen sets hadden gespeeld die dag (en zij slechts vier) winnen we nog met 24-22 en 25-23. Zeer close dus.

    * zondag: We nemen uiteindelijk een onbegrijpelijke beslissing om in het organisatiehotel (wat gratis was) te gaan slapen in plaats van ons vorig hotel. Bleek dat het daar snachts 30 graden was zonder airco op de bovenste verdieping, met lawaai van een zaterdagavondparty in de buurt. Alle twee dus bijna niet geslapen en niet gerecupereerd. Daarom nemen we de beslissing om heel lang op te warmen voor onze halve finale om toch in zo goed mogelijke omstandigheden de wedstrijd te starten. Helaas bleken we alle twee stikkapot en we konden niet echt een vuist maken. Ook al hebben we op geen enkel moment het hoofd laten hangen, ook niet na de zware 21-8 in de eerste set.

    We zagen de bui al hangen voor de bronze medal-match, gezien onze fysieke toestand in de halve finale en gezien onze tegenstander over het ganse tornooi amper negen sets had moeten spelen (en wij 25), maar om één of andere reden slaagden we erin om het laatste wat nog in onze benen zat eruit te schudden en het brons was een feit! En nu nog even nagenieten!

    Bedankt aan alle mensen die het live gevolgd hebben, getuige de vele berichten en steun die we mochten ontvangen via alle mogelijke communicatiewegen!


    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOVI SAD: Coucke/Van Walle wint kleine finale in Servië



    Ward Coucke en Tom Van Walle zijn derde geworden op de eerste CEV-manche in Servië. Ze wonnen de kleine finale tegen Huber/Seidl, het achtste reekshoofd uit Oostenrijk, met 2-0: 21-17 en 21-14 na 36 minuten. Eerder vandaag verloren Ward en Tom de halve finale tegen Sekerci/Gögtepe, het derde reekshoofd uit Turkije, met 2-0: 21-8 en 21-18 na 39 minuten.

    Gisteravond had het duo van EVO Beach zich geplaatst voor de halve finales door nog twee keer te winnen in de verliezerspoule. Eerst met 2-1 tegen het Oekraïens duo Babich/Ioisher (21-11, 15-21 en 16-14). Daarna met 2-0 tegen het Zwitserse team Gabathuler/Schnider (24-22 en 25-23).


    16-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOVI SAD: Coucke/Van Walle naar vierde ronde in verliezerspoule
    Op de CEV-manche in Novi Sad heeft Coucke/Van Walle zich geplaatst voor de vierde ronde in de verliezerspoule. Ze klopten eerst het Oekraïens duo Medyanyk/Ostapenko met 2-0, twee keer 22-20. Daarna was het duo van EVO Beach te sterk voor Kufa/Rotrekl uit Tsjechië met 2-1 na alweer een zeer spannende match: 19-21, 23-21 en 15-12 na 53 minuten. En nu stuurde Coucke/Van Walle ook het tweede reekshoofd naar huis. Tegen het Noorse duo Hoidalen/Eithun werd het opnieuw 2-1: 17-21, 21-16 en 15-5.

    Voor Franky en Tim zit het tornooi er op met de 17de plaats na 2-0 verlies tegen het Poolse duo Szternel/Wojtasik: 27-25 en 21-15.

    15-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOVI SAD: eerste nederlaag voor duo's van EVO Beach
    Op de CEV-manche in Novi Sad hebben beide duo's van EVO Beach hun eerste nederlaag geleden. In de tweede ronde was het telkens heel nipt. Coucke/Van Walle verloor met 2-1: 21-19, 24-26 en 15-11 na bijna een uur hard werken tegen het Zwitserse duo Gabathuler/Schnider, het vierde reekshoofd.

    Ook bij Frankart/Verschueren werd het 2-1 na 53 minuten tegen Hoidalen/Eithun, het tweede reekshoofd uit Noorwegen: 16-21, 21-13 en 15-10. Vandaag nog wordt de eerste ronde in de verliezerspoule afgewerkt.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOVI SAD: EVO Beach naar tweede ronde op hoofdtabel
    Op de CEV-manche in Novi Sad hebben Ward Coucke en Tom Van Walle zich geplaatst voor de tweede ronde van de hoofdtabel. De EVO-beachers versloegen het Turkse duo Giginoglu/Sahin in twee sets: 21-19 en 21-15.

    Audry Frankart en Tim Verschueren volgden het goeie voorbeeld en klopten de Duitsers Dollinger en Stiel met 2-1: 18-21, 21-13 en 15-12. Het duel duurde 53 minuten.

    14-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLANKENBERGE: BK-manche afgelast door weersomstandigheden
    De huidige koude en natte weersomstandigheden, plus de niet echt positieve weersvoorspellingen voor dit weekend hebben ervoor gezorgd dat de BK-manche in Blankenberge niet kan/zal plaatsvinden op zaterdag en zondag. Vrij weekend dus.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOVI SAD: beide duo's van EVO Beach naar hoofdtabel
    Frankart/Verschueren en Coucke/Van Walle zijn momenteel actief op de CEV-manche in Novi Sad. En goed nieuws vanuit Servië: beide duo's van EVO Beach hebben zich geplaatst voor de hooftabel. Frankart/Verschueren won eerst tegen het thuisduo Antonic/Maric met 2-1 (21-11, 17-21 en 15-8), daarna tegen de Spaanse tandem Garcia/Marco met 2-0 (21-16 en 21-19). Coucke/Van Walle behaalde een 2-0 zege tegen Hadzhiev/Raev uit Bulgarije (21-10 en 21-17) en klopte in de tweede kwalificatieronde van Laanen/Vismans uit Nederland, opnieuw met 2-0 (21-12 en 21-17).

    10-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIDDELKERKE: de race naar de finale in de zevende BK-manche
    Audry Frankart/Tim Verschueren: 3de
    * 21-11 winst tegen Derom/Rosiers
    * 23-20 winst tegen Vandecaveye/Vandecaveye
    * 22-19 winst tegen Van De Plas/Coolman
    * 14-21 verlies tegen Janssens/De Beleyr

    Christophe Van De Plas/Pieter Coolman: 3de
    * 21-12 winst tegen Nuijten/Relecom
    * 21-16 winst tegen Van de Wielle/Huysman
    * 25-22 winst tegen Koekelkoren/Melis
    * 19-22 verlies tegen Frankart/Verschueren
    * 21-24 verlies tegen Deroey/Urnaut

    Ward Coucke/Tom Van Walle: 5de
    * 21-16 winst tegen Van der ougstraeten/Vermeeren
    * 16-21 verlies tegen Baetens/Deroey
    * 23-20 winst tegen Nuijten/Relecom
    * 21-13 winst tegen Jadot/Nuijts
    * 20-23 verlies tegen Van De Plas/Coolman

    Ron Andelhof is op vakantie in Tsjechië.

    Maud Catry/Yana De Leeuw: 2de
    * 21-17 winst tegen Van den Broeck/Pauwels
    * 17-21 verlies tegen Van Bree/Verstrepen
    * 21-16 winst tegen Thielemans/Van Asch
    * 21-17 winst tegen Bland/Lowette
    * FINALE: 12-21 en 19-21 verlies tegen Van Bree/Verstrepen

    nvdr: Maud doet beter dan haar vriendje Tom! Het is eindelijk gelukt!

    Fien Callens/Marta Sobolska: 5de
    * 21-13 winst tegen Thielemans/Van Asch
    * 15-21 verlies tegen Bland/Lowette
    * 21-24 verlies tegen De Haes/Vandesteene

    09-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIDDELKERKE: de eerste dag van de zevende BK-manche
    Benjamin Vandecasteele/Jonathan Van Herreweghe: 33ste
    * 21-17 winst tegen Brunelle/De Donder
    * 18-21 verlies tegen Hoeyberghs/Vriens
    * 16-21 verlies tegen Blondeel/Eennaes
    => niet naar de hoofdtabel

    Frederik Haentjens/Jan Vindevoghel: 41ste
    * 12-21 verlies tegen Appels/Debecker
    * 17-21 verlies tegen Kempenaers/Braeckmans
    => niet naar de hoofdtabel

    Nymphe Verrelst/Eline David: 11de
    * 18-21 verlies tegen Steylemans/Van Herbruggen
    * 21-5 winst tegen Van Wolvelaer/Verrelst
    * 21-12 winst tegen De Smet/Zwijsen
    * 21-14 winst tegen Fuller/Barsin
    * 14-21 verlies tegen Dehaes/Vandesteene
    => niet naar de hoofdtabel

    05-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANALYSE: coach Deboiserie blikt tevreden terug



    De teams van EVO Beach doen het weer prima en dus kan coach Dirk Deboiserie niet anders dan de loftrompet bovenhalen in zijn tussentijdse analyse. "Inderdaad, ik ben heel tevreden", bevestigt Dirk, "met grote verwachtingen blik ik vooruit naar het tweede luik van het internationale programma van de twee EVO-Beach topteams. En waarom ben ik momenteel zo tevreden? Om twee redenen.

    1. De coach behoudt zijn ongeslagen status op de EVO-Beachterreinen na de overwinning (samen met Geert Corijn en Frederik Haentjens) op het bedrijventornooi afgelopen vrijdag, waar onder andere het toch wel zeer sterke Sporza-team werd verslagen.

    2. In Antwerpen boekte onze club haar vierde opeenvolgende EVO-zege, dit keer door Ward Coucke-Tom van Walle, waardoor het record van vorig jaar (zes zeges + finalewinst in Knokke) nog altijd kan geëvenaard en zelfs verbeterd worden.



    Omdat de duo's Coucke/Van Walle en Frankart/Verschueren slechts drie Open FIVB-tornooien hadden om zich te plaatsen voor de reeks Grand Slams, en dit net niet gelukt is, zijn we op zoek moeten gaan naar Europese tornooien waarin naast CEV-punten ook heel wat FIVB-punten te verdienen vallen. Dit om onze klim op de FIVB-ranglijst te kunnen verderzetten. Hieronder volgt dan ook een overzicht van het Europees drieluik, waarin zowel Ward/Tom als Franky/Tim hopen voldoende punten te halen om zich te plaatsen voor de EK-finale die in de week na het BK in Knokke gespeeld wordt in Noorwegen:

    * 13-17 juli: European Masters in Novi Sad (Servië)
    * 20-24 juli: European Masters in Niechorze (Polen)
    * 27-31 juli: European Challenger in Varna (Bulgarije)

    De EK finale (indien geplaatst) vindt plaats van 9 tot 14 augustus in Kristiansand (Noorwegen)


    04-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVENT: deze week jeugdstage bij EVO Beach


    Na het spannende bedrijventornooi, de gezellige BBQ en de provinciale manche staat bij EVO Beach deze week alles in het teken van de jeugdstage. Een hele week maken jongeren kennis met alle ins and outs van het beachvolleybal. Fien Callens en Dries Koekelkoren krijgen trouwens heel wat bekende namen onder hun vleugels, zoals de zusjes Neyt en Benjamin Vande Casteele. Dagelijks te bewonderen op het EVO Beachcenter aan de Recrean in Oudenaarde.

    03-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN: de race naar de winst in de zesde BK-manche
    Ward Coucke/Tom Van Walle: WINST
    * 21-15 winst tegen Van den ougstraeten/Vermeeren
    * 21-18 winst tegen Dumek/Tichy
    * 21-17 winst tegen Deroey/Urnaut
    * 21-17 winst tegen Vekemans/Douwen
    * FINALE: 26-24 en 21-14 winst tegen Deroey/Urnaut

    Audry Frankart/Tim Verschueren: 5de
    * 21-8 winst tegen Hamelryckx/Franchimont
    * 14-21 verlies tegen Vandecaveye/Vandecaveye
    * 22-19 winst tegen Van de Wielle/Huysman
    * 21-17 winst tegen Deroo/Ribbens
    * 15-21 verlies tegen Deroey/Urnaut

    Christophe Van De Plas/Koen Spapens: 9de
    * 13-21 verlies tegen Dumek/Tichy
    * 23-20 winst tegen Janssens/De Beleyr
    * 21-15 winst tegen Hamelryckx/Franchimont
    * 9-21 verlies tegen Deroo/Ribbens

    Ron Andelhof moest naar een trouw en daarom trad het duo Andelhof/Coolman niet aan in Antwerpen.

    Fien Callens/Marta Sobolska: 3de
    * 22-19 winst tegen De Smet/Zwijsen
    * 12-21 verlies tegen Gielen/Mouha
    * 21-12 winst tegen Catry/De Leeuw
    * 13-21 verlies tegen Van Bree/Verstrepen

    Nymphe Verrelst/Eline David: 5de
    * 25-22 winst tegen Horn/Lieckens
    * 12-21 verlies tegen Gielen/Mouha
    * 21-17 winst tegen Van den Broeck/Pauwels
    * 21-15 winst tegen De Smet/Zwijsen
    * 19-22 verlies tegen Bland/Lowette

    Maud Catry/Yana De Leeuw:
    5de

    * 21-14 winst tegen Martens/De Valkeneer
    * 22-25 verlies tegen Bland/Lowette
    * 21-13 winst tegen Thielemans/Van Asch
    * 21-16 winst tegen Horn/Lieckens
    * 12-21 verlies tegen Callens/Sobolska

    02-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN: eerste dag van de zesde BK-manche
    Benjamin Vandecasteele/Jonathan Van Herreweghe: 33ste
    * 16-21 verlies tegen Coenen/Waelkens
    * 21-0 winst tegen Meiresonne/Brugnon
    * 18-21 verlies tegen Henry/De Coster
    => niet naar de hoofdtabel

    Frederik Haentjens/Jan Vindevoghel: 41ste
    * 15-21 verlies tegen Appels/Debecker
    * 20-23 verlies tegen Clarysse/Verplancke
    => niet naar de hoofdtabel

    Fien Callens/Marta Sobolska:
    * 17-21 verlies tegen De Smet/Zwijsen
    * 21-10 winst tegen De Vleesschauwer/Praet
    * 24-21 winst tegen Coenegrachts/Declerck
    * 22-19 winst tegen De Haes/Vandesteene
    * 21-18 winst tegen De Neef/Adriaenssens
    => naar de hoofdtabel morgen

    Nymphe Verrelst/Eline David:
    * 21-8 winst tegen Voets/Drijkoningen
    * 21-11 winst tegen Malanova/Fuller
    => naar de hoofdtabel morgen



    Foto

    EVO Beach herbergt met Coucke/Frankart opnieuw de Belgische kampioenen bij de mannen *****
    Foto

    DUO'S IN 2011

    MANNEN
    1. Coucke/Van Walle
    2. Frankart/Verschueren
    3. Van De Plas/Tuerlinckx
    4. Andelhof/Coolman

    PROSPECT
    1. Vande Casteele/Van Herreweghe
    2. Haentjens/Vindevoghel

    VROUWEN
    1. Callens/Sobolska
    1. Verrelst//David
    3. Catry/De Leeuw
    COACHES 2011

    * Dirk Deboiserie - mannen internationaal
    * Abdelilah Ettoumi - mannen nationaal

    * Ron Andelhof - vrouwen
    * Tomas Sobolski - vrouwen
    Foto

    KALENDER 2011

    NATIONAAL
    - 21-22 mei: Elsene
    - 04-05 juni: Kortrijk
    - 12-13 juni: Gent
    - 18-19 juni: Waremme
    - 25-26 juni: Sint-Niklaas
    - 02-03 juli: Antwerpen
    - 09-10 juli: De Haan
    - 16-17 juli: Blankenberge
    - 23-24 juli: Leuven
    - 30-31 juli: Oostende
    - 05-07 augustus: finales in Knokke - Albertstrand

    03-08/07
    zomerstage masters aan de Recrean voor jongens en meisjes tussen '88 en '93

    11-15/07
    zomerstage talents aan de Recrean voor jongens en meisjes tussen '88 en '93

    13-17/07
    European Masters in Novi Sad (Servië)

    20-24/07
    European Masters in Niechorze (Polen)

    27-31/07
    European Challenger in Varna (Bulgarije)

    9-14/08
    EK in Kristiansand (Noorwegen)
    PK MANNEN 2011:
    - 8 mei: Zele
    - 15 mei: Gent Blaarmeersen
    - 28 mei: Temse
    - 3 juni: Oudenaarde Markt
    - 11 juni: Gent
    - 24 juni: Sint-Niklaas
    - 2 juli: Oudenaarde @ EVO
    - 10 juli: Gavere
    - 17 juli: Zeebrugge 
    - 23 juli: Aalst
    - 14 augustus: Denderhoutem

    PK VROUWEN 2011:
    - 8 mei: Zele
    - 15 mei: Gent Blaarmeersen
    - 4 juni: Oudenaarde Markt
    - 11 juni: Gent
    - 25 juni: Sint-Niklaas
    - 2 juli: Oudenaarde @ EVO
    - 10 juli: Gavere
    - 17 juli: Zeebrugge 
    - 24 juli: Aalst
    - 30 juli: Kluisbergen
    - 13 augustus: Denderhoutem


    Foto

    Andere teams
  • Van Bree/Verstrepen
  • Horn/Lieckens
  • Mouha/Gielen

  • UITSLAGEN

    11 BK KNOKKE 2011
         1. Coucke/Van Walle
         2. Frankart/Verschueren
       17. Andelhof/Hollez
       17. Van De Plas/Spapens
       25. VDCasteele/VHerreweghe

         3. Catry/De Leeuw
         5. Callens/Sobolska
         7. Verrelst/David

    10 OOSTENDE 2011
         3. Coucke/Van Walle
         3. Andelhof/Van De Plas

         2. Callens/Sobolska
         7. Verrelst/David
         9. 
    Catry/De Leeuw

    CEV VARNA 2011
         9. Coucke/Van Walle
         -. Frankart/Verschueren


    9 LEUVEN 2011
         3. Frankart/Verschueren
         3. Coucke/Van Walle
         7. Andelhof/Coolman
         9. Van De Plas/Van Kerckhove

         3. Callens/Sobolska
         3. Verrelst/David
         7. 
    Catry/De Leeuw

    CEV POLEN 2011
       17. Frankart/Verschueren
         -. Coucke/Van Walle

    CEV SERVIE 2011
         3. Coucke/Van Walle
       17. Frankart/Verschueren


    8 BLANKENBERGE 2011
         afgelast

    7 MIDDELKERKE 2011
         3. Frankart/Verschueren
         3. Van De Plas/Coolman
         5. Coucke/Van Walle

         2. Catry/De Leeuw
         5. Callens/Sobolska
         -. Verrelst/David (kwal)

    6 ANTWERPEN 2011
         1 Coucke/Van Walle
         5. Frankart/Verschueren
         9. Van De Plas/Spapens

         3. Callens/Sobolska
         5. 
    Catry/De Leeuw
         5. Verrelst/David

    5 SINT-NIKLAAS 2011
         1. Frankart/Verschueren
         2. Coucke/Van Walle
        13. Andelhof/Coolman
        13. Van De Plas/Spapens

         3. Callens/Sobolska
         9. 
    Catry/De Leeuw

    4 WAREMME 2011
         1. Coucke/Van Walle
         5. Frankart/Verschueren
         9. Van de Plas/Spapens
       17. Verhelst/Coolman

        3. Catry/De Leeuw
        7. Callens/Sobolska
        9. Verrelst/David


    3 GENT 2011
         1. Frankart/Verschueren
         3. Coucke/Van Walle
         5. Van de Plas/Tuerlinckx
         9. Andelhof/Coolman
        17. Spapens/De Beleyr

        5. Callens/Sobolska
        5. Catry/De Leeuw
        9. Verrelst/David


    2 KORTRIJK 2011
       2. Coucke/Van Walle
       7. Andelhof/Coolman
       9. Van De Plas/Spapens
       
       2. Verrelst/David
       3. Catry/De Leeuw
       9. Callens/Sobolska

    1 ELSENE 2011
       2. Coucke/Van Walle
       3. Frankart/Verschueren
       3. Andelhof/Coolman
       9. Van De Plas/Spapens
       
       3. Catry/De Leeuw
       5. Callens/Sobolska
       -   Verrelst/David (kwal)


    BK in KNOKKE 2010
          1. Coucke/Frankart
          2. Koekelkoren/Van Walle
          3. Verschueren/De Beleyr
          7. Vermeeren/Baetens
          9. Van De Plas/Coolman

         5. Verrelst/Coolman
         7. Callens/Sobolska
         7. Catry/De Leeuw


    10 OOSTENDE 2010
          2. Koekelkoren/Van Walle
          3. Van De Plas/Coolman
          5. Coucke/Frankart
          7. Verschueren/Steppe
        17. Vermeeren/Baetens

         3. Verrelst/Coolman
         7. Callens/Sobolska
         9. Catry/De Leeuw


    9 LEUVEN 2010
         1. Coucke/Frankart
         2. Van De Plas/Coolman
         3. Koekelkoren/Van Walle
         5. Verschueren/Steppe
         9. Vermeeren/Baetens

         2. Callens/Sobolska
         5. Catry/De Leeuw
         7. Verrelst/Coolman

    8 DE HAAN 2010
         2. Coucke/Frankart
         3. Verschueren/De Beleyr
         5. Koekelkoren/Van Walle
         9. Van De Plas/Coolman
        17. Vermeeren/Baetens

         2. Callens/Sobolska
         7. Verrelst/Coolman

         K. Catry/De Leeuw

    7 DE PANNE 2010
         1. Koekelkoren/Van Walle
         3. Verschueren/De Beleyr
         5. Van De Plas/Coolman
         9. Vermeeren/Baetens

         1. Callens/Sobolska
         3. Catry/De Leeuw
         7. Verrelst/Coolman


    -----------------------
    KNOKKE 2009
         1. Koekelkoren/Van Walle
         5. Van De Plas/Janssens
         7. Frankart/Andelhof
         7. Coucke/De Beleyr
         9. Termote/Ettoumi
       25. Vandenberghe/Van Damme

        4. Bruyneel/David
        5. Callens/Sobolska
        9. Verrelst/Goos (kwal)
         - Catry/Emmery (niet geselecteerd)


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs